Ya su sampiyonlugu satan olayi da kabak tadi verdi. Neden satsin? Adam sorunlu tamam, referandum konusunda gorus belirtti aptalca tamam ama biz onu sevmiyoruz cunku sampiyonlugu bilerek satti demek bence haksiz bir suclama. Tore'nin kapasitesi bu. Sezon sonuna dogru dusuyor. durum bundan ibaret. Abartmayin bence.
@Librarius adam şampiyonluğu sattı. Kapasite düşmesinden bahseden kim
adam maçlara çıkmadı. Ödemesi gecikti diye oynamadı. Takım liderdi. sonra beş haftada
o rezil gs ye şampiyonluk hediye ettik. o çıkmamazlık yapmadan önce çıktığı son maçtada
eli belinde sahada durdu ayağına atılan toplara bile gitmedi. O gün ilk defa sahada formamızı giyen
bir oyuncuya küfrettim. Ben söylüyorum bu suçlama falan değil gerçeğin ifadesi. Geçen sene
şampiyon olduğumuzda taraftar takımla bütünleşirken arkasını dönüp soyunma odasına giden iki oyuncu vardı biri Tolga
diğeri Töre. Tolgatamam anlayabilirim onunki bir sitemdi taraftara kendine göre haklılığı vardı.
Hoş görülebilir. Peki Töreninki neydi.
Gelecek sene onun atacağı golle şl kupasını kaldıracağımızı bilsem onu genede bu takımda istemem.
bunun referandumla ne ilgisi var. Ben geçen senede söylüyordum ondan önceki senede. Ben hiç takmam
öyle şeylere herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım. Esas sıkıntı Törenin bonservisine sahip olan kulübe ve
taraftarına saygı duymaması. Buda onun Beşiktaşa bakış açısını gösteriyor. fikrini söylemesine çok takılmam
ama bunu iyi niyetle yapmadığınada adım gibi eminim.