Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144239 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar imkanı olan vakti müsait olan maçı kaydedebilir mi ? Çalışıyorum . Eve gelince 90 dakikasını seyretmek istiyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerim oynasaydı keşke
Kerim 1717277 kere maç oynadı neden oynasın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kombinelilerin %90 i gitmemiş maça

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KadirA

Stat bomboş. Bu olmadı.

Bu kadar kombine satışına karşıyım ben zaten. 41binlik statta 30 bin üstü kombine satışı yapılmamalıydı.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Kerim 1717277 kere maç oynadı neden oynasın

Yerinde Ömer ve Caner oynuyor :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı anılnr

Şu kadromuzdan iki tane takım çıkarsak bizim ligde biri birinci diğeri ikinci olur. :D

Çevrimdışı Zafer55

Güzel
http://twitter.com/Besiktas/status/772086744774737921
Geçen sezonun ideal kadrosundan sadece 2 oyuncu var.(Rhodolfo ve Marcelo) bunlardan da biri ilk yarı diğeri ikinci yarı oynadılar.
Şu kadroya bakıyorsun şampiyon olur.
Geçen seneki kadro zaten şampiyon oldu.
Geçen seneki ile bu senekini karıştır(İnler/atiba....ömer/q7...beck/GG....marcelo/atınç v.s.) oda şampiyon...
Gerçekten mükemmele yakın bir kadro kuruldu çok namüsait şartlara rağmen. :ok:

Kadro baya iyi beee

Daha bu Kadroya , OLCAY - Q7 - OZZIE girecek

Cok Alternatifli bir kadromuz var artik..

Çevrimdışı Türkay

İnler Talisca Caner'i özellikle merak ediyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı wbishop82

Bu yazıların forumda çoğalması dileğiyle abi :)

artık sıra sizlere geçiyor.Bu değerleri hep beraber yaşatmamız gerek.10 sene sonra bu zamanın oyuncularını sizler daha güzel anatacaksınız buna samimi olarak inanıyorum.çünkü burası çok güzel bir aile.çok güzel bir ortak noktamız var :)

Çevrimdışı wbishop82

Eline koluna  Klavyene saglik .
harika bir yazi yazmissin

çok teşekkürler.Bu anılar,değerler ortak noktamız.Hepimiz hep bu sebeplerden sevdik Beşiktaş ı. saygılar

Çevrimdışı melyet

milletin maça gitmemesinin sebebi ne olabilir stad bomboş gaz kaçmış
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar mac basladi mi? Bir link buldum ben bjktv diye bir adam galiba divan kurulunda konusuyor.

Çevrimdışı wbishop82

Kendi adıma çok teşekkürler ederim , çok güzel anlatmışsınız . Zaman zaman çevremdeki bazı Beşiktaş'lılara anlatmaya çalışıp anlatmayı beceremediklerimi çok güzel ifade etmişsiniz .

Ben teşekkür ederim.Eminim siz çok daha güzel anlatırsınız.benim biraz vaktim boldu sanırım :) Aynı duygusallığı yaşayan insanlarız.Farkımız bu zaten .saygılar

Çevrimdışı KadirA

artık sıra sizlere geçiyor.Bu değerleri hep beraber yaşatmamız gerek.10 sene sonra bu zamanın oyuncularını sizler daha güzel anatacaksınız buna samimi olarak inanıyorum.çünkü burası çok güzel bir aile.çok güzel bir ortak noktamız var :)
İnşallah abi, dediğin gibi güzel bir ortam yakalandı burada, geç katıldım arenanın yapılış sürecinde denk geldim buraya. Günlük fotoğraflar paylaşılıyordu heyecan vericiydi.

Biz de inşallah çocuklarımıza miras bırakacağız Beşiktaş sevgisini, Beşiktaşlı duruşunu. Hep beraber yaşatacağız Beşiktaşın güzelliklerini.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu küfürü ağzından bırakmayan salak ve beyinsiz tayfa var ya hani tribünlerde, sosyal medyada. Onların biriyle karşılaştım twitter'da.

Böyle mallar yüzünden bize tinerci diyolar işte. Böyle hiçbir şeye değer veremeyen ÖKÜZler yüzünden Beşiktaş'a laf geliyor, ceza alıyoruz yıllardır.

Renklilere gerek yok sırf bu beyni olmayan tayfa bizi zayıflatmaya yeter.

Beşiktaş değerlerinden haberi olmayan üretmekten yoksun, doğarken beynini yere düşürmüş insan müsvetteleri.

Bu konuyu foruma taşıdığım için herkesten özür dilerim ama böylelerini görün diye söylüyorum. Yakın olmayın hatta uyarmayın bile. Çünkü güzel laftan da anlamıyor böyleleri. Uzak durun abi sinirleriniz çelik gibi de olsa böylelerine dayanamıyor insan.

Bu nedir ya bu nedir..?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KadirA

Arkadaslar mac basladi mi? Bir link buldum ben bjktv diye bir adam galiba divan kurulunda konusuyor.
Bjk resmi sitesinden gir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

milletin maça gitmemesinin sebebi ne olabilir stad bomboş gaz kaçmış
Normal maça da kombinelilerin hepsi gelmemişti (Alanya maçı)  :tabe: Çok garip  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KAP

İstanbullu takımdaşları anlamıyorum, Beşiktaş'ın maçı var hava güzel kombineliye bedava, ama tribünler boş
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Talisca'yı çok merak ediyorum. Hadi bakalım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

Biri maçı kaydetsin ya Allah rızası için. Maçı seyretmeyi çok  istiyorum ama  işteyim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yayını izleyen sayısı stattan fazla  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Yaş itibariyle MAF dönemine çocukluk yıllarımda şahit oldum çok şükür.Ama çok net hatırlarım o takımı ve o güzel zamanları.O yıllarda Tanju Çolak,Rıdvan Dilmen rakiplerimizin fenomen oyuncularıydı.Lacivert olanı o zamanlarda da yıldız peşinde koşardı.Değişen pek birşey yok onlar adına.Kaleci olarak Schumacher i getirip heyecan yaratırdı mesela.Kırmızı olanı ise Prekazi ve sol ayağıyla heyecanlanırdı.Mahalle maçlarında çocuklar rıdvan,tanju,schumacher diye isim takarlardı kendilerine.Milli takım maçları bile mahalle maçlarına benzerdi.Kimse Kadir,Ulvi,Feyyaz,Metin,Recep,Gökhan,Rıza,Ali olmazdı.O çocukların maç öncesi yaptıkları gürültünün yansıması gibiydi herşey.Hala kulağımdadır.Ama çok gol yerdi,hep yenilirdi o milli takım.San Marino ya puan kaybederdi mesela.Beklentiler yüksek,hayal kırıklıkları da o derece yüksek olurdu.Toplum olarak hala öyle değil miyiz zaten ? İşte o günkü popülizm çocukları,bugünün büyükleri oldular.Hepsi şeytan rıdvan,panter schumacher olmak istediler.Hayatlarına da böyle baktılar hep.Onlar hayata başka bakanlardı.Çoğu da çok gol yediler hayattan.

Bir de isimlerini mahalledeki çocukların dilinde pek duymadıklarımız vardı.Onlar tek başlarına kahraman değildiler çünkü.En az 3 kişi olurlardı.Metin-Ali-Feyyaz mesela.Aynı anda 3 ü de olamazdın çocuk ! Atom Karınca Rıza olunmazdı yine.Emek ve çaba demekti Rıza.O dönem çocuklarının hayalinde bunlar olmazdı.Çünkü ülkede tüketim devri başlamıştı.İdeal değildi senin için Rıza olmak çocuk ! Bireysellik insanlara empoze edilirken o günlerde,sen ekip olmanın güzelliğini anlayamazdın çocuk ! Kadir de olamazdın,Ulvi de,Gökhan da.İstediğin kadar az gol ye.Gösterişin yoksa olamazdın çocuk ! Senin için süsleme önemliydi artık

Bazı çocuklar ise mahalle maçlarında isim koymazdı kendine.Golü attığında onu rıdvan la değil,kendi adıyla kutlardı.İsimler hiç etkilemedi o çocukları.Bir isim hariç.Radyonun başında ''mikrofonlarımız şimdi inönü stadında sayın dinleyiciler'' dendiğinde,spiker in ''Beşiktaş golü buldu'' sözleri kulaklarında çok hoş bir tını kaldı o çocukların.Beşiktaş güzel kelimeydi.Okunması,söylenmesi,yazılması çok güzeldi.Tebeşşirle tahtaya güzel yazıyla yazıldığında çok hoş görünürdü.Çok sevdi Beşiktaş ı o çocuklar.Onlar süslemeyle,tek bir parçasıyla ilgilenmediler.Bütünle ilgilendiler hep ve bütün olan Beşiktaş tı sadece.Evet ''sade'' ve sadece Beşiktaş...

Kıssadan hisse sadede gelmek isterim.Bazı arkadaşlar 11 kadroları yaparken sırf ismi için o kişiyi kadroya yazıyorlar.İsimler tek başına bir şey ifade etmezler.Takım olmaya inanın.Ben buna inanıyorum.Bunun hiçbir zaman yanıltmadığını gördüm bu yaşıma kadar.Bu takımın can damarlarını kesip atmayın.Salt yetenekle takım olunmuyor.Bu takımın Kadir lere,Ulvi lere de ihtiyacı var.Şifo lara Sergen lere olduğu kadar.Bu takımın takım olmasında ki en önemli parçalar Oğuzhan,Olcay ve yavaş yavaş Cenk te olacaktır.Aidiyeti sağlayanlar bu takımın can damarlarıdır.Özellikle Olcay ve Cenk i ayrı sevin.Maçtan sonra kızın,yeteneklerini eleştirin,beğenmeyin ama bu oyuncuları ayrı sevin.Bunlar Beşiktaş demek çünkü.Bunlar bizim kıymetlerimiz.Olcay ın kıymeti bizden gittiğinde anlaşılacak mesela.Bunu biliyorum.Nacizane gözlem olarak algılarsanız sevinirim.Çok uzattım.Herkese saygılar
:claps: :claps:

Eline koluna saglik çok guzel yazmissin abi daha güzel anlatilamazdi heralde yalniz ben oraya ne olursa olsun Necipi ve Atinci da eklerdim

Çevrimiçi Samet Ç

Site çöktü bir işi de doğru yapın kardeşim.

Çevrimdışı mylife1903

Baglandim maca. Neden bos tribunler anlamiyorumm. Messi gelse dolmaz, yazik

Etiketler: