Katılıyorum kol boyu biraz kısa ama o top direğe çarpmayacak şekilde gitse parmak ucuyla hamlesi olurdu bence.
Benim bundan sonra kalede en büyük hayalim fabrinin bu sene idare edip önümüzdeki sene utkunun yavaş yavaş kaleyi devir alması ve uzun uzun seneler kaleci sıkıntısı çekmememiz. İnşallah gerçek olur.
Bakın, Tolga kötü kaleci değildir belki ama, günümüz futbolunda ön alan baskısı birçok takımın uyguladığı bir oyun anlayışı. Eğer ki Joe Hart sırf bu sebepten herkes tarafından dünyanın en iyi TD leri arasında gösterilen Guardiola tarafından gönderiliyor ve sebebi 'ayaklarının iyi olmaması' ise, sırf bu sebeple kaleciliği geçtim ayakları oyuna katkı vermiyor ise yol vereceksin ikinci kaleci yapacaksın.
Bugün şunu gördük ki Fabri bu baskıları kırabilecek bir kaleci, gönül rahatlığı ile stoper tandeminin arkasında güvenebileceğiniz bir pas istasyonu var. Bu çok önemli.
Genel kaleciliğine gelirsek, ilk dakikalardaki korner sayılması gerekirken aut verildi, inanılmaz bir hamlesi var. Dikkatle izlerseniz görürsünüz. Tolga olsa yanından yer, ve tuttuğu köşe maç eksikliği olmasına rağmen kalecinin yer tutuşu doğru.
Röportajda ince bir söylemi var. Arkadaşlarıma güven vermeliyim ve her geçen gün bu güveni kazanıyorum diyor. Acaba Tolga ı güveni veriyor mu önündeki stoperlere? Hayır.
Uzun oldu, ama Fabri kaleyi alacaktır.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi