2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348614 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu transfer döneminde yaş tahtaya basımıyor adam Çok garantici bu sene.
yok garantici demeyelim ona  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ama konuşulan rakamlar gs vizyonuna düşük kalır. 1 milyon kira 2 milyonda maaş atsınlar  :D
:kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

ama konuşulan rakamlar gs vizyonuna düşük kalır. 1 milyon kira 2 milyonda maaş atsınlar  :D

Aynen.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Demba'yı zaman zaman kanatta da kullanabiliriz, tekniği ve topla hızlanması fena değil.

Hoca Aras'ı ondan ötürü kolayca sildi sanırım.
bence en son alternatif olur, Abu ve Cenk'ten sonra gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

bence en son alternatif olur, Abu ve Cenk'ten sonra gelir.

Maç içinde dönüşümlü oynarlar.

Çevrimiçi Necmi

Abi Kap tan daha çok güveniyorum transferde :tabe:
hımmm
ne diyeyim allah utandırmasın.
ama kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin derim ben.

Çevrimiçi murat

Aslında tam Galatasaray transferi @MURAT abi, sakatlık geçmişi, bitiricilik sorunu, menajer kitlemesi.

İnanılmaz cidden, Iorfa'nın ruh ikizi gibi.  :D
salt kafa vuran veya benzeri tek atımlık kurşunu olan oyuncu tiplemesini uygun bulmuyorum.uzaktanda vuracak kafada vuracak adamda geçecek  bitiriciliği yüksek  vs silahı bol oyuncu lazım bize.orada tek oynatacaksan herşeyden az veya çok bişeyler olması lazım.bu tarz pivot forvet tipinin bir yancısı olması lazım hakan şükürün arifi gibi.

Çevrimdışı bjk4ever

Aras da gonderilecekse back-up plani ya Cenk/Aboubakar'i kanatlara yedek olarak dusunmek ya da kanatlardan birine birsey olunca baklavali 4-4-2'ye donmek.
Lacina Traore potansiyelli oyuncu, her acidan elimizdekilerden daha klas, pivot ozelligi de var, ama Vodafone Arena'da rakiplere sahayi dar edecek, CL'de kendisine guvenecegimiz super yildiz mi? Sanmam.

Bu sene de sampiyon olursak forvete yazin net bir transfer gerekir. Aboubakar, Cenk, Ba falan da olmaz, oraya forma sattiracak, rakipleri tir tir titretecek bir adam gerekir. Gerekirse transfer butcesinin 70-80%ini basip oraya net bir adam almak gerekir. O yuzden simdi alacagimiz adam o oyuncunun onunu tikamamali, ya da direkt o oyuncu olmali. Lacina Traore 6 ayligina kiralanirsa kesinlikle varim, ama uzun vadede sikintili olur bence.

Çevrimiçi Necmi

En çok isteme nedenim de bu zaten şahsen, seneye Gomez gibi hanımköylü bir adamla uğraşmak yerine Demba BA ile devam ederiz sinir-stres yaşamayız en azından.
zaten gomez seneyede yapacağı belli sonuna kadar oyalayıp seni cebinde son seçenek
olarak tutacak araya başka takım girerse zıplayacak. Dembaba bu sene kalırsa seneye gitmez zaten bir yere
Gomezmi Dembaba mı denirse Dembaba yı tersih ederim son tercihi değil ilk tercihi olan giysin
formamızı 3 aşağı 5 yukarı gomez kadar atar avrupada daha fazlasını atar. Dembaba oynarken savunma futbolu oynuyorduk
biliçin korkularıyla oynayan takımda bile oldukça iyi golcüydü bu takımda sağlıklı dembaba uçar.

Çevrimdışı tuncaboylu

salt kafa vuran veya benzeri tek atımlık kurşunu olan oyuncu tiplemesini uygun bulmuyorum.uzaktanda vuracak kafada vuracak adamda geçecek  bitiriciliği yüksek  vs silahı bol oyuncu lazım bize.orada tek oynatacaksan herşeyden az veya çok bişeyler olması lazım.bu tarz pivot forvet tipinin bir yancısı olması lazım hakan şükürün arifi gibi.

Abi bu adamın tüm geçmişini inceledim şimdi, kafa falan vurduğu da yok.

Boyu uzun diye millet pivot zannediyor.

Attığı 55 golü inceledim transfermarkt'ta, 6 tanesi kafayla.

Asist desen, senede 2 asist ortalaması var. Kaçı kafayla, onu da bilmiyoruz.

Burada 2 maç oynasın, "O boyla nasıl kafa vuramıyorsun" diye soy sop girişirler adama.

Çevrimdışı bjk4ever

O bahsettigin adami world-class takimlar bulamiyor, biz nasil bulalim?
Gomez de agirdi, adam eksiltemezdi ama takima nasil katki sagladi gorduk.
Bizim oyun formatimiza uyacak forvet pivot ozelligi de olan, kalipli, gol vurusu olan forvet.
Tiplemeye ornek vereceksem Gomez, Mandzukic, Lewandowski, Cavani, Diego Costa, Lukaku gibi oyuncular sayabilirim.
Tabii pivot ozelligi daha az golcu ozelligi daha cok kirmalar olabilir Huntelaar, Luiz Adriano, Falcao gibi.
Ama tipleme olarak bu tipte bu oyuncu lazim. Ustteki oyunculari bu arada oyuncu tiplemesi olarak yazdim, kalite olarak cok cok zor tabii ki o oyuncular.
Bu arada pivot forvetin illa cift forvette oynamasina gerek yok, arkasinda Talisca ve solunda Babel de gayet iyi olur. Mesela Nobre de arkasindaki Tuncay ve Alex'e cok gol attiriyordu. Illa her 1.90'lik pivot forvetin yaninda 1.60'lik pirpir forvet olacak diye birsey yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

zaten gomez seneyede yapacağı belli sonuna kadar oyalayıp seni cebinde son seçenek
olarak tutacak araya başka takım girerse zıplayacak. Dembaba bu sene kalırsa seneye gitmez zaten bir yere
Gomezmi Dembaba mı denirse Dembaba yı tersih ederim son tercihi değil ilk tercihi olan giysin
formamızı 3 aşağı 5 yukarı gomez kadar atar avrupada daha fazlasını atar. Dembaba oynarken savunma futbolu oynuyorduk
biliçin korkularıyla oynayan takımda bile oldukça iyi golcüydü bu takımda sağlıklı dembaba uçar.

Katılıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hadi şunu izleyelim de, keyfimiz yerine gelsin:

Çevrimiçi murat

Burada 2 maç oynasın, "O boyla nasıl kafa vuramıyorsun" diye soy sop girişirler adama.
topu tutabiliyormu?boyuna göre çevikmiş bunu öğrendim.

Çevrimdışı bjk4ever

Illa kafa golu veya asist sayisiyla degerlendirmemek gerekir. Traore boyuna gore baya fuleli oyuncu, takimi daha cok o sekilde kullanmis olabilir.
Ki pivot ozelligi derken top saklamak, stoperi yormak vs de onemli mesela, bu tur seyler istatistikle kolay kolay olculmez.

Çevrimiçi murat

O bahsettigin adami world-class takimlar bulamiyor, biz nasil bulalim?
Gomez de agirdi, adam eksiltemezdi ama takima nasil katki sagladi gorduk.
Bizim oyun formatimiza uyacak forvet pivot ozelligi de olan, kalipli, gol vurusu olan forvet.
Tiplemeye ornek vereceksem Gomez, Mandzukic, Lewandowski, Cavani, Diego Costa, Lukaku gibi oyuncular sayabilirim.
Tabii pivot ozelligi daha az golcu ozelligi daha cok kirmalar olabilir Huntelaar, Luiz Adriano, Falcao gibi.
Ama tipleme olarak bu tipte bu oyuncu lazim. Ustteki oyunculari bu arada oyuncu tiplemesi olarak yazdim, kalite olarak cok cok zor tabii ki o oyuncular.
Bu arada pivot forvetin illa cift forvette oynamasina gerek yok, arkasinda Talisca ve solunda Babel de gayet iyi olur. Mesela Nobre de arkasindaki Tuncay ve Alex'e cok gol attiriyordu. Illa her 1.90'lik pivot forvetin yaninda 1.60'lik pirpir forvet olacak diye birsey yok.
bobo mesela bu saydığım kriterlere uyuyordu.top class olmasada var bu tipte adamlar.mesela yime tekrar olacak ama ligimizde kweuke.

Çevrimdışı Gokhan-

Katılıyorum Necmi abi, bir tık altı olsun aidiyet hisseden adam olsun.
Eğer ki Gomez'in yerinde Dem BA olsaydı, Wolsburg-Fio-Gomez üçgeninde dönen üçkağıda izin vermezdi, gitse bile Beşiktaş'ın bu transferden hakkı olanı almasını sağlardı.
Gomez hem oyaladı, hem de bizim hakkımıza çökülmesine göz yumdu, 5 para etmez gözümde.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Orhan

Abi gülüyoruz ediyoruz ama sen o rakamları ikiyle falan carp :D

Çevrimdışı tuncaboylu

topu tutabiliyormu?boyuna göre çevikmiş bunu öğrendim.

Videosundan izlediğim kadarıyla Ibrahimoviç tarzında bir adam.

Millet o boyla Koller tarzı bir şey bekliyor, ama alakası yok.

Çevrimiçi murat

Videosundan izlediğim kadarıyla Ibrahimoviç tarzında bir adam.

Millet o boyla Koller tarzı bir şey bekliyor, ama alakası yok.
yıllar önce fransada böyle bir adam vardı olivier thomert diye ona benziyor sanırım.

Çevrimdışı Orhan

hımmm
ne diyeyim allah utandırmasın.
ama kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin derim ben.
Mübalağa yapıyorum abi zaten ama bu yıl fena değildi. Nasri için butun güvenilir hesaplar bitti ucak gitti derken falan da kesin konuşmadı hiç.

Çevrimdışı bjk4ever

bobo mesela bu saydığım kriterlere uyuyordu.top class olmasada var bu tipte adamlar.mesela yime tekrar olacak ama ligimizde kweuke.

Uyuyorlar da genel kalite olarak yetmeyince de olmuyor. Forvetinde Bobo varsa 5 yilda 1 kere sampiyon olursun, Gomez geldigi sene sampiyon yapar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı tuncaboylu

Illa kafa golu veya asist sayisiyla degerlendirmemek gerekir. Traore boyuna gore baya fuleli oyuncu, takimi daha cok o sekilde kullanmis olabilir.
Ki pivot ozelligi derken top saklamak, stoperi yormak vs de onemli mesela, bu tur seyler istatistikle kolay kolay olculmez.

Onları yapan Aboubakar var zaten elimizde.

İzlediğim gollerin çoğu kanattan gelmiş. Adama kafa topu atmıyorlar, yerden orta yapıyorlar.

Çevrimdışı Orhan

Liverpool'a attığı gol geldi aklıma adamı fena geçmişti birebirde :bawling:

Çevrimiçi murat

Uyuyorlar da genel kalite olarak yetmeyince de olmuyor. Forvetinde Bobo varsa 5 yilda 1 kere sampiyon olursun, Gomez geldigi sene sampiyon yapar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
bende farklı birşey söylemedim zaten.traorenin kalitesi yeterli değil diyorum.bizim sistemimize uymaz.

Etiketler: