Katılmıyorum doğru oyun doğru oyuncularla oynanır, İnler doğru adam değil bu sistemde bana göre. İnler olunca şöyle oynayalım Oğuzhan olunca böyle oynayalım gibi bir düzen bana çok ütopik geliyor, Man City'nin Barcelona'nın elinde onlarca değişik türde adam var ama hep aynı oyunu oynuyorlar bu da onları sonuca götürüyor. Sosa o pas trafiğinin içinde olmasa 10 gol 12 asist yapmazdı sanırım di mi?
sosa o pas trafiği içinde yoktu otur seyret maçları iletişim dünyasında yaşıyoruz.
o kadar golü ve asisti nasıl yaptığına bir bak derim. bu iş sanmakla olmuyor. Açıp bakacaksın
o pas trafiği olcay ozi atiba arasında olurdu bazen buna oynadığında töre katılırdı quaresma gomez
sosa o işde görünmezdi ölü bölgelere kaçıp kendilerini unuttururlardı. bu pas trafiğinderakip defansı bayıltıp
o sırada topu gomez veya sosayla buluşturduğunda gol olurdu. onlar genelde bitirici görev üstlenirlerdi.
zaten en rahatsız edende buydu hocayıda rahatsız ediyormuş demek senin 6 ve 8 numaran ilerde pas trafiğinin içindeyken
şampiyonlar ligi oynayamazsın topu kaptırdığın anda içinden geçerler. Bizim o kadar gol yememiz stoperlerin kötülüğünden değildi
savunma hattında bir onlar kalıyordu. şimdi tersini deniyoruz aslında şu anda yaptığımız biliçin
oyun tarzı o savunmada başarılı oldu ama takım ileri çıkamıyordu şimdi şenol hocanın elinde hem
bu işi yapabilecek hücum bekleri var hemde anında topu ilerde hücuma çıkaracak libero var.
Tek olması gereken oyuncuların görevlerini iyi ezberlemesi şimdi uzun paslara takım cevap veremiyor
geri görevini iyi yapsada ilerisi buna ayak uyduramıyor bu seferde atılan toplar aynı hızla geri dönüyor
Talisca aboubakar ilerde oynayınca bu olmadığından takım daha etkili oynuyor. Bu oyun şekli cenk olcay
quaresma ile olacak bir şekil değil quaresma nispeten yorgun değilse idare ediyor ama cenk olcay ozi olmuyor
kerimde olmaz ilerde abou talisca hatta ömer bile büyük oyuncu olur. top kutuya düştüğü anda bize seri katil lazım
kutu dışındada topu tutacak çevirecek adam lazım quaresma bu oyun şekliyle çok mücadele
ettiği halde hep kötü adam olacak biz 4.3.3 veya 4.3.2.1 ile çok daha etkili oynarız gibime geliyor
yada 3.5.2
geride
marcelo tosiç adriano
GG İnler Ozi Atiba Caner
Talisca Aboubakar
bu kadro atak yediğinde 5.3.2 ye döner hücumda 3.5.2 böyle bir oyunu oynamanın yolu beklerin iyi ve diri olmasından geçer
bence buda bizde var