Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158111 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Tolga sıkıntılı bir konu yediği golde çelişi az hatalı ama çeldiği topa ikinci hamleyi yapacak mesafe ve zaman varken yapamaması büyük hata ancaaak maçın genelinde bakınca haksızlık ediyoruz. fabri konusuna gelince geri paslarda güven verdi ama onun dışında hala kapalı kutu olası hatalarında tolgayı da geri götürür geçen seneyi hatırlayın boyko gelince tolganın içine neuer kaçmıştı sonra boyko balon çıkınca tolgea da fabrika ayarlarına dönmüştü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mmeteris

Forum çöktü mü?

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forumdan banlandım sandım ya suspended falan yazınca :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı caner.eryigit

Gs maçı bilet fiyatlarının durumu ne öyle.türkiye şartlarında öyle bilet fiyatımı olur Allah aşkına.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

zaten sıkıntı bu değilmi her kaleci hatalı gol yer Tolgaya duyulan en büyük tepki
antrenman yapmaması Biliç döneminde nerdeyse hiç bir antrenmana çıkmamış şimdide
duyuyoruz sürekli kaytardığını neymiş sakatmış sürekli sakatsan bırak futbolu kardeşim
Burası Beşiktaş senin antrenman yapmadığın zaten maçlarda belli oluyor hiç çevik değilsin
topu rakibe sektiren bir kalecinin Beşiktaş kalesinde işi ne neyse akşam ilk defa ayağıyla top kurtardığını gördüm
zaten quaresmanın kaptırdığı topta tamam dedim şimdi geri geri kaçacak  :evillol:
Antrenmana gelince sakat o , Maça gelince Turp gibi ama
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ohh forum sonunda düzelmiş sabahtan beri diremedim  :ok:

renkli felan sanıp attılar mı beni diyodum kendi kendime :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Mahmut

Gs maçı bilet fiyatlarının durumu ne öyle.türkiye şartlarında öyle bilet fiyatımı olur Allah aşkına.

O stad full dolacak yüzde yüz eminim o yüzden fiyatlar normal tr şartlarında bir öğrenci için tabii ki pahalı ama stad dolduktan sonra ben başka maçlara da giderim birşey fark etmez hatta forum sağolsun bir sürü maça da ücretsiz gittim, bu fiyatların aynısı cl maçlarında da olacak zaten.

Şimdi arkadaşla para biriktirdik bayram sağolsun herhangi bir cl maçına gideriz diye umuyoruz, daha önce derbi izledim olimpiyatta falan ama cl maçı ilk kez olacak.

Çevrimdışı Bishamon

Fiyatlar bence az.Vodafone Arenadaki ilk derbi için daha fazlası bile verilir  :evillol: 

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biletler bu kadar pahalı olduğu ıcın kimse gidemiyor maalesef.
Yönetimin cidden bu konuya el atması lazım. Tamam gelir lazım ama taraftarı Dortmund gibi müşteri gözü ile bakmayıda bır kenara koyması lazım. Herkes İnönünün taraftar yapısından ve kimsenin desteklemediğinden bahsedıyo.
sarışınlar ıkı hafta gıtmedıler kadıköye mac bıletlerinde ındırım yaptılar (amacım burda yönetimi yermek değil yanlış anlaşılmasın )

Kategori 1 : 450TL
 Kategori 2 : 400TL
 Kategori 3 : 375TL
 Kategori 4 : 325TL
 Kategori 5 : 275TL
 Kategori 6 : 250TL
 Kategori 7 : 160TL
 Kategori 8 : 150TL

Çevrimdışı Mahmut

Biletler bu kadar pahalı olduğu ıcın kimse gidemiyor maalesef.
Yönetimin cidden bu konuya el atması lazım. Tamam gelir lazım ama taraftarı Dortmund gibi müşteri gözü ile bakmayıda bır kenara koyması lazım. Herkes İnönünün taraftar yapısından ve kimsenin desteklemediğinden bahsedıyo.
sarışınlar ıkı hafta gıtmedıler kadıköye mac bıletlerinde ındırım yaptılar (amacım burda yönetimi yermek değil yanlış anlaşılmasın )

Kategori 1 : 450TL
 Kategori 2 : 400TL
 Kategori 3 : 375TL
 Kategori 4 : 325TL
 Kategori 5 : 275TL
 Kategori 6 : 250TL
 Kategori 7 : 160TL
 Kategori 8 : 150TL

Derbiler ve cl maçlarında bu fiyatlar normal, full dolu olacağından da adım gibi eminim.
Asıl sorun anadolu maçlarında oluyor kombinesi olup gitmeyenler var kulübe devretip bir 15-20 bin kişilik bilet çıkıyor satışa 10bin satılıyor 10 bin civarı boş kalıyor.

Anadolu maçlarında 8.kategori falan 50tlye düşer yakında yoksa gerçekten de dolmaz stad çünkü ilk maç hevesi de bitti birçok taraftar için.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Derbiler ve cl maçlarında bu fiyatlar normal, full dolu olacağından da adım gibi eminim.
Asıl sorun anadolu maçlarında oluyor kombinesi olup gitmeyenler var kulübe devretip bir 15-20 bin kişilik bilet çıkıyor satışa 10bin satılıyor 10 bin civarı boş kalıyor.

Anadolu maçlarında 8.kategori falan 50tlye düşer yakında yoksa gerçekten de dolmaz stad çünkü ilk maç hevesi de bitti birçok taraftar için.

Anadolu maçlarında 7.kat: 90  -  8.kat: 80 TL.
5 ve 6. kat aldığım ıcın  biraz fazla geldi bana. 
Mecbur gidicez zaten  :ok:

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Bir öğrenci için Yeni açık üst  150 lira çok geldi ya bana valla.Eylül sonu okul başlıcak Zonguldak'a gidicem diye maça gideyim dedim ama nolcak hiç bilmiyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

ayar vermeye calisiyolar abi yorumcular resmen tolgayi hedef gosteren adam ne anlar futboldan demeye getiriyolar ben programlari izlerken bunu hissedebiliyorum hee tolgayi kusturmemek konusuna katiliyorum ama tolgayi kusturmemek icin yapilmasi gereken sey vodafone arenadaki macta ilk onbir yazmayacaksin .orda bi nuans farki bir ince noktadi var olayin.. ilk onbir oynatmazsan belki kustyrursun ama bana gore  ilk onbir yazarsan tolgayi  kesin kusturursun cunku taraftar artik hirs yapti onun hatali gol falan yemesine de gerek yok artik mahallede gicik oldugun adamn gozunun icine bakarsin ya bi bahane arasin dövmek icin herkes o modda bekliyo simdi bide bu spor programlarini izleyen cem dizdari dinleyenler daha da bi ayar olmuslardir ben öyle dusunuyorum ve ilk ic saha macimizdan korkuyorum acikcasi..

Kesinlikle katiliyorum ayar vermeye calisiyorlar Taraftarin hirsini alarak Tolga'yi büyük Kaleci olarak kabullendirmek icin. Hatta Benfica Macindan önce basladilar buna Güntekin ve Ugur Boral'li programda anladim.

Çevrimdışı mylife1903

Foruma ne oldu yahu. Gece giremedim sabah giremedim.

Tolga konusu ilginc. Ayni hatayi aslinda osmanlispor macinda da yapmisti. Topu celip sonra ayaklari ile kornere atmis o korner kaleye girmisti.
Tosice cok hata bulamiyorum o pozisyonda top sekiyor tosic o arada frenlemis forvet oyuncusu ise hamleli geliyor cok zor yakalamak. Tolganin cevre kontrolunde ve ikinci hamlesinde sikinti var. nedense ben hala marcelonun hatasi oldugunu dusunuyorum aydan gelen bir topu sektiriyor iyi bir defans oyuncusu o topu kafayla uzaklastirmali bence.

Çevrimdışı wbishop82

Bilet fiyatları ile ilgili herkes kendince haklıdır.Sonuçta bu bir derbi maçı ve elimizde sınırlı sayıda bilet var.Bu biletlerin ucuz ya da pahalı biteceği zaten kesin.Arz az talep çok.fiyatlar artar.2*2=4.Ekonominin temel denklemi :) bu konuda ben yönetime birşey diyemem.Devir artık böyle.Garipsenecek bir durum yok aslında.Bir bankacı olarak bu durumun ne kadar iğreti ve acımasız olduğunu herkesten iyi bilirim.Ama bu değişmez.Bir de şu açıdan bakalım.İnsanların ÇOĞU bunu özellikle belirtiyorum,haftasonları 150 TL yi hele bir de kız arkadaşı varsa gözünü kırpmadan harcıyor.Sorsan kimse de para yok ( gerçekten durumu olmayanları tenzih ederim.kimse yanlış anlamasın.sadece tespit amaçlıdır ) adam parayı yediriyor bi de yüzünde parayı bayıldıktan sonra garip bir tebessüm oluşuyor  :lol: valla o aşksa bu da BeşiktAŞK.Verebilecek durumda olan verip gider maça.Acımasız çağın gerçekleri

Çevrimdışı Doğukan E.

Bilet fiyatları ile ilgili herkes kendince haklıdır.Sonuçta bu bir derbi maçı ve elimizde sınırlı sayıda bilet var.Bu biletlerin ucuz ya da pahalı biteceği zaten kesin.Arz az talep çok.fiyatlar artar.2*2=4.Ekonominin temel denklemi :) bu konuda ben yönetime birşey diyemem.Devir artık böyle.Garipsenecek bir durum yok aslında.Bir bankacı olarak bu durumun ne kadar iğreti ve acımasız olduğunu herkesten iyi bilirim.Ama bu değişmez.Bir de şu açıdan bakalım.İnsanların ÇOĞU bunu özellikle belirtiyorum,haftasonları 150 TL yi hele bir de kız arkadaşı varsa gözünü kırpmadan harcıyor.Sorsan kimse de para yok ( gerçekten durumu olmayanları tenzih ederim.kimse yanlış anlamasın.sadece tespit amaçlıdır ) adam parayı yediriyor bi de yüzünde parayı bayıldıktan sonra garip bir tebessüm oluşuyor  :lol: valla o aşksa bu da BeşiktAŞK.Verebilecek durumda olan verip gider maça.Acımasız çağın gerçekleri
+1903     :claps:

Çevrimdışı GÖRKEM

Yedigimiz Golde Tosic'in hicbir hatasi yok. EN basta Marcelo orada kötü Pozisyon aliyor ve ardindan Tolga gereksiz yere Topu cok tehlikeli bir Noktaya tokatliyor. Tosic orada durakliyor Tolga topa daha yakin oldugu icin. Fakat Tolga ikinci hamlede kendini topun önüne atmak yerine topu tutmaya gidiyor ve gec kaliyor.

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Bilet fiyatları pahalı ama bu işler böyle arz talep meselesi satılacak çok az bilet var.
ucuzda olsa pahalıda olsa yok satacak. Zaten kimsede bulamayacak bari kulüp kazanabildiği kadar kazansın.
Biz burda zamanında çok söyledik bu kadar uygunken kombine alın diye Beşiktaş iki yıl oldukça
iyi fiyatlardan kombine satmaya uğraştı. Paraya deli ihtiyaç vardı. iki yılda onbin civarı kombine anca
satıldı şimdi kimseninde itiraz hakkı kalmadı. Zamanında zordayken kulübün yanında değilsen
bugünde kulüp senin yanında olmaz. Öğrenci kardeşlerimizi ayrı tutuyorum. Ucuz bilet bile onların
alım gücünün üstündedir. Ailelerinin binbir zorlukla gönderdiği paralarla okumaya çalışan insanlar
maç bileti almamalı zaten. Herkes Beşiktaşlı ama önce aile ve zorunlu hayat mücadelesi gelir.
Ancak bunlardan arttırabiliyorsan önceliklerinin başına Beşiktaş geçmeli.
Burda öğrenci kardeşlerimiz her zaman bilet devir önceliğinde olacak zaten özellikle rica ediyoruz
gelemeyecek olanlar öncelikle öğrenci kardeşlerimize devretmeli. Unutmayın belki bizim için
sürekli gittiğimiz için sıradan bir lig maçının çok önemi olmaya bilir ama bunun için yanıp tutuşan bir çok öğrenci var.
Bu gün sizlerin onlara yapacaklarınızı yarın onlar hayata atıldığında belkide sizlerin öğrenci olacak çocuklarınıza yapacak.
Beşiktaşlı olmayı nasıl öğrenirsen o şekilde sürdürürsün.

Çevrimdışı brkntcnr

Bilet fiyatları konusunda bu maçta bisey diyemiyorum çünkü 33000 kombine var. Geriye 9000 bilet kalıyor ve bu açıdan bakınca normal.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Bilet fiyatları konusunda bu maçta bisey diyemiyorum çünkü 33000 kombine var. Geriye 9000 bilet kalıyor ve bu açıdan bakınca normal.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne 9000 bini onun içinden VIP loca ve 1903 leride çıkart
satışta 4000 den fazla bilet yoktur. burdan gelecek parada anca stadyum giderlerini karşılar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Deplasman yasağı devam mı arkadaşlar?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Berat

Deplasman yasağı devam mı arkadaşlar?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul valisi devam edecek dedi geçtiğimiz günlerde.

Çevrimdışı wbishop82

face de dolanırken arada reklam sayfaları denk gelir.adını verip reklam yapmak istemediğim bir sayfa var ve adam gitmiş 50 tl ye bu senenin çakma formalarını satıyor.Binlerce kişi fiyatını sormuş,almak istemiş.Gerçekten üzücü

Etiketler: