Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145382 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

PFDK'ya mi sevk edilmisiz  :s20: bu karari alanlar nasil bir futbol izleyicisi istiyorlar ?? Insanlar gelsin sessiz sedasiz giklarini cikarmadan mac mi izlesinler? (Küfür Yasak) herifler  :akuma: deplasmana gelen itler bizden daha cok kufur etti!  Nasil bir mantiktir anlasilir bir sey degil  :s20:

asıl mesele bu işte "deplasmana gelen itler bizden daha cok kufur etti! " bunlar pdfk'ya sevk bile edilmedi.

Çevrimdışı ekrembaser

PFDK'ya mi sevk edilmisiz  :s20: bu karari alanlar nasil bir futbol izleyicisi istiyorlar ?? Insanlar gelsin sessiz sedasiz giklarini cikarmadan mac mi izlesinler? (Küfür Yasak) herifler  :akuma: deplasmana gelen itler bizden daha cok kufur etti!  Nasil bir mantiktir anlasilir bir sey degil  :s20:

Ahmet ateş staddan sorumlu yönetici yabancı maddeden sevk edildiğimizi yabancı madde atanların tespit edildiğini sadece bunların ceza alıp tribün kapatma ya da blok kapatma olmayacağını yazmış twitterda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dortmund'un sol stoperi Ginter der susarım
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Su ana kadar Dortmund un en zayif halkasi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

susma sustukça sıra sana gelecek  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sanırım sen susunca ginter de sustu forum ahalisine göre adam dökülüyor, sana susma demiştim  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

Savunması öyle abartılacak düzeyde değil de, 2 tane ara pası attı, çok iyiydi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

Bunu bugün gördüm. Çok anlamlı olmuş.

https://twitter.com/kavlaquee/status/780698760473088000

Keşke taraftarları da böyle tek tek çekme şansı olsaydı, bir kitap dolusu küfür çıkardı bu pozisyondan sonra :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sanırım sen susunca ginter de sustu forum ahalisine göre adam dökülüyor, sana susma demiştim  :lol:

Burayı terkediyorum.

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ekrembaser

Ginterin futbol hayatı bitecek çıkmazsa😄

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ginterin futbol hayatı bitecek çıkmazsa😄

Ginter demedim yahu Glik dedim :D Dortmund demedim kavas.. pardon Monaco dedim :evillol: :evillol:

http://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/780872636100378624

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı sallapati

Tribunlerdeki vodafone denizbank ve spor toto yazilari gizlenmis.. Hem koltuk dizayninda hem de kat arasi banner larda.. Bannerlar bence boyle daha guzel olmus.. Elektronik bannerlarda da reklam olmayacak macta.. Sadece şl giydirmesi olacak... Stat bu sekilde cok klas olmus.. Reklam panolarinda da heineken, playstation vs.. Orta yuvarlakta sampiyonlar ligi brandasi ve sl muzigi.. Efsane olacak...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tribunlerdeki vodafone denizbank ve spor toto yazilari gizlenmis.. Hem koltuk dizayninda hem de kat arasi banner larda.. Bannerlar bence boyle daha guzel olmus.. Elektronik bannerlarda da reklam olmayacak macta.. Sadece şl giydirmesi olacak... Stat bu sekilde cok klas olmus.. Reklam panolarinda da heineken, playstation vs.. Orta yuvarlakta sampiyonlar ligi brandasi ve sl muzigi.. Efsane olacak...

Ama biz bunu 240p ile internetten izleyebilicez..

Çevrimdışı sallapati

Ama biz bunu 240p ile internetten izleyebilicez..
Sampiyonlar ligi oldugu icin cok daha kaliteli kameralarla cekilecek mac.. Vodafone arenayi ilk kez adam gibi bir yayinla gorme firsati olacak.. Saat gece 1 gibi tekrari oluyor trtsporda..ordan izlenebilir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

günaydın beyler, bugün bir ŞL zaferi iyi gider  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilgi Sorusu:

Meşhur Kiev karambolündeki karede toplam 22 futbolcu içerisinde yer almayan oyuncu kimdir?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Bilgi Sorusu:

Meşhur Kiev karambolündeki karede toplam 22 futbolcu içerisinde yer almayan oyuncu kimdir?  :D

O mu?😄

Çevrimdışı tangaz

Bilgi Sorusu:

ödül ne  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilgi Sorusu:

Eğer tahmin ettiğim kişiyse olmaması iyi olmuş, rakibe asist yapabilirdi.

Etiketler: