Yahu @Necmi abi oyle bir yaziyorsun ki seni finlandiya, norvec, luksemburg vatandasi falan saniyorum. Birakmazlar, o makasin kapanmasina izin vermiyorlar abi
Insallah bir bildigin vardir da oyle yaziyorsun, insallah yonetimin farkindadir.
Bu demec veremeyen basin sozcumuzle falan senin yazdigin planlarin uygulanmasi bence zor.
Yonetimin bu yonde bir tasarrufu varsa, bu yonde bir calismasi, uygulamasi varsa ustune gerekli tedbirler alinmissa, tamam.
Ha ben yaz doneminden beri yaziyorum havada cok pis operasyon havasi var, diye insallah operasyon bize yapilmaz.
@mylife1903 geçmişden ders alın ama geçmişle yaşamayın artık o dönemler yok şu anda
kapıda daha büyük bir tehlike var insanlar futboldan uzaklaşıyor. Bu iki renklinin birbirleriyle sürdürdükleri it dalaşı
ülkede futbolu bitirdi sponsorlar futboldan çekiliyor. Buda bu işden ekmek yiyen herkesi tehdit ediyor.
yani geçmişdeki o dönemler yok artık. Borazan o şekilde ötmez artık. Beşiktaş her yerden gücünü göstermeye başladı
artık sermayenin rengi yeşildir. Bunu unutmayın Beşiktaşın geriye itilmesi hep alım gücü olmayan taraftarı var diyeydi
şimdi sermaye bir şeyi farketti Beşiktaş taraftarı ekonomik olarak çok güçlü onların kafasında yarattığı taraftar profili
olmadığını gördüler. biz 2004 de ekonomik olarak zayıftık bir atımlık barutumuz vardı ilk vurmada devrildik şimdi öyle değil
şu anda karşımızda bizden daha güçlü bir rakip yok. güç dediğiniz olgu sermayeyi takip eder sermayede şu anda
Beşiktaşı işaret ediyor. Bu zamana kadar renklilerin arkasında duran sermaye şu anda kendi paçasını kurtarma derdinde
Bu işler demeçle falan olmuyor. Kapalı kapılar ardında ülkede neler oluyor. Herkes can derdinde. dün fenerli yönetici
bık bıkladı eskiden olsa bir hafta konuşulurdu şimdi gördüğünüz gibi ciddiye bile alınmadı sadece bizden bir kaç kişi gündeme
getiriyor gereksiz yere yoksa onlar hala eskisi gibi biz iki kelime ederiz gündemi değiştiririz mantığındalar ama
gündemi belirleyen bizim yönetim geçen seneden beri hep futbol gündemini belirlediler.
Herşey sizlerin düşündüğü gibi sihirli değnekle bir anda değişmez adım adım işlenir. Sizlere söylüyorum geniş pencereden bakın
olaylara ne zamandır deplasmanların açılması konusu vardı neden bu haftayı bekledi ve bu hafta yönetim harakete geçti.
olursa gündem onunla ilgili gelişir olmazsa gene gündem onunla ilgili gelişir. Burda önemli olan alınacak karar değil
bunun yürümesinde kimin liderlik ettiği. Hürriyet ortalığı ateşlemeye kalktı yönetim kalktı kadına karşı ayrımcılık
kartını sürdü Bir anda toplum gözünde bizi hedef yapmak isteyenler kendileri hedef oldu. Yönetim artık
nasıl oynayacağını iyi öğrendi. Farkındamısınız şu bir haftada o kadar ciddi saldırılar olduki ve bunların hepsi
çok akıllıca savuşturuldu. Merak etmeyin 2004 artık çok uzak saldırı olmazmı olur elbet yıkılmazmıyız evet yıkılabiliriz
ama düştüğümüz yerden o kadar hızlıda ayağa kalkarız artık. Yeterki camia bir bütün olsun içindeki çatlak
seslere Beşiktaşın adını kullanarak menfaat peşinde olanlara pirim tanımasın. Bazı arkadaşların düşündüğü gibi
kırılganda olmayalım. 2004 de ne yaptılar bir kaç oyuncuya kırmızı kartla takımın gücünü kırdılar şimdi yapsınlar
bakalım takımın gücünü kırabiliyorlarmı. Bunların önlemini yönetim aldı. Geçen sene bile kırılgan değildik fener karşımızda kırıldı
bu sene karşımızda kim var gs mi nasıl sürdürecek elinde onbir oyuncu var diyelim yokta sakat verseler yerine koyacakları oyuncu
yok erenlemi şampiyon olacaklar. iki takım kurarız ikiside gs den güçlü olur.
Kafanızda malubiyeti kabul etmeyin şu kırılganlıktan kurtulun artık. Bizi yıkamazlar.