Burda da gülüyor zaten quaresmanın iyi niyetinden şüphem yok benim. Ama davranışları çocuk gibi. Ve biz Beşiktaş' ız onun bu afralarını tafralarını egolarını çekmek zorunda değiliz. Kimse kusura bakmasın topçular profesyonelse bizde öyle davranırız. Senede 1.5-1.7 milyon alan adam öyle babasının çiftliği gibi kullanamaz burayı. Ama yok ona çingene dediler bunu yaptı şunu yaptı diyip saha dışındaki iyi hareketlerini ve saha içinde de artistik hareketlerini kullana kullana senelerce bu adamı ilahlaştırdınız. Benim tepkim quaresmadan çok bunu yapan taraftara. Kimse babasının hayrına o sahaya çıkmıyor ödemeleri gecikse o cok aşığız dedikleri kulübe ihtar çekmeyi, ters yapmayı biliyorlar ama. X oyuncu beceriksiz, x oyuncu kötü, x oyuncu beşiktaş seviyesinde değil. Quaresma? Ama o rabona vuruşu yapıyor, portekizin ghettolarından geldi, trivelasını hele hele hiçkimse yapamıyor falan filan birsürü saçmalık. Ee arkadaşım bunların bana sahada katkısı ne? Ben oyuncunun sahadaki oyununa bakarım. Size de bunu tavsiye ederim. Romantik davrandıkça Beşiktaş' a istemeden de olsa zarar veriyorsunuz.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi