Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130717 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

@atalay ne bileti dostum, şaka mı bu?

Dediğini anlamayanlar her yerde olacak, gitme bir yere.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 , upcycle döneminde misin? acayip değişiklikler var sende, geçen gün insan sarrafıyım dedin şimdi futbolda, futbolcuda hiç yanılmam diyorsun,  çok mütevazi bir adamdın önceden. 1 ay önce mesela ben şeyim (aslını söyleyemiyorum yanlış anlaşılır diye) anlamam diyordun, biz estağfurullah diyorduk, ne oldu dolunay fian mı çıktı oralarda?  :D :D
Yanilmam da @sozkul abi, o fikirlerimi yazmiyorum foruma cok. Ukalalik yapmayayim diye fazla futbola, taktige falan girmiyorum zaten, futbolun keyif tarafindayim. Bu geyik olayindan sonra az genclestim abi ergen ergen yaziyorum suan, sabaha bisicim kalmaz.
Bu emre mor konusunda az hassasim abi, bu bidibidi yandan carkli futbolculari sevmiyorum, seyrederken sahaya atlayip iki cifte vurasim geliyor.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Arkadaslae biri yardimci olabilirmi...2 sorum olucak..yarin passolig kartini ve biletini stadin önündeki giseden alabiliyormuyum..ve kuzenim fenerli stati merak ediyor..girebiliyormu benimle..yoksa yada baska secenek varmi

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar'ın 4 yıllık olayı doğru mu imza töreni izleyemedim biri söyleyebilir mi zahmet olmazsa başkanın ne söylediğini ?

Çevrimdışı abdusta

Başkan Gomez'in satış sözleşmesini inceleyeceklerini ifade etti de bu işten bir netice çıkar mı arkadaşlar? Belirtilen 1.1 mil çok komik bir rakam. Adamlar kitabına uydurmuşlarsa ne yapılabilir. ?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşin Almanya ayağıda var,vergi mevzuatı oldugu için,gizleyemezler
günün sonunda Gomez için Wolksburgun kasasından ne çıktı/çıkacak
iş hukuki boyuta dönünce detaylar belli olacaktır

Saygılar

Çevrimdışı Atc1903

Yok yahu oguzhani begeniyorum ben zidane gibi saha gorusu var magic johnson gibi asist yapiyor. Oguzhanda olani oguzhana koymamiz lazim, cin olmadan cok ziplamaya basladi benkm oguzhana elestirim mental. Yoksa super futbolcu. Az kasinti o cocuk.
Oguzhanin bu potansiyelle lige damga vurmasi lazim. Ben sifo performansi bekliyorum oguzhandan ama bakalim esigi atlayabilecek mi?
Oguzhan konusunda senin beni yanlis anlamanin sebebi gokhan inler transferi @Mehmet Ali C. Ben atiba-ginler ortasahasinin atiba-oziden daha etmili ve basarili klacagini soyluyorum.

abi bence Şenol hocanın hücum sisteminde Atiba-İnler çok verimli olmaz çünkü Atibanın yanında yaratıcı bi oyuncu oynaması gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslae biri yardimci olabilirmi...2 sorum olucak..yarin passolig kartini ve biletini stadin önündeki giseden alabiliyormuyum..ve kuzenim fenerli stati merak ediyor..girebiliyormu benimle..yoksa yada baska secenek varmi
fener passo kartı varsa giremez sanırım passolige başvurman lazım geçici kartı gişeden alabilirsin
ama biletide başvuruyu yaptığında internetten alabilirsin gişeye bırakma az bilet var.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

fener passo kartı varsa giremez sanırım passolige başvurman lazım geçici kartı gişeden alabilirsin
ama biletide başvuruyu yaptığında internetten alabilirsin gişeye bırakma az bilet var.

Az bilet var derken abi..benim passom var zatende..babamin yok..pazar viyanaya dönmenden son kez stadi görim dedim..

Çevrimdışı abdusta

abi bence Şenol hocanın hücum sisteminde Atiba-İnler çok verimli olmaz çünkü Atibanın yanında yaratıcı bi oyuncu oynaması gerekiyor
Eger Hocayı tanıyorsak Şampiyonlar ligi deplasmanlarında Gökhan İnleri degerlendirecektir,Orta sahanın sert olması lazım

saygılar

Çevrimdışı Atc1903

Eger Hocayı tanıyorsak Şampiyonlar ligi deplasmanlarında Gökhan İnleri degerlendirecektir,Orta sahanın sert olması lazım

saygılar

bence de ligde atiba-ozi-talisca 4-3-3 gibi oynar şl deplasmanlarında talisca yada oğuzhan performansa göre yedeğe geçer tabi iyi performans gösterirlerse inlere pek gerek kalmayabilir

Çevrimiçi Necmi

Az bilet var derken abi..benim passom var zatende..babamin yok..pazar viyanaya dönmenden son kez stadi görim dedim..
kombinelilerin yerlerini satamıyorlar geriyede az bilet kaldı
babana internetten başvuru yapın passo için staddan geçici kartı alabilirsiniz
başvuruyu yaptığınızdada bilet alabiliyorsun elinde kart olmasına gerek yok tc ye işleniyor bilet
geçici kartı aldığında yükleniyor ona  @eren_viyanaBJK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sureyya abi bir
Necip iki laf yok!
Necip ayrica bizim cocugumuz gerekirse odunla doveriz gerekirse en cok onu severiz.
Necip bu Camianin bagrindan cikmis bir futbolcudur , Kizariz, sitem ederiz ama Kimseye de yedirmeyiz !

Elinden gelenin fazlasını verdiginden hic suphem yok ama Kapasitesi bu.

Bu Cocuk A takima ciktigi sezon Antrenmanlara Metrobüs ile gidip geliyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih_

Bjk.tv de imza toreni var benim gibi tam izleyemeyenler icin.

Çevrimdışı tangaz

gruplaşma yapıyorsunuz @tangaz , şimdi @mylife1903 ü eleştirsek ortada yokken hemen bize dalacaksın hissi taşıyorum.

gruba seni de alalım abi @sozkul
şaka bir yana ben kolay kolay sinirlenmem pek dalmışlığım da yoktur ama bir haksızlık yada yanlış diyalog görürsen uyarı yaptığım ya da barış çubuğunu ortaya bırakmışlığım vardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

gruba seni de alalım abi @sozkul
şaka bir yana ben kolay kolay sinirlenmem pek dalmışlığım da yoktur ama bir haksızlık yada yanlış diyalog görürsen uyarı yaptığım ya da barış çubuğunu ortaya bırakmışlığım vardır

Grup,ortam vesaire varsa ben gelirim. Ozan T. yaşıtımız, her detayı bize öğretti.  :icool:

Çevrimdışı Fatih_

saygılar

Abi ben Inlerin Oziyi kesmesinden korkuyorum acikcasi.

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca bu eküri mevzusu atlarda olmuyor muydu? :icool:

abi ben atlardan hiç anlamam o konuya ekürim mylife yanıt versin kendisi malum bu hususta bilirkişi düzeyindedir :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Korkma, titre yahu
Belki de daha iyi olur atiba-ginler ikilisi onlerinde oguzhan sagda quaresma solda olcay.

Çevrimdışı tangaz

hangisi Beşiktaşın menfaatine olacaksa o oynasın isimler değil Beşiktaşın başarısı önemli dostlar...

Çevrimdışı KadirA

İnler Oziyi değilde, Atibayı keser.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

hangisi Beşiktaşın menfaatine olacaksa o oynasın isimler değil Beşiktaşın başarısı önemli dostlar...

Tabiki oyle ama Ozide sanki bizim evin cocugu gibi, elimizde buyudu resmen izledikce daha neler verebileceginin siniri yok o kadar yetenekli.Her mac gelisiyor resmen Inlere gore eksikleri olabilir ama fazlasi var aslinda gunu kurtarmak icin onu kaybetmeyi goze almak korkuttu beni. Hoca gerci en iyisini bilir baska hoca olsa korkum daha buyuk olurdu.

Çevrimdışı mylife1903

İnler Oziyi değilde, Atibayı keser.

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok, atibayi kesecek bir futbolcu daha dogmadi
Ayrica atiba kesilemez ve kesilmesi teklif dahi edilemez, oyle atibayi kesme kalkismalarina kalkismanin alemi yok

Çevrimdışı mylife1903

Tabiki oyle ama Ozide sanki bizim evin cocugu gibi, elimizde buyudu resmen izledikce daha neler verebileceginin siniri yok o kadar yetenekli.Her mac gelisiyor resmen Inlere gore eksikleri olabilir ama fazlasi var aslinda gunu kurtarmak icin onu kaybetmeyi goze almak korkuttu beni. Hoca gerci en iyisini bilir baska hoca olsa korkum daha buyuk olurdu.
Bilic olsaydi mesela oguzhan simdi yolcuydu sampiyonlar ligi kadrosuna bile almazdi bilic, mustafa kalirdi, cenk tosunu kiralardik entep sen jermene ustune ismail koybasi da becki keser sag bek oynardi.

Senol hocaya ben de cok guveniyorum ama hocanin da bazi takintilari oldugu bir gercek, o da kadi kizinda bile olur.

Çevrimdışı Fatih_

Birde su var takimdaki yerli futbolcularin cogalmasindan dolayi cok mutluyum. Cunku isler kotuye gittiginde yada sikistigimiz zamanda asil sorumluluk alicak takim olgusunu ortaya koyucak yabancilar degil yerli oyunculardir.

Çevrimdışı Fatih_

Bilic olsaydi mesela oguzhan simdi yolcuydu sampiyonlar ligi kadrosuna bile almazdi bilic, mustafa kalirdi, cenk tosunu kiralardik entep sen jermene ustune ismail koybasi da becki keser sag bek oynardi.

Senol hocaya ben de cok guveniyorum ama hocanin da bazi takintilari oldugu bir gercek, o da kadi kizinda bile olur.

Hocam Bilic deme bana bir onceki sampiyonlugumuzu kazanamamizin bas mimaridir kendisi. Ayrica kulube az cok girip cikan bir arkadasdan duydugima gore Tore ile Bilic kanli bicakliydi simdi bir aradalar.

Etiketler: