Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161746 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Katiliyorum aynisini bende soyledim

Topu ayagindan cok asti en kotu ihtimalle topu saga biraksa Aboubakar sanırım oradaki topu bos kaleye yollayacak

Dun cok kötüydü yaptigi hareket ise olacak is degil ve izahı yok

Ama iftiraya ve Kadro disi birakilmali gibi agir ithamlara girilecek bir durum yok ortada

2-3 mac Senol hoca yanina oturtur akli basina gelir biraz sua halde 11 de olmamali bak bunu ben söylüyorum ilk 11 de olmamali

Kadro dışı bırakmak ağır bir itham değil ağır bir disiplin yöntemidir. Akıllı adam bundan ders çıkarır. Quaresma'nın dün yaptığı şeyin izahı var. İzahı yok diye bir şey yok.  O nokta da çalım atmaya kalkışmak düpedüz egoizmin sonucudur. Kendini "üstün" görmesidir. Pas verdiği takdirde standardının altında kalacağı düşüncesidir. O an takımdan çok daha fazla kendine oynamıştır ve bunun karşılığında kadro dışı bırakılması kesinlikle ağır itham değildir. Bırakılır bırakılmaz o teknik kadronun bileceği bir şey.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Benfica forumlarına giren arkadaşlar vardı.Benfica taraftarlarının Talisca hakkındaki düşüncelerini  paylaşabilecek olan var mı?

@Anıl1903 O arkadaşlardan biri bendim Anıl.  :biggrinking: Fakat forumdan attılar ban yedim.

En son okuduğumda "Kiralık gittiğini kendi takımı için çalışmasının normal olduıgu " yönünde yorumlar vardı.
Buna ek olarak resimde ki gibi yorumlarda vardı " Vatan Haini"  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Dün yakın arkadaşlarımdan biriyle maç sonu artık klasikleşen değerlendirmemizi yaparken iyi bir konuya değindi kendisi.  Adriano'nun Barça zamanı Alves kanadına attığı uzun topları hatırlattı ancak bizde o toplara alışan bir oyuncu çıkmadı. Adriano - GG ikilisi bu uzun top olayını iyi yapabilir. Adriano defansta çok geride olduğumuz akıl katma olayını şu anki formsuz görüntüsüyle bile gösteriyor. ŞL'de form tuttuğu zaman kesinlikle o oynamalı.

Beck'e dün aşırı gömenler oldu şaşırtıcı değil, Beck hazırlık kampından ligin ilk 2 haftasında da gördüğümüz kadarıyla takımdaki en fit oyuncuydu. Önünde Quaresma olmayınca performansının yükseldiğini de gördük. Quaresma'yla anlaşamıyor doğaldır , zaten Q7'nin dün kime katkısı vardı meçhul. Beck yetersiz kaldı evet ama GG daha tam hazır değil ve önünde oynayan adam da tam bir sorun.

İdeal defans kurgum -> Fabri-GG-Rhodo-Tosic-Adriano birkaç kez yazdım bunu, Adriano + Rhodo ikilisi defansın akıllı oynama özelliğini biraz da artıracak. GG'nin de ters kademelerdeki başarısını biliyoruz.

Çevrimdışı Anıl1903

@Anıl1903 O arkadaşlardan biri bendim Anıl.  :biggrinking: Fakat forumdan attılar ban yedim.

En son okuduğumda "Kiralık gittiğini kendi takımı için çalışmasının normal olduıgu " yönünde yorumlar vardı.
Buna ek olarak resimde ki gibi yorumlarda vardı " Vatan Haini"  :biggrinking:

Hadi ya şansa bak,sağlık olsun.Portekiz gazete haberlerini gördüm de taraftar yorumlarını merak etmiştim.Eyvallah :ok:
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 17:31:08 Anıl1903 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünkü maçta doğru bir 11 ile çıksaydık bugün galibiyet'i kutluyor olucaktık deplasmanda 1 puan iyidir.

Ancak aynı şeyi geçen senede söylemiştim lokomativ moskova takımını 10 kişi yakalamışız evinde o gün kazanamadık biz bu gruptan çıkamayız dedim evimizde sporting'i yenceğimizin garantisi mi var demiştim aynı düşündüğüm gibi oldu.

Tabi ki vodafone arena stadı var artık olimpiyat stadı yok ama yinede benfica takımını böyle yakalamışken yensek süper olucaktı teknik trektorleri yok forvetleri yok.

Kendi hatamızdan gol atabilirlerdi ancak öylede oldu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hadi ya şansa bak,sağlık olsun.Portekiz gazete haberlerini gördüm de taraftar yorumlarını merak etmiştim.

Hatta bazıları demiş "Süresi bittikten sonra ucuza satılsın felan "
Biz alalım dicemde 25 Milyon cok.

oğuzhan'da edirneden çıkınca top oynamıyor.

Euro 2016'da da hiçbirşey yapmadı şampiyonlar ligindede hiçbirşey yapmayarak başladı.

Böyle devam ederse satılmaz.

Çevrimdışı İhsan

Tek kelime ile muthis oynadı

%84 -----------> isabetli pas

13 -----------> İKİLİ MUCADELE KAZANMA

6 -------------> Top kapma

7 ------------> Uzaklaştırma

S.L de Gecenin en cok ikili mucadele kazanan oyuncusu olmuş

Daha ne yapmaliydi acaba :alala:

@Yunus Emre Dökmeci
Tosic başka bir forma altında bu başarıyı gösterseydi beğenirdik.
Bizde kendi futbolcumuzu kötülemekte bir numarayız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı leylileyli

Benfica forumlarına giren arkadaşlar vardı.Benfica taraftarlarının Talisca hakkındaki düşüncelerini  paylaşabilecek olan var mı?

Benficalarin cok agrina gitti.
serbenfiquista'da Taliscaya özel bir konu var 2123 sayfalik normalde kontratli oyunculari kitlemesler ama Taliscanin konuyu kitlemisler. Kitlemeden önce Besiktas kira verdikleri icin pismanlar hemde ailesine ve kendisine baya kufur ediler hem forumdan hemde sosyal medyadan.

Cocugu sayip cikmaliyiz.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 17:41:55 leylileyli ]

Çevrimdışı Anıl1903

Hatta bazıları demiş "Süresi bittikten sonra ucuza satılsın felan "
Biz alalım dicemde 25 Milyon cok.
Kiralık süresi bitene kadar herşey olabilir.Bize faydalı olsun Başkan gözünü karartabilir belki :D

Çevrimdışı İhsan

Hic bir sey olmazdı cunku adamin sonsuz kredisi var

Gs nin son 5 senede aldigi 10 kupanin en az 6 sinda DIREKT olarak etkisi var cunku

Senin kalecinin ne etkisi var ?

Muslera bu performansı gösterseydi eller üstünde ilah ilan edilirdi.
Geçen sezon GS nin bu kadar kötü olmasında Muslera nın payı büyüktü. Ama Türkiyede sempati antipati birine sonsuz kredi tanıyor diğerine ağzınla neden sadece tek kuş tutuyorsun sorduryor....
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 17:54:19 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl1903

serbenfiquista'da Taliscaya özel bir konu var 2123 sayfalik normalde kontratli oyunculari kitlemesler ama Taliscanin konuyu kitlemisler. Kitlemeden önce Besiktas kira verdikleri icin pismanlar hemde ailesine ve kendisine baya kufur ediler hem forumdan hemde sosyal medyadan.

Cocugu sayip cikmaliyiz.
Elbette sahip çıkmamak olmaz.Daha da başarılı olacak elimize öyle bir oyuncu geldiki nazar değmesin.Benficalılarda söylensin dursun :evillol:

Çevrimiçi Necmi

benzer uygulamalar yurtdışında yapılıyor. hukuksal olarak neden mümkün olmasın ki? ufak bir değişiklik yapılır yönetmeliklerde olur biter. kişinin kombinesini kulüp kafasına göre satmayacak mesela sen kulübe bildirim yapacaksın bu hafta gelemiyorum die kulüp senin koltugunu satacak paranın yarısını falan sana verecek. herşey bu kadar basit üstelik de maça gidemeyecek olan kombineliler de para kazanacağı için teşvik edici olur...
iyide @tangaz  bunu şu anda kulüp yapıyor zaten bunda sorun yok.
konuştuğumuz bu değilki arkadaşın söylediği kombine alanların hermaç tekrar yerini rezerve etmesi
eğer belirtilen sürede rezerve gerçekleştirmezsen kulüp yerini satacak sen giremeyeceksin maça
bende zaten kombine almak yerini rezerve etmektir dedim ben kombine alarak bir yıl boyunca
o koltuğu rezerve ediyorum benim rızamı almadan kulüp o koltuğu kimseye satamaz. Şu an kulübün
yaptığı sistem yasal olarak olması mümkün olan sistemdir. Zaten bunu yapmış gerisi kombine sahibine
kalmış ister kulübe devreder ister etmez. ancak ben derim kulübe bu koltuğu benim yerime şu maç satabilirsin
diye arkadaşın dediği kulübün kafasına göre satmasıydı. bana bir süre tanıyacak şu güne kadar kombineni rezerv
et diye süre dolduğunda bir yıllığına kiraladığım kombinemde söz hakkım olmayacak kulüp rezev olmayan
koltukları istediği kişiye satacak o zaman benim iznim olmadan benim mülkiyetimi satmış olur bu hukuksal olarak
mümkün olmaz şimdi yaptığı şey sen kulübe kombineni devrediyorsun senin adına satması için yetki veriyorsun
satıyor satıştan dolayı ortaya çıkan vergileri kesip karın %60 ını sana veriyor %40 ını komisyon ücreti olarak alıyor.
pay dilimleri değişir bunun ötesinde bir şey yapamaz.

Çevrimdışı tangaz

iyide @tangaz  bunu şu anda kulüp yapıyor zaten bunda sorun yok.
konuştuğumuz bu değilki arkadaşın söylediği kombine alanların hermaç tekrar yerini rezerve etmesi
eğer belirtilen sürede rezerve gerçekleştirmezsen kulüp yerini satacak sen giremeyeceksin maça
bende zaten kombine almak yerini rezerve etmektir dedim ben kombine alarak bir yıl boyunca
o koltuğu rezerve ediyorum benim rızamı almadan kulüp o koltuğu kimseye satamaz. Şu an kulübün
yaptığı sistem yasal olarak olması mümkün olan sistemdir. Zaten bunu yapmış gerisi kombine sahibine
kalmış ister kulübe devreder ister etmez. ancak ben derim kulübe bu koltuğu benim yerime şu maç satabilirsin
diye arkadaşın dediği kulübün kafasına göre satmasıydı. bana bir süre tanıyacak şu güne kadar kombineni rezerv
et diye süre dolduğunda bir yıllığına kiraladığım kombinemde söz hakkım olmayacak kulüp rezev olmayan
koltukları istediği kişiye satacak o zaman benim iznim olmadan benim mülkiyetimi satmış olur bu hukuksal olarak
mümkün olmaz şimdi yaptığı şey sen kulübe kombineni devrediyorsun senin adına satması için yetki veriyorsun
satıyor satıştan dolayı ortaya çıkan vergileri kesip karın %60 ını sana veriyor %40 ını komisyon ücreti olarak alıyor.
pay dilimleri değişir bunun ötesinde bir şey yapamaz.

ben arkadaşın emrivaki kulübün kafasına göre işlem yapabilmesi vurgusunu şeyetmişim buradan o arkadaşımıza hadi ordan diyorum  :D @Necmi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tuncaboylu aklımdan geçeni yazmışsın kalemine sağlık. bu stoper yatmaz kaymaz mottosu nerden çıktı böyle bir şehir efsanesi oluştu. duyanda sanki adam yorgan döşek yatıya geliyor sanacak stoper bu yatar da kalkar da kayar da sokar da çıkarır da yeter ki rakibi durdursun tatlı sert hamlelerle de rakibe biraz korku salsın yılda 2-3 tanede denk gelirse kornerden gol atsın (rakip kaleye  :D ) al sana miss gibi stoper işte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TURKahvesi

http://video.flexmmp.com/embed/31502/?autoplay=false&mouseOver=false

linke tıklayın arkadaşlar şu ana dek gördüğüm kadarıyla en geniş maç özeti
yalnız bir şey belirteyim dikkatimi çekti çünkü (özeti pür dikkat izlerken gözüme çarptı)
videonun 3:40 ile 3:45 arasındaki Atiba'ya dikkat
sanırım orada Q7'ye koşuyor sinirli herhaldeki o anlık reaksiyonla koşmakta sanki dövecekmiş gibi :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

http://video.flexmmp.com/embed/31502/?autoplay=false&mouseOver=false

linke tıklayın arkadaşlar şu ana dek gördüğüm kadarıyla en geniş maç özeti
yalnız bir şey belirteyim dikkatimi çekti çünkü (özeti pür dikkat izlerken gözüme çarptı)
videonun 3:40 ile 3:45 arasındaki Atiba'ya dikkat
sanırım orada Q7'ye koşuyor sinirli herhaldeki o anlık reaksiyonla koşmakta sanki dövecekmiş gibi :D

Aynen ben de farketmiştim :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

keşke yarın pazar olsaydı Beşiktaşımı izlemeyi özledim :)

Çevrimdışı Savaş

Ricardo Quaresma  vs Benfica

Ne oynadı da klibini yapmışlar bir de? Rezalet oynadı. Sanki alıp maçı götürdü de klibini yapmışlar. Hasbinallah ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Basket sezonu da baslasa keske avrupa maclariyla haftada 4 kere Besiktasimizi izlemek guzel oluyordu

sende bizim takımı öldürcen abi sonunda :D

Ne oynadı da klibini yapmışlar bir de? Rezalet oynadı. Sanki alıp maçı götürdü de klibini yapmışlar. Hasbinallah ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresmanın oynaması yetiyor :) İyi oynaması kötü oynaması farketmiyor adamlar video yapıyorlar sürekli :)

Çevrimdışı tangaz

sende bizim takımı öldürcen abi sonunda :D

takıma bulaşmıyorum, keşke yarın pazar olsa dedim yarın maç olsa demedim abicim kıyarmıyım hiç kartalıma  :tabe:

Etiketler: