Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145942 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi takım iyi o konuda sıkıntı yok ama daha iyi olma imkanı varken bunun kullanılmaması mesele.İNŞALLAH dediğin gibi olur ve 6. haftadan sonra takım oturur doğru kadro tercihleri ile.
neden kullanılmasın hocaya güvenin derim takımla sürekli olan o
emin olun şampiyon olmayı bizden fazla istiyordur. Biz sadece taraftar boyutunda
düşünüp istiyoruz. Onlar çok daha bambaşka bir boyutta düşünüp istiyorlar.

Çevrimiçi Necmi

FABRİ

GG+RODOLFHO+TOSİC+CANER

OZİ+İNLER

CENK/ÖMER+TALİSCA+ADRİANO

ABOUBAKAR

Kadronun bu şekilde oluşturulması taraftarıyım. Cenk/Ömerin yeri sadece aras formda olursa değişebilir.
içimizden geçerler hemde hiç acımadan :D

Çevrimiçi Necmi

Kendi evinde oynayan bir takım ilk yarıda oyunu tutayım diye oynamaz ayrıca, deplasmanda bu oyunu oynar.
hayırdır hızını alamayıp kendinide cevaplamaya başlamışsın :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hayırdır hızını alamayıp kendinide cevaplamaya başlamışsın :D
Evet  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FedericoGiunti

emin olun şampiyon olmayı bizden fazla istiyordur. Biz sadece taraftar boyutunda
Necmi abi bence taraftar bu yılki şampiyonluğun çok ama çok önemli olmasında dolayı biraz sabırsız ve telaşlı. Ama güvenimiz hem başkana, hem teknik ekibe, hem oyunculara hem de taraftara tamdır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

@sozkul abi, Tolga oynamasın diye epey eleştiri yaptım, Necip'i de eleştiriyorum mesela. Biri 11'den, biri 18'den düştü.

Oğuzhan'ın şu haliyle oynamasının hata olduğunu düşünüyorum, hocaya bir eleştiri olarak algılanabilir bu bence.

Olcay'da ısrar edilip Aras'a hiç şans verilememesi de bence bir hata, bunu da söylüyorum ara ara.

Ama negatif eleştirileri usturuplu bir dille yazmaya çalışıyorum, buraya giren insanların moralini bozmamak adına.

Zaten sağda solda yeterince negatif yükleniyoruz, Beşitkaşlı geçinen sitelerdeki haberler ve yorumlar bile geriyor insanları.

Yoksa Galatasaray maçının ilk yarısı sonunda ettiğim cümleleri buraya yazsam, @Necmi abi beni 15 dakika içinde tüm eski mesajlarımla birlikte kapı dışarı eder.
valla gs maçının devre arası ettiklerimi buraya yazsam kendimide kapı dışarı etmem gerekir :D

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bence taraftar bu yılki şampiyonluğun çok ama çok önemli olmasında dolayı biraz sabırsız ve telaşlı. Ama güvenimiz hem başkana, hem teknik ekibe, hem oyunculara hem de taraftara tamdır.
her sene şampiyonluk önemli kardeşim :D

Çevrimdışı OrhanAker

hocanın sıkıntısı takım hazır değil ama buna böylede bakmamak lazım
Şenol hocanın takımları her zaman 5-6 haftalardan sonra yükselen bir grafik içinde olur
bu sene birde bunun üstüne çok fazla yeni oyuncu geldi. Hoca kendi oluşturmak istediği grafiği
sahaya dökemedi. milli maç arası bize gene yarayacak. Bence panikleyecek bir durum yok
şu haliyle bile mükemmel bir takımız.
Şuan 5.hafta bitti abi :evillol: şaka bir yana şenol hoca farklı bir şey denemedi bu sene inler atibaya alternatif olur diye sevinmiştik ama geldiğinde beri 11 de.
Geçen seneden önemli iki taş ayrılmışken birde orta saha kurgusu ve oyun yapısı ile oynayınca daha da karıştı işler.
milli takım arasını iyi kullanmalıyız diyeceğim ama onda tam takım çalışılamayacak.
Senin kadar iyimser değilim abi bence şu ana kadar iyi bir görüntü çizmedik hiç memnun değilim ben.

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi, Tolga oynamasın diye epey eleştiri yaptım, Necip'i de eleştiriyorum mesela. Biri 11'den, biri 18'den düştü.

Oğuzhan'ın şu haliyle oynamasının hata olduğunu düşünüyorum, hocaya bir eleştiri olarak algılanabilir bu bence.

Olcay'da ısrar edilip Aras'a hiç şans verilememesi de bence bir hata, bunu da söylüyorum ara ara.

Ama negatif eleştirileri usturuplu bir dille yazmaya çalışıyorum, buraya giren insanların moralini bozmamak adına.

Zaten sağda solda yeterince negatif yükleniyoruz, Beşitkaşlı geçinen sitelerdeki haberler ve yorumlar bile geriyor insanları.

Yoksa Galatasaray maçının ilk yarısı sonunda ettiğim cümleleri buraya yazsam, @Necmi abi beni 15 dakika içinde tüm eski mesajlarımla birlikte kapı dışarı eder.

Anladım forumu dengeleyici bir yapın var, herkes senin pozitif moda dönse senin eleştiri modun daha çok ortaya çıkar belkide dengeyi sağlamak için.  :icool:

Çevrimdışı tangaz

valla gs maçının devre arası ettiklerimi buraya yazsam kendimide kapı dışarı etmem gerekir :D

maç aralarında 10 dk bişileri serbest mi bıraksak acaba  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

devre arasında ukraynadan yabancı kanatlara çökülebilir :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

devre arasında ukraynadan yabancı kanatlara çökülebilir :bandit:
Olmuyor oradan oyuncu :D yapamihorlar burada

Çevrimdışı Orhan

Kulup saha olaylari yuzunden pfdk ya sevk edilmis. Anlamadigim zihnimin almadigi nokta su mac oncesi periscope yayininda gs tribunlerinden birisinin yayina baglandim adamlar durmadan kufur etti durmaksizin ama. Altin soru su neden sadece biz? Neden?

Çevrimdışı tangaz

Olmuyor oradan oyuncu :D yapamihorlar burada

gene dikkatsiz okumuşsun, ukraynalı demedim yabancı dedim  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

gene dikkatsiz okumuşsun, ukraynalı demedim yabancı dedim  :bandit:
Oradan aldigimiz yabanci da olmuyor bir brezilyali almistik eskiden fos cikmisti :D

Çevrimdışı TURKahvesi

işte işin en can alıcı noktasına değindin  :super: bravo Necmi hocam :)

Çevrimdışı mylife1903

Bazen gerçekten bilmediğinizi düşünüyorum. Geçen seneki golleri
bir daha incele istersen tiki tika paslarla orta sahadan çıkıp kaç gol atmışız
6-7 tane bulursan iyi o işin estetik yanı ama bizi şampiyonluğa götüren yanı
değildi birde ortalarla gomezi buluşturduğumuz kaç gol atmışız. Biraz gözlem yapın
ya aklınızda kalan 2-3 gole göre yorum yapmayın. Birde o pas trafiğini izlerken sosaya bakın nerde
o pas trafiğinin içindemi. Bizim şu anki kadromuz geçen seneye level atlatır ama sabredin biraz
daha bir arada ne kadar oynadılar. Geçen seneki derbilere avrupa maçlarına bakın bakalım
hangisini pas oyunuyla kazanmışız. Bir takımın çok alternatifli olması gerekiyor biz
geçen sene tıkanan oyunu açamıyorduk Rakip dişli çıkınca o paslarıda yapamıyorduk
kardeşim şut atan adam yoktu takımda on kişinin kutuda olduğu maçlarda aralarında pas yapmak zorunda kalıyorduk
aynı takım bu sene iş yapmazdı rakiplerde öğrenmişti Ozi yada olcay birini tut bütün takım yatar
gomez gibi ortaya çıkan bir oyuncunda olmayınca bitersin.
Biz şimdi doğru oyun şeklini oynuyoruz tek sorun daha oyuncuların birbirlerini tanımaması
bütün oyuncuların oyun zekası üst seviye bu takım birlikte oynama alışkanlığını kazandığı anda
o pas oyunlarını geçen seneden daha iyi yapar. Birde sıkışan oyunlarda her türlü çözümü
bulacak usta ayaklar var.
Şu anda bu takım yenilmesi çok zor bir takım 4-5 maç sonra artık beraberlik alınması bile çok
zor olan bir takım olacağız. Şu halinle gs yöneticisine beraberlik almanın çok iyi olduğunu söyletiyorsan eğer
sırtını yasla koltuğa takımın gelişmesini izle derim @Serhat Akkaya

@Necmi abi senin su pozitif goruslerinin hastasiyim, bardagin yarisi doluyu gec iki damla olsa icinde, bu su degil, zeki murenin gozyasi diye satarsin birine

Aklima aciklayici bir ornek geldi

Sabah manav bakiyorum yahudi terzi elinde damacanaylan gidiyor, zar zor yuruyor
Manav diyor, yahu komsu nereye o damacanaylan, icindeki de suya benzemiyor
Yahudi terzi, komsu doktor sidik analizi yazdi onu goturuyorum laboratuara diyor
Manav diyor yahu manyak misin ne gerek var o kadar sidige iki damla iseseydin
Yahudi de cevap vermiyor, sidik bedava yahu, para mi verdim sanki

Aksam bu yahudi terzi laboratuardan donuyor, manav bakiyor damacana hala sirtinda
Yahu dok gitsin manyak misin geri tasiyorsun
Yahudi terzi cevapliyor, dokulur mu lan manyak misin seker 500 cikti

Çevrimiçi Necmi

Beklerimiz yaşlı, 3-5-2'de ve yoğun maç trafiğinde çok yıpranırlar.

Gökhan Gönül'ü gördük, önündeki adam yardım etmeyince Bruma ilk yarıda zor durumlara soktu çocuğu.

Bir de 3-5-2'de Talisca'yı ileri ikiliye yazıyoruz da, adamı Benfica'da 4-4-2'de oynatamadıkları için gönderdiler .

İleri ikilide oynayabilecek olsa, bize göndermezlerdi diye düşünüyorum.
katılmıyorum canermi yaşlı kaldıki sağda beckde oynar ama GG kaldırır bu potansiyel var
3.5.2 deki en büyük avantajımız beklerden fazla savunma beklenmemesi zaten savunmada zayıflar.
Taliscaya gelince Benfica onu 4.4.2 nin dördünde oynatamadığı için dışarda kaldı çünkü
orta sahanın ortasında oyun kuracak bir oyuncu değil adamın yapısı direk forvet arkası
on numarada değil onun için doğru oyun 4.4.2 veya 3.5.2 nin ileri ikilisinden biri olması
bizim oyuncu yapımız direk 3.5.2 ye evrildi.
elinde kullanamadığın sağ stoper olarak kullanabileceğin bir adriano var sertlik kıvamı iyi bir merkez
stoper olarak kullanacağın tosiç ve hava hakimiyeti çok iyi bir marcelo artı rudolfho
elinde hangisini kulübeye göndersen yazık olacak iki tane oyunun iki yönünüde oynayabilen libero var
atiba inler elinde savunma yapamayan on numarada oynayamayan ama merkez orta sahada mkemmel bir
oyuncun var Oğuzhan elinde iki tane savunması zayıf ama hücumda mükemmel bek var caner GG
elinde mevcut oyun formatunda nereye koyacağını bilemediğin ama asle forvet arkası olan ikinci forvet
ayağıda raket gibi olan talisca var birde ilerde hamleli forvt aboubakar var ısıran yıpratan forvet
birde taliscanın yerine deneyebileceğin cenk ve ömerde var. Bu takım 3.5.2 diye bağırıyor aslında :alala:  @tuncaboylu

Çevrimdışı cursedofdragon

Karşılaşmanın son dakikalarında heyecandan yerinde oturamayan ve stat çıkışında da kalbinde ağrı hisseden Levent Akdağ (45), arkadaşları tarafından ambulansa bindirilip hastaneye götürülmesine rağmen yaşam savaşını kaybetti ve hayatını yitirdi.

Haber Kaynağı: Milliyet

neden hiçbir yer bu haberi paylaşmadı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

İŞTE TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA

''BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 24.09.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.- GALATASARAY A.Ş. A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.''

Çevrimdışı mylife1903

ismaili bile beğeniyordu   :D
Ahahaha ustat, @tuncaboylu icin fikret ormanin kendisi diyorlar.
Hatta bu dedikodulara gore

@Serhat Akkaya levent erdogan
@Armağan Bozkurt yalcin karadeniz

Diyollaaa

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin su pozitif goruslerinin hastasiyim, bardagin yarisi doluyu gec iki damla olsa icinde, bu su degil, zeki murenin gozyasi diye satarsin birine

Aklima aciklayici bir ornek geldi

Sabah manav bakiyorum yahudi terzi elinde damacanaylan gidiyor, zar zor yuruyor
Manav diyor, yahu komsu nereye o damacanaylan, icindeki de suya benzemiyor
Yahudi terzi, komsu doktor sidik analizi yazdi onu goturuyorum laboratuara diyor
Manav diyor yahu manyak misin ne gerek var o kadar sidige iki damla iseseydin
Yahudi de cevap vermiyor, sidik bedava yahu, para mi verdim sanki

Aksam bu yahudi terzi laboratuardan donuyor, manav bakiyor damacana hala sirtinda
Yahu dok gitsin manyak misin geri tasiyorsun
Yahudi terzi cevapliyor, dokulur mu lan manyak misin seker 500 cikti
:D

söylediklerimin nesi yanlış olayın dolusu boşu yokki. Şu anki takımdan bende memnun değilim
ne oynadıkları belli değil ama takımda ben kaliteli takımım diye bas bas bağırıyor. Gerisi sabır.
Taşlar yerine oturur panik yapmaya gerek yok diyorum. Takımın iyi olduğunu görürken neden panik yapayım
anlamadım :alala:  @mylife1903 Beş maç oynamışız ikisi geçen sene puan bıraktığımız akhisar konya gs de geçen seneki
kötü haliyle bile zor yendiğimiz bir takım gerçek olan bu  ilk maç 2-1 oyun rahat olsa bile gomez kişisel çabasıyla atılan bir
gol ve diğeride törenin balına attığı bir gol ikinci maç çok kötü bir oyun sonucunda alınan bir gol 3 puan
5 maç sonunda 11 puanla bu şartlar altında tepede olmak bence başarılı geçmiş bir durum oluyor
devre arasına kadar gerçekten zorlanacağımız iki maç osmanlı ve başak maçları var onun dışında puan kaybını ben pek
öngörmüyorum. Belki fener birde oda deplasman olduğu için. ama alacağız o maçı diye düşünüyorum.
yani takımdan memun değiliz genede durum parlaksa geleceğe yüksek umutla bakmanın nesi yanlış.
Şu haliyle ilk yarıyı 40 ın üstünde bir puanla büyük ihtimalde 42-44 arası bir puanla bitiririz gibi duruyor.
buda zaten 40 üstü demek şampiyonluk davullarının çalması demektir. üstü vaz geçtim 40 bile mükemmel olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca'nın yaratmak istediği sistemde 8 numaraya yer yok . Oğuzhan'ı geçen seneki 8 numara rolünde oynatmamakta ısrarı da buradan geliyor. Şenol Hoca'nın sisteminin başarıya ulaşması için içeriye kat eden, pas,takım oyununa uygun, hızlı ve doğru düşünüp uygulayabilecek , topsuz oyunda aktif tempolu kanat açıklara ve yine topsuz oyunda aktif , tempolu , hızlı düşünüp uygulayabilen , açıklar ve santrafor arasında bağlantıyı kurabilecek merkez orta saha oyuncularına ihtiyaç var. Quaresma  tanıma uymuyor. Olcay'ın yetenek , teknik eksikleri bu istenilen oyunu oynamasına engel. Kanat açıklarda bu biçilen rolü oynayabilecek isimler Adriano ve Aras. Merkez orta saha oyuncusu olarak bu role en uyan Talisca. Talisca'dan genel beklenti ise ofansif ve defansif açıdan  takım oyununa daha fazla uyum sağlaması .

Çevrimdışı mylife1903

3-5-2 bence de hocanın yazılımında yok. bu arada iyileşmesi durumunda geri üçlü rodolfo arkada sağda marcelo solda adriano ile harika olur
@tangaz gecen seneden beri yaziyorum 2-7-1 oynamaliyiz diye. Dun de yazdim. Lucescunun sistemini ve briegelin oyun kurgusunu sentezleyecez bu ligin icinden geceriz.
Daha dun dinamo kiev macini yeniden izledim hatta sabah ikinci yarisini bir kez daha izledim. Offf yani nasil bir oyun ustelik o kadro oyle ahim sahim bir kadro degildi.

Elimizde atiba varken harika oynariz bu sistemi ustelik atiba da 40 yasina kadar oynar lotsr mateus gibin

Çevrimiçi Necmi

Ahahaha ustat, @tuncaboylu icin fikret ormanin kendisi diyorlar.
Hatta bu dedikodulara gore

@Serhat Akkaya levent erdogan
@Armağan Bozkurt yalcin karadeniz

Diyollaaa
düşün stadda serhat yanımda armağan önümde maç izliyorum :bandit:
armağan uyanık vuruş mesafemden uzak duruyor :D
garibim serhat elleri bacaklarının arasında başı önünde gıkını çıkaramıyor :evillol:

Etiketler: