Derbiye Gs taraftarları alınır ve olaylar çıkarsa bunun tek sorumlusu yönetim olacaktır.
hayatı bu kadar basitmi görüyorsun. Bir şey olmaz olay çıkar ceza alınır vs
bunlar kimsenin umrunda değil. Burda büyük fotoğrafa bakmıyorsunuz. Burda tribün yasağının
kaldırılması için bayrak kaldıran Beşiktaş oldu. bunu zevkten yapmıyorlar Beşiktaş artık
türk futbolunun liderliğine soyunuyor. Liderlikte yürümek istiyorsan bedelleride olur.
bunların hepsi Tek büyük olma yolunda atılan adımlar. Yönetim iki senedir bunun sinyallerini
veriyor zaten mesela diğer anadolu takımlarıyla yaratılan ilişkiler. size ben iki senedir bir şey
söylüyorum türk futbolunun güç ekseni kayıyor. bir iki gün önce setenay bir tek Beşiktaş
basına kolaylık gösteriyor dedi şu anda basının en seviyeli ilişki kurabildiği kulüp Beşiktaş
tabi bunu bozmak için hürriyet gibi yandaşlar çabalıyor basın Beşiktaş ilişkisinin gelişmesini
engelleme çabaları bunlar. Bizim anadolu kulüpleriyle olan yeni lideriniz biziz olgusunu kırmayada
çalışacaklar Durup dururken Beşiktaş maçlarında lehimize olan hakem hatalarını gündeme taşıyıp
anadolu kulüplerini bize karşı kışkırtacak söylemlerde bulunuyorlar. Hep olayları dar pencereden bakarak
değerlendirmeye çalışıyorsunuz birazda büyük pencereden bakın derim. Şu anda tepede liderlik savaşı veriyoruz
ve rakibimiz yok Biz türk futbolunun amiral gemisiyiz diyeceksek önce şu ağlamayı kesin artık.
mızmızlanmadan büyük takım taraftarı gibi davranın. Federasyon aleyhimize davranabilir bunlar kolayca
olmuyor ama kulüp basını sosyal medyayı buna karşılık etkili kullanıyor. Farkında değilmisiniz basında bile
bize karşı söylemler ciddi değişiyor. Mesela eskiden programların bitmesine yakın bir kaç dakika yer ayrılırken
bu gün ana gündem konusu biz oluyoruz. Yönetim bir tür kazan kazandır politikası uyguluyor.
dediğim gibi Türk futbolu yeniden şekillendiriliyor. bu iki üç yıldır süren bir şey. Bizde tepedeki yerimizi alıyoruz
sancılar olacak belli taviz gibi görünen adımlarda atabiliriz. Ama büyük pencereden baktığınızda
bunların taviz olmadığını görürsünüz.