Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150304 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı anılnr

Sen tersini söyledin gibi :) Aboubakar zaten duvar olur ve bugün iyi pas dağıttı keza gol de öyle geldi. Bir santrfor sırtında stoper varken takım arkadaşına pasını verip ardından sırtındaki stoperden kurtulup pası alıp gol yapıyorsa bilin ki kalite vardır kalite, ben çok beğendim.

Senin soruna geleyim evet Oğuzhan Olcay en iyi dikine oynayan oyunculardır, Talisca da öyledir. Savunmanın önünde sırtı kaleye dönük iken asist yapabiliyorsa bilin ki has 10 numaradır, dikine de oynar. Talisca da öyle oynar oynayacaktır. Taliscanın ayrıca savunma arkası uzun topları Sosadan iyi gibi, beklerimiz zaten füze maşallah bu yıl sık sık o tarz paslar göreceğiz.

Şimdi günün sorusunu soruyorum, Atiba-Ozi-Talisca ortasahasında sağda Olcay solda Caner olur mu?

İnanılmaz akıcı bir oyunumuz olur.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı telden derken Oğuzhan-Olcay ile aynı telden demek istemiştim Aboubakar için :) Hatta alan yaratma konusunda Gomez'den de Demba Ba dan da üstün boyuna göre.Bende çok beğendim.
Talisca, Sosa için söylenen ilerideki pas alışverişini hızlandırma görevini yapamaz diye düşünüyordu çoğu kişi,ama bu maçta tek pasları gayet dikine oldu yada en doğru yere.Penaltı pozisyonunun öncesinde attığı pasta enfesti.

Caner içinse düşüncelerim karışık.Ben bu adamı Fenerde oynarken hiç bu kadar tempolu görmemiştim.Şenol Güneş dokunuşu diyelim.Özellikle ilk yarı sahanın neredeyse heryerindeydi.Eğer genel sezonda da böyle iştahlı oynarsa müthiş olur bizim için.Bence tutarsa kesinlikle akıcı oyunumuz olur üstüne de CL için defansif açıdan çok oturaklı bir takım olur.
Adriano-Caner/Gökhan-Olcay

Benim merakım CL deplasmanında nasıl bir kadroyla çıkarız ? Oğuzhanın kanatta oynamayacağına kesin gözle bakıyorum.Eğer İnler-Atiba ortasahası olursa Talisca-Oğuzhan'dan birisi kesilecek demektir.

Çevrimdışı Yalçın

Sansal bu sene Talisca-Inler-Aboubakar-Caner-GG ismini cok telaffuz eder.

Konudisi: Bu seneden itibaren artik LigTv Katar'lilarda. Oyle FB agirlikli bir format gecti artik o gunler.

Bu senenin yildizi Talisca olur. Boyle uzun bacaklari olup rahat pasorluk yapan adam pek futbolcu yok yeryuzunde. Bir tik ustu Pogba.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Maçı tekrar bir izledim dikkatlice;

-Fabri biraz vasat bir kaleci ama Tolga'dan kat kat daha iyi. O yüzden bin kere Fabri.
-Sağ bek'te GG olmalı bana göre. Oyunu rakip sahaya daha rahat yıkıyoruz GG ile. Beck bu konuda o kadar da iyi değil.
-Sol bek'te muhtemelen Caner oynar, Adriano yedekte oturur. Hoca bu performansla Caner'i kesmez, ki kesmesin de zaten ama sol kanat oynatacağını sanmıyorum, göreceğiz.
-Tolgay malesef olmuyor. Bugünkü maçta pas oyunu oynayamamızın sebebi Oğuzhan'ın yokluğu olmuş. Oğuzhan geldiğinde takımın oyun anlayışı da değişir. Talisca'da Oğuzhan geldiğinde zamanla pas oyununa alışır. Ekstra olarak hocanın pas oyunu için Olcay'ı da oynatacağını düşnüyorum.
-Gökhan İnler konusunda hocanın kimi tercih gerçekten merak ediyorum. Çünkü hakikaten müthiş oynamış o da.
-Aboubakar'ı da ligde izlemeden herhangi bir yorum yapamam daha. Ama geçen seneye göre daha farklı goller izleriz o kesin.
-Yedeklerde de hoca artık Kerim yerine Aras'ı denemeli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı emrecakmak

Paylaşıldı mi.bilmiyorum ama tam çerçeveletmelik bir fotoğraf :)

Çevrimdışı artena_condari

-Fabri biraz vasat bir kaleci ama Tolga'dan kat kat daha iyi. O yüzden bin kere Fabri.
-Sağ bek'te GG olmalı bana göre. Oyunu rakip sahaya daha rahat yıkıyoruz GG ile. Beck bu konuda o kadar da iyi değil.
-Sol bek'te muhtemelen Caner oynar, Adriano yedekte oturur. Hoca bu performansla Caner'i kesmez, ki kesmesin de zaten ama sol kanat oynatacağını sanmıyorum, göreceğiz.
-Tolgay malesef olmuyor. Bugünkü maçta pas oyunu oynayamamızın sebebi Oğuzhan'ın yokluğu olmuş. Oğuzhan geldiğinde takımın oyun anlayışı da değişir. Talisca'da Oğuzhan geldiğinde zamanla pas oyununa alışır. Ekstra olarak hocanın pas oyunu için Olcay'ı da oynatacağını düşnüyorum.
-Gökhan İnler konusunda hocanın kimi tercih gerçekten merak ediyorum. Çünkü hakikaten müthiş oynamış o da.
-Aboubakar'ı da ligde izlemeden herhangi bir yorum yapamam daha. Ama geçen seneye göre daha farklı goller izleriz o kesin.

Tespitlerinin çoğuna katılıyorum. Sadece bugün Caner'in ekstra iyi , Adriano'nun ise ekstra kötü bir performans sergilediklerini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2016, 01:34:47 artena_condari ]

Çevrimdışı arda

24 sayfa geriden geliyorum, dedim bir bakayım neler konuşulmuş. Sanki başka bir maç izlemişim gibi.. 24 sene (MAF) geriden geliyorum! Bundan Sonra Her Sene!! Inşallah! Elemtere Fişşek kem gözlere şiş! Maşallah! CL'de ne olursa olsun Bu sene şampiyonluk geçen seneden bile daha önemli! Taraftarı birbirine düşürmeye çalışacaklar! Sağ-Sol, Alevi-Sünni, Türk-Kürt.. Tolga-Fabri, Fikret Orman-Şenol Güneş, Caner-Adriano, Gökhan Gönül-Beck, Talisca-Sosa, Aboubakar-Gomez.. Bu taraftar bunları yemez, kimse Beşiktaş'ın aklını sınamasın, birde, yalnız Beşiktaş'ı üzmesinler :( Olaydın da göreydin ne vardı :((
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı murat baltacı

Milli takımdan terim giderse bizim oyuncular milli takımıda sırtlar. Böyle bi kadro baya baya iş yapar.

volkan
gg  toprak  atınç  caner

topal  ozi
  töre    arda     emre
            cenk
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı arda

Paylaşıldı mi.bilmiyorum ama tam çerçeveletmelik bir fotoğraf :)

Konuşuldu mu bilmiyorum ama konuşulduysa kusra bakmayın  :muhaha: :muhaha: :muhaha: Yalnız pikselli daha iyi olmuş gibi bide kırmızı merdivenler oldumu mis  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Milli takımdan terim giderse bizim oyuncular milli takımıda sırtlar. Böyle bi kadro baya baya iş yapar.

volkan
gg  toprak  atınç  caner

topal  ozi
  töre    arda     emre
            cenk

Yalnız Ismael de milli takım topçusu  :clever:

Çevrimdışı abdusta

Herkesin yorumlarına katılıyor
saygı duyuyorum
Beşiktaşlılar iyiki varsınız!!
ama Şenol hoca TOLGAY dan vazgeçmez
Fabri iyi ama geçende yazmıştım yüksek toplarda tereddüdüm var diye
dk 34 olabilir G.antepin direkten seken bir topu vardı Fabri uzandı ama kol boyu yetmedi
yan top ve ayakları çok iyi,refleksleride iyi ama azmederse zaman içinde TOLGA nın düşüş periyodunda
ve zorluk derecesi düşük rotasyon maçlarında yer bulur,Boyko nun performansından daha iyi
saygılar

Çevrimdışı murat baltacı

Taliscaya sezon sonu güzel teklif gelirse benfica satmak isterse biz +1 opsiyonu kullanıp satamazsın bir sene daha bizde oynayacak diyebiliyormuyuz?
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı anılnr

volkan
gg  toprak  atınç  caner

topal  ozi
  töre    arda     emre
            cenk
Topal bana göre ligdeki mevkisinde en iyi oyuncu ama Oğuzhan'la aynı sistemde oynaması zor gibi.4-3-3 de iş yapar ama 4-2-3-1 oynayacaksak vazgeçmemiz lazım Topal'dan.

Çevrimdışı murat baltacı

Sansal bu sene Talisca-Inler-Aboubakar-Caner-GG ismini cok telaffuz eder.

Konudisi: Bu seneden itibaren artik LigTv Katar'lilarda. Oyle FB agirlikli bir format gecti artik o gunler.

Bu senenin yildizi Talisca olur. Boyle uzun bacaklari olup rahat pasorluk yapan adam pek futbolcu yok yeryuzunde. Bir tik ustu Pogba.
Şansalıda gönderseler lig tv den tam temizlenmiş olur.

Talisca enteresan bi oyuncu o boy ve bacakla soldan bi depar attı aboubakar sandım baya seri açık alanda hızlı b oyuncu :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Atc1903

En büyük sıkıntımız alternatifsiz kadrolardı şuanki kadroya bakınca stoper, forvet ve Oğuzhan dışında bol alternatifli bir kadromuz var.

Tolgay sakatlanmasaydi Oziye cok iyi alternatif olurdu ama sakatlandiktan sonra eski Tolgay yok ama Oğuzhanın olmadiğı maçlarda Atiba-Inler-Taliscada dusunulebilir

Çevrimdışı Sergen348

Arkadaşın dediklerine katılıyorum.

Çevrimdışı murat baltacı

Yalnız Ismael de milli takım topçusu  :clever:
Bugün tekrar gördük canerin olduğu yerde ismail sol bekte top bile toplayamaz  :lol:
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Atc1903

Taliscaya sezon sonu güzel teklif gelirse benfica satmak isterse biz +1 opsiyonu kullanıp satamazsın bir sene daha bizde oynayacak diyebiliyormuyuz?
Ya 25 verip alicaz abi yada onlar satinca paranin %20 sini alicaz ikiside olmazsa devam edicek kiraligi

Çevrimiçi 38life

Adriano gibi bir oyuncu yedek oturamaz. Bugün gölgede kaldı herkes adamı yerin dibine soktu. Bukadar "ani" olmayın. Önceki maçlarda nekadar iyi olduğunu hepimiz gördük. Ben Adriano'nun Caner ile önlü arkalı oynayacağına inanıyor ve umuyorum.

Çevrimdışı eronimo18

Arkadaşlar Gaziantep maçını izleyebileceğim bir link var mı acaba ?
HADİD - 20

Çevrimdışı eronimo18

Arkadaşlar Gaziantep maçının tamamını izleyebileceğim bir link var mı acaba ?
HADİD - 20

Çevrimiçi 38life

Arkadaşlar Gaziantep maçını izleyebileceğim bir link var mı acaba ?

Çevrimdışı Alper1903

Adriano gibi bir oyuncu yedek oturamaz. Bugün gölgede kaldı herkes adamı yerin dibine soktu. Bukadar "ani" olmayın. Önceki maçlarda nekadar iyi olduğunu hepimiz gördük. Ben Adriano'nun Caner ile önlü arkalı oynayacağına inanıyor ve umuyorum.

Ben Adriano orada kötü oynadı diye yedek kalacağı kastetmedim; ki Alanya maçında da oynadığı sürede beğendim. Hoca radikal değişiklikler yapmayı pek sevmiyor. Ayrıca oyuncusuyla sağlam iletişim kurmayı da istiyor. Daha öncelerde bunu gördük. Bu yüzden tercihi Caner olur diye düşünüyorum. Nasıl karar verecek göreceğiz.

Çevrimiçi mayguntr

Hoca Tolga inadına girmesse bu sene o kadar güzel geçecek ki  :D 

Fabri
GG Marcelo Rhodolfo Adriano
       Ozi Atiba
Q7/Olcay   Talisca    Caner
            Ebu-Bekir

İlk yarı öne geçiyoruz. 60 da Ozi-İnler 75 de Ebu-Bekir Cenk 85 de Q7/Olcay kendi arasında değişiyor  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Adriano 100% oynar. Bugun kotu falan da degildi. Ona kalirsa Caner uzun toplarin 3unu direk rakibe verdi. Adriano ise sadece ilk yarida iki kez sol kanattan tehlikeli top gonderdigi gibi defansta da guven verdi.

Adriano'yu hoca kesinlikle kesmez. Boru mu? Barcelona'da senelerce oynamis, iki ayagini kullanabilen, takimda en yuksek seviyeyi gormus, en yuksek seviyede oynamis oyuncu. Caner sol acik oynar.

Etiketler: