Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168371 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel ve Bakambu aslnda is yapabilecek oyuncular alinirsa neden alındılar demem lakin algıda kaybediyorlar

Cita yükseldiği icin yetersiz geliyor bize okadar

Gönül isterki Brahimi olsun Taison olsun Narsring olsun Depay olsun ama su Ulke şartlarında Visca - Babel - Bakambu iyi bile bu lig içinde fazlasiyla yeterliler

Sadece Cok uzun ve büyük kontrat yapmamak lazim , mumkunse kiralik olsunlar.. :busted_cop: :busted_cop:
@38life @Gokhan-  mesele aslinda tamda bu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Amma gömmüşünüz Babel'i  :)

Babel her türlü bizde iş yapar. Burdaki olumsuz yargının zamanında Paşa'da oynamasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Direk Liverpool'dan alsaydık bu kadar laf kesinlikle edilmezdi. :)

Babel iyidir. Bu yoklukta gideri var ki zaten kanat olarak alıyoruz, forvet olarak değil. Skorer, hızlı, kendine göre güçlü ve vuruşları iyi bir oyuncu. Kanatta oynayarak içeri katedebilecek, forveti çiftleyebilecek bir oyuncu. Bu siyasi ortamda öpüp başımıza koyalım. Nesini beğenmiyorsunuz anlamadım. :)

Çevrimdışı Gokhan-

@Yunus Emre Dökmeci

Millet şimdi bana neresiyle güler, gerçi çokta umrumda değil ama bir şey diyeceğim.

Brahimi'yi beğenmiyorum, topla çok sevişiyor her ne kadar göze hoş gözükse de bu takım oyununu yavaşlatan bir unsur bana göre.

Ama Babel topu aldığı an da direkt önünde ki boşluğu değerlendirip zımbalayan bir adam, eveleme geveleme yok.
Babel'in şu an ki formu hakkında bir bilgim yok ama, Kasımpaşa'da oynadığı topu oynasın yeter bize.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kalyoncu

Babel gelesiye Aras,Kerim,Olcay oynasın.

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlıda çok oyuncu var göze çarpan.ndiaye musa ve delarge. Özellikle delarge çok değişik bir tip.yerli havuzuna da irfancan.
@MURAT abi genclerden oyuncu alinmasina uyuz oluyorum ben. Mesela o irfancan osmanlida oynasa tamam.
Benim begendigim yerli oyuncu musadan sonra okay. Tittum ben o cocugu birakmam artik.
Tabi ben mesela bir hurriyet fani olaraktan cok da kaale alinmamaliyim ama neyse

Çevrimdışı LuceGel

Ama o kanatlarında ki Regattin ile sol bekleri de güzel.Adamların bütün transferleri nokta atışı nerdeyse helal olsun.

İrfancan ile de Fb ilgileniyormuş sanırım, Cavcav gene saf silkeleyecek :)
İrfancanla saf silkeleniyorsa cavcav bizide silkelesin  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Beğenenler neye göre beğeniyor diye sormuşsun kardeşim, ben onun için tekrar oku dedim.

Hee benim dışımdakilere soruyorsan o ayrı.

Ben kimsenin daha iyisini istemesine bir şey demiyorum ama, şu şartlarda fazlası olmayacaktır.Devre arasında iyi bir adamı takımından kopartmak zordur, kabul ettirsen bile bunu parayla yaptırabilirsin ki bu da biz de yok.
Bedava Babel kabul edilebilir benim nazarımda, yarım sezon+opsiyonlu bir anlaşma yapılabilir mi bilmiyorum ama eğer olursa hem Babel'den daha fazla verim alma şansımız artar hem de sezon sonunda çöplüğe dönüşme durumunda da kurtuluruz.

Bakambu'nun olma şansı varsa o daha hoş olur tabii. @38life
Babel bedava gelecekse olumlu. Yok imza parasi bilmem ne cikacaksa kutudan gelmesin.
Mesela 500bin yeni turkiye lirasina oynasin babel yarim sezon okey, tutarsa karijma ne aliyorsa o verilsin.
Bukambu ise yula vol2

Çevrimdışı cursedofdragon

hay ağzın bal kaymak yesin.

Elimizde ki bütün kanatları birleştirip voltran'ı oluşturcaz galiba :)

Aras,Kerim,Olcay,Oğuzhan Aydoğan :)
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 20:19:56 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Amma gömmüşünüz Babel'i  :)

Babel her türlü bizde iş yapar. Burdaki olumsuz yargının zamanında Paşa'da oynamasından dolayı kaynaklandığını düşünüyorum. Direk Liverpool'dan alsaydık bu kadar laf kesinlikle edilmezdi. :)

Babel iyidir. Bu yoklukta gideri var ki zaten kanat olarak alıyoruz, forvet olarak değil. Skorer, hızlı, kendine göre güçlü ve vuruşları iyi bir oyuncu. Kanatta oynayarak içeri katedebilecek, forveti çiftleyebilecek bir oyuncu. Bu siyasi ortamda öpüp başımıza koyalım. Nesini beğenmiyorsunuz anlamadım. :)
Aras ve kerim kadar katki verir en kotu

@Yunus Emre Dökmeci

Millet şimdi bana neresiyle güler, gerçi çokta umrumda değil ama bir şey diyeceğim.

Brahimi'yi beğenmiyorum, topla çok sevişiyor her ne kadar göze hoş gözükse de bu takım oyununu yavaşlatan bir unsur bana göre.

Ama Babel topu aldığı an da direkt önünde ki boşluğu değerlendirip zımbalayan bir adam, eveleme geveleme yok.
Babel'in şu an ki formu hakkında bir bilgim yok ama, Kasımpaşa'da oynadığı topu oynasın yeter bize.
Babeli bende beğeniyorum abi hele ki su Siyasi ortamda gelebilecekler icinde en iyilerden biri kesinlikle is yapar , Şutör oyuncu adamda eksiltiyor

Bakambuda olur ona da hayir demem

Ikisi de daha once Bu ligde oynadilar devre arasi icin iyi transferler olur uyum sorunu acisindan ama dedigim gibi cok uzun sureli kontrat yapmamak lazim

Dedigim gibi Gönül ister , Taison - Depay - Brahimi - Narsring olsun ama bu şartlarda zor gibi gözüküyor

Çevrimdışı mylife1903

Aman abi cavcav bizi silkelemiyor genelde harflerle oynayip oyle seeeediyor pektemek gibin

Çevrimdışı Kalyoncu

Aras ve kerim kadar katki verir en kotu
En iyi şeklide Olcay kadar katkı verir. Böyle çöp transfer yapacaksak yapmayalım böyle devam edelim.

Çevrimdışı mylife1903

En iyi şeklide Olcay kadar katkı verir. Böyle çöp transfer yapacaksak yapmayalım böyle devam edelim.
O da olumlu. Saglikli kafasina odun yemis bir tore bize seviye atlatir aslinda

Çevrimdışı brkntcnr

Benim şahsen Babel istememe sebebim geleceği düşünerek yapılan bir transfer olmamasından kaynaklanıyor. Zaten Quaresma olmuş 33  öteki kanada da Babel en fazla yarım sezon idare edebileceğiz. Yarım sezonluk iş için 2,5 yıllık sözleşme bağlamaya gerek var mı? Başkan kendi ağzıyla Beşiktaş artık oyuncu alırken satışını da düşünecek, Al al al devri bitti artık al sat devri diye. Babel' i kime satacağız? Çin Katar falan masallarıyla da kendimizi avutuyoruz.

O anlamda soylemedi bence

Yani değeri 5 ise 10-12 m ye kitler demek istiyor bence :D :tabe:

Çevrimdışı Kalyoncu

Sezonu kapatmış.

Ameliyat oldu ve Sezonu kapattı

Çevrimdışı underworld

Babel geleceğine 100 sefer Kerim Frei oynasın

Çevrimdışı Savaş

Bu adamlardan ne performans gördün ki bu sene bunu diyebiliyorsun? Oynasın, oynasınlar da ilk kötü maçlarında yine gömülsünler burada. :)

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki? Taison, Brahimi falan mı? Babel'e ikinci Quaresma olur diyenler Taison, Brahimi istiyor :)

Babel iyidir, yoklukta gideri var. Düşük bi maliyetle kabul edilebilir.

Çevrimdışı mylife1903

Sezonu kapatmış.
Ulann tore.
Simdi bu tore bizim oyuncumuz mu degil mi
Gomeyim mi gomeyemiyor muyum?
Gafa kalmadi

Ben seviyom bu keratayi tam dayaklik ustune nerde bir sacmalik gidip toreyi buluyor.

Seviyom herifi

Çevrimdışı mylife1903

Bu adamlardan ne performans gördün ki bu sene bunu diyebiliyorsun? Oynasın, oynasınlar da ilk kötü maçlarında yine gömülsünler burada. :)

Ne bekliyorsunuz anlamadım ki? Taison, Brahimi falan mı? Babel'e ikinci Quaresma olur diyenler Taison, Brahimi istiyor :)

Kese kagidi diyorsun babele yani

Çevrimdışı Mehmet57

Babel'in Serdar Aziz'i maymuna cevirmesini hatirliyormusunuz?

1:45

Çevrimdışı Kalyoncu

Babelden nasıl bir performans bekliyorsunuz?

Çevrimdışı Gokhan-

Her futbolcunun bir ederi vardır, ve cavcav'ın futbolcuları 3 büyüklere genel de ederinin üstünde kakalanır, makul bir fiyata verebileceğini düşünüyor musun?
Bir çoğuda bonservisinin altında ezilip top oynayamaz, örnekleri çok.En basiti zamanında aldığımız Okan Koç, İrfancan'dan daha sükseliydi geldi bize sonuç :)
Bize ve diğer istanbul takımlarına çok güzel kazıkları olmuştur zamanında.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: