Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kuzey

benfica maçında cenke al da at diye verdiği bir pas var ceza sahası içinde, adaptasyon sıkıntısı var takıma alışamamış tam olarak bence kötü bir forvet değil

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benfica maçında cenke al da at diye verdiği bir pas var ceza sahası içinde, adaptasyon sıkıntısı var takıma alışamamış tam olarak bence kötü bir forvet değil
Kesinlikle iyi bir forvet zamana ihtiyacı var ortalama 18 20 gol atacaktır...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Almanya Maliye Bakanlığına başvuran Beşiktaş, Gomez'in 9 milyon Euro'ya Wolfsburg'a transfer olduğunu öğrendi. (Milliyet)

Fikret Başkan artık oyar  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı pascal26

Bu sezon bazı maçları geçen sezona göre daha kolay kazanacağız ama geçen seneki gibi güzel ve bizim için doğru futbolu pek o kadar oynayamayacağız gibi sanki. Caner ve İnler biraz fazla uzun top oynuyor. Caner, Adriano ve Quaresma ayrıca topla fazla oynuyor. Sonuç başarılı bile olsa bize esas seviye atlatacak olan şey geçen seneki tek pas ve en iyi opsiyonu bulana kadar pasa devam etme oyununun üstüne koymaktır. 

Umarım yeni gelenler bu oyuna adapte olur. Olmaları da lazım. Arda'yı geçen gün dinledik. Orda hele orta alanda çalım atma vs. gibi bi lüksü yok ve o da bunu zaten kabullenmiş durumda.  Burda da öyle olması lazım. Hatta Şenol hocadan sonra bile bu oyunun artık ekol olarak bizde tüm alt yapıyla birlikte devam etmesi lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Mario Gomez'e laf söylüyoruz ama onun yerine aldığımız Vincent Aboubakar bana biraz vasat gibi geldi. Henüz resmi maçta golü yok. Penaltı olsa da attırsak adama.
Adam toplasan resmi maçlarda 80 dakika falan oynadı 1 maç bile değil.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kerim Takimdan ayriliyormus Devre Arasi veya Sezon Sonunda. Aslinda Sezon Öncesi gitmeyi düsünüyormus Ingiltere'ye ama Senol Hoca karsi cikmis biraz düzelirsen 11e girersin diyerek. Yarin ki Macin 18lik Kadrosuna alinmamis. Eger öyleyse Senol Hoca büyük hata yapmis Kerim'i gönderip yerine ilk 11 Oyuncusu istememek ile. Simdi Quaresma'nin huylariyla basa cikmak var. Alternatifi olmadigini bildigi icin kendini iyice koyverebilir. Aras'tan da bir halt olmayacak gibi. Kanatlarda büyük Sorunumuz var. Transfer döneminde söyleyip durduk ama bosuna.

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar tüm kulvarlarda toplam gol sayısı olarak Gomez'i de geçecek bu burada kalsın. :)

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 19:42:58 #Berat ]

Çevrimiçi Samet Ç

Herkese iyi geceler forum ahalisi. Bir densiz tarafından sahte bir Twitter profili açılmış ve paylaşımlar yapılmış. Sizden hesabı kapattırmak adına yardıma ihtiyacım var.

Twitter'ı olan arkadaşlar twitter'ı açıp yaparsa daha etkili olacak. Olmayanlar da şikayet edebiliyor.

https://support.twitter.com/forms/impersonation

Bu linkten ilk olarak ->Bir hesap beni veya tanıdığım birini taklit ediyor.

ve ->Başka bir kişi (arkadaşım veya hayranı olduğum) taklit ediliyor.

Son olarak -> beratgultekin8 adlı hesabı twitter hesabınızla bildirip , taklit edilen hesaba " sberatgultekin " yazarsanız mutlu olurum.

Hepinize şimdiden teşekkürler, gerekli izni alıp konu dışı yapıyorum.
:ok:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Bu sezon bazı maçları geçen sezona göre daha kolay kazanacağız ama geçen seneki gibi güzel ve bizim için doğru futbolu pek o kadar oynayamayacağız gibi sanki. Caner ve İnler biraz fazla uzun top oynuyor. Caner, Adriano ve Quaresma ayrıca topla fazla oynuyor. Sonuç başarılı bile olsa bize esas seviye atlatacak olan şey geçen seneki tek pas ve en iyi opsiyonu bulana kadar pasa devam etme oyununun üstüne koymaktır. 

Umarım yeni gelenler bu oyuna adapte olur. Olmaları da lazım. Arda'yı geçen gün dinledik. Orda hele orta alanda çalım atma vs. gibi bi lüksü yok ve o da bunu zaten kabullenmiş durumda.  Burda da öyle olması lazım. Hatta Şenol hocadan sonra bile bu oyunun artık ekol olarak bizde tüm alt yapıyla birlikte devam etmesi lazım.
aslında barça pas oyununu ceza sahası çevresinde yapar oda iki üç pasla topu kaleye sokarlar biz çok fazla pas yapıyorduk
bu geçen sene tuttu ama rakibin bu oyunu bozması kolay oluyor şu anda oynadığımız oyun çok daha etkili bence uzun topla orta sahayı geçip topu ileride kanat oyuncularıyla buluşturup sonrasında bir kaç pasla topu kaleye sokmak bu her zaman rakibi eksik yakalar tek sorun quaresma gibi hızlı oynamayan adamlarla bu iş olmuyor. burda ozi olcay talisca aboubakar cenk iyi iş görür. artık silahımız arttı. pas oyununda genelde rakip kapandığı için işlemiyordu. geçen sene bu tip organizasyonla kaç gol attık 3-4 taneyi geçmez Geriden oyunu kurup uzun toplarla ileri adamları pozisyona sokmak çok önemli bir oyun tarzı biraz bayern gibi oluyor barça bayern ortaya karışık oturtabilirsek mükemmel olur. Geçen sene uzun pası ve ortayı yapamıyorduk çünkü kutuda buna cevap verecek oyuncu yoktu şimdi hava hakimiyetide yeterince var artık rakip kapanmış açık oynamış bir önemi kalmadı. her oyuna cevap verebiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi geceler forum ahalisi. Bir densiz tarafından sahte bir Twitter profili açılmış ve paylaşımlar yapılmış. Sizden hesabı kapattırmak adına yardıma ihtiyacım var.

Twitter'ı olan arkadaşlar twitter'ı açıp yaparsa daha etkili olacak. Olmayanlar da şikayet edebiliyor.

Son olarak -> beratgultekin8 adlı hesabı twitter hesabınızla bildirip , taklit edilen hesaba " sberatgultekin " yazarsanız mutlu olurum.

:ok:

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar tüm kulvarlarda toplam gol sayısı olarak Gomez'i de geçecek bu burada kalsın. :)
on cl maçı oynamış 6 gol atmış biri aboubakar
ligdede çok iş yapacak, aboubakara Fikret Orman 12,5 M yatırım yaptıysa bunu laf olsun
diye yapmaz inciğine cıncığına araştırılmıştır. Başkan boşa böylesine bir para harcamaz.
uyum sağladığı anda bence çok iyi bir forvet kazanacağız önce diğer oyunculara özelliklerini göstersin
kendide yanında oynadığı oyuncuların özelliklerini öğrendimi durdurulmaz olur. Röportajını dinledim
aklı havada değil akıllı biri sahada futbol aklıda var, yeteneğide var Gerisi Şenol hocaya kalmış.
elimizde bir epl forveti olacak bu kesin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Almanya Maliye Bakanlığı Fiorentina'nın Mario Gomez için 9M€ bonservis aldığını Beşiktaş'a iletti.

Bu durumda parayı ikiye böldükmü 4.5M€ BEŞİKTAŞ 'a verilecek.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Son olarak -> beratgultekin8 adlı hesabı twitter hesabınızla bildirip(şikayet edip) , taklit edilen hesaba " sberatgultekin " yazarsanız mutlu olurum.

twitter kullanıcısı değilim ama benden de  :ok: @#Berat
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

twitter kullanıcısı değilim ama benden de  :ok: @#Berat

Abi kullanıcı olmadan e-posta hesabı yazıp da şikayet edilebiliyormuş yazdığım gibi, sana ve @Necmi abiye de çok teşekkürler :)

Çevrimdışı tangaz

on cl maçı oynamış 6 gol atmış biri aboubakar
ligdede çok iş yapacak, aboubakara Fikret Orman 12,5 M yatırım yaptıysa bunu laf olsun
diye yapmaz inciğine cıncığına araştırılmıştır. Başkan boşa böylesine bir para harcamaz.
uyum sağladığı anda bence çok iyi bir forvet kazanacağız önce diğer oyunculara özelliklerini göstersin
kendide yanında oynadığı oyuncuların özelliklerini öğrendimi durdurulmaz olur. Röportajını dinledim
aklı havada değil akıllı biri sahada futbol aklıda var, yeteneğide var Gerisi Şenol hocaya kalmış.
elimizde bir epl forveti olacak bu kesin.

benim öngörüm de taşlar yerine oturunca çarkın abubakar için de döneceği yönünde yaşı çok genç 2 sene kullanıp 35-40 milyona epl satarsak sürpriz olmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Son olarak -> beratgultekin8 adlı hesabı twitter hesabınızla bildirip(şikayet edip) , taklit edilen hesaba " sberatgultekin " yazarsanız mutlu olurum.

Ben beratgultekin8 i sikayet ettim taklit edileni sormadi bana benim de yok tvitter ins. Dogru yapmisimdir berat  :ok:

Çevrimdışı murat baltacı

Bu seneki opsiyonlarimiz daha fazla. Geçen sene pasa dayalı oyun oynayarak gol atabiliyorduk. Bu sene kanatlarda işleyecek.

Kapanan takımlara karşı zorlanıyorduk bu sene oyunun yönünü çok rahat değiştirip kapanan takımları açabiliriz.

Bu sene uzaktan şut atabilecek oyuncu sayımız da çok fazla. Bu da bir artı.

O sebeple çok fazla düşünmeyin. Geçen seneden daha çok gol atacağımıza eminim ben.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bu seneki opsiyonlarımız çok fazla ama geçen seneki seri paslaşma en uygun opsiyonu bulma konusunda eksiklik var gibi zamanla takım birbirine alışınca talisca ozi aboubakar bu paslaşmaları yapabilir olcayda bu oyuna uygun oyuncu ama ayağı düzgün olmadığı için ayak uydurmada zorlanıyo geçen sene gomezde bu paslaşmalarda önemli etkendi bu sene nasriyi alabilseydik geçen seneki oyunun üzerine koyabilirdik. Zamanla daha iyi olacağımız kesin.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

kerim frei'in kadro dışı bırakılma hali sürekli olacaksa eğer 2. devrede töre'nin kiralık sözleşmesi feshedilip getirtilebilir.  gittiği halinden daha verimli de olur. nihayet, ben buraların topçusu değilim havasından da sıyrılmış, burnunu sürtmüş olacak

Çevrimdışı murat baltacı

aslında barça pas oyununu ceza sahası çevresinde yapar oda iki üç pasla topu kaleye sokarlar biz çok fazla pas yapıyorduk
bu geçen sene tuttu ama rakibin bu oyunu bozması kolay oluyor şu anda oynadığımız oyun çok daha etkili bence uzun topla orta sahayı geçip topu ileride kanat oyuncularıyla buluşturup sonrasında bir kaç pasla topu kaleye sokmak bu her zaman rakibi eksik yakalar tek sorun quaresma gibi hızlı oynamayan adamlarla bu iş olmuyor. burda ozi olcay talisca aboubakar cenk iyi iş görür. artık silahımız arttı. pas oyununda genelde rakip kapandığı için işlemiyordu. geçen sene bu tip organizasyonla kaç gol attık 3-4 taneyi geçmez Geriden oyunu kurup uzun toplarla ileri adamları pozisyona sokmak çok önemli bir oyun tarzı biraz bayern gibi oluyor barça bayern ortaya karışık oturtabilirsek mükemmel olur. Geçen sene uzun pası ve ortayı yapamıyorduk çünkü kutuda buna cevap verecek oyuncu yoktu şimdi hava hakimiyetide yeterince var artık rakip kapanmış açık oynamış bir önemi kalmadı. her oyuna cevap verebiliriz.
Aynen abi aslında geçen seneki oyunla bu senekini harmanlayabilsek daha iyi olacağız hızlı çıkıp uzun toplarla rakip kaleye inip ceza yayındada paslaşmaları yapabilirsek ligde önümüzde duramazlar seneyede o oyuna uygun bi kanat oyuncusu artı stoper takviyesiyle uzun yıllar bileğimiz bükülmez. Töre kalsa ve oynasa bu oyunda parlatırdı kendisini ama futbol oynama niyeti yok. çok uzağa gitmeden vicsa hamlesini yapmamız lazım bu takımın kanatları visca nasri olmuş olsa nasıl bi oyun çıkardı düşünemiyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2016, 02:34:06 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

kerim frei'in kadro dışı bırakılma hali sürekli olacaksa eğer 2. devrede töre'nin kiralık sözleşmesi feshedilip getirtilebilir.  gittiği halinden daha verimli de olur. nihayet, ben buraların topçusu değilim havasından da sıyrılmış, burnunu sürtmüş olacak
neden kadro dışı bırakılsın anlamadım kaldıki törenin nesini anlamak istemiyorsunuz o adam Beşiktaşda
oynamak istemiyor bu iki senedir olan bir şey nesini zorlayacaksın sattık sattık geri almak demek onun para kazanmadan elimizden gitmesi
demektir. Ben iki sene önce söyledim satmazsak kontratı dolduğunda renklilerden birine imza atar. Onu 3 kuruş
parayada olsa bizim birine satmamız lazım.

Çevrimdışı alimm

sene başında şenol hocanın ısrarla istediği kanat forvet bu sene ki sistemimizin önemli bir dişlisi konumunda... transferin gerçekleşmemesi üzerine kadro içerisinde bu role soyundurulan şişmanov nasıl bir performans gösterecek.?!

sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Choupo-Moting tam aradığımız isim olabilir... bu da burda dursun...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mellfred

neden kadro dışı bırakılsın anlamadım kaldıki törenin nesini anlamak istemiyorsunuz o adam Beşiktaşda
oynamak istemiyor bu iki senedir olan bir şey nesini zorlayacaksın sattık sattık geri almak demek onun para kazanmadan elimizden gitmesi
demektir. Ben iki sene önce söyledim satmazsak kontratı dolduğunda renklilerden birine imza atar. Onu 3 kuruş
parayada olsa bizim birine satmamız lazım.
töre'nin beşiktaşta oynamak istemiyor, kısmına katılmıyorum abi.
töre'nin aklı hep epl'deydi bu nedenle ağırdan satıyordu kendini
biz rubinden onu alırken benzer teklifi gs'de yapmıştı ama "ben beşiktaşa gidecem" deyip bizi seçmişti. hatta gs aynı paralara olcan adın'ı almıştı hatırlarsan
şu konjonktürde bizi bırakıp renkliye varacak adamın aklına şaşarım yine

Çevrimiçi Necmi

Aynen abi aslında geçen seneki oyunla bu senekini harmanlayabilsek daha iyi olacağız hızlı çıkıp uzun toplarla rakip kaleye inip ceza yayındada paslaşmaları yapabilirsek ligde önümüzde duramazlar seneyede o oyuna uygun bi kanat oyuncusu artı stoper takviyesiyle uzun yıllar bileğimiz bükülmez. Töre kalsa ve oynasa bu oyunda parlatırdı kendisini ama futbol oynama niyeti yok. çok uzağa gitmeden vicsa hamlesini yapmamız lazım bu takımın kanatları visca nasri olmuş olsa nasıl bi oyun çıkardı düşünemiyorum.
en temiz golü iki yada üç pasla yaparsın baskın gol ceza yayı çevresinde ne kadar
top çevirirsen gol atma şansın o kadar azalır. Biz geçen sene o kadar paslaşarak çok gol atmadıkki
en fazla 3-4 golümüz öyle oldu. buda atiba ozi olcay ağırlıklı oldu o takım hala sahada ama olcayı
ilerde tutmadığın sürece ne o paslaşmaları yapabilirsin nede oziyi oyuna sokabilirsin geçen senede
böyleydi. Bizim ilerde pas trafiğini kaybettiğimiz maçlara bir bakın olcay oyunda yoktur. Şenol hoca
akhisar maçında olcayı sağ beke aldı takım önde düştü. Bu senede göreceğiz ozi olcay atiba cenk dörtlüsüne
aboubakarda katılır taliscada katılır. hatta tolgay inler GG Canerde Adrionada katılır birbirlerine alışsınlar bu
takım muhteşem olacak Birde sağ açık adam bulamıyoruzda GG ve canerde orda oynar hemde iyi oynarlar
Adrionada oynar Bizim hiç eksik olmayan yerimiz kanatlar elimizdeki adamların yarısı kanatlarda oynar hemde iyi oynar.
bu takım her tarafta oldukça zengin alternatifi olan bir takım. Bizim tek zayıf yerimiz kale ondada Fabri oynarsa
çok daha rahat olacağımız kesin. Kalede fabri olursa gol sayımız 20 lerde olur Tolga olursa 30 larda olur.

Etiketler: