Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143847 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Dertliyim. Aboubakar 'tek forvet' sistemi için uygun görünmüyor...

Çift forvet olmalı sanki, ama Cenk de 90 dakika sahada kalınca varlık gösteremiyor. 'Genç Semih' gibi...

4-1-3-2 olur mu ki acaba...

1. Fabri

2. Adriano
3. Marcelo
4. Rhodolfo
5. Gönül

6. Atiba

7. Caner
8. Talisca
9. Quaresma

10. Aboubakar
11. Cenk

... ya da Cenk'ten kanat forveti olur mu?
... ya da Atiba tek başına yalnız kalır mı?
... ya da Aboubakar beni yanıltır mı?

Kafamda deli sorular... :alala:

Bu sistemde rakip takım elini kolunu sallaya sallaya bizim oraya gelir gibi. Hele bir de ilk 11 de Quaresma varsa o kanadımıza asfalt atıp yol yaparlar.

Çevrimdışı atalay

Benfica maçında Caner ve Adriano'nun switch oyunları pek işe yaramadı. Aksiyon alanlarını ve koridorları geriden kat ederek kullanabilen Caner'in ön bölgedeki performansı oyunun ihtiyaçlarını karşılayacak türden değil. Açıkçası bu ikili ancak bazı maçlarda ya da belli dakikalarda bu dizilim ile sahada yer alırlar. Topla buluşma noktaları ve sayıları baz alınırsa ön bölgedeki +1 oyuncu problemi; orta saha kurgusunda Atiba-Ozzy merkez ikilisi ya da Talisca'nın içeri kat eden aynı zamanda santraforu tamamlayacak kenar oyuncusu olarak kullanılması ile giderilebilir.

Çevrimdışı onurturan

@onurturan dostum konyalıda kuzu tandır ye. Tadını unuturmusun bilmem ama ödediğin hesabı asla...
siirtte 2 yil kaldim onlar büryan diyorlar sabah 6 da kalkip giderdik abi ahh bak hatirladim simdi et konusuyo resmen senle yadi hala damagimdadir siirte yolunuz düserse huzur büryan yada ercelik buryan unutmayin diger turstik yerlere gitmeyin hesaplar da sudan ucuz ama catalsiz yiyemem derseniz catali bastan isteyin  :tabe:
kaşita diye bir yeri var etin en dış kismi hem yağlı hem kizarmis olan yeri huzura giderseniz onur hoce gönderdi bizi deyin topilli yiyin  :icool:

Çevrimdışı onurturan

dün milanın 11e bakıyorum 3kişi tanıdık sosa montolivo bir de genç kaleci gerisinin isimleri hep yabancı bana o derece bitik takıma gidicem die debelendi arjantinli
kendi düsen aglamaz artik ttalişşkayi izlesin tvden sampiyonlar ligi muzüünü de son ses yapar..

Çevrimdışı onurturan

bu şeyetme sonrası Onur ankaraya gelince konya yolu tabelasını bile görünce yönünü değiştirir  :D
Ankaraya gelirsem nereye gidecegimi biliyorum abi  :upto:

Çevrimdışı onurturan

Dertliyim. Aboubakar 'tek forvet' sistemi için uygun görünmüyor...

Çift forvet olmalı sanki, ama Cenk de 90 dakika sahada kalınca varlık gösteremiyor. 'Genç Semih' gibi...

4-1-3-2 olur mu ki acaba...

1. Fabri

2. Adriano
3. Marcelo
4. Rhodolfo
5. Gönül

6. Atiba

7. Caner
8. Talisca
9. Quaresma

10. Aboubakar
11. Cenk

... ya da Cenk'ten kanat forveti olur mu?
... ya da Atiba tek başına yalnız kalır mı?
... ya da Aboubakar beni yanıltır mı?

Kafamda deli sorular... :alala:
karavyilan cok gol atacak abi bence bikac mac daha beklemek lazim..

Çevrimdışı tangaz

solbek rotasyonumuz caner adriano gayet iyi sağda beck biraz zayıf kalıyor onu şeyedip juveden danialvesi şeyedip alves gg rotasyonunu şeyedersek ligi şeyederiz  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Derbide ilk 25 dakika çok dikkatli olup defansta sağlam kalırsak, maçın geri kalanı rahat geçecektir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

solbek rotasyonumuz caner adriano gayet iyi sağda beck biraz zayıf kalıyor onu şeyedip juveden danialvesi şeyedip alves gg rotasyonunu şeyedersek ligi şeyederiz  :bandit:
bence beck yerine genc bir isim alsak seneye olur.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

bence beck yerine genc bir isim alsak seneye olur.

gençler çok pahalı ben seneye parayı q7 ve kerim yerine alacağımız wingerlara basacağım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

Derbide ilk 25 dakika çok dikkatli olup defansta sağlam kalırsak, maçın geri kalanı rahat geçecektir.

Geride sürekli dikkatli olmamız lazım. Pozisyonlara girmekte zorlanmayız. Defansları sağlam değil. Forvetlerimiz gününde olsunlar yeter.

Çevrimdışı Berat

Geride sürekli dikkatli olmamız lazım. Pozisyonlara gireriz. Defansları sağlam değil. Forvetlerimiz gününde olsunlar yeter.

Abi hiç pozisyon yokken gol yemeye o kadar alıştık ki, bence defans hattımız gününde olsun diğer çocuklar işi görür  :icool:

Çevrimdışı AigleBordeaux

gençler çok pahalı ben seneye parayı q7 ve kerim yerine alacağımız wingerlara basacağım  :D
dogru abi seneye mecbur biraz para gidecek .
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Orhan_

Abi hiç pozisyon yokken gol yemeye o kadar alıştık ki, bence defans hattımız gününde olsun diğer çocuklar işi görür  :icool:

Bu daha doğru oldu :D :D

Çevrimdışı Orhan_

Devre arası Quaresma'yı Çin'e iyi bir paraya okutup yerine kelepir bir yıldız alır mı bizim başkan? Ben bu fikri beğendim :D.

Çevrimdışı Orhan_

Benfica maçında Caner ve Adriano'nun switch oyunları pek işe yaramadı. Aksiyon alanlarını ve koridorları geriden kat ederek kullanabilen Caner'in ön bölgedeki performansı oyunun ihtiyaçlarını karşılayacak türden değil. Açıkçası bu ikili ancak bazı maçlarda ya da belli dakikalarda bu dizilim ile sahada yer alırlar. Topla buluşma noktaları ve sayıları baz alınırsa ön bölgedeki +1 oyuncu problemi; orta saha kurgusunda Atiba-Ozzy merkez ikilisi ya da Talisca'nın içeri kat eden aynı zamanda santraforu tamamlayacak kenar oyuncusu olarak kullanılması ile giderilebilir.

Tüm oyuncular fit durumdayken Caner ve Adriano'yu aynı anda ilk 11'de göremeyecek gibiyiz sanki?

Çevrimdışı mylife1903

Tüm oyuncular fit durumdayken Caner ve Adriano'yu aynı anda ilk 11'de göremeyecek gibiyiz sanki?
Gereksiz bir fentezi ikimbeki riske etmek, birinden birine bisi olursa ne olacak, senol gunesin derhal bu fentezisini rafa mafa kaldirmasi lazim

Çevrimdışı Berat

Adriano-Olcay  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim bu A Takım fotoğrafçısı fotoğraf çekmeyi bilmiyor. Bunlar ne? :bandit:

http://www.bjk.com.tr/tr/galeri/set/5915/1
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Devre arası Quaresma'yı Çin'e iyi bir paraya okutup yerine kelepir bir yıldız alır mı bizim başkan? Ben bu fikri beğendim :D.

ayy ben de bi anda heyecanlandım içimde bir şeyler kıpırdadı  :D

Çevrimdışı Berat

Necip de 18'de yer alacak o zaman.

Çevrimdışı onurturan

otobüsün ışıkları yaniyor nasil olsa flash patlatmayayom demis hep baskana yaranma cabalari bunlar :D

Çevrimdışı Orhan_

ayy ben de bi anda heyecanlandım içimde bir şeyler kıpırdadı  :D

Aman abi beni de bi heyecan kapladı şimdi  :halay:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

otobüsün ışıkları yaniyor nasil olsa flash patlatmayayom demis hep baskana yaranma cabalari bunlar :D

Yok abi bi acayip fotoğraflar çekiyo ya uğraşsan öyle çekemezsin.

Gündüz flaş açıyo fotolar karanlık çıkıyo, gece açıyo yine karanlık. Nasıl bi flaşı var nasıl ayarlıyo anlayamadım gitti :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu fotoğrafı bu kadar karanlık çekmek ciddi başarı. Ben telefonla daha güzelini çekerim ya :D

Etiketler: