Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157673 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

face de dolanırken arada reklam sayfaları denk gelir.adını verip reklam yapmak istemediğim bir sayfa var ve adam gitmiş 50 tl ye bu senenin çakma formalarını satıyor.Binlerce kişi fiyatını sormuş,almak istemiş.Gerçekten üzücü

Twitter'dan kulübe bildirin bence gereğini yaparlar

Çevrimdışı Anıl1903

face de dolanırken arada reklam sayfaları denk gelir.adını verip reklam yapmak istemediğim bir sayfa var ve adam gitmiş 50 tl ye bu senenin çakma formalarını satıyor.Binlerce kişi fiyatını sormuş,almak istemiş.Gerçekten üzücü
Ben de gördüm o sayfayı talep eden sayısı epey fazla,yalnız o değil işportadan alanlarda fazla maça giderken özellikle Üsküdar tarafında forma alan çok gördüm ne yazık ki.

Çevrimdışı wbishop82

Twitter'dan kulübe bildirin bence gereğini yaparlar

twitter ım yok maalesef.Ama bunu bildirebilecek bir arkadaş varsa adını özelden atabilirim

Çevrimdışı wbishop82

43 ile 45 arası.yorum dahi yapmıyorum :) var arkadaş hayat bu adamları görünce çok adaletsiz be

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

43 ile 45 arası.yorum dahi yapmıyorum :) var arkadaş hayat bu adamları görünce çok adaletsiz be
A spor izlenmez. Adamlar futbol cahili oldukları gibi bizi de çekemiyorlar...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İstanbul valisi devam edecek dedi geçtiğimiz günlerde.
Eyvallah.  Sevindim. İstemiyorum renklileri kendi evimde. Kuzey tribünün bütünlüğü de bozulmaz hem.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı arda

Çünkü bunlar spor yazarı değil futbol yorumcusu, yorumları da gönüllerinden geçenler. Gazetelerde fal yorumları vardır ya hani, işte bunların köşeyazılarıda o hesap. Fikri hür, vicdanı hür adam bir söz söylerken yanındakinin ağzının içine bakmaz, tasdik bekleyen ilk okul talebesi gibi. Dikkat edin bu gibi insanlar ikili tartışmaya girdiğinde, söylediği söze destek olan bir yorum geldiğinde bile dağılırlar. Toparlayamazlar. Kalpten konuşanın ne sesi titrer, ne ne diyeceğini unutur. Bu ve bunun gibiler, müdürüne şirin gözükme çabasındaki, yalaka ilk okul talebesinden farksızdır. İtibar etmeyin. Allah herkesin gönlüne göre versin, velettalin amin deyip geçin :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı onurturan

A spor izlenmez. Adamlar futbol cahili oldukları gibi bizi de çekemiyorlar...
ne zaman mobilden girsem boyle seyler cikiyo.. videoyu izleyemedim ama sizin soylediklerinize gore cikan sonuc:
BUNLAR HEP SAMPIYONLUK EMARELERI..

Çevrimdışı onurturan

Kiev maci gs maci ambiyans nasil olacak cok merak ediyorum ıslık olayı falan offfff...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akhisar, gs ve kiev maçlarını kazanıp renklilere ağır korku salmalıyız, hadlerini bilsinler

Kiev maci gs maci ambiyans nasil olacak cok merak ediyorum ıslık olayı falan offfff...

kulak zarlarını patlatıcaz :D

Çevrimdışı onurturan

Akhisar, gs ve kiev maçlarını kazanıp renklilere ağır korku salmalıyız, hadlerini bilsinler

cok pis korkuyolar zaten aboubacari itibarsizlastirip tolga yi yuceltmeye calismaktan baska ellerinden bisey gelmiyor suan..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Akhisar hertürlü olurda önemli olan su gsyi yenmek iki boktan adam aldılar kombine sayıları hafif arttı yine kendilerini bişey sanmaya basladılar. Umarım kupadaki şans bu sefer yanlarında olmaz.

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sadece kulakla kalsak yine iyi :evillol:
Bugün formdasın onur muslerayı sağlam delmek lazım :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Karabük maçında bile ara sıra ıslıkta baya rahatsız ediciydi bunu 40.000 kişi daha uzun süre yaparsak kimse canlı çıkamaz  :tabe:

Çevrimdışı onurturan

yok be Mehmet Ali ne formu oğlan uyudu da firsat bulabildim sizlerle konusmak iyi geldi birazdan kaldirir yine bütün apartmani iştimaya..
En cok keyiflendigim tezahurat odur Muslera fiyyt fuyyt  muslera fiyyt fiyytt ..
insallah yapicaz yine :super:

Çevrimdışı mylife1903

Muslerayi biraz zor deleriz, oynamayacak o cocuk bizim macta, az zinerji azicik daha

Çevrimdışı onurturan

Muslerayi biraz zor deleriz, oynamayacak o cocuk bizim macta, az zinerji azicik daha
senden gelecek ikinci bir emre kadar ellerimizi bile yikamiyoruz reis..

Çevrimdışı tangaz

Tolga sıkıntılı bir konu yediği golde çelişi az hatalı ama çeldiği topa ikinci hamleyi yapacak mesafe ve zaman varken yapamaması büyük hata ancaaak maçın genelinde bakınca haksızlık ediyoruz. fabri konusuna gelince geri paslarda güven verdi ama onun dışında hala kapalı kutu olası hatalarında tolgayı da geri götürür geçen seneyi hatırlayın boyko gelince tolganın içine neuer kaçmıştı sonra boyko balon çıkınca tolgea da fabrika ayarlarına dönmüştü

gece azcık tolgeayı savunayım dedim benim bu mesajı göndermemle forum çöktü  :evillol:

ulan tolgea vatana millete zararsın forum yok die dışarı attım kendimi senin yüzünden bir sürü para harcadım gene...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

gece azcık tolgeayı savunayım dedim benim bu mesajı göndermemle forum çöktü  :evillol:

ulan tolgea vatana millete zararsın forum yok die dışarı attım kendimi senin yüzünden bir sürü para harcadım gene...
Yok abi bana faydali olurdu,,azicik kendimi ise verince guzel para kazandim bugun, haydan gelen huya gitti tabi, cocugun dogum gunuydu guzel kutladik. Ebeveynlik zor is, ne olduysa foruma @Necmi abi de bisi demedi.
Tolga lobisi hekledi herhalde. Ismaili iyiki gondermisiz, ben ismail lobisinden bilirdim

Çevrimdışı tangaz

Yok abi bana faydali olurdu,,azicik kendimi ise verince guzel para kazandim bugun, haydan gelen huya gitti tabi, cocugun dogum gunuydu guzel kutladik. Ebeveynlik zor is, ne olduysa foruma @Necmi abi de bisi demedi.
Tolga lobisi hekledi herhalde. Ismaili iyiki gondermisiz, ben ismail lobisinden bilirdim

sahi bu fenerin yedek, a milli takımın as solbeki arkadan iş çeviriyor olmasın. beklerim uğursuzdan. adamın tek faydası fenere koybaşı tezahüratı oldu bu tezahüratın bize maliyeti 12 milyon yuroyu buldu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

çocuğun d.günleri sıkıntı abi bizimki 1temmuzda kutlayıp 2 temmuzda gelecek seneninkini planlamaya başlıyor.

Etiketler: