Beklerimiz yaşlı, 3-5-2'de ve yoğun maç trafiğinde çok yıpranırlar.
Gökhan Gönül'ü gördük, önündeki adam yardım etmeyince Bruma ilk yarıda zor durumlara soktu çocuğu.
Bir de 3-5-2'de Talisca'yı ileri ikiliye yazıyoruz da, adamı Benfica'da 4-4-2'de oynatamadıkları için gönderdiler .
İleri ikilide oynayabilecek olsa, bize göndermezlerdi diye düşünüyorum.
katılmıyorum canermi yaşlı kaldıki sağda beckde oynar ama GG kaldırır bu potansiyel var
3.5.2 deki en büyük avantajımız beklerden fazla savunma beklenmemesi zaten savunmada zayıflar.
Taliscaya gelince Benfica onu 4.4.2 nin dördünde oynatamadığı için dışarda kaldı çünkü
orta sahanın ortasında oyun kuracak bir oyuncu değil adamın yapısı direk forvet arkası
on numarada değil onun için doğru oyun 4.4.2 veya 3.5.2 nin ileri ikilisinden biri olması
bizim oyuncu yapımız direk 3.5.2 ye evrildi.
elinde kullanamadığın sağ stoper olarak kullanabileceğin bir adriano var sertlik kıvamı iyi bir merkez
stoper olarak kullanacağın tosiç ve hava hakimiyeti çok iyi bir marcelo artı rudolfho
elinde hangisini kulübeye göndersen yazık olacak iki tane oyunun iki yönünüde oynayabilen libero var
atiba inler elinde savunma yapamayan on numarada oynayamayan ama merkez orta sahada mkemmel bir
oyuncun var Oğuzhan elinde iki tane savunması zayıf ama hücumda mükemmel bek var caner GG
elinde mevcut oyun formatunda nereye koyacağını bilemediğin ama asle forvet arkası olan ikinci forvet
ayağıda raket gibi olan talisca var birde ilerde hamleli forvt aboubakar var ısıran yıpratan forvet
birde taliscanın yerine deneyebileceğin cenk ve ömerde var. Bu takım 3.5.2 diye bağırıyor aslında
@tuncaboylu