Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164621 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat

Katılıyorum bir şey daha sormak istiyorum. Olcay yapsaydı bu hatayı şu an ne olurdu?
bundan beter olmazdı.

Çevrimdışı Mahmut

Canlı yayında yakalayamadın o suratındaki ifadeyi galiba, oyuncular maç sonu birbirini tebrik ederken bütün oyuncularımız doğal olarak sevinçle gözükürken Q7 denen ... yere bakıp sanki son dakikada yenilmişiz gibi tavır halindeydi. Yeter artık diğer arkadaşlar da anlasın şu adamın ego manyağı olduğunu!

Ben golden sonraki halkaya katıldığı, sevindiği pozisyonu gördüm ki asıl ruh hali o anda belli olur çünkü rol yapmayı düşünecek vakti yoktur, o görüntü benim için yeterli.

Q7 zaten öyle bir oyuncu değil, egosu yüksektir böyle şeyler yapmadı hiçbir zaman bizde ki öyle bir karakteri de yok. Varsa da ben görmedim,bilmiyorum.

https://twitter.com/erginaslan/status/775821911066542080

[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 01:47:03 Mahmut ]

Çevrimdışı Berat

Ben golden sonraki halkaya katıldığı, sevindiği pozisyonu gördüm ki asıl ruh hali o anda belli olur çünkü rol yapmayı düşünecek vakti yoktur, o görüntü benim için yeterli.

Q7 zaten öyle bir oyuncu değil, egosu yüksektir böyle şeyler yapmadı hiçbir zaman bizde ki öyle bir karakteri de yok. Varsa da ben görmedim,bilmiyorum.

Görüşünüze saygısızlık yapmak istemiyorum ancak dün bir arkadaşımız "en çok Q7'ye güveniyorum" yazdı. Hayat çok garip diye sözlemiştim kendisine. Böyle de görmemezlikten gelme/körlük görmedim kusura bakmayın. (yukarıdaki yorumunuz)

Resmi de bulmuşsunuz teşekkürler, maç sonundaki halini birkaç kişi de olsa görmüş bana o yetiyor.

Çevrimdışı anılnr

Bu maçtan sonra anladım ki rakip kim olursa olsun orta saha Talisca-Ozzie-Atiba olmalı. İnler gerçekten çok iyi oyuncu ama ne ofansı Oğuzhan'dan iyi ne de defansı Atiba'dan

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 02:00:18 #Berat ]

Çevrimdışı anılnr

https://twitter.com/BerkeOnol/status/775815741379530752

İşte böyle insanlar dolu ve çoğunluktaki anlayış da bu. Acınası.

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/775793847930617858
Quaresma'nın yaptığı ilk değil ki.Kadrodaki en tecrübeli oyuncu bakarsan ama en çocukca hataları bu yapıyor.Allah'tan kitlesi var ki eleştiride almıyor.Olcay yapsa garibim şimdiye Akhisara yollanmıştı.

Çevrimdışı sallapati

Canlı yayında yakalayamadın o suratındaki ifadeyi galiba, oyuncular maç sonu birbirini tebrik ederken bütün oyuncularımız doğal olarak sevinçle gözükürken Q7 denen ... yere bakıp sanki son dakikada yenilmişiz gibi tavır halindeydi. Yeter artık diğer arkadaşlar da anlasın şu adamın ego manyağı olduğunu!
Otele berber getirip sacina sekil yaptirmis mactan once.. Bu adam tvde nasil gorunduguyle daha fazla ilgileniyor Besiktas in kazanmasindan... Acilen kadro disi kalmali .. Aras bu adamdan 10 kat faydali olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Burda da gülüyor zaten quaresmanın iyi niyetinden şüphem yok benim. Ama davranışları çocuk gibi. Ve biz Beşiktaş' ız onun bu afralarını tafralarını egolarını çekmek zorunda değiliz. Kimse kusura bakmasın topçular profesyonelse bizde öyle davranırız. Senede 1.5-1.7 milyon alan adam öyle babasının çiftliği gibi kullanamaz burayı. Ama yok ona çingene dediler bunu yaptı şunu yaptı diyip saha dışındaki iyi hareketlerini ve  saha içinde de artistik hareketlerini kullana kullana senelerce bu adamı ilahlaştırdınız. Benim tepkim quaresmadan çok bunu yapan taraftara. Kimse babasının hayrına o sahaya çıkmıyor ödemeleri gecikse o cok aşığız dedikleri kulübe ihtar çekmeyi, ters yapmayı biliyorlar ama. X oyuncu beceriksiz, x oyuncu kötü, x oyuncu beşiktaş seviyesinde değil. Quaresma? Ama o rabona vuruşu yapıyor, portekizin ghettolarından geldi, trivelasını hele hele hiçkimse yapamıyor falan filan birsürü saçmalık. Ee arkadaşım bunların bana sahada katkısı ne? Ben oyuncunun sahadaki oyununa bakarım. Size de bunu tavsiye ederim. Romantik davrandıkça Beşiktaş' a istemeden de olsa zarar veriyorsunuz.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mahmut

Görüşünüze saygısızlık yapmak istemiyorum ancak dün bir arkadaşımız "en çok Q7'ye güveniyorum" yazdı. Hayat çok garip diye sözlemiştim kendisine. Böyle de görmemezlikten gelme/körlük görmedim kusura bakmayın. (yukarıdaki yorumunuz)

Resmi de bulmuşsunuz teşekkürler, maç sonundaki halini birkaç kişi de olsa görmüş bana o yetiyor.

O zaman bana q7 nin bizde sırf kendisi yapmadıgı için takım adına güzel olan birşeye sevinmediği, üzüldüğü şeyi gösterin, artı olarak şu üzüldüğü anın medyasını da gösterin de ben de ne kadar görmemezlikten gelme/körlük seviyesinde olduğumu göreyim. @Berat

Ayrıca q7 nin egosunun yüksek oldugunu ve bunun takıma zaman zaman zarar verdiğini görüyorum, ama q7 nin takıma katkıları azımsanmayacak derecededir.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2016, 02:14:44 Mahmut ]

Çevrimdışı Berat

Otele berber getirip sacina sekil yaptirmis mactan once.. Bu adam tvde nasil gorunduguyle daha fazla ilgileniyor Besiktas in kazanmasindan... Acilen kadro disi kalmali .. Aras bu adamdan 10 kat faydali olur

Quaresma'nın yaptığı ilk değil ki.Kadrodaki en tecrübeli oyuncu bakarsan ama en çocukca hataları bu yapıyor.Allah'tan kitlesi var ki eleştiride almıyor.Olcay yapsa garibim şimdiye Akhisara yollanmıştı.

MersinİdmanYurdu maçı, Bursa maçı, Bursa maçında pozisyon sonrası rakibe makas atışı aklıma geliyor. Giderken çektirdikleri zaten cabası. Yok büyük takımlarda oynamış karakter koyar diyorsun, bir derbiyi titretmişliği de yok. Gitsin reklam panosu teklemesin, yalandan armayı öpsün.

Çevrimdışı legendmaster

https://twitter.com/BerkeOnol/status/775815741379530752

İşte böyle insanlar dolu ve çoğunluktaki anlayış da bu. Acınası.

https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/775793847930617858
lafa bak takımı ileriye taşımışmış taşıdı da ne oldu gol mü attırdı orada golü yedirse bu 1 puandan da olacaktık bu saçmalıkları geçsinler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

beyler aras fantazisi yapmayın gerçekçi olun hoca arası beğenmiyor ve oynatmayacağı da ortada ancak bir maç sonradan girer ve kısa süreye 1 gol bir iki kilit pas sıkıştırırsa belki tercih eder oda belki...

hoca geçen sene tosiçe yaptığının benzerini şimdi de arasa yapıyor aras da belki seneye banko olur o da kanat transferi olmazsa tıpkı şuan tosiçin banko oynaması gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

benim oğuzhanla alakalı kaygılarım war...

hep söylerim turnuvalardan dönen oyuncularda sıkıntı form tutamama durumları olabiliyor oğuzhan kampa geç katılanlardan ve içlerinde adale yapısı en güçsüz olanı. 2 hafta önce maçta sakatlandı çıktı bugün sakatlandı çıktı. ben hocanın yerinde olsam zorlamam şu ara dinlendirir kampa sokar hazırlar sahaya sürerim. malum uzun maratonda çok ihtiyacımız olacak. bir de hep söylediğimi yineleyeceğim. oğuzhandan çok şey bekliyoruz belki ama gerçekçi olmak gerekirse o da enternasyonel değil, yerel. büyük oynadığı bir derbi bir avrupa maçı bir milli maç aklıma gelmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Bi insan zaten 2 haftada bir saclarini komple degistirmez.. Psikolojik destek almasi lazim bu adamin.. Buyuk bir ego ve narsist ve gamsiz bir kisilik... Sosa ile gomez gittikten sonra iyice arsizligi ele aldi.. Super kupanin kaybedilmesinde de sorumlulugu var... Kulagi acilen cekilmeli

Çevrimdışı Berat

O zaman bana q7 nin bizde sırf kendisi yapmadıgı için takım adına güzel olan birşeye sevinmediği, üzüldüğü şeyi gösterin, artı olarak şu üzüldüğü anın medyasını da gösterin de ben de ne kadar görmemezlikten gelme/körlük seviyesinde olduğumu göreyim. @Berat

Ayrıca q7 nin egosunun yüksek oldugunu ve bunun takıma zaman zaman zarar verdiğini görüyorum, ama q7 nin takıma katkıları azımsanmayacak derecededir.

Artı olarak golden sonraki Quaresma'nın suratının aldığı ifadeye dikkat eden oldu mu ?

Tek gören kişi olduğum için(!)

Maçın kaydını bulursam sana özel atacağım o anı da. Kalınlaştırdığım ifade içinde bulunduğun hali anlatıyor. Daha fazla uzatmayacağım bu meseleyi, fazlasıyla ceza yiyecem yoksa. Sana bu düşüncülerle kolaylıklar diliyorum.

Çevrimdışı sallapati

hep söylerim turnuvalardan dönen oyuncularda sıkıntı form tutamama durumları olabiliyor oğuzhan kampa geç katılanlardan ve içlerinde adale yapısı en güçsüz olanı. 2 hafta önce maçta sakatlandı çıktı bugün sakatlandı çıktı. ben hocanın yerinde olsam zorlamam şu ara dinlendirir kampa sokar hazırlar sahaya sürerim. malum uzun maratonda çok ihtiyacımız olacak. bir de hep söylediğimi yineleyeceğim. oğuzhandan çok şey bekliyoruz belki ama gerçekçi olmak gerekirse o da enternasyonel değil, yerel. büyük oynadığı bir derbi bir avrupa maçı bir milli maç aklıma gelmiyor...
Son basin toplantisinda Fikret orman in o demecinden sonra dedim ki kendime.. Ulan Allah kahretsin.. Oguzhan kesin SL de yoklari oynayacak....

Çevrimdışı tangaz

şu nasriyi almayı çok isterdim nasri biz de olsa kes quaresmayı koy oraya nasriyi arkasına da gg.yi at sonra keyifle izle.

adriano ve caneri aynı anda almak da biraz lüks ve gereksiz oldu. içlerinden biri yeterliydi ve maaş yükü fazla oldu. şayet çinliler çok para verirse 10milyon gibi ben 10+10 adriano ve quaresma devre arası çin satışı ve bir sağ açık transferi ve belki bir stoper transferi ile daha doğru bir takım olabileceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı Berat

Abi direkt "Zidane" etiketi koyuyoruz, daha yolu var Ozzynin. Vücut ve demeçleriyle olgunlaştığı belli oluyor. Derbi ve ŞL'de de daha fazla sorumluluk alması gerekiyor yavaştan.

Çevrimdışı anılnr

Fifa 17 Beşiktaş ratingleri düşmüş.

Çevrimdışı sallapati

Yalniz benfica mukemmel savunma yapiyor.. Atletico madrid i animsatti bana.. Bu benfica cok az gol yer bu grupta

Çevrimdışı Mahmut

Abi doğuştan teknik ve oyun zekası iyi bir oyuncuydu, geçen senelerde bunlara mükemmel seviyede olmasa da güç ve kondisyon ekledi. Bence şimdi de biraz patlayıcılığını türkçesini tam karşılamadı ama ingilizcesiyle "quickness"ını arttırmalı eğer 10 numara da kullanılacaksa çünkü 10 numarada bu gerekiyor artık, eski alex türü 10 numaralar kalmadı. Ayrıca bugün de sakat olduğunu söyledi Şenol hoca.
8 numara için ise "quickness" daha önemsiz bir özellik, bu bölgede stabil kalacaksa uzaktan şut, dinamizm ve defansif pozisyon bilgisini geliştirmesi daha mantıklı bence. @tangaz

Çevrimdışı tangaz

avcumuza konan talih kuşunu kaçırdık bence bu maça +3 puan yazıp iç sahada +7 yapıp +10 puanla gurupta napolinin ardından ikinci çıkmayı garantileyebilirdik...

iyi takımız ama kabul edelim ki iyi kanatlarımız yok iyi olduğu maçlardaki töre etkisini 5.resmi maçımızda da ben göremedim. pas oyununda etkili iyi verkaça kaçan kanat olmayınca oğuzhanın da etkisi düşüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalniz benfica mukemmel savunma yapiyor.. Atletico madrid i animsatti bana.. Bu benfica cok az gol yer bu grupta

Yok abi o kadar da değil. 2. bölgede alanı iyi daraltıyolar benim gözlemlediğim ki o da maçın genelinde olmadı.

Golden sonraki ilk yarı sadece.

Etiketler: