Son gün transferlerine baktım, içinde İngiliz takımı olmayan transfer yok gibi. Ya almışlar, ya satmışlar, ya kiralamışlar. İnanılmaz bir şey.
Dün gündemimize gelen ve 5 milyon euro teklif ettiğimiz söylenen Braga'lı Willy Boly Porto'ya gitmiş. Kaça gittiği bilinmiyor, ama 45 milyon serbest kalma bedeli var.
İngiliz takımlarının yaptıkları transferleri ve fiyatlarını yazmıyorum, moralinizi bozmaya gerek yok. (Mesela 28'lik Slimani 30 milyon euro'ya Leicester'a gitti)
Şanssızlığımıza mıdır bilemeyeceğim, fiyat range'imize uygun bir stoper satışı ya da kiralanması olmamış pek.
Senderos'u gördüm ismi bilindik ve beleşe Rangers'a giden. 2 senedir pek bir şey oynamamış da, gelseydi stoper diye yananları ismiyle serinletirdi yalandan da olsa.
Kaan Ayhan 500 bin euro'ya gitmiş, bence denenebilirdi.
Benim gözdem Papa Gueye hala takım bulamamış, takımsız oyuncular alınabiliyorsa biri söylesin şu adamı kulübe sevabına.
Belhanda Nice'e transfer olmuş. Nice Dante - Belhanda - Balotelli ile güzel bir takım kurdu, 4. torbadan Fener'in grubuna düşselerdi güzel olurdu.