Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157197 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Sosyal medyadaki Gomez ve Sosa yorumlarını hastalıklı buluyorum. Umarım bu kişiler ayrıldıkları eşleri ya da sevgililerine de benzer düşünceleri ve davranışları sergilemiyorlardır. Sözüm meclisten dışarı deyip kendimi sağlama alıyorum. 😉

Çevrimdışı cursedofdragon

bu gomez Beşiktaş'a devre arasında geri dönmek isteyebilir de biz alırmıyız :)

Çevrimdışı Orhan

Geçen senede yaptı benzer hareketi. Takım şampiyonluğa giderken sürekli stat haberleri yaptırıp kameralara demeç verdi. Herkese gına geldi hatta ama insanların dikkatini başka tarafa çekip oyuncuları baskıdan kurtardı. Bu iki gündür deplasman taraftarı hareketleride an itibariyle derbinin önüne geçmiş durumda. Tabi bunlar benim adıma bir tahmin.
Aynen abi zaten insanların algılarıyla oynayabiliyorsan medyada seni takip ediyorsa vura vura ilerlersin.Dün ki Mahmut uslu fener bahcenin 15 senelik özetidir mesela.

Çevrimdışı tangaz

Abi ne zaman bunlari boyle yakalasak basimiza bir is gelir. Ya mac oncesi bir olay cikar ya hakemsi bir ariza cikartir, temkinliyim ben.
Bunlari boyle yakalayinca 5-6 atacaksin ama

geçen sene şampiyonluk yolunda sokarken bile beklenen sokuşu yapamamıştık mesela, bu konuda katılıyorum sana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Evet, girdikten sonra son bölümde oyunu rahatlattı. Fiziksel olarak iyiyse ana planda mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum@Karakartalözgü 
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 15:37:46 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Çocukluktan gençliğe geçiş yıllarımızda Ankaragücü ve Malatyalarla psikolojimizi bozan gençlik yıllarımızda Vahap Beyaz, Ahmet Çakar Mesut Yılmaz ve Mehmet Ağar gibi illegal ve her türlü manipülasyona açık tiplerin desteği ile nefretimize nefret katan, stadımızın olmadığı göçebe olarak orada burada sürünürken stadında bize 1 maç bile oynama jestini göstermeyen, sözde aristokrat burnu 1 karış havada olan adiler adisi bu camia ile tribün yasağı ilelebet devam etmeli. Vodafone Arena gibi rüyalarında bile göremeyecekleri atmosferi deplasman tribününde bile olsa tatmaları Galatasaraylılara HARAM olmalı.

Ben sade bir Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaraylıları stadımızda İSTEMİYORUM!

Bu camia kadar iğrenilecek 2. bir camia olduğunu sanmıyorum. Umarım futbolcularımız bu maçın önemini kavramış şekilde maça çıkıp bu emek hırsızlarının soluğunu daha ilk yarı da kesip bu işlerin artık eskisi gibi olmayacağını hem oynadığı futbolla hem de sonuç olarak taraftarını sevindirerek cümle aleme gösterir.

imza atılacak yazı...
şeref noksanı hırsızlar hırsızı cincondur bu alemde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bugünde maç'a doyuyorum çok şükür TV'de bizim eski maç internetten gomez'in çöküşü :D

Çay'ım ve Atom'um yanımda :D

Çevrimdışı tangaz

Sosyal medyadaki Gomez ve Sosa yorumlarını hastalıklı buluyorum. Umarım bu kişiler ayrıldıkları eşleri ya da sevgililerine de benzer düşünceleri ve davranışları sergilemiyorlardır. Sözüm meclisten dışarı deyip kendimi sağlama alıyorum. 😉

bu atıfı üzerime alıyorum, sosyal medya da sadece bu platformda yer alıyorum ama burada özellikle gomeze  birazda sosaya hastalıklı! yorumlar yapıyorum. diğer taraftan bu sosyal medya kalemşörlüğünü çok ciddiye almamak gerek. nasıl ki günlük hayatla sosyal medya çok farklı ise beşiktaşla eş ve sevgiliyi  de bir tutmamak gerek  :icool:

Çevrimdışı TURKahvesi

Yazdığın 60 küsur kelimeden sonra sanki tek bir şey geriye kalıyor: Adriano sağ önde denenebilir. 😂 @GÖRKEM Evet, girdikten sonra son bölümde oyunu rahatlattı. Fiziksel olarak iyiyse ana planda mutlaka olması gerektiğini düşünüyorum. @Karakartalözgü 
bak bu olabilir mantıken de olayı kavrayabiliyorum @atalay
Adriano futbol dünyasında ender rastlanan meziyetlere sahip biri
takıma alınması büyük bir şans
bu konuda başkan ve yönetimi kutlamak lazim.

Çevrimdışı OrhanAker

Umarım futbolcularımız bu maçın önemini kavramış şekilde maça çıkıp bu emek hırsızlarının soluğunu daha ilk yarı da kesip bu işlerin artık eskisi gibi olmayacağını hem oynadığı futbolla hem de sonuç olarak taraftarını sevindirerek cümle aleme gösterir.

Yapmamız gereken bu işte oyunumuzu mükemmelleştirmek..kötü ile kavga etmek tartışmak seni de aşağı çeker sen hep yaptığın işi ileri taşımaya çalışırsan zaten kazanmış olursun.
Her geçen maç daha iyi oynamalıyız.

Çevrimdışı atalay

Zaten seninle papaz olmayalım diye sözüm meclisten dışarı dedim. 😄 @tangaz

Çevrimdışı OrhanAker

İçinde bulundugumuz durumu süper bir şekilde özetleyen yazı. Okumadan Geçmeyelim...

https://www.facebook.com/dedikodubjk/posts/1093179490795620
Taraftar da artık daha bilinçli olmalı geçen sezon en ufak puan kaybında forumda yangın çıkıyordu :D
Dik durun :bandit:

Çevrimdışı onder23

5 oldu bu arada dortmund. İnşallah 6 da olur.
Gomez efendiye bir vizyon gönderelim  :D

Çevrimdışı tangaz

Zaten seninle papaz olmayalım diye sözüm meclisten dışarı dedim. 😄 @tangaz

farkettim farkettim   :tabe:
ben kimseyle papaz olmam biliyorsun sen beni. benim tutkum yani beşiktaş tutkum farklı bir düzeyde. benim gomeze öfkem gitmesine değil gidiş şekline ve zamanlamasına bir de bu akşam 5 yiyen vizyonuna... @atalay
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 22:58:04 tangaz ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu gomez Beşiktaş'a devre arasında geri dönmek isteyebilir de biz alırmıyız :)
Alırız tabi neden almayalım

Çevrimdışı tangaz

Alırız tabi neden almayalım

ospina mı gomez mi? tek seçim hakkın var.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Devre arası bence Eto'o 'yu alacağımıza inanıyorum. Gomez'in oradan ayrılmasının çok kolay olacağını sanmıyorum Fikret başkanın söylediği gibi biz nasıl oyunculara sözleşmedeki parayı ödemekle mükellefiz onlarda sözleşme gereklerini yerine getirmek zorundalar, pişman oldum bırakın gideyim tarzı düşünceler ile Almanya'dan ayrılamaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sertann

Sosa-Gomez ikisi de eş kurbanı oldu.Vallahi ayrılık sebebi

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

Sosa-Gomez ikisi de eş kurbanı oldu.Vallahi ayrılık sebebi

bu akşam yeni bir dizi başlamış "familya" isminde filmde beşiktaşlı bir arkadaş var unutamadığı sevgiliye sesleniyor "bu dünyada 2 şeyi unutmadım bir senin numaranı birde sergenin şampiyonluk golünü attığı dakikayı" kız söyleniyor "6 sene önce evden kaçtım istanbula sana geldim neredeydin ulan" çocuk yanıt veriyor "bursa deplasmanındaydım büyük olaylar çıktı ist.a dönemedik beşiktaşın maçı vardı"  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gg ve beck arasında ilk tercihin hangisi olur ??

Yahu su karşılaştırmayı yapmak Gg ye hakarettir Cok Net

Tabiki Tartışmasız Gg
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

bu akşam yeni bir dizi başlamış "familya" isminde filmde beşiktaşlı bir arkadaş var unutamadığı sevgiliye sesleniyor "bu dünyada 2 şeyi unutmadım bir senin numaranı birde sergenin şampiyonluk golünü attığı dakikayı" kız söyleniyor "6 sene önce evden kaçtım istanbula sana geldim neredeydin ulan" çocuk yanıt veriyor "bursa deplasmanındaydım büyük olaylar çıktı ist.a dönemedik beşiktaşın maçı vardı"  :D

Abi hangi kanalda internetten izleyelim :)

Etiketler: