Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145204 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eğer tahmin ettiğim kişiyse olmaması iyi olmuş, rakibe asist yapabilirdi.
Yahu ben eski açıktan sahaya atlayacaktım maç 1-0 son saniyeler artık adam hala ilerde top bekliyordu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı fani madida

meşhur kiev karambolunde kapalı alt tribündeydim neler olup bittiğini eve gidince tam olarak anlayabildim  :bandit:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ali Ece:"Dinamo Kiev karambolünün bittiğine inanmıyorum ben. Bir yerlerde hâlâ devam ediyor o karambol. Cenk, hâlâ havada."
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kiev maçı skor tahminleriniz neler :D ben 3 1 diyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kiev maçı skor tahminleriniz neler :D ben 3 1 diyorum
Tahmin yapmasak? Gs maçında herkes salladı burada sonuç ortada. Bence zor maç..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

sen hiç tahmin yapmadın. ben senin tahminlerinden ümitliyim. bir skor alalım pls.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Sabah ilk is formami giydim maci bekliyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sabah ilk is formami giydim maci bekliyorum
maça daha 11 saat var abi çok erken davranmışsın  :iblush:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs'den ben hep çekinirim nefret ederim aşırı ballılar çok iyi oynadığımız maçları bile zor kazanıyoruz onlara karşı eğer maçın başında o golü yemeseydik çok farklı bir skor ortaya çıkardı Serhat abi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen hiç tahmin yapmadın. ben senin tahminlerinden ümitliyim. bir skor alalım pls.
Yok bu maçta yapmak istemiyorum :) Kendime saklicam tahmini :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu ben eski açıktan sahaya atlayacaktım maç 1-0 son saniyeler artık adam hala ilerde top bekliyordu..

Aynı adam o seneki Atletico Madrid maçının ilk yarısınıda 1.3 kilometre koşmamış mıydı?

Çevrimdışı fani madida

bilet durumu ne acaba en son gs maçı kadar dolu olmaz heralde

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı adam o seneki Atletico Madrid maçının ilk yarısınıda 1.3 kilometre koşmamış mıydı?
evet ta kendisi  :D cevaba yaklaşıyorsunuz  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

kombineliler geldikten sonra neden dolmasın ki? stadın %80i kombine satıldı %5i rakip takıma ayrıldı %5i zaten vip tiribünü, locaları vb düşünce zaten satışa %5-10 aralığında bilet çıkıyor  :ok:

Çevrimdışı tangaz

evet ta kendisi  :D cevaba yaklaşıyorsunuz  :evillol:

tlf joker hakkımız war mı  :icool:

Çevrimdışı tuncaboylu

1. ve 2. kategorilerde çok boş yer var.

VIP nispeten dolu, 1903 tribünü bomboş.

1903 tribünü bir dram olmaya doğru gidiyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Tekrar nasıl bulaştık aklım almıyor.

Çevrimdışı fani madida

kombineliler geldikten sonra neden dolmasın ki? stadın %80i kombine satıldı %5i rakip takıma ayrıldı %5i zaten vip tiribünü, locaları vb düşünce zaten satışa %5-10 aralığında bilet çıkıyor  :ok:
kombinelilerin hepsi gelmiyor zaten bide çok pahalı tribünler var oralardan hala satılamayan bilet vardı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün saat 5 gibi en son 1800 tane bilet vardı satışta pek satılmaz gibi 1903, Vip, ve 1,2 ve 3. kategori vardı sadece.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yönetim büyük gol yedi oradan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı fani madida

aynen başkan bu 1903 tribününü komple satmayarak hata yaptı 500 bin talep var diyordu kombinelere keşke o zaman satsaydı hepsini şimdi kimse 900 tl verip almıyor

Çevrimdışı benyv-

Yönetim de karaborsayı engelleme maksadıyla, stadı mı boşaltacak nedir? Milyonlarca kişi bu maça gitmek isterken, tribünler boş kalabiliyorsa hala yazık.

Etiketler: