Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157100 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcayla ikisi aynı derecede bozuyor, Quaresma'nın bir eksisi de hiç defansa gelmemesi resmen eli belinde yürüdü çoğu pozisyonda, televizyonda görünmüyor ama stattan çok açık net görebiliyorsunuz..
Olcay'a haksızlık etmem Serhat abi, çok farklı şeyler 2'si ileride de bir şey yaptığını göremedim ben hoca olsam forma şansı bulması mucizelere kalırdı....

Çevrimdışı panic13

Selam,

Takımdaki vasat+vasataltı adamları def ettik; köybaşı+pektemek+kısmen tolga

sıra vasat üzeri adamlara geldi: necip+veli+kerim+eğer formu böyle devam ederse sene sonu maalesef Olcay.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

Plase; adam gibi sert bir stoper bulunur ise tosic.

Çevrimdışı firewater

nerden biliyorsun şu anda tribünün en kötü hali eskiden daha iyi
gir gs forumlarına oku ağlayıp duruyorlar. ikinci yarı maç döndüyse o beğenmediğin
tribünler sayesinde döndü. Böyle bilip bilmeden konuşup gereksiz algı yaratıyorsunuz.
Sonrada tamer gibilerinin ağzına laf veriyorsunuz.
Bilet fiyatıyla ne alakası var 33000 kombineli var stadda kaldıki ne yani parası olmayanlarmı iyi taraftar oluyor.
şu anda Türkiyede eşi olmayan tribünümüz var. GS yöneticisi boşunamı diyor bu staddan bir puan
çıkartmak başarı diye. Açıldığından beri herkes stadın baskısını anlatıyor.
siz oturun ters algı oluşturun bu şekilde Beşiktaşa zarar verdiğinizin farkında değilmisiniz. @brkntcnr

Eski stadda olsaydık maçı gs 3-1 veya 4-1 gibi skorla alırdı. Geçmişteki yaşanmışlıkları çok çabuk unutup yeniye ilk fırsatta çamur atıyoruz. Ben maçı yaşayan 1.golden sonrada takımı ateşleyen bir taraftar gördüm tv başında. Neymiş gslilerin sesi gelmiş miş miş gelecek tabi sen onların stadına gidip 2-0 öne geç bakalım tvde kimin sesi geliyor.

Çevrimdışı Orhan

Mac basladigindan beri gs yi yerden kaldiramadik.Aslinda bu bir taktik vs de degildi. Stad atmosferinin onlarin uzerindeki etkinin yansimasiydi.Biliyorlardi oradan normal sekilde cikamayacaklarini.Buyuk maclarda Kesinlikle ilk yari fisi cekmeliyiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Selam,

sıra vasat üzeri adamlara geldi: necip+veli+kerim+eğer formu böyle devam ederse sene sonu maalesef Olcay.

en başta Quaresma var bence onu es geçmişsin bence abi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'a haksızlık etmem Serhat abi, çok farklı şeyler 2'si ileride de bir şey yaptığını göremedim ben hoca olsam forma şansı bulması mucizelere kalırdı....
İşlemeyen pas oyununda iyice aciz duruma düşüyorlar, hoca hem İnler'le farklı şeyler denemeye çalışıyor hem de Olcay ve Q7 yi koyuyor, gerçekten çok enteresan. Olcay resmen hiç bir şey yapmadı tüm maç boyunca, eskiden maç puanları veriliyordu 10 üzerinden 3 filan ancak alırdı Olcay şu futboluyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Selam,

Adam evlendikten sonra kayıplara karıştı :( Ah be Olcay kimse mi elinden tutmadı evlenmeden önce senin  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşlemeyen pas oyununda iyice aciz duruma düşüyorlar, hoca hem İnler'le farklı şeyler denemeye çalışıyor hem de Olcay ve Q7 yi koyuyor, gerçekten çok enteresan. Olcay resmen hiç bir şey yapmadı tüm maç boyunca, eskiden maç puanları veriliyordu 10 üzerinden 3 filan ancak alırdı Olcay şu futboluyla.
haklısın abi kötü oynadı formsuz, yeterli değil ama Quaresmanın yaptıkları beni aşırı rahatsız ediyor, hiçbir şekilde katkısını göremedim hiçbir derbide katkısı yok avrupada bi maccabi maçı vardı Quaresma hamle oyuncusu olur bana göre o da olmazda en azından 11 başlamasın benim için yeterli...

Çevrimdışı panic13

en başta Quaresma var bence onu es geçmişsin bence abi

Q7'ye gereksiz haksızlık edildiğini düşünüyorum. Burada en çok eleştirenlerden birisi benim. ama bu plan ile devam edeceksek, Q7 tam bu oyunun adamı. Orada mesele Q7'nin topu alıp gitmesi değil, yeterli yardımı alamaması. Bence ilk yarıdaki vasatlığı ile ikinci yarıdaki üretkenliğinin farkı da oydu: Talisca'nın girmesi ile oyunun merkezini rakip yarısahanın ortasına çektik. Böylece, GG, Caner ve Atiba ileriye daha çok çıkarak Q7'nin çevresinde daha çok göründüler. Maalesef şu an Q7'den başka bu oyuna yatkın adamımız yok.

Haa, çok mu çizgide oynuyor? Evet. Çok mu çalıma giriyor? Evet. Çok mu laubali? Evet. Bunların hepsi problem ve zaman içinde halledilmeli ve bence de Q7'nin kulağı çekilmeli, en azından bir kaç maç oyuna sonradan girmeli.

Ama, takımın üzerindeki dengesizliğn de Q7'nin oyununda pay sahibi olduğu unutulmamalı.

Çevrimdışı Orhan

Quaresma gs maci ikinci yarisi iyidi.Aslinda yapmasi gereken seyler, sacma sapan calima gitmese,Duran toplardan uzak dursa (ozellikle frikikler),pas oyununa devam etse ikinci yari tam olarak bunu yapti gayet faydali olur. Yoksa Benfica maci ve gs macinin ilk yarisi rezildi. Baya rezildi.

Çevrimdışı firewater

Acilen aşağıdaki kadroya dönmeliyiz.

Fabri

Beck  Marcello  Tosic  Caner

Ati-Ozi

Cenk     Talisca    Adriano

Abubakar

Gizli çift forvetle oynuyormuş gibi oynarız ve pas oyunumuza geri döneriz. Abubakar sayesinde Cenkte çok pozisyona girer.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Q7'ye gereksiz haksızlık edildiğini düşünüyorum. Burada en çok eleştirenlerden birisi benim. ama bu plan ile devam edeceksek, Q7 tam bu oyunun adamı. Orada mesele Q7'nin topu alıp gitmesi değil, yeterli yardımı alamaması. Bence ilk yarıdaki vasatlığı ile ikinci yarıdaki üretkenliğinin farkı da oydu: Talisca'nın girmesi ile oyunun merkezini rakip yarısahanın ortasına çektik. Böylece, GG, Caner ve Atiba ileriye daha çok çıkarak Q7'nin çevresinde daha çok göründüler. Maalesef şu an Q7'den başka bu oyuna yatkın adamımız yok.

Haa, çok mu çizgide oynuyor? Evet. Çok mu çalıma giriyor? Evet. Çok mu laubali? Evet. Bunların hepsi problem ve zaman içinde halledilmeli ve bence de Q7'nin kulağı çekilmeli, en azından bir kaç maç oyuna sonradan girmeli.

Ama, takımın üzerindeki dengesizliğn de Q7'nin oyununda pay sahibi olduğu unutulmamalı.
Devamlılığı yok, oyundan kopuyor, fiziksel olarak düştüğü için çok top kaybediyor kaybedince sinirleniyor tüm oyun sistemi q7 nin üzerine gibi olunca daha çok göz önünde oluyor ama hızlı pas oyununda hiç bir fayda sağlayamaz benim gözümde şu fiziksel durumuyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri

Ati-Ozi

Abubakar

Gizli çift forvetle oynuyormuş gibi oynarız ve pas oyunumuza geri döneriz. Abubakar sayesinde Cenkte çok pozisyona girer.
Marcelo yerine bi Rhodolfo koyarsak tam olur, onun haricinde bence harika kadro.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Marcelo yerine bi Rhodolfo koyarsak tam olur, onun haricinde bence harika kadro.

Hazır değil hala demek ki..belki rize maçında oynar milli takım arasından sonra tamamen dönebilir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hazır değil hala demek ki..belki rize maçında oynar milli takım arasından sonra tamamen dönebilir
Yani şu ana kadar çoktan hazır olmalıydı. Bence dönsün artık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Yani şu ana kadar çoktan hazır olmalıydı. Bence dönsün artık..

30 yaşında çok kötü bir sakatlık geçirdi.İyi hazırlandı ama aceleye gerek yok hazırlık maçlarıyla yavaş yavaş sokulmalı.Kiev maçı gibi bir ortamda direk giremez.

Çevrimdışı panic13

Devamlılığı yok, oyundan kopuyor, fiziksel olarak düştüğü için çok top kaybediyor kaybedince sinirleniyor tüm oyun sistemi q7 nin üzerine gibi olunca daha çok göz önünde oluyor ama hızlı pas oyununda hiç bir fayda sağlayamaz benim gözümde şu fiziksel durumuyla.

Hızlı pas oyunu oynamıyoruz, şu an ki oyun şablonumuzda Q7 gibi yeni sisteme uygun kanadımız yok.

Dediğin defoların tamamı doğru, kadro planlamasını yapanlar baştan düşünecekti muhtemel defoları.

Çevrimdışı Orhan

Kerim hakkinda soyle bir soylenti var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hızlı pas oyunu oynamıyoruz, şu an ki oyun şablonumuzda Q7 gibi yeni sisteme uygun kanadımız yok.

Dediğin defoların tamamı doğru, kadro planlamasını yapanlar baştan düşünecekti muhtemel defoları.
Resmen kanatsız sezona girdik, Olcay formsuzdu, quaresma avrupa şampiyonası ile misyonunu tamamlamış futboldaki, hoca Kerim'den zaten memnun değil, geriye bir tek Aras kalıyor hoca kadroya bile almıyor. Şu durumda elimizde kanat oyuncusu yok ciddi anlamda. Devre arasında bir oyuncu şart o bölgeye. Adriano'yu ise ısrarla kullanmak istemiyor Hoca..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla ben Olcay'ın o halini gördükten sonra daha başka şeylerde yapardım :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Fabri

Ati-Ozi

Abubakar

ideal ve doğru kadro bu gibi duruyor ancak cenk'in de kendine çeki düzen vermesi gerekiyor hemen kendini yere bırakmasını ben şahsen ayıpladım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

ideal ve doğru kadro bu gibi duruyor ancak cenk'in de kendine çeki düzen vermesi gerekiyor hemen kendini yere bırakmasını ben şahsen ayıpladım.

Anca tekrarları izlerken fark ettim çok saçma bırakmış kendini iki kere...Umarım Burak Yılmaz yolunda gitmez...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu adamın hayatı yalan :)

Kesin yaşanmıştır bunlar olay anında da bu da ordadır kesin :)

Çevrimdışı tangaz

Anca tekrarları izlerken fark ettim çok saçma bırakmış kendini iki kere...Umarım Burak Yılmaz yolunda gitmez...

fiziksel açıdan eksik desem öyle de değil. demekki özgüven yerlerde böyle bırakışların başka izahı yok, yakında adı çıkar ve sarıları görmeye başlar. madem bırakıyorsun bari ustaca bırak o da yok göstere göstere bırakıyor ve birde saçma sapan itiraz ediyor sonra haklıymış gibi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: