Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat baltacı

Herkesin yorumlarına katılıyor
saygı duyuyorum
Beşiktaşlılar iyiki varsınız!!
ama Şenol hoca TOLGAY dan vazgeçmez
Fabri iyi ama geçende yazmıştım yüksek toplarda tereddüdüm var diye
dk 34 olabilir G.antepin direkten seken bir topu vardı Fabri uzandı ama kol boyu yetmedi
yan top ve ayakları çok iyi,refleksleride iyi ama azmederse zaman içinde TOLGA nın düşüş periyodunda
ve zorluk derecesi düşük rotasyon maçlarında yer bulur,Boyko nun performansından daha iyi
saygılar
Katılıyorum kol boyu biraz kısa ama o top direğe çarpmayacak şekilde gitse parmak ucuyla hamlesi olurdu bence.
Benim bundan sonra kalede en büyük hayalim fabrinin bu sene idare edip önümüzdeki sene utkunun yavaş yavaş kaleyi devir alması ve uzun uzun seneler kaleci sıkıntısı çekmememiz. İnşallah gerçek olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı KadirA

Aynı telden derken Oğuzhan-Olcay ile aynı telden demek istemiştim Aboubakar için :) Hatta alan yaratma konusunda Gomez'den de Demba Ba dan da üstün boyuna göre.Bende çok beğendim.
Talisca, Sosa için söylenen ilerideki pas alışverişini hızlandırma görevini yapamaz diye düşünüyordu çoğu kişi,ama bu maçta tek pasları gayet dikine oldu yada en doğru yere.Penaltı pozisyonunun öncesinde attığı pasta enfesti.

Caner içinse düşüncelerim karışık.Ben bu adamı Fenerde oynarken hiç bu kadar tempolu görmemiştim.Şenol Güneş dokunuşu diyelim.Özellikle ilk yarı sahanın neredeyse heryerindeydi.Eğer genel sezonda da böyle iştahlı oynarsa müthiş olur bizim için.Bence tutarsa kesinlikle akıcı oyunumuz olur üstüne de CL için defansif açıdan çok oturaklı bir takım olur.
Adriano-Caner/Gökhan-Olcay

Benim merakım CL deplasmanında nasıl bir kadroyla çıkarız ? Oğuzhanın kanatta oynamayacağına kesin gözle bakıyorum.Eğer İnler-Atiba ortasahası olursa Talisca-Oğuzhan'dan birisi kesilecek demektir.
Talisca sağ kanatta görebiliriz çift önlibero ile çıkarsak. Sol ayaklı ve içeri kateedebilen bir oyuncu. Evet sag kanat gibi oynamaz ama nasıl ki geçen sezon sosa sağ kanatta görev yaptı o da yapabilir ki bana göre daha uygun. Cezasahası dışından soluna çekip sol ayağıyla şut çektiği çok pozisyon görürüz.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı murat baltacı

Topal bana göre ligdeki mevkisinde en iyi oyuncu ama Oğuzhan'la aynı sistemde oynaması zor gibi.4-3-3 de iş yapar ama 4-2-3-1 oynayacaksak vazgeçmemiz lazım Topal'dan.
Oyuncu havuzumuz kısıtlı atiba ozi ikilisi iyi işler yapmışken atibaya benzer oyunu oynayan tek topal var milli kadroda. Belki bir iki seneye farklı opsiyonlar çıkabilir tolga ciğerci falan diyolar oynasın bi görelim ne oynuyo.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 02:34:10 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Panjandrum

Talisca'yi Benfica yonetiminin niye buraya gonderdigi belli oldu. Adamlarin teknik ekibi cocugu resmen cakili on libero gibi oynatarak koreltmis. Garibim cogu kez depar atmak, ortadan yardimak, kaleye saplamak yerine yan pas, geri pas yapti. Bu cocukta ozguven kaybi sezdim ben beyler. Yetenekleri, sahadaki pas tercihleri ve urkek tavriyla uyusmuyor. Senol Hoca bu cocugun ustune dusup kendisine daha serbest ve hucumcu bir rol verirse bu eleman patlar gider. Su haliyle bile 40 metreye milimetrik pas , 1 gol ve 1 asist ile oynadi adam. Oyle lider bir rolde daha neler yapar tahmin edemiyorum.

Çevrimdışı KadirA

Talisca'yi Benfica yonetiminin niye buraya gonderdigi belli oldu. Adamlarin teknik ekibi cocugu resmen cakili on libero gibi oynatarak koreltmis. Garibim cogu kez depar atmak, ortadan yardimak, kaleye saplamak yerine yan pas, geri pas yapti. Bu cocukta ozguven kaybi sezdim ben beyler. Yetenekleri, sahadaki pas tercihleri ve urkek tavriyla uyusmuyor. Senol Hoca bu cocugun ustune dusup kendisine daha serbest ve hucumcu bir rol verirse bu eleman patlar gider. Su haliyle bile 40 metreye milimetrik pas , 1 gol ve 1 asist ile oynadi adam. Oyle lider bir rolde daha neler yapar tahmin edemiyorum.
Çok doğru dedin. Zaten ilk yılında benficada forvet arkası oynamış daha sonra 8 numaraya kaydırılmış.

Lakin özgüven kaybına katılmıyorum, özgüveni olmayan bir oyuncu o pası atmaz, Abou ile o duvar pasını beceremez, cezahası çizgisinde titrer. Bu adam titremedi 4 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı. Soluna çekti falsolu şut çekti çizgiden. Yaptı da yaptı. Oyunun içinde kayboldu bazı dakikalar, o kadar da olsun daha ilk maçı, Abou ile Caner ile birçoğu ile ilk kez oynuyor. İkinci yarı zaten rotasyondan dolayı tempo düştü oyun şablonundan uzaklaştık. Üstüne basa basa söylüyorum. Sosa 8-10 numarası arası bir karaktere sahipti ama bu adam met bir 10 hatta ve hatta 10,5 da diyebilirsin. Yardıracak bu yıl.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu takımı ozi orkestra şefi gibi yönetir oyunu bi tık daha yukarı çıkarır. Daha aras var oda form tutunca kesilmesi zor bir oyuncu olacak.

Yalnız ikinci yarının belli bölümlerinde top rakipteyken oyundan düştük antepe pas yaptırdık haftalar geçtikçe takım hem birbirine alışacak hem kondisyon seviyemiz yükselecek o zaman pas yapan rakibe pres yapıp anında topu kapmalı oynatmamalıyız. Mevcut oyuncularla bunu gerçekleştiremezsek orta sahada inler atiba ikilisini çok sık görürüz bugünkü kadrodan ömer yerine ozi tolgay yerine atiba girerse çok sağlam oluruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı KadirA

Bu takımı ozi orkestra şefi gibi yönetir oyunu bi tık daha yukarı çıkarır. Daha aras var oda form tutunca kesilmesi zor bir oyuncu olacak.

Yalnız ikinci yarının belli bölümlerinde top rakipteyken oyundan düştük antepe pas yaptırdık haftalar geçtikçe takım hem birbirine alışacak hem kondisyon seviyemiz yükselecek o zaman pas yapan rakibe pres yapıp anında topu kapmalı oynatmamalıyız. Mevcut oyuncularla bunu gerçekleştiremezsek orta sahada inler atiba ikilisini çok sık görürüz bugünkü kadrodan ömer yerine ozi tolgay yerine atiba girerse çok sağlam oluruz.
İkinci yarı şablon değişti bir ara 4 4 2 denendi Necip girdi İnler öne kaydırıldı Adriano 8 oynadı falan falan. Yani daha çok deneme yapıldı.

Baz alacağımız oyun-sistem-diziliş ilk yarıdaki. Önde Talisca arkada 6 ve 8 numara yani Ozi-Atiba(İnler). Bugün Tolgayın biraz daha iyi olması, oyunun daha çok içinde olmasının sebebi de kendi bölgesinde Ozinin yerinde yani 8 numarada oynaması. Mevcut oyunda Tolgay Oziyi keser mi hayır, ama katacağı çok şey var, ve herşeyden en önemlisi kenardan bir Necip yerine Tolgayı görmeyi tercih ederiz sanırım hepimiz.

Çevrimdışı KadirA

Katılıyorum kol boyu biraz kısa ama o top direğe çarpmayacak şekilde gitse parmak ucuyla hamlesi olurdu bence.
Benim bundan sonra kalede en büyük hayalim fabrinin bu sene idare edip önümüzdeki sene utkunun yavaş yavaş kaleyi devir alması ve uzun uzun seneler kaleci sıkıntısı çekmememiz. İnşallah gerçek olur.
Bakın, Tolga kötü kaleci değildir belki ama, günümüz futbolunda ön alan baskısı birçok takımın uyguladığı bir oyun anlayışı. Eğer ki Joe Hart sırf bu sebepten herkes tarafından dünyanın en iyi TD leri arasında gösterilen Guardiola tarafından gönderiliyor ve sebebi 'ayaklarının iyi olmaması' ise, sırf bu sebeple kaleciliği geçtim ayakları oyuna katkı vermiyor ise yol vereceksin ikinci kaleci yapacaksın.

Bugün şunu gördük ki Fabri bu baskıları kırabilecek bir kaleci, gönül rahatlığı ile stoper tandeminin arkasında güvenebileceğiniz bir pas istasyonu var. Bu çok önemli.

Genel kaleciliğine gelirsek, ilk dakikalardaki korner sayılması gerekirken aut verildi, inanılmaz bir hamlesi var. Dikkatle izlerseniz görürsünüz. Tolga olsa yanından yer, ve tuttuğu köşe maç eksikliği olmasına rağmen kalecinin yer tutuşu doğru.

Röportajda ince bir söylemi var. Arkadaşlarıma güven vermeliyim ve her geçen gün bu güveni kazanıyorum diyor. Acaba Tolga ı güveni veriyor mu önündeki stoperlere? Hayır.

Uzun oldu, ama Fabri kaleyi alacaktır.

Çevrimdışı KadirA

Ben Adriano orada kötü oynadı diye yedek kalacağı kastetmedim; ki Alanya maçında da oynadığı sürede beğendim. Hoca radikal değişiklikler yapmayı pek sevmiyor. Ayrıca oyuncusuyla sağlam iletişim kurmayı da istiyor. Daha öncelerde bunu gördük. Bu yüzden tercihi Caner olur diye düşünüyorum. Nasıl karar verecek göreceğiz.
Biz de burada ısrarla şunu söylüyoruz. Bugünkü maçtan sonra sakatlık olmadığı sürece arkada Adriano sol açıkta Caner oynar. Ki doğrusu da bu sanki, görünen o.

Çevrimdışı KadirA

Adriano 100% oynar. Bugun kotu falan da degildi. Ona kalirsa Caner uzun toplarin 3unu direk rakibe verdi. Adriano ise sadece ilk yarida iki kez sol kanattan tehlikeli top gonderdigi gibi defansta da guven verdi.

Adriano'yu hoca kesinlikle kesmez. Boru mu? Barcelona'da senelerce oynamis, iki ayagini kullanabilen, takimda en yuksek seviyeyi gormus, en yuksek seviyede oynamis oyuncu. Caner sol acik oynar.
Kesinlikle katılıyorum. Ligi geçtim ŞL de elimizdeki en büyük koz Adrianodur Quaresma ile birlikte.

Şenol hocaya güvenimiz varsa zaten Adriano Barçadaki Adriano gibi oynar. Oynayacaktır da.

Çevrimdışı Alper1903

Biz de burada ısrarla şunu söylüyoruz. Bugünkü maçtan sonra sakatlık olmadığı sürece arkada Adriano sol açıkta Caner oynar. Ki doğrusu da bu sanki, görünen o.

Ayriyeten ben Hoca'nın 2 beki aynı anda sahaya sürüp riske edeceğini de sanmıyorum.

Çevrimdışı KadirA

Ayriyeten ben Hoca'nın 2 beki aynı anda sahaya sürüp riske edeceğini de sanmıyorum.
Riskten kastın nedir :)

Çevrimdışı mylife1903

Herkes heveslenmis ama senol gunes adriano-caner ile oynamaz, oynamaz
Solda adriano caner, sagda beck-gg oynayalim ya bir sakatlik olursa, ya kart cezasi cikarsa ki caner cok musait bir oyuncu

Kadromuz 4-4-2 oynamaya musait degil. Para harcamak yeni oyuncular almak lazim, sacma bir fentezi

Senol gunes yeni oyunculara sans vermek istedi yoksa kendisi daha once de acikladigim gibi hamle oyuncusunu kulubede tutan bir teknik direktor. Caner-adriano riskine girmez
dunku maca gore bakarsak, caner oynar kendisine inter kampi yaramis
Genel olarak bakip, olcup bicip kadro yaptigimizda ise az daha kidemli o,an adriano oynar, caner bekler

Çevrimdışı mylife1903

Cogu arkadasimizin gozu boyandi dunku performanstan sonra ama iki beki sahay surmez senol gunes.

Ustelik toplam kaliteyi arttirmak icin sahaya girecek elemanlar belli, olcay, quaresma, atiba ve oguzhan.

Taliska da bence hocanin gorusune gore biraz bekler kulubede, sahada kaybolan oyuncu.

Çevrimdışı İhsan

caner'in böyle olmasında yengenin yardımı çok :)

https://twitter.com/ovalisukran/status/772152206531362816

Bazı yengeler oyuncularımızı  alıp götürüyor...
Bazıları ise bize yende olmak için oyuncuları getiriyor  :biggrinking: :ok:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

Lig kadrosu ofans olacagından kadro kurmak nispeten daha kolay

ayaklarımı yere basarak
CL muhtemel kadrosunu yazıyorum,Bu deplasman derbi maçları içinde geçerli

TOLGAY
Beck    Rudolfo    Marcelo     Adriano
               G.Inler  Atiba
          Ozi       Talisca        Caner

Aboubakar

saygılar
Tolgay kaleci degil ki?

Saygilar

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

böyle canere kim ne diyebilirki mükemmele yakın değil bence mükemmel oynadı.
ben daha öncede dediğim gibi fenerde böyle oynadığını hiç görmedim. Yanılttı beni inşallah
hep böyle devam eder.
Aynen oyle abi , Ağzım acik izledim Caneri ve Takımi

ASPOR Beşiktaş güç kaybetti diye Algi yapıp renklileri havaya sokadursun biz gecen sezondan daha guclu bir sekilde geliyoruz @Necmi abi

Atiba-Gökhan İnler ikilisi çok yan top yapar, bizim seri ve dikine paslara dayalı oyunumuzda topu ezerler. ŞL'de deplasman maçında oynayabilirler beraber ancak.
İnler mi yan pas yapar :alala:

Inler tam tersi dikine oynayan bir oyuncu , Dun Golde ki asisit oncesi yerden uzun topu Inler atti taliscaya

Necip Bayrak adamdir. Ulkenin en buyuk kulubuyuz. Ilk kurulan kulubuyuz ayni zamanda. Birakalim da bir bayrak oyuncumuz olsun. Ve sahip cikalim. O da bize ait bir ozellik olsun. Bu yuzden ister kotu olsun, ister effektif olmasin. Onemi de olmasin.
:claps: :claps: :claps:

%100 katılıyorum zaten her zamanda soylerim bunu.

Çevrimdışı artena_condari

İnler mi yan pas yapar :alala:

Inler tam tersi dikine oynayan bir oyuncu , Dun Golde ki asisit oncesi yerden uzun topu Inler atti taliscaya

Orta saha ve gerisinden uzun dikine paslar atıyor, güzel de attı dün; ama böyle topları bir maçta 2-3 kere atarsın. Benim kastettiğim kısa,seri ve dikine olan paslardı; geçen sene Ozzie-Olcay-Sosa üçgeninde gerçekleştirilenlerdi. Velhasıl, defansif oynamayacağız maçlarda Atiba-İnler'in beraber oynamasının kısır bir futbol üreteceğini düşünüyorum. Hatta bu sezon ŞL ve derbiler dışında 4-2-3-1 yerine 4-1-4-1 oynarız gibi geliyor bana, 8 numarasız yani.

Çevrimdışı artena_condari

Tolga takımdan kesilirse bizim kaptan kim olacak acaba? Benim birinci tercihim Olcay, ikincisi Atiba.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Herkese Gunaydin,dun takimi ilk yari soluksuz izledim,ikinci yari oyun yavasladi ama gene de iyiydi,formanin oldugu yer bile oranin guzel olmasi icin yeterli bir sebep benim icin ama ben baska bir seyi daha cok ama cok begendim BJK TV ! o ne kadar guzel bir yayindi ya! 11 kamera olacak diyorlardi mactan once pek inanmadiydim ama macta resmen mest oldum  :) ofsayt kamerasi bile vardi ya! Kalite her yerimizde artiyor  :tabe: aynen devam,bu sene kimseye acimak yok,daha da iyi olacagiz insallah  :ishock:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı abdusta

Tolga takımdan kesilirse bizim kaptan kim olacak acaba? Benim birinci tercihim Olcay, ikincisi Atiba.

Resmi kaptanımız KARİZMA dır

saygılar

Çevrimdışı LuceGel

Bjk tv ekibine öncelikle teşekkürler mükemmel bir cumartesi akşamı geçirdik yeni Beşiktaşımıza gelirsek bek nedir oyuna katkısı nasıl olur avrupada izliyorduk ama bünyemiz alışık değildi  :) .Ligin üzerinden buldozer gibi geçecek çok alternatifli kadro olmuş.Canerin tempolu oyunu müthiş ortaları ters kanada attığı toplar etkileyiciydi.G.Gönül ün ofansif bindirmeleri yanında defanstaki müdahaleleri çok iyiydi.G.İnler çok diri güçlü teknik yedek kalacak adam değil.Atınç kademe bilgisini artırmış .Abuabakar top tekniği , fizik gücü,hareketi oyunuyla çok beğendim rakip defansların belalısı olacak.Talisca oldukça iyi sahayı tarıyor radar gibi gidince çok üzüleceğiz keşke başkan bir yolunu bulup alabilse.Şenol hocanın elinde 4-2-3-1 4-4-1-1 4-4-2 yi çok rahat oynayacak bol alternatifli kadro var çok keyifli maçlar bizi bekliyor.  :busted_cop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: