Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157141 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Gg ve beck arasında ilk tercihin hangisi olur ??

Hazır bi' Gökhan her zaman ilk tercihim olur.

Kesinlikle ayni görüsteyim. Adriano kadar kaliteli ve tecrübeli bir OYuncuya bir sekilde yer acilmalidir fit olmasi halinde. Gerekirse Caner de kesilebilir.

Yalniz Kanatlarda öyle ya da böyle sikinti yasayacagiz.

Caner, Gökhan, Talisca ve Ozzy'nin aynı anda sahada olduğu bir takımda sağ önde de denenebilir. Kanat oyuncularının profil ve kalite sıkıntılarını zaten sezon öncesi konuşmuştuk.

Çevrimiçi Necmi

Derbiye Gs taraftarları alınır ve olaylar çıkarsa bunun tek sorumlusu yönetim olacaktır.
hayatı bu kadar basitmi görüyorsun. Bir şey olmaz olay çıkar ceza alınır vs
bunlar kimsenin umrunda değil. Burda büyük fotoğrafa bakmıyorsunuz. Burda tribün yasağının
kaldırılması için bayrak kaldıran Beşiktaş oldu. bunu zevkten yapmıyorlar Beşiktaş artık
türk futbolunun liderliğine soyunuyor. Liderlikte yürümek istiyorsan bedelleride olur.
bunların hepsi Tek büyük olma yolunda atılan adımlar. Yönetim iki senedir bunun sinyallerini
veriyor zaten mesela diğer anadolu takımlarıyla yaratılan ilişkiler. size ben iki senedir bir şey
söylüyorum türk futbolunun güç ekseni kayıyor. bir iki gün önce setenay bir tek Beşiktaş
basına kolaylık gösteriyor dedi şu anda basının en seviyeli ilişki kurabildiği kulüp Beşiktaş
tabi bunu bozmak için hürriyet gibi yandaşlar çabalıyor basın Beşiktaş ilişkisinin gelişmesini
engelleme çabaları bunlar. Bizim anadolu kulüpleriyle olan yeni lideriniz biziz olgusunu kırmayada
çalışacaklar Durup dururken Beşiktaş maçlarında lehimize olan hakem hatalarını gündeme taşıyıp
anadolu kulüplerini bize karşı kışkırtacak söylemlerde bulunuyorlar. Hep olayları dar pencereden bakarak
değerlendirmeye çalışıyorsunuz birazda büyük pencereden bakın derim. Şu anda tepede liderlik savaşı veriyoruz
ve rakibimiz yok Biz türk futbolunun amiral gemisiyiz diyeceksek önce şu ağlamayı kesin artık.
mızmızlanmadan büyük takım taraftarı gibi davranın. Federasyon aleyhimize davranabilir bunlar kolayca
olmuyor ama kulüp basını sosyal medyayı buna karşılık etkili kullanıyor. Farkında değilmisiniz basında bile
bize karşı söylemler ciddi değişiyor. Mesela eskiden programların bitmesine yakın bir kaç dakika yer ayrılırken
bu gün ana gündem konusu biz oluyoruz. Yönetim bir tür kazan kazandır politikası uyguluyor.
dediğim gibi Türk futbolu yeniden şekillendiriliyor. bu iki üç yıldır süren bir şey. Bizde tepedeki yerimizi alıyoruz
sancılar olacak belli taviz gibi görünen adımlarda atabiliriz. Ama büyük pencereden baktığınızda
bunların taviz olmadığını görürsünüz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Affınıza sığınarak konu dışı yapıyorum arkadaşlar:

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı....

Çevrimdışı GÖRKEM

Caner, Gökhan, Talisca ve Ozzy'nin aynı anda sahada olduğu bir takımda sağ önde de denenebilir. Kanat oyuncularının profil ve kalite sıkıntılarını zaten sezon öncesi konuşmuştuk.

Caner sol önde yapamiyor sag önde en büyük özelligi yani ortalarindan da faydalanamayiz. Adriano ile ayni Kanatta oynatmak da sikintili cünkü Canerin defansif yönü de iyi degil. Kücük Takimlara karsi arkali önlü oynayabilirler ama büyük Maclarda riskli olur. Aboubakar'dan Kanatta yararlanabilsek cok iyi olurdu ancak bu sefer de Forvet bölgesinde sikinti cekebiliriz. Nerden bakarsak bakalim Kadroda en az 1 üst düzey Kanat Oyuncusu eksik. Bunu telafi etmek zor olacak.

Çevrimdışı cursedofdragon

Affınıza sığınarak konu dışı yapıyorum arkadaşlar:

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı....

çökelim :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Adriano'yu ana plana entegre etmek gerek. Oyun bilgisi, topu ve alanı kullanma becerisi yüksek bir isim, ona formasyonda bir şekilde yer açmak lazım. Oğuzhan ve Talisca'lı orta alanın defansif sıkıntılarını da giderebilir.

Bu görüşünde çok haklısın, ekstra bir detay olarak eklemek istiyorum Akhisar maçınıda 2.yarıdan itibaren Adriano'lu ve Adriano'suz şekilde ikiye ayırabiliriz oyuna girdikten sonra takımı çok ileri derecede rahatlattı, sahadaki tüm oyunculara gerçekten bir tecrübe dersi vermiştir bana göre çok soğukkanlı ve temiz oynadı ayrıca bir istatistik görmüştüm maçta kaldığı süre boyunca %100 pas başarısıyla oynamış.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı GÖRKEM

bunlar kimsenin umrunda değil. Burda büyük fotoğrafa bakmıyorsunuz. Burda tribün yasağının
kaldırılması için bayrak kaldıran Beşiktaş oldu. bunu zevkten yapmıyorlar Beşiktaş artık
türk futbolunun liderliğine soyunuyor. Liderlikte yürümek istiyorsan bedelleride olur.
bunların hepsi Tek büyük olma yolunda atılan adımlar. Yönetim iki senedir bunun sinyallerini
veriyor zaten mesela diğer anadolu takımlarıyla yaratılan ilişkiler. size ben iki senedir bir şey
söylüyorum türk futbolunun güç ekseni kayıyor. bir iki gün önce setenay bir tek Beşiktaş
basına kolaylık gösteriyor dedi şu anda basının en seviyeli ilişki kurabildiği kulüp Beşiktaş
tabi bunu bozmak için hürriyet gibi yandaşlar çabalıyor basın Beşiktaş ilişkisinin gelişmesini
engelleme çabaları bunlar. Bizim anadolu kulüpleriyle olan yeni lideriniz biziz olgusunu kırmayada
çalışacaklar Durup dururken Beşiktaş maçlarında lehimize olan hakem hatalarını gündeme taşıyıp
anadolu kulüplerini bize karşı kışkırtacak söylemlerde bulunuyorlar. Hep olayları dar pencereden bakarak
değerlendirmeye çalışıyorsunuz birazda büyük pencereden bakın derim. Şu anda tepede liderlik savaşı veriyoruz
ve rakibimiz yok Biz türk futbolunun amiral gemisiyiz diyeceksek önce şu ağlamayı kesin artık.
mızmızlanmadan büyük takım taraftarı gibi davranın. Federasyon aleyhimize davranabilir bunlar kolayca
olmuyor ama kulüp basını sosyal medyayı buna karşılık etkili kullanıyor. Farkında değilmisiniz basında bile
bize karşı söylemler ciddi değişiyor. Mesela eskiden programların bitmesine yakın bir kaç dakika yer ayrılırken
bu gün ana gündem konusu biz oluyoruz. Yönetim bir tür kazan kazandır politikası uyguluyor.
dediğim gibi Türk futbolu yeniden şekillendiriliyor. bu iki üç yıldır süren bir şey. Bizde tepedeki yerimizi alıyoruz
sancılar olacak belli taviz gibi görünen adımlarda atabiliriz. Ama büyük pencereden baktığınızda

Iki ezeli Rakip Taraftarinin yan yana Adam gibi Mac seyredecek raddeye Ülke'nin gelmedigini hepimiz biliyoruz. GS Taraftarini Stada almanin bir manasi yok.

Çevrimdışı LuceGel

Bu ülkede kimse tek büyük olamaz olmaya çalışsada önü kesilir.Takım başarısı arttıkça o takıma basında ayrılan süre artar buda çok normal.Karşımızda oyunu kurallarına göre oynamayan rakipler varsa centilmenlikle veya bazı şeyleri ilk yapmış olma adına birden ters taklaya geliriz geçmişte yaşadık bir daha o kabusları görmek istemiyoruz tepkimizin sebebi bu.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @Necmi abi oyle bir yaziyorsun ki seni finlandiya, norvec, luksemburg vatandasi falan saniyorum. Birakmazlar, o makasin kapanmasina izin vermiyorlar abi

Insallah bir bildigin vardir da oyle yaziyorsun, insallah yonetimin farkindadir.
Bu demec veremeyen basin sozcumuzle falan senin yazdigin planlarin uygulanmasi bence zor.

Yonetimin bu yonde bir tasarrufu varsa, bu yonde bir calismasi, uygulamasi varsa ustune gerekli tedbirler alinmissa, tamam.

Ha ben yaz doneminden beri yaziyorum havada cok pis operasyon havasi var, diye insallah operasyon bize yapilmaz.

Çevrimiçi murat

Bu deplasman yasağı kalkma olayını neden biz başlatıyoruz yine anlamıyorum.ilk önce onlar açsın statlarını senelerdir var biz stadımıza geçince kaldıralım ne güzel İstanbul ya .gerçi biz ön ayak oluyoruz o da ayrı bir konu.gelecekler güzelim stadı kırıp döküp gidecekler.Bence hiç gerek yok..

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi bunlar Konya'daki gibi taşkınlık çıkaracak, ortamı gerecek stadın güzelim koltuk ve lavabolarına zarar verecek. Sonra yasak tekrar devreye girecek biz deplasmana gidemeyeceğiz.
Biz bu alemin büyük abisiyiz tabiki ençok bize soracaklar :evillol: Gelsinler ve isterlerse koltukları tuvaletleri tuz bu etsinler. Sonuçta parasını onlar ödeyecek. Stad eskidikçe deplasman tribününün yerini deşiştirmek lazım :D

Çevrimdışı Bishamon

KarijmadAn beter ederdik onu iyi oldu gelmedigi.

Yok be karijamadan daha iyi bu adam.Boş çalımlar yerine baya gol ve assist yapıyor

Çevrimdışı mylife1903

Biz bu alemin büyük abisiyiz tabiki ençok bize soracaklar :evillol: Gelsinler ve isterlerse koltukları tuvaletleri tuz bu etsinler. Sonuçta parasını onlar ödeyecek. Stad eskidikçe deplasman tribününün yerini deşiştirmek lazım :D
Fikret orman bunu begendi

Çevrimdışı mylife1903

Yok be karijamadan daha iyi bu adam.Boş çalımlar yerine baya gol ve assist yapıyor
Fransa liginde ali parantezi yok!

O ben arfa buraya gelsin konya macinda onu bir ali(turan+camdali+omer sahiner) multi tekme kombinasyonuna soksunlar, bakalim bir daha calim falan atabiliyor mu?

Çevrimiçi murat

Fikret orman bunu begendi
Okuyorsa buraları beni yanına çırak olarak alır belki.  :lol:

Çevrimdışı tangaz

çok fena yeneceğiz bu renklileri yaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Hem skor hem oyun olarak ezmemiz lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne zaman bunlari boyle yakalasak basimiza bir is gelir. Ya mac oncesi bir olay cikar ya hakemsi bir ariza cikartir, temkinliyim ben.
Bunlari boyle yakalayinca 5-6 atacaksin ama

Çevrimdışı kyiv

Çocukluktan gençliğe geçiş yıllarımızda Ankaragücü ve Malatyalarla psikolojimizi bozan gençlik yıllarımızda Vahap Beyaz, Ahmet Çakar Mesut Yılmaz ve Mehmet Ağar gibi illegal ve her türlü manipülasyona açık tiplerin desteği ile nefretimize nefret katan, stadımızın olmadığı göçebe olarak orada burada sürünürken stadında bize 1 maç bile oynama jestini göstermeyen, sözde aristokrat burnu 1 karış havada olan adiler adisi bu camia ile tribün yasağı ilelebet devam etmeli. Vodafone Arena gibi rüyalarında bile göremeyecekleri atmosferi deplasman tribününde bile olsa tatmaları Galatasaraylılara HARAM olmalı.

Ben sade bir Beşiktaş taraftarı olarak Galatasaraylıları stadımızda İSTEMİYORUM!

Bu camia kadar iğrenilecek 2. bir camia olduğunu sanmıyorum. Umarım futbolcularımız bu maçın önemini kavramış şekilde maça çıkıp bu emek hırsızlarının soluğunu daha ilk yarı da kesip bu işlerin artık eskisi gibi olmayacağını hem oynadığı futbolla hem de sonuç olarak taraftarını sevindirerek cümle aleme gösterir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İçinde bulundugumuz durumu süper bir şekilde özetleyen yazı. Okumadan Geçmeyelim...

https://www.facebook.com/dedikodubjk/posts/1093179490795620

Çevrimdışı Bishamon

Wolfsburg Dortmund'a 2-0 yeniliyor ve Gomez hayalet gibi dolaşıyor  :claps:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Gomez fio'ya giderek yaptığı hatanın daha büyüğünü yaptı Wolfsburg'a giderek.

İlk yarının son 20 dk.sını izledim, sahada resmen yokları oynadı. İlk yarı bittiğinde kamera gomezi gösterdi, kafası yerde içeri doğru giriyordu...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Orhan

Beşiktas agır tastır altında kalırsınız diye tehtid edip ertesi hafta daha kötü duruma sokulduğumuz zamanları o yönetimleri de unutmamak lazım.Kulübü sahiplenmiş Farklı bir yöntem izleyen oldukça kurnaz bir lider var kulupte. Biraz güvenmemiz lazım.

Çevrimdışı Karabay

Beşiktas agır tastır altında kalırsınız diye tehtid edip ertesi hafta daha kötü duruma sokulduğumuz zamanları o yönetimleri de unutmamak lazım.Kulübü sahiplenmiş Farklı bir yöntem izleyen oldukça kurnaz bir lider var kulupte. Biraz güvenmemiz lazım.
Geçen senede yaptı benzer hareketi. Takım şampiyonluğa giderken sürekli stat haberleri yaptırıp kameralara demeç verdi. Herkese gına geldi hatta ama insanların dikkatini başka tarafa çekip oyuncuları baskıdan kurtardı. Bu iki gündür deplasman taraftarı hareketleride an itibariyle derbinin önüne geçmiş durumda. Tabi bunlar benim adıma bir tahmin.

Çevrimdışı cursedofdragon

gomez kale ağzında kaçırdı guiza'yıda geçicek :D

Etiketler: