Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133302 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

sonuçta beşiktaşımızın formasını giyiyor kötü kelimesi hoş olmaz onun yerine yetersiz desek daha hoş olur sanki....

En azından karakter olarak fırsatçı, yatan, art niyetli ve çirkef değil
futbol olarak da sadece günümüze ayak uyduramıyor.
Necip şu futbolunu 1995-1999 arası oynasa takımdan kesemezsin.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

İsmini %99 dayı koydum, abi bu arada Sibirya'da niye Türk kanalarına bakıyosun ? Yok mu bi' geyik belgeseli, Rus fashion tv filan :D
Ya bi aspor izliyorum bir de trtspor. Televizyon izlemem onun disinda. Aciyorum bunlari garip garip konusuyorlar ara ara guluyorum falan.
Turgay demirin ceket zubuk model yalniz.
Burda sokaklarda feyshin tv yahu, ne gerek var tvden izlemeye.

Bu turgay demirin kesin bir akil hocasi var. habire telefona bakiyor, telefondan sonra daha mantikli sallamaya basliyor.
Millivanilli midir nedir?

Çevrimdışı mylife1903

Sizce Necip takımımıza yakısan bi topcumu

kotuye kotu demek bence suc olmamalı.

Ligimizde Necip gibi cok topcu vardır. Tmm altyapıdan cıktı evladımız ona bişey dediğim yok ama gelgelelim yetersiz maalesef ve kendini hiç bir zaman geliştirmedi geliştiremedi.
Necip iyi futbolcu, biz zaten necipten cikip oguzhan gibi oynamasini, quaresma gibi terivelam midir nedir onlari yapmasini beklemiyoruz. Yedek futbolcu necip yahu yedek futbolcu.
Necip, problem cikartmaz, sahada elinden gelenin en iyisi yapmaya calisir, antreman kacirmaz, antremanda ona buna bulasmaz, parasini problem etmez,sempatik ve guler yuzlu bir cocuk.
Ha yok yedek takimda da en az oguzhan kadar klas futbolcular olsun ve bunlar ariza cikartmasin diyorsaniz o baska!
Cocugu stoper oynatanlardan hesap sorulmali once. Gecen sene de senol hoca necip takimtisi yuzunden sampiyonlugu kaciriyordu.
Kasimpasa macini alsaydik ikinci yari fenere darbeyi daha erken vururduk.
Iki sene once bilic fb macinda necip sacmaligi yapmasaydi, sampiyonlar ligindeydik yahu.

Cocugun bir sucu yok, kapasitesini zorlayan bir futbolcu, takimda tutulmasinda fayda var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizimkiler Şenol Güneş'in kızının düğününde :)

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Bizimkiler Şenol Güneş'in kızının düğününde :)

Forumun yarisi da dugunde herhalde yaprak kimildamiyor

Çevrimdışı 38life

Yapma @Necmi abi. Eslem daha 18 yaşında ve adam geçen yaz 6 aylık sakatlık geçirdi.

25 yaşındaki Necip'ten fayda bekleyip de "Eslem artık olmayacak" demek ne ola ki?

Her genç Emre Mor kadar potansiyelli olmak zorunda değil ki, zaten bölgeleri de farklı.
Aynı şekilde dusunuyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forumun yarisi da dugunde herhalde yaprak kimildamiyor

Aynen abi ben şuan tabldotta döner, pilav, karpuz, cacık dağıtıyorum :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

gomez ilk maçta ilk gol'ü nü atmış  :bawling:

Bu Beşiktaşın menfaatine bir durum. Tıpkı Töre'nin gol atması Sosa'nın gol atması gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen abi ben şuan tabldotta döner, pilav, karpuz, cacık dağıtıyorum :evillol:
sen asçısın t-bonelar, dallaslar, lokumlar, şaşlıklar yapman lazım :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen asçısın t-bonelar, dallaslar, lokumlar, şaşlıklar yapman lazım :evillol:

Memlekete bi bahale abi :D

Düğün dönerini hiçbişeye değişmem :D

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar yarın akşamki hazırlık maçına gidemeyecek olan kombine sahibi arkadaşlar
öğrenci kardeşlerimizi mutlu etmek için kombinelerini devredebilir. Vodafone arenayı
görememiş bir çok insan var. buradan da yazmalarının sakıncası yok. Yalnız parayla transfer
kesinlikle olmamalı

Çevrimdışı Panjandrum

Arkadaslar, yarinki hazirlik macina 3 arkadas gitmek istiyoruz ama sadece 1 kisinin passoligi var. 1 passolig ile 3 bilet alabilir miyiz? Alamazsak nasil bu maca gideriz?

Çevrimdışı Berat

Arkadaslar, yarinki hazirlik macina 3 arkadas gitmek istiyoruz ama sadece 1 kisinin passoligi var. 1 passolig ile 3 bilet alabilir miyiz? Alamazsak nasil bu maca gideriz?

Abicim diğer 2 arkadaşınıza da passolig almanız gerekiyor.

Çevrimdışı karakartal1313

biletini devredebilecek olan varsa talibim yoksa da canınız sağolsun  :)

Çevrimdışı Panjandrum

Anladim kardesim. Sirf bu yuzden yarinki maca 2 kisi eksik gidilecek. Bunlarin passoligini....

Çevrimdışı Berat

Anladim kardesim. Sirf bu yuzden yarinki maca 2 kisi eksik gidilecek. Bunlarin passoligini....

Sorma abi , ben de daha maça gidemedim. Görevliler sağolsun stadı gezmeme izin verdiler de öyle ziyaret etme fırsatı bulabildim ben de. Mecbur bu sezon alacağım okul bir başlasın da.

Çevrimdışı furkankaya1903

Yarınki hazırlık maçı için biletini hayrına devredecek varsa talibim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarınki hazırlık maçı için biletini hayrına devredecek varsa talibim

maç pazar değil mi ya  :alala:

Çevrimdışı furkankaya1903

maç pazar değil mi ya  :alala:
C.tesi 19:00 da

Çevrimdışı smttan5

Bilet devredebilicek varsa alabilirim.

Çevrimdışı Bishamon

Sıkıntıdan Atiba için Honduras Kanada maçını izliyorum.Vuvuzeladan kurtalamıyoruz

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sıkıntıdan Atiba için Honduras Kanada maçını izliyorum.Vuvuzeladan kurtalamıyoruz

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Bu Amerika kıtasındaki kaleler niye böyle bi acayip :alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

transfer dönemi bitti stad zaten bitti forum iyice texas'a döndü :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

maçtan maça dolar forum...

Yok abi lig bi ritmini bulsun burda çok şey tartışacaz daha :D

Etiketler: