Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Bu dinazorlara inat hafta sonu 3leyip geçeceksin 😈

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı scarfright

Sen bir doktora gorun bence kanka :D

Yahu gormuyormusun Top %100 içeride nerden baksan 50 cm gecmis çizgiyi , nasil cizgiyi gecmedi diyorsun bundan daha Net nasil cizgiyi geçecek top :alala:
Pozisyon gol değil..

Çevrimdışı arda

bunları paylaşıp bunların ekmeğine yağ sürmek istemiyorum fakat bu nasıl bir karaktersizliktir ?

Daha ağırını söylemek istiyorum fakat söylüyemiyorum.

Hıncal Uluç: Şenol Güneş bu kadar geniş bir kadroyu yönetecek güçte ve çapta değil. Serkan Korkmaz

@Necmi abiye özelden yazacaktım, görüşünü soracaktım, bir de baktım screenshot bile gelmiş :)  Bildiğim birkaç birşey var ama Beşiktaş'ı üzmesinler. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Ripley

top'un tamamı çizgiyi geçmiyor yunus pozisyon gol değil istediğine sorabilirsin :)

@Yunus Emre Dökmeci benim izlediğim kanalda gol çizgisi teknolojisi ile gösterdiler pozisyon gol değil kesin bilgi.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2016, 01:18:47 Ripley ]

Çevrimiçi Necmi

Yahu su karşılaştırmayı yapmak Gg ye hakarettir Cok Net

Tabiki Tartışmasız Gg
Beşiktaşın oyuncusunu rakip takım oyuncusuylamı karşılaştırıyorsun @Yunus Emre Dökmeci
Beşiktaşın formasını giyen her oyuncu değerlidir. Bu lig 11 oyuncuyla bitmiyor.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abiye özelden yazacaktım, görüşünü soracaktım, bir de baktım screenshot bile gelmiş :)  Bildiğim birkaç birşey var ama Beşiktaş'ı üzmesinler. 
ya bana ne soruyorsun kendilerini türk basının duayeni sanan ama aslında kimse tarafından ciddiye alınmayan
insanlarımı konuşalım işte türk basınının aynası bunlar her program yaptıkları tek şey basını eleştirmek önce dönüp kendilerine baksınlar.
Hıncala gelince bu ülkenin en berbat fanatiğidir. Ne zaman gs yarışta olur o zaman çıkar rakiplerini kötülemeye başlar.
diğer zamanlarda çok tarafsızdır. ciddiye almayın ciddiye alınacak biri değil. çok büyük gazeteci sayar kendini
ama ülkenin en büyük dansözüdür. Nedense ne kadar tiksindiğim tip varsa hep gsden çıkıyor :alala:

Çevrimiçi Necmi

Pozisyon gol değil..
bence gomezin sırtında giydiği formaya göre durum değişebilir. :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bu dinazorlara inat hafta sonu 3leyip geçeceksin 😈

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya takıma oyuncular daha yeni katıldı çok rotasyon yapıyormuşuz :D
biriside çıkıp demiyor daha iki üç maç oldu diye birde takım 3 günde bir maç yapıyor
adamın derdi başka ortalığı bulandırıp takım içinde huzursuzluk yaratıp gs ye menfaat sağlamak :evillol:
ama şenol hoca yemez böyle şeyleri
farkedemedikleri bir şey var Beşiktaşı artık bozamıyorlar taraftar ciddiye almıyor. çok bilinçli bir taraftar
oluştu kendi içlerindeki çatlak seslerinde anında tepesine çöküyorlar. Bunları sallamayan kedi fare gibi oynayan
yönetim var. bunları ciddiye bile almayan hoca var. Farkındamısınız hiç etki edemiyorlar. her saldırılarında
Beşiktaş taraftarı çok hızlı birleşip tepki veriyor basın böyle bir örgütlü güce hazır değil aslında kimse hazır değil
onlar diğer takımların koyunlarına alışık Beşiktaş taraftarı lidersiz haraket etmeye alışık olduğu için kontrol edemiyorlar.
herkes bireysel tepki koyuyor ama bu birleşip tek ses örgütlü bir tepki oluyor.

Çevrimdışı KarTALiSCA

Bu Hıncal Uluç'un 5 Mayıs 2016'da yazdığı köşe yazısından alıntı: 'Çünkü baştan beri söylüyorum Beşiktaş'ın bir büyük dezavantajı var; Şenol Güneş... Bütün oyuncu değişikleri facia. Sadece bu maçta değil. Öyle mahalle takımlarına 4'er 4'er atarak öz güven olmaz. G.Saray önünde atsın da göreyim Beşiktaş'ın öz güvenini!.'

8 Mayıs 2016 Maç sonucu: GS 0 - 1 Beşiktaş'ımız

Hıncal Uluç beyinsizin teki. Ne bakıyorsunuz bu adama. Kendini tatmin ediyor sadece. Biz Cumartesi günü bu adamı her golden sonra yerinden zıplatacağız.

Çevrimdışı onurturan

@atalay tesekkur ederim cok incesin..
@Yunus Emre Dökmeci pozisyonu nasil gol olarak gordun anlamadim..

Çevrimdışı scarfright

bence gomezin sırtında giydiği formaya göre durum değişebilir. :ebebe:
Olabilir abi. Yeşil forma çizgide gösteriyor mesela bu pozisyonda:)

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Necmi abi oyle bir yaziyorsun ki seni finlandiya, norvec, luksemburg vatandasi falan saniyorum. Birakmazlar, o makasin kapanmasina izin vermiyorlar abi

Insallah bir bildigin vardir da oyle yaziyorsun, insallah yonetimin farkindadir.
Bu demec veremeyen basin sozcumuzle falan senin yazdigin planlarin uygulanmasi bence zor.

Yonetimin bu yonde bir tasarrufu varsa, bu yonde bir calismasi, uygulamasi varsa ustune gerekli tedbirler alinmissa, tamam.

Ha ben yaz doneminden beri yaziyorum havada cok pis operasyon havasi var, diye insallah operasyon bize yapilmaz.
@mylife1903  geçmişden ders alın ama geçmişle yaşamayın artık o dönemler yok şu anda
kapıda daha büyük bir tehlike var insanlar futboldan uzaklaşıyor. Bu iki renklinin birbirleriyle sürdürdükleri it dalaşı
ülkede futbolu bitirdi sponsorlar futboldan çekiliyor. Buda bu işden ekmek yiyen herkesi tehdit ediyor.
yani geçmişdeki o dönemler yok artık. Borazan o şekilde ötmez artık. Beşiktaş her yerden gücünü göstermeye başladı
artık sermayenin rengi yeşildir. Bunu unutmayın Beşiktaşın geriye itilmesi hep alım gücü olmayan taraftarı var diyeydi
şimdi sermaye bir şeyi farketti Beşiktaş taraftarı ekonomik olarak çok güçlü onların kafasında yarattığı taraftar profili
olmadığını gördüler. biz 2004 de ekonomik olarak zayıftık bir atımlık barutumuz vardı ilk vurmada devrildik şimdi öyle değil
şu anda karşımızda bizden daha güçlü bir rakip yok. güç dediğiniz olgu sermayeyi takip eder sermayede şu anda
Beşiktaşı işaret ediyor. Bu zamana kadar renklilerin arkasında duran sermaye şu anda kendi paçasını kurtarma derdinde
Bu işler demeçle falan olmuyor. Kapalı kapılar ardında ülkede neler oluyor. Herkes can derdinde. dün fenerli yönetici
bık bıkladı eskiden olsa bir hafta konuşulurdu şimdi gördüğünüz gibi ciddiye bile alınmadı sadece bizden bir kaç kişi gündeme
getiriyor gereksiz yere yoksa onlar hala eskisi gibi biz iki kelime ederiz gündemi değiştiririz mantığındalar ama
gündemi belirleyen bizim yönetim geçen seneden beri hep futbol gündemini belirlediler.
Herşey sizlerin düşündüğü gibi sihirli değnekle bir anda değişmez adım adım işlenir. Sizlere söylüyorum geniş pencereden bakın
olaylara ne zamandır deplasmanların açılması konusu vardı neden bu haftayı bekledi ve bu hafta yönetim harakete geçti.
olursa gündem onunla ilgili gelişir olmazsa gene gündem onunla ilgili gelişir. Burda önemli olan alınacak karar değil
bunun yürümesinde kimin liderlik ettiği. Hürriyet ortalığı ateşlemeye kalktı yönetim kalktı kadına karşı ayrımcılık
kartını sürdü Bir anda toplum gözünde bizi hedef yapmak isteyenler kendileri hedef oldu. Yönetim artık
nasıl oynayacağını iyi öğrendi. Farkındamısınız şu bir haftada o kadar ciddi saldırılar olduki ve bunların hepsi
çok akıllıca savuşturuldu. Merak etmeyin 2004 artık çok uzak saldırı olmazmı olur elbet yıkılmazmıyız evet yıkılabiliriz
ama düştüğümüz yerden o kadar hızlıda ayağa kalkarız artık. Yeterki camia bir bütün olsun içindeki çatlak
seslere Beşiktaşın adını kullanarak menfaat peşinde olanlara pirim tanımasın. Bazı arkadaşların düşündüğü gibi
kırılganda olmayalım. 2004 de ne yaptılar bir kaç oyuncuya kırmızı kartla takımın gücünü kırdılar şimdi yapsınlar
bakalım takımın gücünü kırabiliyorlarmı. Bunların önlemini yönetim aldı. Geçen sene bile kırılgan değildik fener karşımızda kırıldı
bu sene karşımızda kim var gs mi nasıl sürdürecek elinde onbir oyuncu var diyelim yokta sakat verseler yerine koyacakları oyuncu
yok erenlemi şampiyon olacaklar. iki takım kurarız ikiside gs den güçlü olur.
Kafanızda malubiyeti kabul etmeyin şu kırılganlıktan kurtulun artık. Bizi yıkamazlar.

Çevrimdışı Egos

devre arası zor, ama sezon sonunda wolfsburg avrupa kupalarından uzak kalırsa gomez ayrılmayı talep edebilir, sözlü bir anlaşma varmış bu konuda.

fiorentina'nın vereceği 4,5'u harcamayalım, gomez alırız o parayla.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Herkese günaydın. Renkliler boşuna uğraşmasınlar. Bu sene seve seve Şampiyon BEŞİKTAŞ.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağatay

Forumun zaman dilimi sanırım +10da şuan da  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forumun zaman dilimi sanırım +10da şuan da  :D
Her yazılana şimdi yazıldı diyor tapatalk  da

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı rico_paşa

Günaydın arkadaşlar. Bayram tatil derken forumdan da uzak kaldık.

Herkes gibi ben de geçen seneki oyunu bu sene görememekten dolayı biraz temkinliyim ama Oğuzhan 8 numara oynamaya başlayınca tekrar o görünüme kavuşacağız gibi geliyor. Dolayısıyla Gs maçından itibaren ne oynadığı daha belli olan bir takım izleyeceğiz umarım.

Orta sahada Gökhan Atiba ikilisi sadece çok zor şampiyonlar ligi deplasmanları için geçerli olabilir bence. Onun dışında ortasaha Talisca-Ozzy-Atiba olmalı şahsi fikrim.

Bu takım şu an hem ligde hem şampiyonlar liginde başarılı olacak kaliteye sahip stadı doldurduğumuz takıma destek olduğumuz sürece bizi durduramayacaklar.

Son olarak da forvette Aboubacar oynasın diyorum Gs maçında.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Vodafone Arena en iyi statlar arasına alınmış. Ayıptır. Çok daha fazlasını hak ediyor stadımız.

Alınmış mı, alınmamış mı?

Alınmadıysa, alınan stadlar hangileri?

Çevrimdışı tangaz

cincona yaşatacağımız kabusa 1 gün daha yaklaştık  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cincona yaşatacağımız kabusa 1 gün daha yaklaştık  :bandit:
Tek korkum muslera abi cenk oynamamalı derbide önemli maçlarda son vuruş 0, normal vuruşunu yapmıyor adam yapsa sıkıntı olmayacak. Cenk tosun= küçük maçların büyük golcüsü

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tek korkum muslera abi cenk oynamamalı derbide önemli maçlarda son vuruş 0, normal vuruşunu yapmıyor adam yapsa sıkıntı olmayacak. Cenk tosun= küçük maçların büyük golcüsü

@Mehmet Ali C. Kupa maçı sonra bizim çocuklar topla birlikte kaleye sokacak onu evelallah  :kop: :kop: :kop:
Tek sarıldıkları eren + muslera zaten.

Çevrimdışı sozkul

Sosyal medyadaki Gomez ve Sosa yorumlarını hastalıklı buluyorum. Umarım bu kişiler ayrıldıkları eşleri ya da sevgililerine de benzer düşünceleri ve davranışları sergilemiyorlardır. Sözüm meclisten dışarı deyip kendimi sağlama alıyorum.

Birde şu soruyu sormak gerek, bizden giden adamların kötü oynaması bizim işimize yarar mı?
Mesela Oğuzhan'ın bonservis değerini bu örnekler artırır mı düşürür mü?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birde şu soruyu sormak gerek, bizden giden adamların kötü oynaması bizim işimize yarar mı?
Mesela Oğuzhan'ın bonservis değerini bu örnekler artırır mı düşürür mü?

Bence yaramaz abi, ben başarılı olmalarını istiyorum oziye gelirsek etkilemez bu adamlar 31 yaşlarında kariyerlerinin yavaş yavaş sonuna geliyorlar, ozi daha çok başlarda

Etiketler: