Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149083 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet57

Su an Inler >> Atiba benim icin. Fizik guclu, ikinci yari kazandigi toplarin sayisini kaybettim ve pasi dikine gonderiyor. Ozellikle Talisca'ya attigi top muazzam. Atiba bu sezon baya kotu oynuyor.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı uğur07

Fabri hala tolgaya tercih edilir. Ama muslera seviyesi bi kaleci almamız şart.

Gökhan ilk yarı kötüydü. Brumayı iyi karşılayamadı.
Caner çok iyiydi.
Marcelo güven vermiyor. Yavas yavas rhodolfo girmeli
Tosic bence iyiydi ama orada da seviye atlanmalı.
Gökhan atiba ile olmuyor. Artık ikisinden biri tercih edilmeli.
Aynı şekilde oğuzhan ve tolgaydan biri kesinlikle oynamalı.
Talisca ikinci yarı girince daha etkili oluyor.
Cenk ve abubakar beraber oynamalı.
Quaresma kesinlikle takıma uymuyor. Şenol hoca bıktırmaya çalışıyor herhalde taraftarı. Başka açıklaması yok.
Olcay da artık yedek olmalı. Ama ömer kerim aras üçlüsü de kayıp.

Çevrimdışı sertann

Bu yorumları okuyan Fb'li varsa onlara sesleniyorum Allah sizin gibi rakip nasip etsin herkese.Valla dünyanın en şanslı,sevimsiz ve karaktersiz takımı galatasaraydır

Çevrimdışı GÖRKEM

Su an Inler >> Atiba benim icin. Fizik guclu, ikinci yari kazandigi toplarin sayisini kaybettim ve pasi dikine gonderiyor. Ozellikle Talisca'ya attigi top muazzam. Atiba bu sezon baya kotu oynuyor.

O Sistem ile alakali olan birsey. Eski sisteme dönersek öncelik Atiba'da olmali.

Çevrimdışı sertann

İnler-Atiba-Oğuzhan içeren bir 11 gerekiyor.Atiba defansın önünde oynayabilir ki tek başına oynayabilecek birisi.Atiba-İnler birbirini bozuyor.

Benim Kiev 11'im

Çevrimdışı OrhanAker

Atibanın 3-4 senede yapamadığı ara pasları 2 maçta yaptı.Atiba kötü değil atiba buydu zaten inleri çıtayı yükseltti sadece.
İnlerin vaat ettikleri daha fazla bence inler ozi ikilisi denenmeli.

Çevrimdışı uğur07

Bu arada bruma golü atına korner direğine vurdu ama kart görmedi tabi ki de

Çevrimdışı sertann

İlk yarıyı 5 puan önde bitiririz bu da burada kalsın

Çevrimdışı legendmaster

Fabri

gökhan  marcelo  tosic  caner

inler atiba oğuzhan

talisca  aboubakar  quaresma

eğer inler ve oğuzhan'ı birlikte oynatmak istiyorsa şenol güneş bjk böyle oynamalı 4 3 3

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Berat

Şenol Hoca ne zaman gereksiz inatlarından kurtulur, Adriano-Ömer-Aras-Aboubakar-Talisca gibi isimlere şansı verir rahatça ilerleriz ligde. ŞL binlerce kez söylediğim gibi umrumda değil.

Çevrimdışı karakartal1313

bugün tv başından izlerken ben utandım statta ilk yarı boyunca takım gerideyken kimse destek vermedi sürekli rakibi dinledik keşke desteğin sadece ıslıklamak olmadığını anlatabilsek iyi geceler

Çevrimdışı RevivaL

Olcay'ın kötü performansı hiç çekilmiyor, ayrıca Oğuzhan ön bölgede Casper olup çıkıyor. Talisca ile Aboubakar mutlaka monte edilmeli takıma. Olcay da artık kulübeye geçmeli, son maçlarda çok kayboluyor

Çevrimdışı Berat

Başta Q7, Olcay, Atiba/İnler'den biri Rhodolfo hazır olunca Marcelo oynamamalı.

Adriano ve Aras gibi "pas" oyununda etkili olan isimler takıma monte edilmeli.

Çevrimdışı onder23

Ben böyle uzun top doldur şişir hunharca hücum yap baskı yap böyle bir oyun istemiyorum
Geçen sene ki gibi çat çat çat pas yapmamız lazım.
Pas trafiği için ise olmazsa olmaz ozi.
Kötü bile oynasa oğuzhanın olması lazım.
Atiba / inler - ozi
--------talisca----
---------abubakar

bu 4 lüyü mutlaka korumamız lazım. Kanatta cenk olur aras olur frei olur farketmez ama bu 4lü mutlaka olmalı

Çevrimdışı mellfred

öncelikle hepimize geçmiş olsun maçı stattan aklı makul abilerimizin yorumlarını bekliyorum onlardan daha makul eleştiiriler bekliyorum

Çevrimdışı kartal190321

şu maç net olarak gösterdi ki, bu ligin açık ara favorisiyiz, saçma sapan şeyler yapmazsak,ŞAMPİYONUZ, şu gs bize rakip olamaz,ist bld ,osmanlı konya rakip olur,ama gs olamaz, şuan verilen gazla ilerliyor, bi teklemeye başlasınlar görürüz günlerini...şampiyon olacagımızdan zerre şüphem yok  :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Çağatay

İlk izlenimler:
Ozi 10 numara olmuyor olamıyor, arkası dönük top alamıyor malesef sosa olmasını bekliyoruz ama olmaz ozi nin yeri 8
Cenk ilk 11 de olmuyor olamıyor, top indirip saklayamıyor, tek forvet sistemlerinde olmaz, rolü yardımcı forvet.
Atiba-İnler orta ikilisi kreatiflikten uzak ve inler geldikten sonra atiba nın performansı da düştü
Aboubakar, ayagı kopsa ilk 11 de başlamalı (gerçi diğer ikisiyle de idare eder :D)
Adriano nun mutlaka ilk 11 e yerleştirilmesi gerek (ve yeri canerin önü değil, gönülün önü)
Ozi orjinal mevkisine dönmeden bu sene fayda veremez
Talisca, Ozi ile atibanın önünde iken max performans sağlanabilir
Olcay ozi ile birlikteyken ve ozi 8 numarada oynarken verimli olabiliyor ayrıca son dönemde yokları oynuyor ilk 11 den q7 gibi kesik yerse şaşırmasın
Fabri mümkün mertebe oynatılmalı artık
ve quaresma...malesef,malesef,malesef...olmuyor olamıyor..sadece şov şov şov... takımı yenikken tribüne oynayan adamın yeri klübe bile olmamalıdır.net
Bazen de futbol şansı gerek o son top q7 yerine talisca da olsaydı belkide...

Duran toplarda adam paylaşımı sıkıntısı ve her duran topun tehlike olması
Bruma gibi bir adamın 3 kişinin içinden canlı çıkabilmesi, bir Allah'ın kulunun çimleri yedirmeyişi

son olarak Şenol Hoca,
Malesef psikolojik açıdan ne kendini ne de takımı hazırlayabilmiş
2-0 dan 2-2 ye getirilen maçta hemde kendi evindeyken rakibini bırak kendi yarısahasına, 18 e hapsetmen lazım ama 3ü kovalayan gs oldu
Ve anlaşılan Benfica maçından gereken ders çıkartılmamış daha doğrusu asıl sorun yerine diğer sıkıntılar çözülmeye çalışılmış
ama asıl sıkıntı zaten çözüldüğünde diğerleri de ortadan kalkıyor.
Hoca kafasının içindeki bazı tabuları yıkması lazım o tabular kendini yakmadan
Ve son olarak umarım bundan sonraki iki maçımızda daha verimli bir 11 ile başlarız...

Sevgiler...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartal190321

geçen sezon kısa paslaşma, 2 li 3 li verkaçlarla topa daha fazla sahip olup, rakibi yoruyorduk, böle oynadıgımız için oguzhan olcay sosa gibi oyuncularımız yıldızlaştı, bu sene tam tersini oynuyoruz, g.inlerin uzun topları, canerin şişirme ortaları,böle oynadıgımız için olcayda oguzhanda hatta atiba bile sahada kayboluyor, şişrme ve uzun toplarımız atak olarak geri dönüyor ve orta sahamız çok yorulup oyundan düşüyor, bu yüzden şuan takımda koordinasyon eksikligi var ve bocalıyor bazı futbolcularımız,bu sistemle devam edeceksek olcay ve oguzhan bu sistemde kendilerine zor yer bulurlar..hocamızın en kısa sürede karar vermesi lazım, belli oyunculara karşı homurdanmalar başlar tribünde ve önü alınamaz. böle oynamaya devam edersek oguzhanı kaybederiz,elimizdeki deger hiç olur.

Çevrimdışı atalay

Birilerinin inatları ve hataları yüzünden ikinci kez kazanacağımız bi' maçta beraberliği kabul ediyoruz. 2-0'dan sonraki reaksiyon dışında Beşiktaş taraftarı mutlu olmamalı. 

Çevrimdışı Berat

Adriano'nun son dakikada attığı pasın kalitesi..

Çevrimdışı kartal190321

şu geçen 5 hafta, gs kupa maçı, benfica ş.ligi maçı gösterdiki ,cenk ve abubakar aradıgımız forvet değil, son vuruşları iyi net golcü lazımdı gomezten sonra etoyu almamakla çok çok büyük hata yapmışız :by2:

Çevrimdışı Mehmet57

Fabri
GG/Beck-Rhodolfo-Atinc-Adriano
Inler-Oguzhan
Aras-Talisca-Kerim/Caner
Aboubakar

10 numarasiz 433 formasyonunda

Fabri
Adriano-Rhodolfo-Atinc-Caner
Tolgay-Inler-Oguzhan
Talisca-Aboubakar-Kerim/Aras

Quaresma ve Olcay kredilerini yitirdiler. Ki bunu bence coktan yaptilardi.

Çevrimdışı Fatih_

Alahim sen bizi
Quarezmanin simarikligindan
Olcayin yetersizliginden
Oziyi 10 numara oynatma sevdasindan
Caner ve Inlerin yerini bulmayan sisirme toplarindan
Koru Yarabbimmmm.

Etiketler: