Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156892 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Egos

fiziksel açıdan eksik desem öyle de değil. demekki özgüven yerlerde böyle bırakışların başka izahı yok, yakında adı çıkar ve sarıları görmeye başlar. madem bırakıyorsun bari ustaca bırak o da yok göstere göstere bırakıyor ve birde saçma sapan itiraz ediyor sonra haklıymış gibi.

boş ver ağabey, ustaca bırakmasın. böyle acemilik yapınca kendi adını lekeliyor; yarın bir hakem hata yapıp lehimize faul, penaltı verirse beşiktaş'ın başarısına gölge düşer. ilk atladığında sarı kartı yapıştırsalardı keşke.

umalım ki yol yakınken bu işlerden dönsün; hatta dönerken yanında aboubakar'ı da getirsin.

Çevrimdışı tangaz

boş ver ağabey, ustaca bırakmasın. böyle acemilik yapınca kendi adını lekeliyor; yarın bir hakem hata yapıp lehimize faul, penaltı verirse beşiktaş'ın başarısına gölge düşer. ilk atladığında sarı kartı yapıştırsalardı keşke.

umalım ki yol yakınken bu işlerden dönsün; hatta dönerken yanında aboubakar'ı da getirsin.

ben hoca olsam direkt kulağını çeker kendini yere bıraktığı her pozisyon için 10 tur koşu cezası verirdim  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hızlı pas oyunu oynamıyoruz, şu an ki oyun şablonumuzda Q7 gibi yeni sisteme uygun kanadımız yok.

Dediğin defoların tamamı doğru, kadro planlamasını yapanlar baştan düşünecekti muhtemel defoları.
Lens bizim için biçilmiş kaftandi bence , biz almalıydık Lensi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Sneijder'in sol koridordan şut üzerine oyununa odaklanmış bir Marcelo, onun duraksamasıyla Eren'in koşusuna karşılık veren ve Josue'ye alan bırakan Tosic yenilen son pozisyonda yine başrol oyuncuları oldular. Fabri, öne doğru çıkıp açıyı iyi kapatmış fakat Josue'nin top kontrolü ve karar verme mekanizması olası bir golü engellemiş.

Bu pozisyondaki hatalar zincirine Atiba - İnler'in alan paylaşımı sorununu ve Adriano - Caner ikilisinin uyumasını da ekleyebiliriz. Yenilen ikinci golde Atiba ve İnler'den biri alanı daraltması gerekirken ikisi de topa doğru hamle yaptılar. Başta Tosic olmak üzere Marcelo ile birlikte Bruma'ya müthiş koridor açtılar. 

Çevrimiçi Necmi

Olcayla ikisi aynı derecede bozuyor, Quaresma'nın bir eksisi de hiç defansa gelmemesi resmen eli belinde yürüdü çoğu pozisyonda, televizyonda görünmüyor ama stattan çok açık net görebiliyorsunuz..
aman gelmesin geldiğinde rakibe asist yapıyor :bandit:
zatenayağındaki topun yarısından fazlasını kaybediyor birde
bizim kale önündemi kaybetsin

Çevrimdışı tangaz

Bu pozisyondaki hatalar zincirine Atiba - İnler'in alan paylaşımı sorununu ve Adriano - Caner ikilisinin uyumasını da ekleyebiliriz. Yenilen ikinci golde Atiba ve İnler'den biri alanı daraltması gerekirken ikisi de topa doğru hamle yaptılar. Başta Tosic olmak üzere Marcelo ile birlikte Bruma'ya müthiş koridor açtılar.

o pozisyonda böyle zincirleme hataya gerek yoktu inler basacaktı totti tekmesini olay bitecekti ayrıca hoop burada ben varım mesajını da verecekti tekmenin şiddedi sarıbuçukdan sarı olmalıydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan

Valla ben Olcay'ın o halini gördükten sonra daha başka şeylerde yapardım :)
Valla olcay insan aklinin sinirlarini zorluyor. Bir Futbolcu hersene nasil geriye gider ornegini veriyor. 4 senedir oynamaya calistigimiz pas oyununun degisiyor olmasoyla aciklanamayacak bir durum aslinda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o pozisyonda böyle zincirleme hataya gerek yoktu inler basacaktı totti tekmesini olay bitecekti ayrıca hoop burada ben varım mesajını da verecekti tekmenin şiddedi sarıbuçukdan sarı olmalıydı
ben anlamadım ayağını çekti kayması gerekirdi sarı kart olurdu büyük hata bence 2 0 olmasa bu maç çok daha rahat dönerdi...

Çevrimdışı atalay

İnler faulü yapmaya çalıştı ama yapamadı zaten. Bu pozisyonda rakip karşılamada ve alan kapatmakta sıkıntı var. Fakat Tosic'in öne doğru değil de kenara doğru açılan Yasin'e doğru hamle yapmasının izahı yok. Yediğimiz gollerin yarısında direkt hatası var. @tangaz
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 15:35:29 atalay ]

Çevrimdışı Orhan

bu adamın hayatı yalan :)

Kesin yaşanmıştır bunlar olay anında da bu da ordadır kesin :)
Yok zaten hemen paylasmadim o tweete aradan gecen zamanda Kerimi kadroda goremeyince isgillendim.Bide kiev maci kalede Tolga yazmis gormek lazim bekleyip

Çevrimdışı tangaz

İnler faulü yapmaya çalıştı ama yapamadı zaten. Bu pozisyon da rakip karşılamada ve alan kapatmakta sıkıntı var. Fakat Tosic'in öne doğru değil de kenara doğru açılan Yasin'e doğru hamle yapmasının izahı yok. Yediğimiz gollerin yarısında direkt hatası var. @tangaz

tosiç özelinde dediğine katılıyorum ama inler yapmaya çalıştı demek biraz iyimserlik oluyor faul yapacak adam yapar bu ayağını sokuyor ama faulden ziyade top kapmaya yönelik bir sokuş gibi duruyor bence tırpanlamalıydı @atalay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla olcay insan aklinin sinirlarini zorluyor. Bir Futbolcu hersene nasil geriye gider ornegini veriyor. 4 senedir oynamaya calistigimiz pas oyununun degisiyor olmasoyla aciklanamayacak bir durum aslinda.
Evlendikten sonra bozdu diyorum kimse anlamıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı karakartal1313

dinamo kiev maçına gidemeyecek olupta biletini öğrenci kardeşine devretmek isteyen olursa boğaz patlatmay takımımı desteklemeye talibim  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

muhafazakar futbolcu +cinsel açlığın yarattığı tahribat olabilir Serhat abi  :busted_cop: :iblush:

Çevrimdışı Orhan

Abi Olcay fazla sosyal bir adam. Acaba kendini cok mu kaptirdi evlilik isine :D eski hirsi falan yok cunku

Çevrimdışı Orhan

muhafazakar futbolcu +cinsel açlığın yarattığı tahribat olabilir Serhat abi  :busted_cop: :iblush:
Kosu mesafeleri de eskisi gibi degil galiba :D

Çevrimdışı atalay

Yenilen ilk golde Marcelo'yu iki Galatasaraylı oyuncu box out ediyor. Caner birinci post'ta vuruş izni tanıyor; Oğuzhan ön direkte Caner'den seken topu uzaklaştıramıyor; direğin içine çarpan topu Marcelo'nun eşleştiği Eren en geriden gelerek tamamlıyor. Bu sırada İnler de uykuda. Çalışılmış olduğu kadar şans golü.

Çevrimdışı tangaz

Yenilen ilk golde Marcelo'yu iki Galatasaraylı oyuncu box out ediyor. Caner birinci post'ta vuruş izni tanıyor; Oğuzhan ön direkte Caner'den seken topu uzaklaştıramıyor; direğin içine çarpan topu Marcelo'nun eşleştiği Eren en geriden gelerek tamamlıyor. Bu sırada İnler de uykuda. Çalışılmış olduğu kadar şans golü.

luce zamanı ne güzel üzülmez arka direkte dikilirdi sonrasında hiç bir hoca arka direğe adam koymadığı gibi ön direğe de birini dikiyor ben de bunu anlamıyorum @atalay anlayan varsa ltfn bana izah etsin.

Çevrimdışı Bishamon

Aynısını 2. yarıda yine denediler az daha gol oluyordu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi Olcay fazla sosyal bir adam. Acaba kendini cok mu kaptirdi evlilik isine :D eski hirsi falan yok cunku
Aynen eskiden koşup açık kapatırdı onuda yapmıyor artık. Tercih edilmesi için hiç sebep kalmadı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben daha önce konuyu tanımlamıştım: muhafazakar bekar türk genci sendromu die  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Kornerlerde neden arka direğe de bir adam konmuyor, anlamıyorum.

O direk dibine birisi olsa, çok rahat Eren gelmeden uzaklaştırırdı topu.

Kornerlerde kafa vurdurmamayı beceremiyorsak, bari kaleyi kapatalım.

Çevrimdışı firewater

İşlemeyen pas oyununda iyice aciz duruma düşüyorlar, hoca hem İnler'le farklı şeyler denemeye çalışıyor hem de Olcay ve Q7 yi koyuyor, gerçekten çok enteresan. Olcay resmen hiç bir şey yapmadı tüm maç boyunca, eskiden maç puanları veriliyordu 10 üzerinden 3 filan ancak alırdı Olcay şu futboluyla.

Geçen sene topu kapınca en az 4oyuncumuz ok gibi öne fırlar boş alanlara koşardı. gs maçında orta alanda topu kaptığımızda hiç kimse ileriye fırlamadı. Hocamı böyle istiyor yoksa Sosa-Töre-Gomez mi böyle oynatıyordu bizi anlamadım ama geçen seneki oyunumuza bi şekilde dönmemiz şart. Buna en uygun isimler de Adriano ve Talisca gibi gözüküyor.

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'ın maçtaki çalışılmış tek organizasyonu. @Bishamon Mevcut teknik ekiple geçen sezonun ilk yarısında Kayseri'de İsmail'in kornerin devamında bozduğu ofsayt dışında duran toptan gol yememiştik. @tangaz

Çevrimdışı tangaz

Kornerlerde neden arka direğe de bir adam konmuyor, anlamıyorum.

O direk dibine birisi olsa, çok rahat Eren gelmeden uzaklaştırırdı topu.

Kornerlerde kafa vurdurmamayı beceremiyorsak, bari kaleyi kapatalım.

aynı konuya değinmişiz luce zamanından beri bıraktık bunu.

Etiketler: