Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155560 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Hürriyet, A Spor ,ntvspor ,Takvim, fotomac , (Küfür Yasak)₆ Sabah ,TFF, MHK ,PFDK , Lig Tv,  TFFHGD,  himmetçi₁ galatasaray ,Şikeci fenerbahçe ............

Hepinizi üstüste koyacağız...
Yine şampiyon kartal yazacağız..
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 17:29:33 onurturan ]

Çevrimdışı Kartal39

Konya'da bu cincon taraftarının ne olduğunu gördükten sonra hala deplasman yasağı kalksın diyenler ayağımıza sıkmaktadır. Bu güzel stadyumu bu sarışınlar kesinlikle haketmiyorlar..

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı sertann

Arkadaşlar passolig başvurusu yaptım ben evde yokken gelmişler.Şimdi benim kargodan haber yok siteye bakıyorum hangi kargoyla çalıştıkları da yazmıyor sitede adrese uğrandı yazmışlar.Nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Çevrimdışı RevivaL

Fikstür için çok şey söylerim de hepsi küfürlü

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Derbi öncesi stres, fikstür sıkıntısı,  Kiev maçı, deplasman yasağı hepsi üst üste gelmiş ve canımız sıkıldı .

Beşiktaş bunu da atlatacaktır el birliği ile. Kimse canını sıkmasın.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 18:28:34 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikstür için çok şey söylerim de hepsi küfürlü
Bende çok pis ceza yerim o yüzden bir şey diyemiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forumda çok karamsar bir hava var burası olimpiyat değil gs maçı gibi bir
Olay bir daha yaşanmayacak en fazla gs'liler stada zarar verir pislik yaparlar verdiği zararı tazmin ederiz bu kadar ağır şeyler yaşanacağını hiç sanmıyorum

Çevrimdışı Savaş

Beyler sakin olun ya bu ne gerginlik?

Böyle olacağını biliyorduk. Yönetim de farkındaydı bu sebeple alternatifli bir kadro kuruldu. Üstesinden geliriz evelallah!

Şuan en sıkıntısız takım Beşiktaş ve bilerek bizi kışkırtmaya, huzursuzluk çıkartmaya strese sokmaya çalışıyorlar gelmeyin bu oyuna. Biz bunu 101. yılda da gördük. Tecrübeliyiz, gelmeyin oyuna.

Fikstür ne olursa olsun, basın ne kadar renkli olursa olsun siz oyuna gelmeyin. Sakin olun, rahat olun.

Alternatifli bir kadromuz var. Muhteşem bir stadımız var. Şenol Güneş'imiz var! İsterse haftada 3 maç koysunlar. Alayının içinden geçicez. Yeter ki stres yaratmayın allah aşkına..

Deplasman yasağı kalkacakmış, kalksın! Önceden de yoktu. Gelsinler, 3 tane sokup geri göndeririz! Onlar gelecekse biz de gideceğiz. Gidelim, orda da 3 tane sokup döneriz! Deplasman yasağının kalkmasını neden bu kadar dert ediyorsunuz? Ha zarar mı verecekler, versinler, tıpış tıpış da öderler bu kadar basit. Bu ne sinir anlamıyorum sizi.

Derbi geliyor, biliyorlar ezeceğiz, algı yaratmaya çalışıyorlar ki bizi karıştırsınlar da bir umutları olsun. Vermeyin bu umudu onlara. Yapmayın bunu.
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 18:37:09 Savaş ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beyler sakin olun ya bu ne gerginlik?

Böyle olacağını biliyorduk. Yönetim de farkındaydı bu sebeple alternatifli bir kadro kuruldu. Üstesinden geliriz evelallah!

Şuan en sıkıntısız takım Beşiktaş ve bilerek bizi kışkırtmaya, huzursuzluk çıkartmaya strese sokmaya çalışıyorlar gelmeyin bu oyuna. Biz bunu 101. yılda da gördük. Tecrübeliyiz, gelmeyin oyuna.

Fikstür ne olursa olsun, basın ne kadar renkli olursa olsun siz oyuna gelmeyin. Sakin olun, rahat olun.

Alternatifli bir kadromuz var. Muhteşem bir stadımız var. Şenol Güneş'imiz var! İsterse haftada 3 maç koysunlar. Alayının içinden geçicez. Yeter ki stres yaratmayın allah aşkına..

Abi taraftar geçen yılda böyleydi, baskı gördükce yine son ana kadar " Ulan yine şampiyon olamıcaz, bu yılda elimizdem avcumuzdan kaçtı gitti" dıye dusunuyordu. Şampiyon olduk hala değişmedi,  eminim bu yapıda hala düşünenler var. 2-3 mac alınca diğerleri hemen suratımız fikirlerimiz değişiyo. Basımızda YD yok artık başkan olarak, Carvalhal yok TD olarak.

En ufak bişeyde böyle dağılacaksak dükkanı kapatalım biz, o kadar kaliteli adamla bu ligi delik deşik edecez.  :kar: :kar: :kar:
[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2016, 18:40:27 gokhan_kurt ]

Çevrimdışı Çağatay

Forumun saat tarih ayarlarina birsey mi oldu
Iletilerin saatlerinde kayma var.
Sunucunun sntp ayarlarina bi bakmak gerek sanirim.

Sistemcileri göreve davet ediyorum :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forumun saat tarih ayarlarina birsey mi oldu
Iletilerin saatlerinde kayma var.
Sunucunun sntp ayarlarina bi bakmak gerek sanirim.

Sistemcileri göreve davet ediyorum :D
7 saat gibi bir hata var çağatay abi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı atalay

Adriano'yu ana plana entegre etmek gerek. Oyun bilgisi, topu ve alanı kullanma becerisi yüksek bir isim, ona formasyonda bir şekilde yer açmak lazım. Oğuzhan ve Talisca'lı orta alanın defansif sıkıntılarını da giderebilir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fikstür olayi yetmiyormus gibi bir de Deplasman yasagini kaldiracaklar. Üstesinden gelmek ayri Mesele. Göz göre göre yapilan Haksizliklara tahammül etmek cok zor. Ve istedikler zaten bu. Herseyden önce bizi sinirlendirerek Hataya zorlamaya calisiyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar passolig başvurusu yaptım ben evde yokken gelmişler.Şimdi benim kargodan haber yok siteye bakıyorum hangi kargoyla çalıştıkları da yazmıyor sitede adrese uğrandı yazmışlar.Nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
passo müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano'yu ana plana entegre etmek gerek. Oyun bilgisi, topu ve alanı kullanma becerisi yüksek bir isim, ona formasyonda bir şekilde yer açmak lazım. Oğuzhan ve Talisca'lı orta alanın defansif sıkıntılarını da giderebilir.
Gg ve beck arasında ilk tercihin hangisi olur ??

Çevrimdışı GÖRKEM

Sanki senelerdir bosuna Deplasman yasagi varmis gibi Konya'da yaptiklarindan sonra o yasagin bizim Arenadaki ilk Derbide kalkmasi kadar igrenc bir zihniyet olabilirmi?

GS Taraftarini Stada almanin nelere yol acabilecegini cok iyi kestirmislerdir. Hatta Ceza vermek icin sebep aramaya simdiden baslanmistir.

Ne kadar küfür etsek azdir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kesinlikle ayni görüsteyim. Adriano kadar kaliteli ve tecrübeli bir OYuncuya bir sekilde yer acilmalidir fit olmasi halinde. Gerekirse Caner de kesilebilir.

Yalniz Kanatlarda öyle ya da böyle sikinti yasayacagiz.

Çevrimdışı LuceGel

Fikret Orman gibi uyanık bir adamın deplasman yasağının bu kritik maçta kalkması için uğraşması çok garip adamların tezahüratı bile yok maça direk  küfürle başlıyorlar.Adamlar spordan insanlıktan nasibini almamış ergen topluluğu verilecek tepkiden kaybedende biz oluruz.Bırakın kardeşim başka maçta kalksın o yasak. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Luccâ

Stadın anasını ağlatır bu gerizekalılar hiç hoşuma gitmedi bu muhabbet. Maç günü bi terslik olsa da gelmeleri engellense bari..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresmanin gercek yerinin Kulübede oldugunu kendisine artik kabullendirmek lazim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Fikret Orman gibi uyanık bir adamın deplasman yasağının bu kritik maçta kalkması için uğraşması çok garip adamların tezahüratı bile yok maça direk  küfürle başlıyorlar.Adamlar spordan insanlıktan nasibini almamış ergen topluluğu verilecek tepkiden kaybedende biz oluruz.Bırakın kardeşim başka maçta kalksın o yasak. :bandit:

Eger o yasak kalkar da sonunda zarar gören Besiktas olursa, bunun hesabini Fikret Orman bizzat kendisi vermek zorunda olur.

Etiketler: