Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144058 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner'in attığı pas ve Quaresma'nın içeri katedip en iyi şut açısını araması ✔
Topun altına girmektense; üst iç veya ayak içiyle uzak köşeye plase gönderse fişi çekecek.

@atalay, Aboubakar bütün hücümlarımızda aktif alanın içinde ve çoğunda doğru yerde görünüyor.

Pas gelse bitirici vuruşu yapacaki gol olur olmaz bilemem.

Quaresma geçen sene Gomez'e gösterdiği saygıyı Aboubakar'a göstermiyor gibi hissediyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gecen sezon ile Bu Sezonun ilk 5 haftasinin karsilastirmasi ( ISTATISTIK )

Gecen sezondan daha iyi gibiyiz tabi bu istatistiklere göre...

Pas yüzdemiz daha iyi geçen seneden.  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu haftaki maç tahminlerim biz 2 1 3 1 gibi bir skorla kazanırız, gs kazanır, osmanlı kazanır...
Mehmet Ali rica ediyorum tahmin yapmayın yahu :) Bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mehmet Ali rica ediyorum tahmin yapmayın yahu :) Bilerek mi yapıyorsunuz anlamıyorum :)
tamam bu son bir daha yapmayacağım serhat abi :) duygusal davranmadım ama :D

Çevrimdışı tangaz

maç 1-1 biter  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tamam bu son daha yapmayacağım serhat abi :) duygusal davranmadım ama :D
Kötü sonuç alırsak 1 hafta sokmam seni foruma :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Keşke sağlam stoperimiz olsa da 14-15 ŞL de final yapan juventus gibi 4-3-1-2 gibi bi diziliş yapabilsek. Onların orta alanı Marchisio, Pirlo,Pogba önünde de Vidal idi. Biz de acaba İnler - Atiba - Oğuzhan yapıp önlerine Talisca koysak verim alamaz mıyız?
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 10:07:57 brkntcnr ]

Çevrimdışı mylife1903

neler diyorsun abi inanamıyorum  :evillol: İsmail'e ne kadar eleştirip gömüyor'san Q7 de o kadar kolluyorsun  :bandit: efsane gol attı ama ondan sonra oynadığı oyun baştan ayağı yanlış hiçbir faydası yok takıma....... :bandit: :bawling: :bawling:
Simdi gs macindaki pozisyonu da sakin gafaylan izledim orda da ayni hikaye. Ben hala topu cekse got ustu dusecegini dusunuyorum ama sag ayaginile topu cekse sol ayakla pas vermek zorunda kalacakti, kaleye vurdu.
Bu pozisyonda da defans oyunculari zaten deparda kaleye kosuyorlar hucum oyunculari stop etse motoru hani frende degil motor freni yapsalar bombos kalacaklar. Gomez, eto ya da balotelli olsa bu pozisyonda karijma pas verecek adam bulurdu.

Ismaili gomuyordum cunku futbolcu degil o herif bu karijma kendi parasini forma sattirarak cikartiyor. Bu Adam takimdaysa oynar her zaman dedigim gibi ben olsam hayatta boyle futbolculari takima almam sadece karijma degil, kerim, oguzhan, taliska gibileri de almam ama alindiysa da oturup bunlardan maksimum verim alirim. Senol gunes yattara ile oynamis adam karijmadan rize macina kadar vazgecmez.
Rize maci sonrasi zaten millli takima gidecek 2-3 hafta
Kizaga cekilir.

Karijma oynamasin bizim defans daha zorlanir bu adam yardima gelmese bile oldugu kanattaki oyuncular cikamiyor korkudan. Dikkat
Edin kiev macinda sagdan sola geldi sag tarafta beck perisan oldu. Soldan saga gitti yarmalenko topla bulusmaya basladi.

Fazla ustune dusmemek, etinden sutunden derisinden faydalanmak lazim.

Çevrimdışı tuncaboylu

bakıyorumda bir fener güzellemesi var tüm gastelerde yazarlarda bizden bile daha iyi diyenler var adamlardaki fikstür balına bak daha istanbul dışına çıkmadılar lig başlayalı ilk kez bu hafta osmanlıya gidecekler ondada osmanlı belçikada zorlu maç yaptı gene şanslılar.ama biran önce toparlayıp ligin abisi psikolojisini yeniden vermeliyiz

Rıdvan anlattı geçen gün, "1988 senesinde kötü başlamıştık, her bir iki maç kazandığımızda tüm gazeteler "Fener dönüyor", "Fener geliyor" başlıkları atıyordu, seneyi 8. bitirdik" dedi.

Medyanın hareketlenmesi için Fener'e ve Fener'lilere arkadan pandik atması falan gerekiyor ki, takip oranları artsın.

Asıl zor maçları bu pazar başlıyor, bakalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Mehmet Ali C. çok ön yargılı yaklaşıyoruz Q7ye bende baştan kızıyordum falan ama @mylife1903 izlediği gözle izledim şimdi pozisyonu 8 defa ve hiç bir açık bulamadım yazdıklarında doğru söylüyor adamın pas opsiyonu yok ki vurmaktan başka çaresi yok boşa çıkıp pas isteyen yok hepsi markajda yakalanmış kendini demarke duruma düşürecek akıllı adam yok pozisyonda

Ben maçı izlerken vurduğu için kızmamıştım, kötü vurduğu için kızdım.

25 metreden ampül gibi takan adam orada kaleyi nasıl tutturamaz, anlayamıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Simdi gs macindaki pozisyonu da sakin gafaylan izledim orda da ayni hikaye. Ben hala topu cekse got ustu dusecegini dusunuyorum ama sag ayaginile topu cekse sol ayakla pas vermek zorunda kalacakti, kaleye vurdu.
Bu pozisyonda da defans oyunculari zaten deparda kaleye kosuyorlar hucum oyunculari stop etse motoru hani frende degil motor freni yapsalar bombos kalacaklar. Gomez, eto ya da balotelli olsa bu pozisyonda karijma pas verecek adam bulurdu.

Ismaili gomuyordum cunku futbolcu degil o herif bu karijma kendi parasini forma sattirarak cikartiyor. Bu Adam takimdaysa oynar her zaman dedigim gibi ben olsam hayatta boyle futbolculari takima almam sadece karijma degil, kerim, oguzhan, taliska gibileri de almam ama alindiysa da oturup bunlardan maksimum verim alirim. Senol gunes yattara ile oynamis adam karijmadan rize macina kadar vazgecmez.
Rize maci sonrasi zaten millli takima gidecek 2-3 hafta
Kizaga cekilir.

Karijma oynamasin bizim defans daha zorlanir bu adam yardima gelmese bile oldugu kanattaki oyuncular cikamiyor korkudan. Dikkat
Edin kiev macinda sagdan sola geldi sag tarafta beck perisan oldu. Soldan saga gitti yarmalenko topla bulusmaya basladi.

Fazla ustune dusmemek, etinden sutunden derisinden faydalanmak lazim.

Sağ ayağı ile çekse sağ ayağının dışıyla pas verecekti, en sevdiğinden.

Ben orada da kızmadım, 95. dakikada o deparı atıp da sağlıklı karar verebilmek kolay değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rıdvan anlattı geçen gün, "1988 senesinde kötü başlamıştık, her bir iki maç kazandığımızda tüm gazeteler "Fener dönüyor", "Fener geliyor" başlıkları atıyordu, seneyi 8. bitirdik" dedi.

Medyanın hareketlenmesi için Fener'e ve Fener'lilere arkadan pandik atması falan gerekiyor ki, takip oranları artsın.

Asıl zor maçları bu pazar başlıyor, bakalım.
Abi siz burada GS ye fenere gömdükçe adamlar yükseliyor. Bu totemi bırakalım kendimize bakalım bence. Lig kötü bariz şekilde ve bu iki takım her şekilde şampiyonluğu zorlayacaklar. Lig başlamadan önce 5 te 5 yaparız 7 de 7 yaparız diyorduk durum ortada o yüzden biz kendi oyunumuza bakalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Abi siz burada GS ye fenere gömdükçe adamlar yükseliyor. Bu totemi bırakalım kendimize bakalım bence. Lig kötü bariz şekilde ve bu iki takım her şekilde şampiyonluğu zorlayacaklar. Lig başlamadan önce 5 te 5 yaparız 7 de 7 yaparız diyorduk durum ortada o yüzden biz kendi oyunumuza bakalım..

:claps: :claps: :claps: :claps:

Biz Lider olalım, topumuzu oynayalım. Onlar ne halt yiyosa yesinler.
Puan kaybetmemiz için dua etsinler gecen yıl ki gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:claps: :claps: :claps: :claps:

Biz Lider olalım, topumuzu oynayalım. Onlar ne halt yiyosa yesinler.
Puan kaybetmemiz için dua etsinler gecen yıl ki gibi.
Yok lig kötü diyoruz öbür taraftan sanki lig sadece bize kötü, görece iyi kadroları var bu takımların öyle tepetaklak gitme bir durum olmadıkça hatta fb de olduğu gibi olsa bile toparlayıp bir kaç haftada kafaya çıkabilirler, sen GS'a evinde puan kaybetmesen 6 puan fark atacaktın fb ye gs a 4 puan. O yüzden bırakalım rakibi kendimize bakalım rakip bir şekilde bu oyunun içinde yer alacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Mehmet Ali C. çok ön yargılı yaklaşıyoruz Q7ye bende baştan kızıyordum falan ama @mylife1903 izlediği gözle izledim şimdi pozisyonu 8 defa ve hiç bir açık bulamadım yazdıklarında doğru söylüyor adamın pas opsiyonu yok ki vurmaktan başka çaresi yok boşa çıkıp pas isteyen yok hepsi markajda yakalanmış kendini demarke duruma düşürecek akıllı adam yok pozisyonda
İşte tamda burada Akıllara VIZYON REIS geliyor , O olsaydi hemen kendini bosa cikarir , Q7 de ayak disi ile onun onune birakirdi sonuç GOOOOOOLLL

Bknz : Deplasmandaki Sporting maçı :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte tamda burada Akıllara VIZYON REIS geliyor , O olsaydi hemen kendini bosa cikarir , Q7 de ayak disi ile onun onune birakirdi sonuç GOOOOOOLLL

Bknz : Deplasmandaki Sporting maçı :bandit:
Birazdan linç yiyeceğimi bile bile yazıyorum bunu  :D

Gomez > Demba > Almeida > Aboubakar
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Su pozisyonda iki bucuk kilometre kufur etmistim simdi sakin kafaylan bakinca suc karijmada degil. Topu onune alisi harika ilk hamle ile kendisine pozisyon yaratmasi mutis sut acisi iyi, vurus kotu bir vurus degil gelelim zurnanin zort diye osurdugu yere, ceza alanindaki oyuncularin ikisinin de kosulari yanlis, pozisyon almalari berbat karijmaya sut disinda opsiyon vermemisler, kendi suclari, arti orta alandan destek yok.
Bu posisyonda kutuya girecek oyuncular yalanci kosu sknrasi durup iki adim geri atmali, su pozisyonda gomez,sosa, tore olsa ucu de topu alirdi karijmadAn. Adama yanlis yukleniyoruz, herif sorumluluk almis. Ben olsam senol gunesin gs maci sonrasi sut attim diye verdigi tepkiyi gorsem bu pozisyonda basarim topa, doner beklerim.
Keyfimiz kacmasin apartman yoneticisi hulusi bey moduna gecerim hemen.
Su pozisyona bakinca 33 yasinda adamin hizi falan da mutis.

Azıcık akıllı olsa şut çeker gibi yapıp öndeki iki oyuncuyu yatırır yakın köşeye bırakır topu. Ama Q7 bunu hiç akıl etmiyor. Geçen sene akisar maçı, fb maçı aklıma gelenler.Q7 iyidir hoştuz ama hırsı oyun zekasının önündedir.

Abi Demba ba nin nasil döneceğini kestirmek zor yoksa Ben hemen alalim seneye derim

Almeidayi da burada begenen tek kisi benim sanirim , bu yuzden cok linc yedim burada

Almeida da atilacak Golu kacirip , kacirilacak golu atiyordu :bandit:

Ama Oda Tipki Aboubakar gibi 4-4-2 sistteminin oyuncusu , Tek forvet oynatirsan 2 sinden de verim alamazsin , Cunku ikisi de sirti dönük top alabiliyor , Sakliyor ve oynayabiliyor , Servis yapabiliyor , Fakat Almeida da boy oldugu icin Tek sntrafor ( pivot ) oynatabiliyorsun tek fark bu

Yoksa dedigim gibi ikiside 4-4-2 sisteminin oyuncusu cok Net bu

Aboubakar tek oynarken Kayboluyor fakat Cenkle birlikte oynadığı zaman nasil Rakip savunmayi zorladigi ve nasil rahatladigi ortada ( Gs maci )

Bir sekilde Cenkle beraber oynatmak lazim Aboubakari , izledigim kadariyla iyi top indirip iyi servis yapiyor
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 10:59:12 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Demba ba nin nasil döneceğini kestirmek zor yoksa Ben hemen alalim seneye derim

Almeidayi da burada begenen tek kisi benim sanirim , bu yuzden cok linc yedim burada

Ama Oda Tipki Aboubakar gibi 4-4-2 sistteminin oyuncusu , Tek forvet oynatirsan 2 sinden de verim alamazsin , Cunku ikisi de sirti dönük top alabiliyor , Sakliyor ve oynayabiliyor , Servis yapabiliyor , Fakat Almeida da boy oldugu icin Tek sntrafor ( pivot ) oynatabiliyorsun tek fark bu

Aboubakar tek oynarken Kayboluyor fakat Cenkle oynadığı zaman nasil Rakip savunmayi zorladigi ve nasil rahatladigi ortada ( Gs maci )

Bir sekilde Cenkle beraber oynatmak lazim Aboubakari , izledigim kadariyla iyi top indirip iyi servis yapiyor
Kısa sürede gol atıp servis yapmaya yani asist yapmaya başlamazsa benim gözümde Almeida'nın altında kalmaya devam edecek. Gol atmayan asist yapmayan forvet oyuncusu mu olur? Ayrıca Şenol Hoca hayatta ikili forvet oynatmaz o yüzden Aboubakar dan şu şekilde verim almamız imkansıza yakın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

dün akşam evde aklımdan bunu geçirdim bu abubakarın duruşunu santrafora benzetemiyorum almeida kaçırıyordu ama sahada santrafor gibi duruyordu die aklımdan geçirdim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Kısa sürede gol atıp servis yapmaya yani asist yapmaya başlamazsa benim gözümde Almeida'nın altında kalmaya devam edecek. Gol atmayan asist yapmayan forvet oyuncusu mu olur? Ayrıca Şenol Hoca hayatta ikili forvet oynatmaz o yüzden Aboubakar dan şu şekilde verim almamız imkansıza yakın..
dün akşam evde aklımdan bunu geçirdim bu abubakarın duruşunu santrafora benzetemiyorum almeida kaçırıyordu ama sahada santrafor gibi duruyordu die aklımdan geçirdim
Suanki oynadigimiz sistemde Almeida GOL KRALI olurdu

Tam onun istedigi ve uygun oldugu oyunu oynuyoruz yani surekli içeriye yuksek top atıyoruz ( Orta ) ve uzun top atıyoruz tam Almeidalik oyun :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar tek oynarken Kayboluyor fakat Cenkle oynadığı zaman nasil Rakip savunmayi zorladigi ve nasil rahatladigi ortada ( Gs maci )

Almeida pivot santrafor falan değildi, uzun boylu diye öyle görünüyordu.

Onu marke eden stoper kendisine atılan yüksek topları armut toplar gibi toplardı, bu da sinerdi de sinerdi. Ne faul kazandırabilirdi, ne duvar olabilirdi, ne de top indirebilirdi.

Çok nadiren doğru zamanda doğru yerde olurdu, ayağıyla pas veremezdi. Tek iyi özelliği kafa vuruşları ve ayağına oturursa ve denk getirirse uzaktan iyi şut çekerdi.

@atalay'ın paylaştığı videoları izliyorum, Aboubakar kilit anlarda hep doğru yerde.

Gol olan frikiği kazandırdı, 3 kişi faülsüz durduramadı adamı.

İlk yarıda Quaresma'nın üstten auta attığı trivelasında altı pasın ağzında, Quaresma yerden yuvarlasa bomboş bekliyor.

Yine ilk yarıda kaleciyi geçtiği pozisyonda vücut feyki ile Fabri'den gelen topun Talisca'ya gitmesini sağlıyor ve doğru yere koşu yapıyor.

Talisca'nın penaltı tartışmalı pozisyonunda öldürücü pası verdi.

Bakın bir maçta, Almeida'nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapamadığı 4 pozisyon saydım size; ki bu maç Aboubakar'ın kötü oynadığı söylenen bir maç.

Bu adamın kumaşı iyi, sadece bitiriciliğini test edemedik henüz.

Çevrimdışı tangaz

Suanki oynadigimiz sistemde Almeida GOL KRALI olurdu

Tam onun istedigi ve uygun oldugu oyunu oynuyoruz yani surekli içeriye yuksek top atıyoruz ( Orta ) ve uzun top atıyoruz tam Almeidalik oyun :tabe:

ben ısrarla yazıyorum Bas Dostu alacaktık canerin ortalarından 10+ tane temiz kafa golü vardı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Katılıyorum.
Korku akıl katilidir.

ben ısrarla yazıyorum Bas Dostu alacaktık canerin ortalarından 10+ tane temiz kafa golü vardı
abi Sportinge baya iyi paraya gitti yalniz , Sanirim 9 m bonservis ile..

Etiketler: