Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9105852 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı canU

Yok değil, baktım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

spiker maçta öyle dedi abi şimdi ben de baktım 5 sarı kartı varmış nasıl cezalı dedi spiker çözemedim  :s20: :s20:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kısmen men ne demek anlamadım zaten uymasanda takvim devam ediyor ek bir ceza anlaşma bitmeden verilmezki
bu sene uyamadığın şartı seneye telafi imkanın var. bu hakkın varken ek bir ceza söz konusu değil.
men nerde geçiyor :alala:
Sanırsam bu 2 yıl ertelemeli men cezasıyla karıştırmış arkadaş :)

Çevrimdışı Egos

Eppureanu cezalı abi sarı kart cezalısı.

hem epureanu olmayacak, hem de hafta içi maç yapacaklar. yarınki maçı atlatalım önümüz açık.

Çevrimiçi Necmi

Yok canım tabii ki çok önemli bir detay değil de hedef kalmayınca hedef belirledim işte kafama göre  :D
Bu arada şu ffp mevzusunda birşeyler gizleniyor gibi geldi bana da .
ne gizleyeceklerki. borsaya bağlı şirketiz hiç bir şey gizlenemez kolay değil.
ana maddelere uyduk deniyorsa uyulmuştur.

Çevrimdışı 38life

Talisca kaldı hayırlı olsun  :D

Talisca: "Beşiktaş bana güven verdi, kendime getirdi, hayata bakış açımı değiştirdi"

Önümüzdeki sene oynayacak sonra Benficaya dönüp 1 sene oynayacak sözleşmesi bitecek ve bize bonservissiz geri gelecek. 3 sene bizde oynayacak 50 Milyon Euro'ya Real Madrid'e satacağız.

Çevrimdışı canU

kısmen men ne demek anlamadım zaten uymasanda takvim devam ediyor ek bir ceza anlaşma bitmeden verilmezki
bu sene uyamadığın şartı seneye telafi imkanın var. bu hakkın varken ek bir ceza söz konusu değil.
men nerde geçiyor :alala:

Yanlış yazmışım abi "kısmen uyma"  durumu. Yani büyük bir açık söz konusu değil bence anlaşmada yoksa cezayı yapıştırırlardı sanki? Gs ye öyle olmadı mı anlaşma içindeyken uymadılar açık çok fazlaydı men cezası aldılar? Bizimki men olmadığına göre sıkıntı büyük değil ama ne olduğunu kimse bilmiyor şuan, sanki normal bir durummuş gibi anlatıyor kulüp :money:

Çevrimiçi Necmi

Önümüzdeki sene oynayacak sonra Benficaya dönüp 1 sene oynayacak sözleşmesi bitecek ve bize bonservissiz geri gelecek. 3 sene bizde oynayacak 50 Milyon Euro'ya Real Madrid'e satacağız.
zaten öyle olursa döner devre arası bizle imzayı atar :D
Benfica girmez böyle riskin altına uygun bir bonservisle büyük ihtimal
anlaşma sağlanır gibime geliyor.

Çevrimdışı EagleForce

http://m.milliyet.com.tr/epureanu-besiktas-macinda-yok-basaksehir-2437151-skorerhaber/

Epureanu bizim macta yok. Bugun mac sirasinda kart gorunce haftaya cezali yazdi zaten. Beinsports hata yapmaz herhalde.

Çevrimdışı autopsy

ne gizleyeceklerki. borsaya bağlı şirketiz hiç bir şey gizlenemez kolay değil.
ana maddelere uyduk deniyorsa uyulmuştur.

UEFA'nın raporunda bazı kulüpler için tamamen uydu derken, bazıları için kısmen uydu denmiş. Ufak tefek de olsa bazı eksiklerimiz var demektir bu.
Oradaki kısmen uyum sürenin bir kısmı anlamında falan değil bence. Roma, Fb vs bazı kulüplerin de denetimleri devam edecek ama onların tamamen uyduğu söylenmiş.
Büyük bir sıkıntı yok muhtemelen ama bazı şartları tam yerine getirememişiz gibi sanki.
Bu arada biz uyamadıysak Fb nasıl uydu vs diyenler olmuş da şartlar gitgide ağırlaşıyor. Fb'nin ilk yıl uyması kolaydı zaten 30 milyon zarar hakları vardı. Zor günler yeni başlıyor onlar için daha .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulübümüzden Açıklama

Hıncal Uluç'un köşe yazısındaki ağır ithamlar ve hakarete varan ifadeler asla kabul edilemez.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcumuz Cenk Tosun hakkında, ifade özgürlüğü ve eleştiri sınırlarının dışına taşarak, aleni olarak hakaret ifadeleri kullanan Hıncal Uluç'u kınıyoruz.

Hıncal Uluç'a karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. 

Beşiktaş JK
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

rakip kiralık gönderir adamlar şampiyon olsun diye ellerinden geleni yapar biz kiralık
göndeririz oyuncumuz canımıza ot tıkar.
Ne güzelsin Beşiktaş senin yuvandan geçen adam gibi adam oluyor.
Abi eneramonun taklalarini nasil unutursun.

Basın yayın organlarında yer alan, Lyon ile oynadığımız maçta futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın sakatlığının nüksettiği, uzun bir süre forma giyemeyeceği iddiaları asılsızdır.

Futbolcularımız ile ilgili bu tür sağlık bilgilendirmeleri ihtiyaç görüldüğünde resmi kanallarımızca yapılmaktadır.

Resmi olarak duyurulmadıkça taraftarlarımızın bu tür iddialara itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Çevrimdışı caner.eryigit

rakip kiralık gönderir adamlar şampiyon olsun diye ellerinden geleni yapar biz kiralık
göndeririz oyuncumuz canımıza ot tıkar.
Ne güzelsin Beşiktaş senin yuvandan geçen adam gibi adam oluyor.
Aynen abi valla camiamızla gurur duyuyorum gerçekten Beşiktaş lı olmak büyük ayrıcalık.Juve İtalya da ne yaptıysa bizde bu kokoşlara onu yapıcaz abi inş.üstüne koyarak devam bam bam bam

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bu Pektemek hiç İsmail gibi olmadı. Adam görevi yanlış anladı heralde, her maç gömüyor 1 tane.

Seneye kadroda tutmak lazım Ömer'in yerine.

Olur mu yahu tam gorev adami. Simdi hic gol atamasa oynayamayacak oynatmazlar, ara ara gol atarsa daha cok oynatirlar, daha cok oynattikca daha cok puan kaybederler.

Goller geliyor ama puan kaybiyla beraber geliyor

Bu pektemekin kac golu oldu, abu kadar atmistir ligde

Çevrimiçi Necmi

Abi eneramonun taklalarini nasil unutursun.
oda gitti adam gibi kulübünün başarısı için oynadı işte bize yatmadı ya :bandit:
söylediğim bu zaten.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulübümüzden Açıklama

Hıncal Uluç'un köşe yazısındaki ağır ithamlar ve hakarete varan ifadeler asla kabul edilemez.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcumuz Cenk Tosun hakkında, ifade özgürlüğü ve eleştiri sınırlarının dışına taşarak, aleni olarak hakaret ifadeleri kullanan Hıncal Uluç'u kınıyoruz.

Hıncal Uluç'a karşı tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. 

Beşiktaş JK

işte böyle efendilik bir yere kadar :D

Çevrimdışı autopsy

Basın yayın organlarında yer alan, Lyon ile oynadığımız maçta futbolcumuz Ricardo Quaresma'nın sakatlığının nüksettiği, uzun bir süre forma giyemeyeceği iddiaları asılsızdır.

Futbolcularımız ile ilgili bu tür sağlık bilgilendirmeleri ihtiyaç görüldüğünde resmi kanallarımızca yapılmaktadır.

Resmi olarak duyurulmadıkça taraftarlarımızın bu tür iddialara itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

3 ila 7 haftalık sakatlık mı olur zaten yav, nasıl bir aralık o  :D

Aynen, Fener maçında tur yakışır. 4 hafta kala turlayan hiç oldu mu bilmiyorum, bir rekor olabilir bu. Başakşehir'i yenersek zaten sonraki maçta Antalya'yı o moralle yenebileceklerini hiç sanmıyorum. Olabilir bu senaryo.
Oldu daha yakin tarihte sanirim 3 sene once Fb Sampiyonlugu Nisan ayında ilan etmişti Ersun Yanalla

Çevrimiçi Necmi

Olur mu yahu tam gorev adami. Simdi hic gol atamasa oynayamayacak oynatmazlar, ara ara gol atarsa daha cok oynatirlar, daha cok oynattikca daha cok puan kaybederler.

Goller geliyor ama puan kaybiyla beraber geliyor

Bu pektemekin kac golu oldu, abu kadar atmistir ligde
5 gol attı sanırım 3 tanesini gs ye attı :D

Çevrimdışı mylife1903

Yok, bu seneryo satmaz. Azicik diram ve romantiZm eklemek lazim. Mesela karisindan bosansin, bir turk kizina gonlunu kaptirsin, evlenip hanim koylu olsun sonra turk milli takiminda oynasin.
Real olmaz, tipten kaybediyor ama barselona olur 50ye. Sonra oskar bizim

Çevrimdışı autopsy

Oldu daha yakin tarihte sanirim 3 sene once Fb Sampiyonlugu Nisan ayında ilan etmişti Ersun Yanalla

Baktım şimdi 31. hafta ilan etmişler, Fb maçında turlarsak 30. hafta oluyor bizimki.

Baktım şimdi 31. hafta ilan etmişler, Fb maçında turlarsak 30. hafta oluyor bizimki.
Ozaman

:mj: :mj: :mj: :mj:

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübümüzden Açıklama

Beşiktaş JK
Tazminat davası alacaklarsa, gebermeden alsınlar.

Çevrimdışı 38life

Yok, bu seneryo satmaz. Azicik diram ve romantiZm eklemek lazim. Mesela karisindan bosansin, bir turk kizina gonlunu kaptirsin, evlenip hanim koylu olsun sonra turk milli takiminda oynasin.
Real olmaz, tipten kaybediyor ama barselona olur 50ye. Sonra oskar bizim

Doğru bak onu hesap etmemiştim. Real çirkin futbolcu oynatmaz.

Çevrimiçi Necmi

UEFA'nın raporunda bazı kulüpler için tamamen uydu derken, bazıları için kısmen uydu denmiş. Ufak tefek de olsa bazı eksiklerimiz var demektir bu.
Oradaki kısmen uyum sürenin bir kısmı anlamında falan değil bence. Roma, Fb vs bazı kulüplerin de denetimleri devam edecek ama onların tamamen uyduğu söylenmiş.
Büyük bir sıkıntı yok muhtemelen ama bazı şartları tam yerine getirememişiz gibi sanki.
Bu arada biz uyamadıysak Fb nasıl uydu vs diyenler olmuş da şartlar gitgide ağırlaşıyor. Fb'nin ilk yıl uyması kolaydı zaten 30 milyon zarar hakları vardı. Zor günler yeni başlıyor onlar için daha .
evet kısmen uydu lafı soru işareti ama genede kısmen kelimesinden sonraki uydu kelimesi
çok önemli bir kelime o kısmen uymadıda olabilirdi.  :D  demekki ucu ucuna yakalamışız işte.
feneri sallayın o ilk basamakta biz son basamaktayız onlar daha o basamakları çıkarken çok kalp çarpıntısı geçirecek
zaten ilk yıl uymaması beklenemez FFP ilk yılı uyum şartları içeriyor. bir anda tak diye kaosun içine sokmuyor seni.
uefa bu kuralları kulüpleri kurtarmak için koyuyor yok etmek için değil. esas sıkıntı fener iki büyük geliri tribün ve stor gelirlerini
seneye çok daha büyük şekilde kaybedecek ve ffp ye göre daha az borçlanma şartı önüne gelecek gelecek sene aşmaları pek
mümkün görünmüyor.
önümüzdeki 5 yıl en ciddi rakiplerimiz nakavt olmuş durumda bizim bu 5 yılı çok iyi kullanmamız gerekiyor. doğru adımları atarsak 5 yıl
önlerinde olacağız sonrasındada bizi yakalamaları imkansız olacak. Bu günlerde yaşayacağımız bu sıkıntılar bizim geleceğimizi
garanti altına alacak.

Etiketler: