Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9105824 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demek

Çevrimdışı tuncaboylu

ffp ağırlaşarak devam ediyor önümüzdeki sene denk bütçe vermemiz gerekiyor.
ama bu sene bonservis sınırlaması kalkıyor. bu rahatlayacağın anlamı taşımıyor eğer ek bir para
bulamazsak bonservis veremeyiz. Bunun finansmanını sağlamamız gerekiyor.
Ben kulübün açıklamasını tam anlamadım @Necmi abi.
"2 sene bitip 1 sene kaldığı için kısmi uygunluk yazıyor" demişler. Ama Fenerbahçe'nin 1 senesi bitti ve 3 senesi var, onlarınki tam uygunluk diyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kuntz

Adana-Başak-Fener maçlarını alırsak, Başakşehir'de Antalya deplasmanını kazanamazsa, Fb maçında tur atıyoruz sanırım .

Genelde derbilerde şampiyonluk ilan etme huyumuz var zaten  :evillol: MAF dönemi Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında ilan etmiştik mesela. Sonra Sergen attı şampiyonluk geldi var. Geleneğimizi sürdüreceğiz demek ki  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Ver müziği ;) Bu emre Belezoğlu denen karaktersiz dünyaya gelmiş geçmiş en büyük sahtekardır.pektemekte şadolsun içerde dışarda küllüm zarar..

rakip kiralık gönderir adamlar şampiyon olsun diye ellerinden geleni yapar biz kiralık
göndeririz oyuncumuz canımıza ot tıkar.
Ne güzelsin Beşiktaş senin yuvandan geçen adam gibi adam oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mustafa pektemek puan kaybi kesin demek
Yalnız bu Pektemek hiç İsmail gibi olmadı. Adam görevi yanlış anladı heralde, her maç gömüyor 1 tane.

Seneye kadroda tutmak lazım Ömer'in yerine.

Çevrimdışı Anıl1903

Adana-Başak-Fener maçlarını alırsak, Başakşehir'de Antalya deplasmanını kazanamazsa, Fb maçında tur atıyoruz sanırım .
Başakşehir'in Trabzon deplasmanı da var.Herşey lehimize devam eder inşallah.

Çevrimdışı Anıl1903

Yalnız bu Pektemek hiç İsmail gibi olmadı. Adam görevi yanlış anladı heralde, her maç gömüyor 1 tane.

Seneye kadroda tutmak lazım Ömer'in yerine.

Abi şuanda bile attığı gollerin çoğunluğu şans golleri.Bize geldiğinde yine başlar sakatlanmaya,golleri kaçırmaya denenmişi bir daha denemeyelim.İyi bir bonservise gönderelim en güzeli olur.

Çevrimdışı Kuntz

O ne ara Marsilya yaptı ya, ben hala Westham'da biliyorum onu  :)
Yaz transfer döneminde baya ismi geçiyordu.

Beni Marsilya'ya vermezseniz sakatlarım kendimi dedi  :evillol: Keserim ulen kendimi diye deli cevat modunda takıldı  :evillol: Talisca'dan da bu performansı bekliyoruz  :kop:

Çevrimdışı canU

Oh şampiyonluk artık çok net oldu haftaya yeneriz biz bu başakşehiri hiç iyi oynamıyorlar o defans açıklarını bize verirlerse dağıtırız bir de en iyi stoperleri olmayacak  :halay: :halay:

Bunun dışında kulübün yaptığı açıklamayla bizi aptal yerine koymasına anlam veremedim. Uefa sitesine girip bir anlaşmayı okuyun bir bu senekini okuyun, resmen bir yerlerde uyamamışız anlaşmaya. Ama neresi açıklanmıyor aptal yerine koyuyorlar bizi zaten devam edecekti diyerek. E başkan sene başında abou basın toplantısında kalkacak dedi metin albayrak kalkacak dedi. Hiç kandırmaya kalkmasınlar. Bir yerlerde bir hata oldu kapatılmaya çalışıyorlar sanki.

Ama bir yandan da büyük bir hata olsa büyük açık versek ozaman men verirlerdi. Bu kısmen men meselesi nedir biri açıklasa sevinicem artık. Kulüp söylesin nedir ne değildir kandırmaya çalışmasın! Acaba son 3 seneye bakıp da borç limitini geçiyorsunuz olayı mı? ozaman da anlaşma şartlarına yazarlardı sanki. Belki de uefanın böyle iyi siz 1-2 sene daha bu şekilde devam edin anca toparlarsınız iyiliğidir :D Gene de bir hayalkırıklığı yaratıyor ama bir açıdan da kulüp için iyi bir olay.

Çevrimdışı autopsy

Genelde derbilerde şampiyonluk ilan etme huyumuz var zaten  :evillol: MAF dönemi Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında ilan etmiştik mesela. Sonra Sergen attı şampiyonluk geldi var. Geleneğimizi sürdüreceğiz demek ki  :evillol:

Aynen, Fener maçında tur yakışır. 4 hafta kala turlayan hiç oldu mu bilmiyorum, bir rekor olabilir bu. Başakşehir'i yenersek zaten sonraki maçta Antalya'yı o moralle yenebileceklerini hiç sanmıyorum. Olabilir bu senaryo.

Çevrimdışı Kuntz

Kimse satılmaz muhtemelen ben abuo'yu alamayacağımıza üzülüyorum yazık oldu

Sıkma canını dostum Bakar kalacak.

Çevrimiçi Necmi

Ben kulübün açıklamasını tam anlamadım @Necmi abi.
"2 sene bitip 1 sene kaldığı için kısmi uygunluk yazıyor" demişler. Ama Fenerbahçe'nin 1 senesi bitti ve 3 senesi var, onlarınki tam uygunluk diyor.

fenerli bir yönetici geçen açıklama yapmışdı bu sene bir şekilde kriterleri sorunsuz atlatıyoruz ama
seneye uymamız imkansız demişti. ilk sene fenerin -30 M zarar gösterme hakkı var. yani uyduğu -30 zarar
bu seneye -20 ondan sonraki sene-10 sonrasında sıfır zarar olmak zorunda onlar yolun başında biz ilk sene bile
zar zor uyabilmişdik. -20 ile başladık biz. işte yöneticinin söylediğini söylemişler ilk seneye tam uymuşlar.
benim anlamadığım uefanın mali yılı 31 mayısda bitiyor ve bu tarih baz alınıyor. şimdiden uyup uyulmadığı neye göre
oluyor. Yanlız gs ile ilgili bir açıklama yapılmadı yanlış görmediysem.  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Oh şampiyonluk artık çok net oldu haftaya yeneriz biz bu başakşehiri hiç iyi oynamıyorlar o defans açıklarını bize verirlerse dağıtırız bir de en iyi stoperleri olmayacak  :halay: :halay:

Bunun dışında kulübün yaptığı açıklamayla bizi aptal yerine koymasına anlam veremedim. Uefa sitesine girip bir anlaşmayı okuyun bir bu senekini okuyun, resmen bir yerlerde uyamamışız anlaşmaya. Ama neresi açıklanmıyor aptal yerine koyuyorlar bizi zaten devam edecekti diyerek. E başkan sene başında abou basın toplantısında kalkacak dedi metin albayrak kalkacak dedi. Hiç kandırmaya kalkmasınlar. Bir yerlerde bir hata oldu kapatılmaya çalışıyorlar sanki.

Ama bir yandan da büyük bir hata olsa büyük açık versek ozaman men verirlerdi. Bu kısmen men meselesi nedir biri açıklasa sevinicem artık. Kulüp söylesin nedir ne değildir kandırmaya çalışmasın! Acaba son 3 seneye bakıp da borç limitini geçiyorsunuz olayı mı? ozaman da anlaşma şartlarına yazarlardı sanki. Belki de uefanın böyle iyi siz 1-2 sene daha bu şekilde devam edin anca toparlarsınız iyiliğidir :D Gene de bir hayalkırıklığı yaratıyor ama bir açıdan da kulüp için iyi bir olay.
Cezalı oyuncuları yok.

Ama hafta içi Fenerbahçe maçında kırmızı gören olabilir. Hatta Emre görürse şaşırmam, Fenerbahçe'ye kıyak yapayım derken bize de yapar.

Çevrimdışı Karabay

Perşembe günü koptuğum hayata geri nasıl dönerim diyordum ki başakşehir maçıyla nabzım tekrar canlandı.

Çevrimiçi Necmi

Aynen, Fener maçında tur yakışır. 4 hafta kala turlayan hiç oldu mu bilmiyorum, bir rekor olabilir bu. Başakşehir'i yenersek zaten sonraki maçta Antalya'yı o moralle yenebileceklerini hiç sanmıyorum. Olabilir bu senaryo.
şartlandırmayın kendinizi bence önemli olan şampiyon olmak ne zaman olduğumuz değil.
fener maçına çokda rahat çıkmak istemem o maçı ne yapıp edip almak gerekiyor.

Çevrimdışı abdusta

beraberlik Rize ye yaramasada,
Başakşehirin 1 puanı onu 2cilik için istim üstünde tutmaya devam edecek
yarınki olası GS-FB beraberleği onlarıda lig 2ciliğinden uzak tutacak
velhasıl ptesi günkü galibiyetimizle biraz daha hedefe yaklaşmış olacağız

Haydi Kartal,kupayı pençele

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

fenerli bir yönetici geçen açıklama yapmışdı bu sene bir şekilde kriterleri sorunsuz atlatıyoruz ama
seneye uymamız imkansız demişti. ilk sene fenerin -30 M zarar gösterme hakkı var. yani uyduğu -30 zarar
bu seneye -20 ondan sonraki sene-10 sonrasında sıfır zarar olmak zorunda onlar yolun başında biz ilk sene bile
zar zor uyabilmişdik. -20 ile başladık biz. işte yöneticinin söylediğini söylemişler ilk seneye tam uymuşlar.
benim anlamadığım uefanın mali yılı 31 mayısda bitiyor ve bu tarih baz alınıyor. şimdiden uyup uyulmadığı neye göre
oluyor. Yanlız gs ile ilgili bir açıklama yapılmadı yanlış görmediysem.  :alala:
Tamam ama kulübün yaptığı açıklama tutarsız geldi bana.
Diğer takımlar için kararlar Mayıs'ta açıklanacak.

Çevrimdışı canU

Gs'nin işi bayaa zor abi. 240 milyon zararları var daha bitmeden sezon. Anlaşmaları da olmadığı için son 3 senesinin zarar toplamına bakılacak. O noktada limitin çok üzerindeler. Tabi şu vergi cezası silindi onu düşürüp borçtan bir şekilde ikna edebilirler borç belli bir noktaya düştü diye. Onun dışında mayıs gibi yapıştırır uefa cezayı.

31 Mayıs'ta belki tekrar gözden geçirirler ama galiba projeksiyon yapıyor uefa ona göre karar veriyor. Belki uefa oyuncuları kiralık alıp, kiralama ücreti ödememize takıldı, sonuçta bir etrafında dolaşma yöntemi oluyor bu kiralama olayı. Sorun oradan olmuş olabilir. Kulüp açıklama yapıp bizi kandırmayıp anlatsa bilicez ama bilemiyoruz şimdi.

Çevrimdışı Gokhan-

Beni Marsilya'ya vermezseniz sakatlarım kendimi dedi  :evillol: Keserim ulen kendimi diye deli cevat modunda takıldı  :evillol: Talisca'dan da bu performansı bekliyoruz  :kop:

Valla Talisca'da az kırık değil, Payet'ten daha fazlasını yapacağına eminim.
Bonservissiz gelirse eğer 4 milyon € senelik maaş veririz  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kuntz

şartlandırmayın kendinizi bence önemli olan şampiyon olmak ne zaman olduğumuz değil.

Orası öyle de, o maça gergin çıkmazsak kafalar rahat olursa avantaj sağlayabilir.

Çevrimdışı Egos

Cezalı oyuncuları yok.

Ama hafta içi Fenerbahçe maçında kırmızı gören olabilir. Hatta Emre görürse şaşırmam, Fenerbahçe'ye kıyak yapayım derken bize de yapar.

bizim maçta epureanu cezalı.

Çevrimdışı autopsy

Yok canım tabii ki çok önemli bir detay değil de hedef kalmayınca hedef belirledim işte kafama göre  :D
Bu arada şu ffp mevzusunda birşeyler gizleniyor gibi geldi bana da .

Çevrimdışı canU

Cezalı oyuncuları yok.

Eppureanu cezalı abi sarı kart cezalısı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eppureanu cezalı abi sarı kart cezalısı.
Yok değil, baktım.

Çevrimiçi Necmi

kısmen men ne demek anlamadım zaten uymasanda takvim devam ediyor ek bir ceza anlaşma bitmeden verilmezki
bu sene uyamadığın şartı seneye telafi imkanın var. bu hakkın varken ek bir ceza söz konusu değil.
men nerde geçiyor :alala:

Etiketler: