Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157865 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

ziyech h.sonu 3 asist birden yapmış şu ana dek 9 maç 3 gol 8 asiste ulaşmış
Gelecek sene 30 milyon pounda ingilterede o

Çevrimdışı Akil Emre

Cumartesi günü ilk defa stada gitme takımımı destekleme şansı buldum. Yapımında emeği geçen herkezden Allah razı olsun.

Maç sonu yok eski taraftar kitlesi lazımmış, yok Çarşı grupsuz işler yürümüyomuş tarzı çok yerde yorum okudum. Yahu arkadaşlar biz Son 15 yıldır Çarşı veya diğer gruplar sayesinde veya yaptığımız tezahüratlarla 2 senede bir şampiyon olup ,UEFA da finaller oynadıkta benim mi haberim yok anlamadım. Valla ben ıslıktan ve maçın daha çok içinde olmaktan memnunum.

Stadda seyircide iyiydi saçma sapan yenilen ilk gol olmasa kimseninde tribünden rahatsızlık duyacağını düşünmüyorum. Ayrıca böyle büyük maçlarda klubün para kaznması lazım , öğrenci arkadaşlarda beni affetsin Gs,Fb ve şampiyonlar ligi dışında bilet fiyatı daha ucuz maçlarda takımımızı desteklesinler.

Bu klubü bizler ayağa kaldıracağız. Belki her maça gidemiyoruz , deplasmanlarda diğer arkadaşlar gibi yer alamıyoruz ama bütçemiz yettiğince takımımıza hep destek oluyoruz, işallah bu sende şampiyon olup daha büyük başarılara yelken açarız.

Çevrimdışı mylife1903

fuarda telefonu dusurup etkisiz hale getirdim, zor okuyorum forumu, yazmak tam iskence, ofise geldim az mesgulum, toparlama yapayim.

ukraynada, rusyada kaymak meshurdur cesit cesit bulunur, mayanoz gibi cok severler, az yaglisi, tam yaglisi her turlu kaymak bulunur.

kiev deplasmani soru isareti ben hanimi moral olarak hazirliyorum her an izin kagidini imzalatabilirim, maca daha var tabi. aslinda trenle gidebilirim guel olur 3-4 gunde varirim. ama benim planim minsk ustunden kiev yapmak. kimler gidecekse yazsinlar basligina da tek gitmeyecem hesabi hanimi sakinlestireyim. aslinda git ordan bir ukraynali kari bul kal orda gibi bir komut verildi bana, beynimin bir kosesine girdi bu, okuzun aklina karpuz kabugu geldi bilemiyorum altan bilemiyorum.

simdi aksama kadar mesgulum, bir kahve icerken komputerden yaziyorum. super bisi bu bilgisayar

@tangaz birak bu ziyek midir nedir o koca pesinde kosan cilveli kadin gibi yahu evlenene kadar diyetler(asistler) makyajlar(goller) frikikler(frikikler) modaya uygun kiyafetler(gol sevincleri) evlendikten sonra(yagli sozlesmeyi kapinca) hop yatis.

balotelli icimde bir yara olarak kaldi gene hatirladim simdi. ahhh ebubekir-balotelli eto-balotelli olacakti simdi arkamiza yaslanip kiev macini bekliyorduk 5lik gs maci sonrasi.

Çevrimdışı tangaz

fuarda telefonu dusurup etkisiz hale getirdim, zor okuyorum forumu, yazmak tam iskence, ofise geldim az mesgulum, toparlama yapayim.

ukraynada, rusyada kaymak meshurdur cesit cesit bulunur, mayanoz gibi cok severler, az yaglisi, tam yaglisi her turlu kaymak bulunur.

kiev deplasmani soru isareti ben hanimi moral olarak hazirliyorum her an izin kagidini imzalatabilirim, maca daha var tabi. aslinda trenle gidebilirim guel olur 3-4 gunde varirim. ama benim planim minsk ustunden kiev yapmak. kimler gidecekse yazsinlar basligina da tek gitmeyecem hesabi hanimi sakinlestireyim. aslinda git ordan bir ukraynali kari bul kal orda gibi bir komut verildi bana, beynimin bir kosesine girdi bu, okuzun aklina karpuz kabugu geldi bilemiyorum altan bilemiyorum.

simdi aksama kadar mesgulum, bir kahve icerken komputerden yaziyorum. super bisi bu bilgisayar

@tangaz birak bu ziyek midir nedir o koca pesinde kosan cilveli kadin gibi yahu evlenene kadar diyetler(asistler) makyajlar(goller) frikikler(frikikler) modaya uygun kiyafetler(gol sevincleri) evlendikten sonra(yagli sozlesmeyi kapinca) hop yatis.

balotelli icimde bir yara olarak kaldi gene hatirladim simdi. ahhh ebubekir-balotelli eto-balotelli olacakti simdi arkamiza yaslanip kiev macini bekliyorduk 5lik gs maci sonrasi.

ziyek cicim aylarının şeysini mi yapıyor şimdi diyorsun yanii  :alala:

balo+etoo olsaydı şuan 15+3 puandaydık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

ziyek cicim aylarının şeysini mi yapıyor şimdi diyorsun yanii  :alala:

balo+etoo olsaydı şuan 15+3 puandaydık  :bandit:
abi van porsi gibi zengin kocaya kapak atti mi bu ziyek islem tamam. holanda liginde mustafa pekteme ile kerim olsa tozunu attirirlar.
cok keyifli futbol var ama hali saha maci gibi. gecen bu enes seysine biraz baktim. sokaktan 10 tane ben fiziginde ya da yakin fizikte okuz toplasam bu okuzlerin amiral gemisi olaraktan kaptan olarak sahaya ciksam cogu takima kafa tutariz okuz ordusu olarak.

bu ziyek gelsin bizim lige bak yemin ediyorum konyaspor macinda bir ali parantezine alinsin 2 ay yatar revirde.

halbuku baloteli ole mi, o ali parantezini alir mario ucgenine vurur kirbaci sabahlar olmasin diye bagirtir onlari

bu Ginler mesela sert adam, severim. ben onun bolgesine maykil bredliyi istiyordum ama ginler de olur. hani pejo partner alamadin da sitroyen berlingo aldin gibi dusun.

benim hala cozemedim bu brumayi neden paket yapamadi bizim takim.
internette vardir bu benim balotelli boyle kara tiren gibi roma istasyonunda giderken totti ceki chan gibi tekmeleye tekmeleye deviriyordu bunu.
sinirim bozuldu gene, ben olacam sahada o bruma oyle varyete yapa yapa kaleye yonelecek, zor anca hastaneye yonelebilir, yok faul yapacak topu vermeyip tahrik edecek falan benim sahamda onu topla karisik acibadem aktarmali cerrahpasaya gonderirim.

Çevrimdışı mylife1903

bence whu şampiyona sonrası yüksek bedelle payeti satarız düşüncesindeydi ama satamadılar. şimdi kanat adamı anlamında ellerinde fazlalık war. elin gavuru uyanık töreyi bu nedenle kiraladılar.
o paye de fifili topcu abi, bisi olmaz ondan. oynayan bir tore o paye denilen paleyi sirtina alir oyle oynar daha iyi performans verir. cok super bir futbolcu cok nadir bir futbolcu tore aslinda ama iste biraz atibadan alip enjekte etmek gerekiyor.
herif iki ayakli, hizli, guclu, teknik sanki robot futbolcu ozel uretim. bize zamaninda 5 ceken dinamo kievin futbolcularina benziyor. milenyum futbolcusu. ama sahaya cikinca cani istemiyorsa rakiden dayak yiyen ozel insan yarmasi ivan drago gibi performans veriyor.

Çevrimdışı atakan eraslan

Cumartesi günü ilk defa stada gitme takımımı destekleme şansı buldum. Yapımında emeği geçen herkezden Allah razı olsun.

Maç sonu yok eski taraftar kitlesi lazımmış, yok Çarşı grupsuz işler yürümüyomuş tarzı çok yerde yorum okudum. Yahu arkadaşlar biz Son 15 yıldır Çarşı veya diğer gruplar sayesinde veya yaptığımız tezahüratlarla 2 senede bir şampiyon olup ,UEFA da finaller oynadıkta benim mi haberim yok anlamadım. Valla ben ıslıktan ve maçın daha çok içinde olmaktan memnunum.

Stadda seyircide iyiydi saçma sapan yenilen ilk gol olmasa kimseninde tribünden rahatsızlık duyacağını düşünmüyorum. Ayrıca böyle büyük maçlarda klubün para kaznması lazım , öğrenci arkadaşlarda beni affetsin Gs,Fb ve şampiyonlar ligi dışında bilet fiyatı daha ucuz maçlarda takımımızı desteklesinler.

Bu klubü bizler ayağa kaldıracağız. Belki her maça gidemiyoruz , deplasmanlarda diğer arkadaşlar gibi yer alamıyoruz ama bütçemiz yettiğince takımımıza hep destek oluyoruz, işallah bu sende şampiyon olup daha büyük başarılara yelken açarız.

Ben bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Bir kere , maça girdik yerimizde birileri oturuyor , kimsin kalk diyorum ben yerime oturucam diyorum , bizi aşağıdan gönderdiler adını vermiyeceğim grubun , onlardanız biz burayı organize etmeye geldik diyerek inat ettiler kalkmadılar , bu bir. Neyse öyle böyle gönderdik , bir iki kişi kaldı , onlar da tribünü coşturucaz tezahürat yaptırıcaz diye 'hadi lan' 'bağırın lan' şeklinde tribüne dönmüş organize etmeye çalışıyorlar akıllarınca. O kadar itici ve antipatik geliyor ki insanlar maçtan soğuyor. Orada parasını vermiş , kendine göre bir şekilde saygı görmeyi bekleyen ve hak eden büyük bir seyirci topluluğu var , sen dönüp bunlara lan lun konuşamazsın kardeşim. Bizim yaptığımız gibi saha içine konsantre olur ve kendince kendini paralarsın , insanlar zaten Beşiktaş sevdalısı , sana eşlik eder ister istemez. Benim sesim kısık şu anda , kimse benim oturduğu yerden izleyen çekirdekçi seyirci olduğumu iddia edemez. Ama bu tezahürat diye şarkı türküyü anlayan , ama saha içi ile ilgilenmeyen grupların yaptığı işi bizim yaptığımız ıslık ve sürekli maçın içinde olan seyirciden daha etkili olduğunu kabul etmiyorum. Tamam organize olunsun , birileri önderlik etsin bütünlük sağlansın , ama bunu kafası beş milyon olmuş , maçla alakası olmayan kişiler sağlamasın !! Birileri tribünü organize edecek ise , o organizasyonu yapacak kişiler maçın ritmini temposunu da bilsin. Seyirciyi de boş yere yormasın !!

Çevrimdışı sametbagan

Bizim bu topçularla oynayacağımız yegane sistem fenerin ersun yanal döneminde oynadığı sistemdir.

İleri üçlü cenk- abo-ömer veya cenk - abo -talisca oluır olcay veya q7 oyuna anca sonradan rakip yorulunca girmeliler

orta saha inler-ati-talisca veya ati-ozi-talisca şeklinde olmalı geri dörtlüye ati inler oynarken gg - rodolhfo-marcelo-caner

ozi-ati(inler)oynarken beck-rodholfo-tosic-caner(adriano) şeklinde çıkılmalı kaleyi söylemeye gerek bile yok  :D

Çevrimdışı tangaz

abi van porsi gibi zengin kocaya kapak atti mi bu ziyek islem tamam. holanda liginde mustafa pekteme ile kerim olsa tozunu attirirlar.
cok keyifli futbol var ama hali saha maci gibi. gecen bu enes seysine biraz baktim. sokaktan 10 tane ben fiziginde ya da yakin fizikte okuz toplasam bu okuzlerin amiral gemisi olaraktan kaptan olarak sahaya ciksam cogu takima kafa tutariz okuz ordusu olarak.

bu ziyek gelsin bizim lige bak yemin ediyorum konyaspor macinda bir ali parantezine alinsin 2 ay yatar revirde.

halbuku baloteli ole mi, o ali parantezini alir mario ucgenine vurur kirbaci sabahlar olmasin diye bagirtir onlari

bu Ginler mesela sert adam, severim. ben onun bolgesine maykil bredliyi istiyordum ama ginler de olur. hani pejo partner alamadin da sitroyen berlingo aldin gibi dusun.

benim hala cozemedim bu brumayi neden paket yapamadi bizim takim.
internette vardir bu benim balotelli boyle kara tiren gibi roma istasyonunda giderken totti ceki chan gibi tekmeleye tekmeleye deviriyordu bunu.
sinirim bozuldu gene, ben olacam sahada o bruma oyle varyete yapa yapa kaleye yonelecek, zor anca hastaneye yonelebilir, yok faul yapacak topu vermeyip tahrik edecek falan benim sahamda onu topla karisik acibadem aktarmali cerrahpasaya gonderirim.

bu sabah işyerinde maçı seyredemeyen bir arkadaşa aynı örneği verdim baloyu tekme manyağı yapmıştı totti o maç benim 2 futbolcu içinde efsane diyeceğim örneklerdendir. balo tekmeden yılmayan savaşcı iken tottide hoop birader nereye gidiyorsun burada ben varım diyen savaşcı rolünde efsanedir gözümde. ginlerden çok ümitliydim o tekmeleme hususunda ama brumayı ilk bırakan da o oldu en uygun faul yapma yeri onun ilk temas ettiği noktaydı basacaktı tırpanı bitirecekti orada o mesafeden firikikte zaten tehlikesiz olurdu ama inler beni yanılttı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

düzeltme: cincon ebueden boşalan soytarı  kontenjanını belli ki brumayla doldurmuşlar...
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2016, 13:19:42 tangaz ]

Çevrimiçi Necmi

İkinci yarı davul gelince taraftar kendine geldi  :D Maçı çeviren davuldur  :D
Ben davul falan duymadım  :o_o:
gerçi sinirden bir şey duyacak halim yoktu. Sesim gitti :bandit:

Çevrimiçi Necmi

mesajım ırkçılık olarak algılanmasın ama bu cincon transfer ettiği siyahi oyuncuları muzla mı besliyor arkadaş napıyor? hiç bir takımda görülmeyen şekiller bunların siyahilerde görülüyor. ebueden boşalan maymun kontenjanını belli ki brumayla doldurmuşlar...
daha başka türlü nasıl algılanır bilemedim :o_o:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mesajım ırkçılık olarak algılanmasın ama bu cincon transfer ettiği siyahi oyuncuları muzla mı besliyor arkadaş napıyor? hiç bir takımda görülmeyen şekiller bunların siyahilerde görülüyor. ebueden boşalan maymun kontenjanını belli ki brumayla doldurmuşlar...
Evet hocam sil bunu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben davul falan duymadım  :o_o:
gerçi sinirden bir şey duyacak halim yoktu. Sesim gitti :bandit:

Ben de evde çıldırdım valla komşulara karşı çok ayıp oldu :D

Hele ilk yarıda mı ikinci yarıda mı bi pozisyon oldu.

Ben elimi şakağıma dayamış sinirli, umutsuz ama bi o kadar da sessiz bi halde beklerken o hakem olacak oluşum bi pozisyona faul verdi. Az önceki o sessiz halimle içimde biriktirmişim heralde bir patladım öyle böyle değil :D

Ben ömrü hayatımda bu kadar bağırmamışımdır boğazım hala acıyo :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada elimizde Adriano ve Talisca gibi çok çok üst düzey iki adam var doğru düzgün süre vermiyoruz. Şenol Hoca mümkünse inadı bıraksın, futbol iyi oyuncularla oynanır. Bitik Olcay'ın yerine hayli hayli oynar bu adam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

daha başka türlü nasıl algılanır bilemedim :o_o:

tarif etmekte ben de çok zorlandım ama başka türlü gerçekten tanımlayamadım. siyahi oyuncuları en çok seven camia olduğumuz hepimizin malumu. diğer taraftan ülkeye gelen hiç bir siyahi oyuncunun yapmadığı eylemleri bu cincona gelen bazı yarım akıllılar ne hikmetse ve nereden güç alıyorlarsa yapma cüretinde bulunuyorlar. dünkü çocuk bruma geliyor rakip sahada ülkenin en ateşli tribünleri önünde köşe gönderinde soytarılık yapma cüretinde bulunabiliyor. üstelik de bunu deplasman yasağının kalktığı ilk maçta yapıyor, bu densizlikleri ile birileri kendini kaybedip sahaya dalıp o topu uygun şekilde bir taraflarında sektirebilirlerdi. sorumlusu kim olacaktı bunun???

Çevrimdışı Bishamon

Bruma'yı boş verin Eren'in yaptığı hareketi gördünüz mü?

Çevrimdışı tangaz

Bruma'yı boş verin Eren'in yaptığı hareketi gördünüz mü?

ben görmedim  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ligtv.com.tr rezil bi site gerçekten. Maç özetleri 3-4 dakika, kalite 240p.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı tangaz

Brumanın attığı golden sonra yapıyor

abicim görmedik kıvrandırma da söyle naaptığını   :D

Çevrimdışı pascal26

Akhisar maçından önce kısa pas uzun pas mevzusunu yazmıştım. Birkaç oyuncunun uyum derecesinin de çok önemli olduğunu belirtmiştim.

Malesef İnler çok iyi bi futbolcu olmasına rağmen bizim aradığımz tip adam olabilmek için değişme belirtisi göstermiyor.

Biz blok arkasına uzun topla değil üçgenlerle gittiğimiz için başarılı olduk. Bu oyunu Avrupada benim gördüğüm Barça Bayern -bu sene Dortmund dışında doğru düzgün uygulayabilen yok. 

Olacak olan belli. Rhodolfo 11 e girince Ati-Ozi yapıp yola devam ederiz. 

Ama bu sefer de yeni sorunumuzu tartışmaya başlayacağız; "kanatlar".  İkisi de özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda artık hiç çekilmiyor.

Şu Lens'i alsaymışız cuk olacakmış. Vere kaça vere kaça sıfıra da inerdi, arka direk kovalayıp kutuya da girerdi o adam bizde..

Çevrimdışı Bishamon

abicim görmedik kıvrandırma da söyle naaptığını   :D

Taraftara doğru koyduk mu hareketi yapıyor işte

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Taraftara doğru koyduk mu hareketi yapıyor işte

Brumanın ya*şakça hareketinden sonra birisi tellere tırmanıyor ona dur yapma minvalinde bir hareket olarak gördüm sadece :alala:

Çevrimdışı tangaz

Brumanın ya*şakça hareketinden sonra birisi tellere tırmanıyor ona dur yapma minvalinde bir hareket olarak gördüm sadece :alala:

bende böyle bi sahne gördüm brumanın tahrikleri sonrası köşedeki tribünlere pardon mealinde bir hareketi oldu

Etiketler: