Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9103361 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı arda

19 takım saydım ben.

Güncel puan durumuna göre Highlighted arkadaşlar seneye yok ve ManU'nun EL'i aldığını varsayıyorum. Sevilla'da eleme meleme hertürlü çıkar diye düşünüyorum. Varmı aklınıza gelen başka takımlar?

Şu durumda 25. sıradayız 3*8 24  en az 17-24 bandı 3. torba olacak diye düşünüyorum tabi kriterler böle dangoz düz mantık sa!

Şu durumda 24. Sırada oluyoruz. 8'er gruptan
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

bu uefada bir tek bize gelince mi erekte oluyor  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Ya su sampiyonlugu satan olayi da kabak tadi verdi. Neden satsin? Adam sorunlu tamam, referandum konusunda gorus belirtti aptalca tamam ama biz onu sevmiyoruz cunku sampiyonlugu bilerek satti demek bence haksiz bir suclama. Tore'nin kapasitesi bu. Sezon sonuna dogru dusuyor. durum bundan ibaret. Abartmayin bence.
@Librarius  adam şampiyonluğu sattı. Kapasite düşmesinden bahseden kim
adam maçlara çıkmadı. Ödemesi gecikti diye oynamadı. Takım liderdi. sonra beş haftada
o rezil gs ye şampiyonluk hediye ettik. o çıkmamazlık yapmadan önce çıktığı son maçtada
eli belinde sahada durdu ayağına atılan toplara bile gitmedi. O gün ilk defa sahada formamızı giyen
bir oyuncuya küfrettim. Ben söylüyorum bu suçlama falan değil gerçeğin ifadesi. Geçen sene
şampiyon olduğumuzda taraftar takımla bütünleşirken arkasını dönüp soyunma odasına giden iki oyuncu vardı biri Tolga
diğeri Töre. Tolgatamam anlayabilirim onunki bir sitemdi taraftara kendine göre haklılığı vardı.
Hoş görülebilir. Peki Töreninki neydi.
Gelecek sene onun atacağı golle şl kupasını kaldıracağımızı bilsem onu genede bu takımda istemem.
bunun referandumla ne ilgisi var. Ben geçen senede söylüyordum ondan önceki senede. Ben hiç takmam
öyle şeylere herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım. Esas sıkıntı Törenin bonservisine sahip olan kulübe ve
taraftarına saygı duymaması. Buda onun Beşiktaşa bakış açısını gösteriyor. fikrini söylemesine çok takılmam
ama bunu iyi niyetle yapmadığınada adım gibi eminim.

Çevrimdışı Necmi

31 mayıs a kadar caner in opsiyonu var. Bu şartlarda alamıyoruz. Nasıl ffp cezası iyi oldu deniliyor şuanda anlamıyorum. Tüm sene rahat rahat alıcaz edicez diye düşünürken böyle ceza gelince yıkıldım. Gene satarız açılmayalım zaten borç işinde ama satmadan alamayınca son dakika aboubakar geliyor 3.3 alıyor paşalar gibi. Mecburen kira ödüyorsun bonservise vericeğine daha da saçma olay oluyor. Caneri 1milyon a almak varken belki de alamayacaksın. Çünkü hakkımızı mükemmel mitrovicle kullandık
@canU  hem bilgisizce konuşuyorsun hemde çok ileri gidiyorsun.
mali yıl olarak uefa bir haziran dan bir haziranı kabul ediyor. Canerin opsiyonu
bu mali yıl içinde yani 31 mayısda doluyor ona verilecek para bu yılın hesabına girer
zaten ya opsiyonu kaldıracaktık yada mali yıl içinde transferi yapacaktık. yani bonservis
zorunluluğu kalksa bile bu caner durumunu etkilemiyordu. Onun transferini bu sene sınırları
içinde yapmak zorundaydık.

Çevrimdışı Necmi

Önümüzdeki senede kiralık oyunculara devam demek bu herhalde. Sezon başından bu yana önümüzdeki sene rahatça transfer yapacağız diyen @Necmi Abi'ye duyurulur :)
FFP anlaşması bu sene kalkacağını söylüyordu anlaşma orda duruyor.
buna karşılık söylemenin nesi sakıncalı. Bir daha adımı kullanırken dikkatli ol.
neyi ima etmeye çalışıyorsun. Bunu söyleyen ben değildim yapılan anlaşmaydı.
halada rahatça transfer yapabiliriz. Bu rahatlık etrafa para saçmak değildir.

Çevrimdışı Necmi

Abi Dursun ozbek haklı , sosyal medya hesaplarinin basinda kim varsa suclu o

Biliyorsun daha gecen hafta benzer bir tweet nedeniyle Ridvan Akarla yollarımizi ayirma durumunda kaldik

Boyle sorumluluk sahibi kişilerin biraz daha dikkatli olmasi gerekiyor :tabe:

Gs lilerin Çoğunun genel kafa yapisi bu soysal medya hesaplarının basindaki arkadas gibi olsada bu Tweete tepki gösteren Gs li sayisinin azimsanmayacak derecede olduğunu gördüm.
haklı falan değil gs resmi hesabından bahsediyoruz Rıdvan akar kendi kişisel hesabından
paylaşım yaptı. Resmi hesaptan yapılırsa başındaki kişi değil kulübün kendisi suçludur. Rıdvan Akar
o paylaşımı kulüp resmi hesabından yapsaydı. Kulüp suçluydu kaldıki yanlış bulduğun bir şey yapıldı
hemen kaldırır özür yazısı düzenlersin bütün gün hesapta yayınlamazsın. Bu kadar saf olma.
bu onların kulüp politikası bu şekilde mutlu oluyorlarsa olsunlar bu bizi değil kendilerini küçültür.
yada böyle büyük olduklarını düşünüyorlarsa devam etsinler.
Birileri geçmişini yaşar birileride geleceğine yürür.

Çevrimdışı Necmi

Bende ayni sekilde dusunuyorum. Zaten bu sezon transfer kisitlamasi sondu, denk butce ve kadro kisitlamasi galiba devam ediyordu. Antlasma tek anlasma zaten, 3 tane sozlesme imzalamiyorsun. Baskan da sattigin kadar al, olayi bitiyor ama ffp devam ediyor demisti.

Tercume hatasi ve anlayis hatasi olabilir. Transfer, denk butce ve kadro kisitlamasi antlasmasinin kismen devami yaziyorsa ki ben onu anladim. Turkce meali denk butce ve kadro kisitlamasi devam ediyor ama transfer kisitlamasi olmayacak anlami cikartir.
23 oyuncuyu 25 e çıkartmıyoruz transfer kısıtlaması devam ediyor demişde olabilirler. transfer kısıtlaması ve bonservis kısıtlaması farklı şeyler. 23 den fazla oyuncu alamazsın demek zaten transfer kısıtlaması oluyor. Bunu tam anlamak gerekiyor. Bu sene oda kalkıyordu belkide onu kaldırmayı uygun görmediler.

Çevrimdışı Necmi

Twitterın varsa Cem Fante çok güzel şekilde açıklamış. Hatta açıklamaya devam ediyor. Ancak kimse neden ceza aldığımızı bilmiyor...

Hatta şu flood u oku
https://twitter.com/CemFante/status/855486111862411264
açıklama değil yorum bu farkı ayırın Cem Fanta fener cezasınıda çok iyi açıklamışdı.
ama açıklamalarının hepsi çöpe gitti :)
yazılarını keyifle okuyorum ama biraz fazla net ve kendinden emin konuşuyor.
Beklemek lazım.

Çevrimdışı Necmi

Bu sene 4.cü torbadaki takımlardan biri Monacoydu :D Ama okadar şanssız kuralar çekmiyoruz artık olmaz öyle birşey herhalde :)
gelecek sene leipzig ve hoffenheim Almanya ikincisi ve üçüncüsü olarak
şl de 4. torbaya giriyor. %25 ihtimal çekmek. Fransadan Nice geliyor 4. torbaya
rusyadan spartak kesin büyük ihtimal cska da gelir.
real, barça, atletico, seville, chelsea, tohtnam, liverpool, city, Bayern, Dortmunt, juve, roma, Napoli, Monaco, PSG, Benfica, Porto, Sporting. shakter, Kiev, Anderlech 21 takım kesin gibi 3. torbaya 3 bilet var. buda ön elemeyle gelecek takımlarla alakalı hiçte kesin bir şey yok ön elemeden oly gelmeyeceğini hollandadan ajax gelmeyeceğini çeklerden prag gelmeyeceğini kim garanti eder. yada isviçreden baselin
yani bize kadar sırada bayağı takım var.üstteki takımlar hesaplanıp 3. torbaya gireriz deniyorda alttan gelip ön elemeyle listeye adını yazdıracak takımlar hesap edilmiyor.

Çevrimdışı Necmi

19 takım saydım ben.

Güncel puan durumuna göre Highlighted arkadaşlar seneye yok ve ManU'nun EL'i aldığını varsayıyorum. Sevilla'da eleme meleme hertürlü çıkar diye düşünüyorum. Varmı aklınıza gelen başka takımlar?

Şu durumda 25. sıradayız 3*8 24  en az 17-24 bandı 3. torba olacak diye düşünüyorum tabi kriterler böle dangoz düz mantık sa!

19 takım saydım ben.

ülke puanı olarak üstümüzdeki takımlardan yola çıkıyorsunuz burda ön eleme oynayacak ve çıkma ihtimali yüksek takımlarıda koyun
3 bilet var biri uefa kontenjanı iki bilet kalıyor en şanslı olanı biz oluyoruz çünkü ön eleme oynamıyoruz. birde rusyadan bu sene bizim puanımızdan daha iyi bir takımın gelmeme ihtimali yüksek. ve almanyadan bizden düşük iki takım geliyor. ama ülke sıralamasında bizden düşük ama takım sıralamasında yüksek olan ve playoff a seri başı girecek takımlar var ve önümüzdeki sene başlıyordu sanırım yeni kurallar yani üstteki takımlar ön eleme oynamayacak olursa bu sefer ön elemede şl ye girebilecek taş gibi takımlar var girdikleri anda önümüze geçiyorlar.

Çevrimdışı ozankarakoc

'LYON maçında sakatlanan Quaresma'dan gelen haberlerin iç açıcı olmadığı öğrenildi.

Portekizli yıldızın Trabzon maçında sağ bacağından yaşadığı sakatlığın tekrarladığı bildirildi. Kasığında kanama ve ödem tespit edilen Q7'nin tetkiklere göre 3 veya 7 hafta oynamayacağı belirtildi. Bu durum şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıkacak Beşiktaş'ta keyifleri kaçırdı.'

Kaynak: Totomaç
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

sıralama yapılırken bir şeyede dikkat etmek lazım önümüzdeki sene ilk elemeler başladığında
bir sene silinip önümüzdeki sene puanları listeye dahil olacak şl torbalarını yaparken o anki sıralamamı
yoksa bu seneki sıralamamı geçerli olacak ona bakmak lazım. ilk  yıl olan 2.040 puan silinip yerine 7.00 puan civarı eklenecek
eğer gelecek seneki anlık puanlama önemliyse yukardanda bir çok takım altımıza düşer. Alttan bizi geçebilecek takım yok.

Çevrimdışı EagleForce

sıralama yapılırken bir şeyede dikkat etmek lazım önümüzdeki sene ilk elemeler başladığında
bir sene silinip önümüzdeki sene puanları listeye dahil olacak şl torbalarını yaparken o anki sıralamamı
yoksa bu seneki sıralamamı geçerli olacak ona bakmak lazım. ilk  yıl olan 2.040 puan silinip yerine 7.00 puan civarı eklenecek
eğer gelecek seneki anlık puanlama önemliyse yukardanda bir çok takım altımıza düşer. Alttan bizi geçebilecek takım yok.

Bildigim son 5 yilin puanina bakiliyor. Oynanan yilin puanlari o seneyi etkilemiyor. Yani biz 45.840 puan ile 43. siradan katilacagiz. Gs 58.840 ile 31., Fb 51.840 ile 39. Ama bir sonraki sene (2018-19), Gs ve Fb'nin 12/13'den 24er puani silinecek. Bizim ayni yil puanimiz sadece 2. Seneye de onlardan cok puan toplayacagimiz dusunulunce epey bir fark atacagiz sarisin kardeslere.

Çevrimdışı İhsan

19 takım saydım ben.

Wolfsburga kullandığın çizgi, Hakaret gibi olmuş. Kavgada kulanılmaz :D :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu seneki sıralama etkili olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ülke puanı olarak üstümüzdeki takımlardan yola çıkıyorsunuz burda ön eleme oynayacak ve çıkma ihtimali yüksek takımlarıda koyun
3 bilet var biri uefa kontenjanı iki bilet kalıyor en şanslı olanı biz oluyoruz çünkü ön eleme oynamıyoruz. birde rusyadan bu sene bizim puanımızdan daha iyi bir takımın gelmeme ihtimali yüksek. ve almanyadan bizden düşük iki takım geliyor. ama ülke sıralamasında bizden düşük ama takım sıralamasında yüksek olan ve playoff a seri başı girecek takımlar var ve önümüzdeki sene başlıyordu sanırım yeni kurallar yani üstteki takımlar ön eleme oynamayacak olursa bu sefer ön elemede şl ye girebilecek taş gibi takımlar var girdikleri anda önümüze geçiyorlar.
Hesap basit abi, 43. sıradayız ve bizden iyi puana sahip 24 takım görmezse 3. torbadayız.
Bunun tek istisnası, büyük liglerden birinde bizden düşük puanlı takımın şampiyon olup ilk torbadan girmesi(Leicester gibi) ve torbaların kayması.
Bu sene öyle bir şey sadece Nice liginde şampiyon olursa söz konusu olur gibi duruyor, o da zor ihtimal. Olsa bile 1 takım etkiliyor.
Yani çok muhtemelen 3'te olacağız.

Çevrimdışı İhsan

Aynen öyle, Astana Mastana gelirse rahat olur.

Ben Böyle düşünmüyorum.

Astanaya karşı puan kayıp etme riski bizde diğer gruptaki takımlara göre daha yüksek olur.
1. Olmamız imkansız olduğunu düşünürsek en ideal grup bence 1 tane çok çok güçlü takımın çekilmesi (Barca, Bayern) gibi. İkincilik için rekabete girebileceğimiz iki takım daha olmalıdır, kendi aralarında puan kaybetmeliler. Yani Barça, Roma, BJK ve Leipzig gibi bir grubu, Benfica, Roma, BJK, Astanaya karşı tercih ederim.

Nedeni:
Bizim içerde Barçaya karşı puan alma olasılığı diğerlerine göre daha yüksek. (az puanla ikinci olabiliriz)
Bizim Astanada puan kaybetme olasılığı diğerlerine göre daha yüksek. (daha fazla puanla 3. olabiliriz)

Aynı sorunu bu sene yaşadık. Benfica yerine Barça olsaydı ikinci olurduk!
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2017, 08:09:54 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

gelecek sene leipzig ve hoffenheim Almanya ikincisi ve üçüncüsü olarak
şl de 4. torbaya giriyor. %25 ihtimal çekmek. Fransadan Nice geliyor 4. torbaya
rusyadan spartak kesin büyük ihtimal cska da gelir.
real, barça, atletico, seville, chelsea, tohtnam, liverpool, city, Bayern, Dortmunt, juve, roma, Napoli, Monaco, PSG, Benfica, Porto, Sporting. shakter, Kiev, Anderlech 21 takım kesin gibi 3. torbaya 3 bilet var. buda ön elemeyle gelecek takımlarla alakalı hiçte kesin bir şey yok ön elemeden oly gelmeyeceğini hollandadan ajax gelmeyeceğini çeklerden prag gelmeyeceğini kim garanti eder. yada isviçreden baselin
yani bize kadar sırada bayağı takım var.üstteki takımlar hesaplanıp 3. torbaya gireriz deniyorda alttan gelip ön elemeyle listeye adını yazdıracak takımlar hesap edilmiyor.

@Necmi abi
liglere tek tek baktım.
3. torbaya girme şansımız, 4. torbaya girmeye göre daha yüksek şu anda.
Üzerimizde olanlar elemelere gidemeycek gibi duruyor. Bekleyim bakalım
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi MUSTAFA_

@Necmi abi
liglere tek tek baktım.
3. torbaya girme şansımız, 4. torbaya girmeye göre daha yüksek şu anda.
Üzerimizde olanlar elemelere gidemeycek gibi duruyor. Bekleyim bakalım
Bir aksilik olmazsa 3. torbadayız. Nasıl diye sorarsanız twitterda biri paylaşmış. Floodu şu linkten okuyabilirsiniz:

https://twitter.com/BatuhanBayazit/status/855321751814668288

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Böyle düşünmüyorum.

Astanaya karşı puan kayıp etme riski bizde diğer gruptaki takımlara göre daha yüksek olur.
1. Olmamız imkansız olduğunu düşünürsek en ideal grup bence 1 tane çok çok güçlü takımın çekilmesi (Barca, Bayern) gibi. İkincilik için rekabete girebileceğimiz iki takım daha olmalıdır, kendi aralarında puan kaybetmeliler. Yani Barça, Roma, BJK ve Leipzig gibi bir grubu, Benfica, Roma, BJK, Astanaya karşı tercih ederim.

Nedeni:
Bizim içerde Barçaya karşı puan alma olasılığı diğerlerine göre daha yüksek. (az puanla ikinci olabiliriz)
Bizim Astanada puan kaybetme olasılığı diğerlerine göre daha yüksek. (daha fazla puanla 3. olabiliriz)

Aynı sorunu bu sene yaşadık. Benfica yerine Barça olsaydı ikinci olurduk!
4. torbadan zayıf takım gelmesi her zaman için iyidir abi.
3. olmak garanti olursa, takım üzerinde stres azalır. Ayrıca 4. torbadan gelen takımın gruptan çıkma ihtimali de az olur.
İlk 2 torbadan gelen takımlar belirleyici olur bu durumda. İlk torbadan Real, ikiden Porto geldi. 4'ten Leipzig geldiği an herşey karışır, bizim bu seneki gruba döner. Oysa Astana gelse, Porto'yu geçersen ikinci turdasın geçemesen bile UEFA'dasın.

Çevrimdışı tangaz

günaydın Efendiler  :)

kahrolsun uefa !
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

23 oyuncuyu 25 e çıkartmıyoruz transfer kısıtlaması devam ediyor demişde olabilirler. transfer kısıtlaması ve bonservis kısıtlaması farklı şeyler. 23 den fazla oyuncu alamazsın demek zaten transfer kısıtlaması oluyor. Bunu tam anlamak gerekiyor. Bu sene oda kalkıyordu belkide onu kaldırmayı uygun görmediler.

Transfer kısıtlaması devam edecekse, Talisca'yı 1 sene daha kiralayabilmek için bile oyuncu satmamız/kiralamamız gerekecek.

Aboubakar'ın yerine kimin alınacağı da muamma olacak tabii ki.

Çevrimdışı tangaz

ffp hedefleri kısmen tutturulduğu için deniyor metinde, ben yönetimden açıklama bekliyorum nedir bu tutmayan kısım içerikli...

Çevrimiçi Rasim

bu Transfer yasginin deveam etmesi baya sikintili gibi duruyor. Yannlis hatirlamiyorsam baskan transfer yasagi bu sene kalkiyor ffp devam ediyor demisti en son. :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı arda

Wolfsburga kullandığın çizgi, Hakaret gibi olmuş. Kavgada kulanılmaz :D :biggrinking:

High Definition Wide Range Vizyon ekledim :D Yakıştı ama  :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: