Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143806 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Konya 2007 Baran Dinlenme Tesisi, Sac Kavurma 80 TL :D

karıştırıyor olabilirsin baranda şimdi saç kavurma yesen 80 lira demezler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı karakartal1313

Geçen sezon derbilerden önce düşündüğümde gomez var ya o gol atar diyordum ama bu sene derbiden önce şu gol atar vs diyemiyorum bu bi bakıma iyi bir şey ön tarafa skorlarların dağılması açısından sizler ne düşünüyorsunuz :money:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

karıştırıyor olabilirsin baranda şimdi saç kavurma yesen 80 lira demezler

Yok valla daha dün gibi aklımda babamın o kredi kartını garsona fırlatışı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Geçen sezon derbilerden önce düşündüğümde gomez var ya o gol atar diyordum ama bu sene derbiden önce şu gol atar vs diyemiyorum bu bi bakıma iyi bir şey ön tarafa skorlarların dağılması açısından sizler ne düşünüyorsunuz :money:

iyimser bir bakış açısı, büyük takımın net golcüsü olmalı sürpriz aramayacaksın büyük maçlarda derim ben.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Yok valla daha dün gibi aklımda babamın o kredi kartını garsona fırlatışı :evillol:

toplam hesap mı 80 di porsiyon mu?

Çevrimdışı Savaş

seneye kuyruğunu kıstırıp gelir :bandit:
Biri ingiltere diye tutturdu kulübeden çıkamıyor.

Biri Almanya diye tutturdu sefilleri oynuyor.

Biri İtalya diye tutturdu defansif orta saha oldu, takımı rezalet.

Beşiktaş'ım çok büyüksün be. Valla çok büyüksün!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

dün milanın 11e bakıyorum 3kişi tanıdık sosa montolivo bir de genç kaleci gerisinin isimleri hep yabancı bana o derece bitik takıma gidicem die debelendi arjantinli

Çevrimiçi Necmi

daha dur buraya dönmek isterlerse şaşırma onları yüksek performansa getiren
Beşiktaşın oyunuydu. Biz bir şey kaybetmeyiz bu sistemde onların yeri dolar kaybeden
onlar olacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

toplam hesap mı 80 di porsiyon mu?

Abi 2 küçük sac idi bi de içecekler işte :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Karabay

bu arada konyalıların yaptığı tandır hikaye, tandır yiyecekseniz yozgat+çorumda yiyin ...

tabii @Yusuf Tekeli daha iyi bilir bu işleri  :D
yok canım tabi çok daha iyi yerlee var ankarada ama unutulmaz bir hikaye olsun diye şeyettim  :biggrinking:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gomez'in Winner özelliği eksikliğini ins hissetmeyiz derbilerde. Aboubakar- Talisca- Olcay olur. kanatlardan bişey olur atarız diye düşünüyorum .

Çevrimdışı tangaz

Abi 2 küçük sac idi bi de içecekler işte :D

molalarda düşük bütçeli karnını doyurmanın yolu gözleme+ayran :)

Çevrimdışı tangaz

yok canım tabi çok daha iyi yerlee var ankarada ama unutulmaz bir hikaye olsun diye şeyettim  :biggrinking:

bu şeyetme sonrası Onur ankaraya gelince konya yolu tabelasını bile görünce yönünü değiştirir  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

molalarda düşük bütçeli karnını doyurmanın yolu gözleme+ayran :)

Abi başka yapan olur muydu bilmiyorum önceden otobüsle uzun yola giderken annem tavuk haşlar ekmek arası yapar gazeteye sarardı. O tat, o koku var ya hiç unutamadım ya :D Uzun yol da yemek dendi mi hemen aklıma o gelir benim :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sosa icin aynı şeyi söylemicem. Son macında iyi oynadı ve bir şutu direkten döndü. Milan forumlarında da olumlu mesajlar görmeye basladım ben sevmeye başladılar Sosayı. Kısa süre sonra bizdeki formu kadar olmasa iyi olacagına inanıyorum.

Çevrimdışı tangaz

Abi başka yapan olur muydu bilmiyorum önceden otobüsle uzun yola giderken annem tavuk haşlar ekmek arası yapar gazeteye sarardı. O tat, o koku var ya hiç unutamadım ya :D Uzun yol da yemek dendi mi hemen aklıma o gelir benim :D

eskiden öyle şeyler vardı yolluk hazırlama kültürü, benim annem de patatesli peynirli kol böreği yapardı  :D
ben izmire giderken poğaça yaptırıyorum hanıma böyle minik 2 lokmalıklardan koca bir saklama kabıyla yan koltuğa koyuyorum bizimkiler arka koltukta uyurken ben götürüyorum ufak ufak molasız iniyorum izmire

Çevrimdışı tangaz

Sosa icin aynı şeyi söylemicem. Son macında iyi oynadı ve bir şutu direkten döndü. Milan forumlarında da olumlu mesajlar görmeye basladım ben sevmeye başladılar Sosayı. Kısa süre sonra bizdeki formu kadar olmasa iyi olacagına inanıyorum.

beter olsun  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eskiden öyle şeyler vardı yolluk hazırlama kültürü, benim annem de patatesli peynirli kol böreği yapardı  :D
ben izmire giderken poğaça yaptırıyorum hanıma böyle minik 2 lokmalıklardan koca bir saklama kabıyla yan koltuğa koyuyorum bizimkiler arka koltukta uyurken ben götürüyorum ufak ufak molasız iniyorum izmire

Mis :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez'in Winner özelliği eksikliğini ins hissetmeyiz derbilerde. Aboubakar- Talisca- Olcay olur. kanatlardan bişey olur atarız diye düşünüyorum .

Geriye düşersek eğer vereceğimiz reaksiyonu bende merak ediyorum.Ayriyeten çok fazla sıkıntı çekeceğimizi de düşünmüyorum.

Çevrimdışı Savaş

Geriye düşersek eğer vereceğimiz reaksiyonu bende merak ediyorum.Ayriyeten çok fazla sıkıntı çekeceğimizi de düşünmüyorum.
Bu seneki opsiyonlarimiz daha fazla. Geçen sene pasa dayalı oyun oynayarak gol atabiliyorduk. Bu sene kanatlarda işleyecek.

Kapanan takımlara karşı zorlanıyorduk bu sene oyunun yönünü çok rahat değiştirip kapanan takımları açabiliriz.

Bu sene uzaktan şut atabilecek oyuncu sayımız da çok fazla. Bu da bir artı.

O sebeple çok fazla düşünmeyin. Geçen seneden daha çok gol atacağımıza eminim ben.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu seneki opsiyonlarimiz daha fazla. Geçen sene pasa dayalı oyun oynayarak gol atabiliyorduk. Bu sene kanatlarda işleyecek.

Kapanan takımlara karşı zorlanıyorduk bu sene oyunun yönünü çok rahat değiştirip kapanan takımları açabiliriz.

Bu sene uzaktan şut atabilecek oyuncu sayımız da çok fazla. Bu da bir artı.

O sebeple çok fazla düşünmeyin. Geçen seneden daha çok gol atacağımıza eminim ben.

Aynen bu sene elimiz daha rahat tokatlarız her türlü :D

Çevrimdışı OrhanAker

Aynen bu sene elimiz daha rahat tokatlarız her türlü :D
Benfica maçındaki taktik disiplinle oynarsak zaten ligde tokatlanmayacak takım yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hem Sosa hemde Tore gitmek icin Sampiyonluk primi oln 250.000 TL den vazgeçmişler

Baskan 500.000 TL de oradan tirtiklamis :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Dertliyim. Aboubakar 'tek forvet' sistemi için uygun görünmüyor...

Çift forvet olmalı sanki, ama Cenk de 90 dakika sahada kalınca varlık gösteremiyor. 'Genç Semih' gibi...

4-1-3-2 olur mu ki acaba...

1. Fabri

2. Adriano
3. Marcelo
4. Rhodolfo
5. Gönül

6. Atiba

7. Caner
8. Talisca
9. Quaresma

10. Aboubakar
11. Cenk

... ya da Cenk'ten kanat forveti olur mu?
... ya da Atiba tek başına yalnız kalır mı?
... ya da Aboubakar beni yanıltır mı?

Kafamda deli sorular... :alala:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu sene takimi  derbilerde merak ediyorum. Super kupada takimi begenmedim. Gecen sezonda takim derbilerde kotuydu (telekom haric orda da mac gidiyordu) . Takimda bir tutulma oluyor insallah bu sezon daha guvenli ve oynumuzu, karekterimizi ortaya koyariz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: