Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162523 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Quaresma oynamasın falan diyoruz ama içerideki ilk maç galatasaray derbisi Quaresma Quaresma oley oley oley diyip tribüne bile çağrıldı Quaresma. Çok net bu. Malesef taraftarımız takımı 10+1(10 futbolcu + 1 sirk şovmeni)  şeklinde oynamak zorunda bırakan bu adamı taparcasına seviyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum bir şey daha sormak istiyorum. Olcay yapsaydı bu hatayı şu an ne olurdu?

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma oynamasın falan diyoruz ama içerideki ilk maç galatasaray derbisi Quaresma Quaresma oley oley oley diyip tribüne bile çağrıldı Quaresma. Çok net bu. Malesef taraftarımız takımı 10+1(10 futbolcu + 1 sirk şovmeni)  şeklinde oynamak zorunda bırakan bu adamı taparcasına seviyor.

şu sahadaki durduğu yer doğru mu sizce?

Çevrimdışı tangaz

gomez sosa töre gitti portekiz avrupa şampiyonu oldu quaesmanın bir tarafı gereksiz yere kalktı. ligde caner duran topları ne güzel kullanıyordu bu maç adama top vermedi ilk devre bir duran top oldu sağ çaprazdı caner yada adriano vurmalıydı bu vurdu kalecinin üzerine hemde dikkatli bakın golümüzde talisca net geldi topa hızlı dawrandı yoksa quaresma o topada vuracaktı.

hoca izin veriyor buna izin vermesin!!!

siz hiç quaresmanın gol attığı bir firikik bilirmisiniz? yada gol olan bir kornerini en son ne zaman izledik? hoca çekecek takımı ve talimatları net verecek sağdan korneri x atar soldan y atar firikikler sağdan bu soldan bu ortadan bu şu mesafeden bu penaltılar bu die hoca net talimat verir ve bu uygulanır... bizde şuan quaresmanın keyfine bakıyor ve kimse buna dur demiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı brkntcnr

Katılıyorum bir şey daha sormak istiyorum. Olcay yapsaydı bu hatayı şu an ne olurdu?
Olcay yapsaydı ne müthiş sol ayağı kalırdı, ne yeteneksizliği kalırdı adamı linç ederlerdi. Çünkü maalesef taraftarın bir kesimi Beşiktaşı tutmuyor, quaresmayı tutuyor, beşiktaşı izlemeye gelmiyor quaresma gelsin de iki üç hareket yapsın bizde ooo diyelim, hava atalım falan diye geliyor, hata yaptığı zaman bile ama sunu yaptı bunu yaptı diyor. Malesef bi kesim Beşiktaş' tan çok quaresmayı seviyor. Gelmesini sırf bu yüzden istemedim.

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca bugün quaresma kaç duran top kullandı ve sıfır etki yaptı sormak istiyorum acaba istatistiğini bulan var mı? Ben sayamadım çünkü her faulde koşup gelip topu alınca sinir krizine girdim.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Berat

Artı olarak golden sonraki Quaresma'nın suratının aldığı ifadeye dikkat eden oldu mu ?

Yazdım onu diğer konuya.

Kardeşim çünkü bu çok barizdi, Holosko'yu koy en azından ne yapacağı yapmayacağı belli. Bu adam dengesiz Talisca'ya attırdı allahtan serbest vuruşu. Bilmiyorum farkettiniz mi adamın suratı Talisca maçı kurtardı diye muşmulaya döndü. Ronaldo gibi kendi maçı kurtarmayınca kendi takıma adına bile sevinmiyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Yazdım onu diğer konuya.
Çünkü egosu kendi boyundan bile büyük. Gomez sosa gidince hemen kendini takımın ağası sandı tekrardan.

Çevrimdışı brkntcnr

Bugünden sonra formayı zor görmesi gerekenler ; Tolga-Beck-Quaresma.

Çevrimiçi Samet Ç

Yazdım onu diğer konuya.
Görmemişim. Acilen kesik yemesi lazım. Olcay'ın Aras'ın hatta ve hatta Ömer'in hakkı yeniyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Tosic bugün tank gibiydi. Yanında Rhodolfo olsa savunmaya akıl katardı. Marcelo da sadece hava topu olan biri o da cepheden gelen topları iyi karşılıyor. Arkaya atılanlarda fiyasko.

Çevrimdışı brkntcnr

Inler Atiba ikilisi çok kötü bi ikili bu arada ilk ve son olmalı. Zaten biz topla oynayan, topa sahip olan, top bizdeyken dinlenen bi takımız. İki tane hamal orta saha oynatmak demek ileriden bitane yaratıcı oyuncu eksiltmek demek.  Öndeyken veya bi sakatlık kaza bela olursa Inleri sonradan al oyuna, sonradan girip fizik gücü, sertlik katsın yorgun orta sahayı dövsün. Yoksa  atibayla yanyana çok kötüler topal-josef ikilisinin biraz daha iyisi gibi oldular bugün yaratıcılık sıfırdı.

Çevrimdışı Berat

Görmemişim. Acilen kesik yemesi lazım. Olcay'ın Aras'ın hatta ve hatta Ömer'in hakkı yeniyor.

En çok Aras'ın kesiği atmasını istiyorum.

Ozzy-Olcay-Aras'ın yapacağı pas oyunları ve pozisyon yaratma becerilerini görmek istiyorum ancak Aras'ın da Rhodolfo gibi tam randıman vermesi ikinci yarı olur.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Transferlerin geç yapılmasının sıkıntısını yaşıyoruz. Oyuncular arasında henüz bir ritm oluşmuş değil. Şenol Güneş bile ne oynatacağına karar verememiş olabilir.

Talisca klasik bir 10 numara değil, daha çok yardımcı forvet oyuncu tiplemesine uygun. Talisca'dan Sosa'nın yaptığı işi bekleyemeyiz, farklı meziyetleri var, bunları öne çıkaracak bir oyun oynamalıyız. Problem şu ki Talisca futbolun savunma yönünde Sosa kadar gayretli olmadığı için orta ikiliyi Atiba-Oğuzhan'dan oluşturmak zorlaşıyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ozankarakoc

Şöyle keyifle foruma geldim... Bir baktım, son dakika golünün kutlaması çoktan bitmiş de linç için yeni kurban seçilmiş bile... O zaman haydi biraz da Quaresma'yı ıslıklayalım, epeydir ihmal etmiştik Tolga'yla uğraşırken! Galatasaray maçında Fabri hatalı gol yer, sonra da onu idam ederiz... Oh, malzeme bitmez!

Eskiden Avrupa Kupası maçlarına, hele de Şampiyonlar Ligi maçlarına çıktığımızda, çocukların eli ayağına dolaşırdı... Durup dururken taca atılan toplar, ıskalar, topa basıp düşmeler... Şimdi, Benfica'yı, 60 bin kişilik stadında, deplasmanda gibi hissettirebiliyoruz. Pas yapıyoruz, atak yönü değiştiriyoruz, kolay kolay pozisyon vermiyoruz... Daha gidecek çok yolumuz var ama, güçlü, dirençli, tecrübeli bir Avrupa takımı gibi duruyoruz sahada...

Gelin şunun biraz tadını çıkaralım...

Okul bahçesinde teneke kutuyla da oynasan, mahallede de oynasan, profesyonel dünyada da oynasan bilirsin... Futbolun içinde şans faktörü her zaman önemli yer tutar... Ronaldo penaltı kaçırır, Messi gol sevinci yaşarken ayağı çime takılır takla atar, İbrahimoviç altı pastan topu taca atar... Bunlar olur. Tek hatayla futbolcu gömülmez, tek golle de adam olunmaz!

Neyse... Tebrikler hepimize... Grubun en zor maçından 1 puan çıkardık. Kiev'i İnönü'de yenersek 4 puana ulaşıp oradan yürürüz!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ekrembaser

Şöyle keyifle foruma geldim... Bir baktım, son dakika golünün kutlaması çoktan bitmiş de linç için yeni kurban seçilmiş bile... O zaman haydi biraz da Quaresma'yı ıslıklayalım, epeydir ihmal etmiştik Tolga'yla uğraşırken! Galatasaray maçında Fabri hatalı gol yer, sonra da onu idam ederiz... Oh, malzeme bitmez!

Eskiden Avrupa Kupası maçlarına, hele de Şampiyonlar Ligi maçlarına çıktığımızda, çocukların eli ayağına dolaşırdı... Durup dururken taca atılan toplar, ıskalar, topa basıp düşmeler... Şimdi, Benfica'yı, 60 bin kişilik stadında, deplasmanda gibi hissettirebiliyoruz. Pas yapıyoruz, atak yönü değiştiriyoruz, kolay kolay pozisyon vermiyoruz... Daha gidecek çok yolumuz var ama, güçlü, dirençli, tecrübeli bir Avrupa takımı gibi duruyoruz sahada...

Okul bahçesinde teneke kutuyla da oynasan, mahallede de oynasan, profesyonel dünyada da oynasan bilirsin... Futbolun içinde şans faktörü her zaman önemli yer tutar... Ronaldo penaltı kaçırır, Messi gol sevinci yaşarken ayağı çime takılır takla atar, İbrahimoviç altı pastan topu taca atar... Bunlar olur. Tek hatayla futbolcu gömülmez, tek golle de adam olunmaz!
Adar
Neyse... Tebrikler hepimize... Grubun en zor maçından 1 puan çıkardık. Kiev'i İnönü'de yenersek 4 puana ulaşıp oradan yürürüz!

Katılıyorum birkaç oyuncu kötü oynasa da takım 2. Yarı güzel top oynadı karşımızda ptt 1.lig takımı yoktu tamam kazanabilirdik ama takımı bu kadar eleştirmeyin benficayla deplasmanda oynadık yahu

Çevrimdışı brkntcnr

Artık as kadromuzu oluşturmamız lazım yavaş yavaş. Böyle sürekli değişe değişe oynamak takımı geriye atıyor. Bu kadronun en iyisi olduğunu düşünüyorum. Caner-Adriano' dan formda olan, Aboubakar-Cenk' ten formda olan oynar. ? Yerinde ise kim formdaysa o oynar. Hatta cenk veya ömerden biri sağ kanat bile oynayabilir, aras var kerim var. Var oğlu var.

Çevrimdışı Berat

Artık as kadromuzu oluşturmamız lazım yavaş yavaş. Böyle sürekli değişe değişe oynamak takımı geriye atıyor. Bu kadronun en iyisi olduğunu düşünüyorum. Caner-Adriano' dan formda olan, Aboubakar-Cenk' ten formda olan oynar. ? Yerinde ise kim formdaysa o oynar. Hatta cenk veya ömerden biri sağ kanat bile oynayabilir, aras var kerim var. Var oğlu var.

Can sıkıntısından ligde görmek istediğim 11'i yaptım, böyle bir kadro çıkmayacak bilsem de :D

Çevrimdışı Mahmut

+1.
Ek olarak bugün yaptığını bile anlayabiliyorum oynarken de bana olurdu arada sırada. Bir iş yaptın mı tam yapmak istersin bazen q7 o topu kaptıktan sonra gidip o topla da hücum başlatmak istedi taca atayım gitsin diye düşünmedi savunma oyuncusu refleksi de yok çünkü. Ego falan değil bu, daha iyisini yapma isteği ama çok riskli işte bazen yapmak istersin hele ki gerideysen.

Yarın inşallah q7 bize maç da kazandıracak hepsi az çok ama bizim değerlerimiz.

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresmanın eleştirilme sebebi kötü oyunu değil. Laubaliliği, kendini takımdan üstün görmesi, egosu. Her duran topta kendini bu takımın yıldızı falan görmesi. Bunu da bi takım taraftarlar yaptı böyle ilahlaştırdılar. Sonra her duran topta quaresma, kötü de kullansa quaresma iyi de kullansa quaresma. Her frikikte her kornerde quaresma. Gününde olmasa tamam. Ama sezonda 100-200 tane serbest atış kullanıyor kaçı etkili? Atamıyorsan atamıyorum diyip bırakırsın zorlamanın alemi yok. Kendi egoların için takımını harcıyorsun. Bu disiplinsizliği eleştirilir. Benim gözümde de şuanda tolga ile beraber el ele gönderilmesi gerekiyor. Sizi bilemem.

Çevrimdışı Mahmut

Ayrıca ben q7 nin taliscanın golüne sevimediği söylenen görüntü veya videoyu görmedim, hatta trt nin yayında bayagı sevinen gruba katılıyor.

Yaptığı söylenen doğruysa kesinlikle çok sıkıntılı bir durum, söylenen medyayı atabilen olursa iyi olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Aynen normali bu. Ama formda ömer, iki forvetin cok iyi olur kesemezsin birini sağ kanada atarsın, kerim arastan biri çok formda olur onu koyarsın bu oyuncularla yoluna bakarsın. En azından bu oyuncular takım icin oynar kendi için değil.

Çevrimdışı brkntcnr

+1.
Ek olarak bugün yaptığını bile anlayabiliyorum oynarken de bana olurdu arada sırada. Bir iş yaptın mı tam yapmak istersin bazen q7 o topu kaptıktan sonra gidip o topla da hücum başlatmak istedi taca atayım gitsin diye düşünmedi savunma oyuncusu refleksi de yok çünkü. Ego falan değil bu, daha iyisini yapma isteği ama çok riskli işte bazen yapmak istersin hele ki gerideysen.

Yarın inşallah q7 bize maç da kazandıracak hepsi az çok ama bizim değerlerimiz.
Atak yapmak isteyen biri için en doğru tercih de el bombası kalecisine kadar topu çalım ata ata götürmekti zaten. Kaleleri karıştırdı galiba.

Çevrimdışı Berat

Ayrıca ben q7 nin taliscanın golüne sevimediği söylenen görüntü veya videoyu görmedim, hatta trt nin yayında bayagı sevinen gruba katılıyor.

Yaptığı söylenen doğruysa kesinlikle çok sıkıntılı bir durum, söylenen medyayı atabilen olursa iyi olur.

Canlı yayında yakalayamadın o suratındaki ifadeyi galiba, oyuncular maç sonu birbirini tebrik ederken bütün oyuncularımız doğal olarak sevinçle gözükürken Q7 denen ... yere bakıp sanki son dakikada yenilmişiz gibi tavır halindeydi. Yeter artık diğer arkadaşlar da anlasın şu adamın ego manyağı olduğunu!

Etiketler: