2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357663 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Çin kulübü kontenjan sorunu yaşıyor,demba bayı verecek yer arıyorsa üzerine para versin..gelen parayla traorenin maaşını veririz..herkes kazanmış olur...

Hamam parasını da versinler mi abi?  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tesbitin dibi olmuş kesinlikle katılıyorum Mehmet Ali, yarın maystro saplar mı ne dersin  :bandit:
toparladı biraz abi ama yetmez benim beklentim çok yüksek maestrodan murat abi, yarınla alakalı beklentim talisca saplayacak  :D

Çevrimdışı Savaş

Afedersiniz de hadi Adebayor'a eyvallah dedik tamam ama Traore ile anlaşılmışsa yine illa Demba Ba gelecekse o iş olmaz.

Traore ile anlaşıldıysa alacaksın arkadaş. Harbi Traore ile anlaşılıp yine de Demba Ba gelecekse rezalet derim o işe ben.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 23:51:07
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Sunderland'a dönecekse kasmaya gerek yok, kalsın orada.

Fenerbahçe'ye gelecek gibi olursa, salça oluruz.

Sunderland düşecek abi son sıradalar.
Maddi olarak satacaklarmış, fener zaten alamazda biz alırsak işimize yarar çok iyi şekilde .

Çevrimdışı bjk4ever

Biz deplasmanda Vodafone Arena'daki gibi baklava dizilimiyle oynadık mı hiç?

Kayseri macinda oynamistik. Bir de sanirim icerideki Bursa macinin 2. Yarisinda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

fener karayevi aldı ya işte shaktarın oyuncusu zoryoda oynuyordu devre arası fenere geldi
bizde sol beki alırsak aynı şey olacak sobol du sanırım adı oda shaktarın oyuncusu ama zoryoda oynuyor
kiralık sözleşmesi iptal olacak bize gelecek @tuncaboylu

Onu biliyorum abi, Zorya razı olmak zorunda çünkü bir nevi pilot takımı Shaktar'ın.

Ama CSKA'nın razı olması garip geldi, epey oynatmışlar ilk devrede.

Çevrimdışı Tolga

Şenol hocanın tanımına fazlasıyla uyan bir oyuncu. Ayağı da düzgün. Birebirde kuvvetli. Attığı gollere bakarsak savunma arkasına atılan toplarda da etkili. Baya gol atabilir gelirse. Ancak ben Demba yı alıp transferi kapatacağımızı düşünüyorum. Aras giderse de Sobol gelir gibi geliyor bana
Traore en azından alıp direk oynatıp katkı alabileceğimiz bir oyuncu.

Ba anca sezonun son 5-6 maçında oynar gibi gözüküyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Sunderland düşecek abi son sıradalar.
Maddi olarak satacaklarmış, fener zaten alamazda biz alırsak işimize yarar çok iyi şekilde .

sunderland 3e bırakacaksa gelsin başlasın ama öle fener gibi maaş vermeyiz 1,8e oynasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

badem Fırat'a göre Aras ayrılmak üzereymiş, izin vermişiz teklif de varmış, Şenol hoca hiç tutmadı arası gitmesi kötü olmaz.
seyrettiğim birkaç maçta olcayın 2 tık altı göründü.olcayın formsuz veya çöküntü yaşadığı dönem gibi.uzun bir süre top oynamamış olmanın verdiği yetersizlik.belki bir anadolu takımında yarım dönem rehabiltasyon iyi gelir.

Çevrimdışı Alper1903

Kayseri macinda oynamistik. Bir de sanirim icerideki Bursa macinin 2. Yarisinda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Hoca Aras'ın gidişine onay verdiyse, demek ki ikinci planımız (q7-babel sakatlığında) bu olacak o zaman.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Traore en azından alıp direk oynatıp katkı alabileceğimiz bir oyuncu.

Ba anca sezonun son 5-6 maçında oynar gibi gözüküyor.
Tercihi Demba dan yana kullanırsak büyük kumar oynamış oluruz. Traore kaç senedir fm de  Beşiktaş a getirdiğimde sezonda 30 gol bırakmasından dolayı reelde de izleyip takip ettiğim bir oyuncu. Gelirse kanat ortalarıyla kalan maçlarda saçma gol sayısına ulaşabilir sırık gibi boyuyla

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sunderland 3e bırakacaksa gelsin başlasın ama öle fener gibi maaş vermeyiz 1,8e oynasın
biz Beşiktaşız murat abi büyük düşünmemiz gerekiyor, 3.yıldızdan sonra Robben gibi birileri lazım Lens kesmez artık  :iblush:

Çevrimdışı tuncaboylu

Afedersiniz de hadi Adebayor'a eyvallah dedik tamam ama Traore ile anlaşılmışsa yine illa Demba Ba gelecekse o iş olmaz.

Traore ile anlaşıldıysa alacaksın arkadaş. Harbi Traore ile anlaşılıp yine de Demba Ba gelecekse rezalet derim o işe ben.

Bu Traore soyadında bir şey var galiba, herkesin aklına başka bir Traore mi geliyor nedir?  :alala:

Arkadaşlar bahsi geçen Traore bu:

http://www.transfermarkt.com/lacina-traore/profil/spieler/69006

Adam son 3.5 senede 11 lig golü atabilmiş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şenol Hocanın Traore'yi isteyeceğini düşünüyorum.
Umarım sözünü dinletebilir.

Çevrimdışı tangaz

kira bedeli olmaksızın ve maaşıda 750 bin olacak bir traoreyi almamak büyük hata olur umarım başkan o hatayı yapmaz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Traore soyadında bir şey var galiba, herkesin aklına başka bir Traore mi geliyor nedir?  :alala:

Arkadaşlar bahsi geçen Traore bu:

http://www.transfermarkt.com/lacina-traore/profil/spieler/69006

Adam son 3.5 senede 11 lig golü atabilmiş.
Bahsi geçen sakat Demba mı 11 gol atan direk oynatabileceğin Traore mi? Saçma bir soru oldu devre arası direk oynayacak oyuncu alınır. (Finansı işin içine koymazsak)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

biz Beşiktaşız murat abi büyük düşünmemiz gerekiyor, 3.yıldızdan sonra Robben gibi birileri lazım Lens kesmez artık  :iblush:

iyide robbenin kendisi var sadece gibisi yok yani muadili yok keratanın birde bayernle geçen hafta sözleşme yeniledi  :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Traoreyi veto edıp Ba'yı almak bence bu yılın en büyük hatası olur. Hazır oyuncu hemde hocanın istediği tipten bir oyuncu. Ba tamam seviyoruz , iyi adam ama bizim için hemen bir forvet lazım şampıyonluğu son haftalara bırakmayalım.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahsi geçen sakat Demba mı 11 gol atan direk oynatabileceğin Traore mi? Saçma bir soru oldu devre arası direk oynayacak oyuncu alınır. (Finansı işin içine koymazsak)

Yahu senede ortalama 3 gol atıyor adam, direkt oynatsan ne olacak?

Çevrimdışı underworld

kira bedeli olmaksızın ve maaşıda 750 bin olacak bir traoreyi almamak büyük hata olur umarım başkan o hatayı yapmaz.
İş bu noktaya geldikten sonra almamak büyük hata olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyide robbenin kendisi var sadece gibisi yok yani muadili yok keratanın birde bayernle geçen hafta sözleşme yeniledi  :bandit:
shaqiri murat abi  :D

Çevrimdışı 38life

Traore ve Ba birlikte alınacak büyük ihtimalle. Aras, Rhodolfo, Ömer'e güle güle.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2017, 00:04:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Buyrun Traore . Senol Hocamız onayladıysa tamamdır ;)

Çevrimdışı Alper1903

Traore öyle müthiş bir forvet değil hatta vasat bile sayılabilir ama şu şartlarda almamak hakikaten hata olur.

Çevrimdışı tangaz

İş bu noktaya geldikten sonra almamak büyük hata olur.

ara transferde bu koşullarda ve hocanın tarifine uygun başka adam bulamazsın. bence düşeş gelmiş durumda

Etiketler: