Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167060 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

canım şunun şurasında cumartesiye ne kaldı :D  :evillol:
Bu cümleden sonra  rahmetli gibi " Evet hı hı" demek cok zevkli  :D

Çevrimdışı onurturan

Muharrem avatara yada imzaya koyunca her mesajda ciktigi icin hep ayni seyi yaziyomussun gibi oluyo ondan istemiyo olabilirler.. ama bu konuda eskiden biraz daha esnekti kurallar Ozan abinin dillere destan imzasi vardi mesela hatta o yuzden sozkul abi falan imza kismini kaldirmayi ogretiyodu bize o derece.. o fikir ozgurlugu olarak yorumlanmisti mesala o konuda necmi abiyi elestirebiliriz.. ama sunu da bilmek gerek taraftar mesaji verdi zaten penaltida bile fabri fabri bagirdi millet senol hoca o anda mesaji almistir..

Çevrimdışı 38life

kardesim tolgayı zaten biliyoruz bi şekilde tepki verilebilir senin yaptıgında kendince tepkini koymaktı. yanlısı dogruyu tartısmıyorum zaten herkes kendince haklıdır.

ben Necip konusuna takıldım. Yazma geregi duydum cunku Necip'i eleştirenlerden birisiyim :)

BENCE bizde oynayacak kapasitede oldugunu dusunmuyorum cok tepki aldım yine alırım sorun yok ben burda kendi dusuncelerimi paylasıyorum. Sonucta burasıda oyle bi platform değilmi.

Yetersiz dedim cunku bizde yetersize yetersiz denir

sen siyaha mor mu diyorsun :)

Dedim ya ben kendi dusuncelerimi paylastım bazı arkadaslar haksız gorurler bazı arkadaslar hak verirler.. Sonucta herkesin isteği görüşü bir olmaz beni haksız gorenlerede saygı duyuyorum.

bi şekilde dediğim gibi tepki verilir.

Ama bence hemen mod a almak yerine uyarıldımı bilmiyorum ama uyarmak daha dogru olurdu sanki

yanlıs anlasılmasın kimsenin işi ögretmeye kalkmıyorum bu bnm zaten haddime değil.

Cevap yazdım elim f5'e çarptı hepsi silindi  :s20:. Vazgeçtim kısa yazıcam. Benim "okurken kanım çekiliyor" dediğim yorumlar elbette "Necip yetersiz" yorumları değil. Necipten Beşiktaşın bünyesinden atması gereken bir mikropmuş gibi bahseden kişilerin yorumları. Necip ilk 11 için hatta 18 için yetersiz olabilir ama her söyleneni sorgulamadan tüm iyi niyetiyle yapmaya çalışan adeta "Beşiktaşın Fedaisi" olan Necipe "İsmail-Mustafa gitti şimdi sıra onda" diyip bu isimlerle aynı kefeye koyanların yorumları benim kanımı donduruyor. Özkaynaktan yetişmiş ve Beşiktaşlılığının hakkını köküne kadar vermiş bu çocuktan böyle bahsedilememeli...

Çevrimiçi Necmi

Var var amcasi olmaz mi ellerinden oper genel sohbette yazmistim ayni askerlik gibi bisey bos buldugum an uyuyorum tuvalette ayakta nöbetteyim suan mesela capraz tutuş hem de  :D
Allah isteyen herkese nadip etsin insallah cok degisik bisey..
@onurturan allah bağışlasın yolu açık olsun mutlu mesut bir hayatı olsun
Beşiktaşın avrupa şampiyonluklarını görsün :)

Çevrimdışı abdusta

Çevrimiçi Necmi

Avatarımın neresi forum kurallarına aykırıydı ve bunu neden kaldırttınız bunu anlamak isterdim gerçekten. Tolga Zenginin çarpılı fotoğrafını koydum, aykırı dediniz, çarpı koyamazsınız dediniz, kaldırdım. Tolga Zenginin sadece fotoğrafını koydum. Alakası olmadığı halde "fiziksel özelliği ile dalga geçiyorsunuz" dediniz, kaldırdım. Son çare olarak Tolga Zenginin "sadece ve sadece" teknik özelliğine eleştiri yönelttiğim bir avatar yazısı koydum. ve buna karşılık +65 ceza puanı verdiniz ve moderasyona aldınız. Şimdi de şunu mu söyleyeceksiniz: "Futbolcuların teknik seviyesini eleştirmek serbest ama bunu avatara koymak yasak" Zira bu forumda şuan aratsak 1000den fazla "x futbolcu Beşiktaşta oynayacak kapasiteye sahip değil" yorumu buluruz. Üstelik bunların çoğu "Beşiktaş özkaynak"tan yetişmiş futbolcu/lar için sarfedilmiş cümlelerdir. Benim bu forumda 5 binden fazla mesajım var vallahi Necip'i eleştirdiğim bir mesaj hatırlamıyorum varsa da 5'i geçmez heralde. Ama BEŞİKTAŞA her yıl akıl almaz zararlar veren ve hala Beşiktaş kalesinde olan Tolga Zengin hakkında "Tolga Zengin Beşiktaşta oynayacak teknik kapasiteye sahip değildir" yazdığım için 65 ceza puanı ve moderasyon yedim.

Birşeyi nekadar baskılarsanız ters yönde 2 katı fazla tepkime alırsanız. Belki bu tepkime baskıladığınız ortamda gerçekleşmez ama başka bir ortamda mutlaka ama mutlaka gerçekleşir. Buyüzden baskının bukadarı da gerçekten hiç ama hiç doğru değil. Avatara, imzaya bir futbolcunun tekniğiyle ilgili eleştiri yazamayacaksak artık biz bitmişiz demektir.

Ben burda takımda İsmail Köybaşı sancısı had safhadayken bu meseleden mod yemiştim. Şimdi de aynısı Tolga Zengin üzerinden yaşanıyor. Bu 2 futbolcu da özünde Beşiktaşlı olmayan, altyapıdan falan gelmeyen futbolcular.

Fakat ben burda Beşiktaşın "öz"lerinden biri olan Necip ile ilgili bazı yorumları gördüğümde resmen kanım çekiliyor! Bu yorumlarla ilgili hiçbir yaptırım yapılmıyor. Ancak İsmail ve Tolga yüzünden karda, çamurda, siste, soğukta Olimpiyatlarda, Başakşehirlerde Beşiktaş'ın peşinde koşan ben ve benim gibi taraftarlar forumda ceza yiyor.

Ne diyeyim. Adil olup olmaması da değil mesele, tek diyeceğim; Bu doğru değil.

Not: Mutlaka vereceğin cevap ile "haklı"? olacaksındır. Buyüzden şimdiden ve "mecburen" haklılığını kabul ediyorum ve bu konuyla ilgili 2.ci bir itiraz cevabı yazmayacağımı peşinen söylüyorum.
kardeşim eleştiriye karşı değiliz tepkinide gösterebilirsin seviyeyi bozmamak şartıyla eleştirinide yapabilirsin
ama burada avatar ve imzaları doğru kullanmak gerekiyor. Bu eleştiri olmak zorunda değil her hangi bir şeyi işaret eden
çağrıştıran anlamda avatar kullanamazsın bunun sonu yok bir şey ya vardır ya yoktur. bu gün sen bunu anlatmak için avatarını kullanırsın
yarın başkası başka amaç için kullanır. Kural net forum kurallarından herhangi birini delen avatar kullanamazsın.
mesela bir avatarı belli bir konuyu anlatma niyetiyle forum kurallarını delmek için kullanıyorsan bunu kullanamazsın
artık transfer dönemi bitti burası futbol başlığı ve bu başlıkta oyuncularımıza karşı yapılan hiç bir saldırıya izin
verilmez eleştiriler bile performansa yönelik olduğunda kabul görür. Oynamayan oyuncuya sallarsan burda
kurallara takılırsın. Yani transfer dönemi boyunca devam eden tolga sallamaları artık bitti. Bundan sonra
Beşiktaş formasını terleten her oyuncu burda hakettiği saygıyı görecek bu performans eleştirisi yapılmaz
anlamı taşımıyor. @38life
sorun burda haklı çıkmamız veya çıkmamamız değil öyle bir egomuz yok buranın tek gerçeği Beşiktaştır
ve burada Beşiktaş kimliğini taşıyan herkese gerekli saygı gösterilmek zorundadır. Bu forum açıldığından
beri Beşiktaş sahada mücadele ederken hiç bir Beşiktaş oyuncusuna laf söyletmedik. Bu ismail içinde geçerli
Pektemek içinde geçerliydi Tolga içinde geçerli olacak.
tekrar ediyorum burada Beşiktaşın yönetimine, Beşiktaşın oyuncusuna, Beşiktaşın taraftarına yada taraftar gruplarına
ve Beşiktaş değerlerine laf söylenmez aşağılanmaz kötülenmez bunun karşılığı forumdan kaydın silinmesidir.
Transfer dönemi başlar oyuncularla ilgili fikirlerinizi söylersiniz. Transfer dönemi yokken o oyuncular bizim oyuncularımız ve
yola onlarla devam edeceğiz beğensenizde beğenmesenizde

Çevrimdışı sozkul

Abi bizim stad arazisinin maddi olarak bir karsılıgı yok galiba

Orası çok değerli ama gerçek değeri belirleyen üzerine yapılacak şeydir. Üzerinde Beşiktaşın 30 sene kullanım hakkı olan bir stad olan arazi, yeri ne kadar güzel olursa olsun birilerinin para yatıracağı bir yer değildir. Bir tek bizim için değerli, artık yeni stad nedeniyle oranın TOKI ve hükümet açısından değeri kalmadı, uygun bir fiyata alabiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Cevap yazdım elim f5'e çarptı hepsi silindi  :s20:. Vazgeçtim kısa yazıcam. Benim "okurken kanım çekiliyor" dediğim yorumlar elbette "Necip yetersiz" yorumları değil. Necipten Beşiktaşın bünyesinden atması gereken bir mikropmuş gibi bahseden kişilerin yorumları. Necip ilk 11 için hatta 18 için yetersiz olabilir ama her söyleneni sorgulamadan tüm iyi niyetiyle yapmaya çalışan adeta "Beşiktaşın Fedaisi" olan Necipe "İsmail-Mustafa gitti şimdi sıra onda" diyip bu isimlerle aynı kefeye koyanların yorumları benim kanımı donduruyor. Özkaynaktan yetişmiş ve Beşiktaşlılığının hakkını köküne kadar vermiş bu çocuktan böyle bahsedilememeli...
işte Beşiktaşın formasını terleten hiç bir oyuncudan bu şekilde bahsedilmemesi lazım
yetersiz olabilir katılırım şu andaki kadroda çok iyi bulduğumuz bir çok oyuncu Beşiktaş güçlendikçe yetersiz kalacak
kadroda neymar messi yok bir oyuncunun yetersiz kalması Beşiktaşın yükseldiğine işarettir.
mesela şimdi kadroya mutlulukla bakıyoruz ama sezon sonunda bazı oyuncuları illaki yetersiz bulacağız
tıpkı oynarken çok beğendiğimiz tolgayın şu anda takım için yetersiz olduğunu konuşmaya başladığımız gibi
ama artıyı eksiyi birbirinden ayırmak gerekiyor Necip alt yapıdan çıkmış oyuncu ve uefa ile tff nin bu
kuralları olduğu sürece elimizdeki en iyi alt yapı oyuncusu bu açıdan bakmak lazım ne zaman necip yetersiz deriz
yerine daha iyisi alt yapıdan geldiği zaman bu olana kadar Necip en iyi oyuncumuz göndersek ne olur
yeri dolmuyor. Bizim alt yapı oyuncularımız tecrübe kazansın diye gönderildiği takımlar küme düşüyor
onlarda bile kadroya giremiyor. alt yapının hali bu

Çevrimiçi Necmi

Orası çok değerli ama gerçek değeri belirleyen üzerine yapılacak şeydir. Üzerinde Beşiktaşın 30 sene kullanım hakkı olan bir stad olan arazi, yeri ne kadar güzel olursa olsun birilerinin para yatıracağı bir yer değildir. Bir tek bizim için değerli, artık yeni stad nedeniyle oranın TOKI ve hükümet açısından değeri kalmadı, uygun bir fiyata alabiliriz.

:D doğru mantık yeni stad tüm iştahları söndürdü.
30 sene bizde olmasıda önemli değil sonuçta orayı bizden kimse alamaz 50 sene sonrada
gene bizim olacak ama tapu başka bir olay bu emsal oluşturuyor. o nedenle zor verilir.

Çevrimdışı sozkul

:D doğru mantık yeni stad tüm iştahları söndürdü.
30 sene bizde olmasıda önemli değil sonuçta orayı bizden kimse alamaz 50 sene sonrada
gene bizim olacak ama tapu başka bir olay bu emsal oluşturuyor. o nedenle zor verilir.

100 milyon doların ucunu göster tapuyu verirler bence.

Çevrimiçi Necmi

100 milyon doların ucunu göster tapuyu verirler bence.

sanmıyorum olay bizle alakalı değil biz 100 verir alırız bedava verdiler olur diğer kulüplere
bedava gider birde gsgm stadları elinde tutarak büyük bir gücüde elinde tutuyor. bunu 100 M
değişirmi.

Çevrimiçi Necmi

ooo Nayim kardesim nasilsin iyi geceler.. tamam merak etme sahip cikariz birbirimize bizim blok ccoog eyi zaten hepsi tanidik hem üst kat ya görüntüsü de güzel  :evillol:
oğlanin sariligi gecerse ben de gelicem stadi cok ozledim .. :halay:

yeni doğduğu içindir geçer o
sen başında bekleyince daha çabuk geçmiyor :D
bak bu günlerini arayacaksın şu anda bakacak çok kişi bulunur.
sonra herkesi bıktırdığında nefes alamayacaksın bu fırsatı değerlendir bence @onurturan

Çevrimdışı Kuntz

İş güç yoğunluk derken pek uğrayamıyorum foruma. Nasılsınız ŞAMPİYON takımın taraftarları  :money: Önce Karabük sonra Benfica semalarında uçacak bir Kartal görmek dileğiyle her şey gönlünüzce olsun.

Çevrimdışı onurturan

:hosgeldin
@onurturan allah bağışlasın yolu açık olsun mutlu mesut bir hayatı olsun
Beşiktaşın avrupa şampiyonluklarını görsün :)
Amin abi cümlemizin insallah vatana millete hayirli gercek bir Beşiktasli olur  ..

Çevrimdışı onder23

Cacares haberleri dolanıyor.
Forlan bir canlı yayında "Cacares ocak ayında Türkiye ye gidecek ama Muslera'nın takımına değil" demiş diyorlar

Çevrimdışı onurturan

2 saatte bir emzirmek lazimmis ben nobetci onbasiyim ben olmasam sülalecek uyuyorlar bunlar abi cocugu uyandirip beslemek diye bisey varmis ben de yeni duydum.. maca gelirim yani buyuk ihtimal ama aklim kalir en fazla..
yeni doğduğu içindir geçer o
sen başında bekleyince daha çabuk geçmiyor :D
bak bu günlerini arayacaksın şu anda bakacak çok kişi bulunur.
sonra herkesi bıktırdığında nefes alamayacaksın bu fırsatı değerlendir bence @onurturan

Çevrimiçi Necmi

Muharrem avatara yada imzaya koyunca her mesajda ciktigi icin hep ayni seyi yaziyomussun gibi oluyo ondan istemiyo olabilirler.. ama bu konuda eskiden biraz daha esnekti kurallar Ozan abinin dillere destan imzasi vardi mesela hatta o yuzden sozkul abi falan imza kismini kaldirmayi ogretiyodu bize o derece.. o fikir ozgurlugu olarak yorumlanmisti mesala o konuda necmi abiyi elestirebiliriz.. ama sunu da bilmek gerek taraftar mesaji verdi zaten penaltida bile fabri fabri bagirdi millet senol hoca o anda mesaji almistir..
o imza kişisel fikriydi Şenol Güneş sonunu getireceğine inanmadığım hocamız
bunda bir aşağılama yok kişisel fikri genede kaldırtmama sebebim onu oraya yazdığında
sezon sonunda ödeyeceğin bir bedel olacak bıraktım ödesin bedeli diye :evillol:
şaka bir yana avatar ve imzalarla başa çıkamıyoruz. insanlar propaganda yapmak için
avatar kullanıyor.mesaj vermek için kullanıyor. Buranın amacından sapıyor. İlk zamanlar
özgür bırakmıştık hitleri bile avatar olarak kullandılar. ondan sonra kurallar koymaya başladık
avatar görseldir ve burası için farklı izlenimler yaratılmasına neden olur. Bu gün tolga protesto edilir
yarın başka bir şey şu olur bu olmaz diye renkmi belirleyelim o nedenle forum kurallarına aykırı
hiç bir obje avatar olarak kullanılmaz Beşiktaşa zarar verecek hiç bir şeyde avatar olarak kullanılmaz
Basın son zamanlarda bir şey bulamadı Tolga üzerinden yürüyüp Beşiktaşı yıpratmaya çalışıyor
ne yapalım çanakmı tutalım. Beşiktaş şu anda tolgasıyla fabrisiyle utkusuyla bir bütündür.
Renkli basının ağzına neden sakız verelim.

Çevrimiçi Necmi

2 saatte bir emzirmek lazimmis ben nobetci onbasiyim ben olmasam sülalecek uyuyorlar bunlar abi cocugu uyandirip beslemek diye bisey varmis ben de yeni duydum.. maca gelirim yani buyuk ihtimal ama aklim kalir en fazla..
evet işte en büyük kusurları o büyümek için yemek yemek zorundalar :D
sende süt içsen bakalım iki saat tok kalabilirmisin :bandit:
hem senin uyanık kalıp uyandırmana gerek yokki o acıkınca sizi uyandırır zaten :evillol:

Çevrimdışı onurturan

evet işte en büyük kusurları o büyümek için yemek yemek zorundalar :D
sende süt içsen bakalım iki saat tok kalabilirmisin :bandit:
hem senin uyanık kalıp uyandırmana gerek yokki o acıkınca sizi uyandırır zaten :evillol:
Aynen aç karnina süt içiyo hep benim de dikkatimi cekti :evillol:..
annemler de oyle diyordu ama sarilik cocugu uyutuyormus doktorlar hizli gecmesi icin zorla uyandirip emzirteceksin diyolar biz de onu yapiyoruz dun gec bayilmisiz mesela hepimiz cocuk 6 saat uyudu doktor fircaladi boyle gecmez bi dedi  :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Cacares haberleri dolanıyor.
Forlan bir canlı yayında "Cacares ocak ayında Türkiye ye gidecek ama Muslera'nın takımına değil" demiş diyorlar
desene Türkiyede doktorlar işsiz kalmaz hastane hayatı arasında
arada sırada futbol oynamış herhalde doktorlardan fazla hastanede zaman
geçirmiştir

Çevrimiçi Necmi

annemler de oyle diyordu ama sarilik cocugu uyutuyormus doktorlar hizli gecmesi icin zorla uyandirip emzirteceksin diyolar biz de onu yapiyoruz dun gec bayilmisiz mesela hepimiz cocuk 6 saat uyudu doktor fircaladi boyle gecmez bi dedi  :bawling:
hiç uyanmadan altı saat uyuduysa daha ne istiyorsunuz bu bir nimet :D
o arada uyanmıştırda siz duymamışsınızdır. Vücut saatiniz yakında kendini programlar.
otomatiğe bağlarsınız.
bir arkadaşın bebeği vardı gece onlarda kalıyorum saat geliyor kalkıyor süt ısıtıyor ama
işi öyle roboto bağlamışki o sırada ayakta uyuyordu ben konuşuyorum beni duymuyor. :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o arada uyanmıştırda siz duymamışsınızdır. Vücut saatiniz yakında kendini programlar.
otomatiğe bağlarsınız.
bir arkadaşın bebeği vardı gece onlarda kalıyorum saat geliyor kalkıyor süt ısıtıyor ama
işi öyle roboto bağlamışki o sırada ayakta uyuyordu ben konuşuyorum beni duymuyor. :D

Abi o işte uçak modu oluyor :D Ben de çok alırım kendimi o moda bazen :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

otomatiğe bağlarsınız.
stadimizi ve takimi cok özledim memleket özlemi gibi tütüyor su an iki gün gecsin artik..  :djsmile:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Ah o sarılık ahh...
Eşim de ben de o zamanları atlatmak için günlece uyumadan nöbet tuttuk. Ortalama 1-1.5 saatte bir emmesi gerekiyordu tabi sıpa bırak emmeyi uyanmıyordu bile, kaşıkla zorla anne sütü veriyorduk. O 1-2 hafta sanırım en uzun uykum 3 saatti :)

Sağlıklı bir şekilde büyümesini dilerim oğlunuzun.

Ben de Cumartesi'yi iple çekiyorum vallahi, baksana saat sabahın dördü ben forumdayım :) Haftasonu olsa da maça gitsek çok özledik Beşiktaşımızı ve mabedimizi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: