2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348604 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

radyolarda hatıralar sardı 4-1 yanımı şarkısı hit olmuş  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Cop futbolcu, koca popolu, cins cins faul yapmaktan baska bi numarasi yok, daha da geri gidecektir. Cozuldu onun durumu daha da bizim anadolu takimlari duble yol birakmaz ona.

silvestre warelanın futbol  aklı lensi donunda sallar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

radyolarda hatıralar sardı 4-1 yanımı şarkısı hit olmuş  :icool:
Sisman kadin sarkisini soylemeden fbnin dirami bitmez abi

Karlar duser
Duser duser aglarim
Hep ismini
Hep ismini
Anarim

Nakarat, hep beraberrr kaaaarlaaar duser

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Eger Demba ba sahaya cikabilecek durumda ise, cok dogru bir karar olur.  Sezon ortasi bonservis ile alinan adamdan hayir gelmiyor genelde. 

Ayak kirilmasi, adele kopmasi gibi degil. Demba'ba eger sahaya cikacak durumda ise form yakalamasi 2 hafta surer. Kalite, bitiricilik, oyun zekasi, takima adepte sureci gibi bir endisemiz olmaz. Bu adam her turlu gol atar.

Zaten oyun icinde bos kosu yapan birr oyuncu degil, enerjisini tasarruflu kullanir. Topu nasil, nerde rahat alabilecegini cok iyi biliyor. Bizim Abou'da tam tersi, esek gibi kosup, mucadele ediyor ama oyunu okuyamadigi icin bir hayrini goremedik. Bitiriciligi var ama yok. Kalite var ama garip bir adam.

Çevrimdışı tangaz

fener oyuncularıyla dikiyle aiziyle ülkenin eğlence kaynağı yeminle. inşallah istifa etmezler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Eger Demba ba sahaya cikabilecek durumda ise, cok dogru bir karar olur.  Sezon ortasi bonservis ile alinan adamdan hayir gelmiyor genelde. 

Ayak kirilmasi, adele kopmasi gibi degil. Demba'ba eger sahaya cikacak durumda ise form yakalamasi 2 hafta surer. Kalite, bitiricilik, oyun zekasi, takima adepte sureci gibi bir endisemiz olmaz. Bu adam her turlu gol atar.

Zaten oyun icinde bos kosu yapan birr oyuncu degil, enerjisini tasarruflu kullanir. Topu nasil, nerde rahat alabilecegini cok iyi biliyor. Bizim Abou'da tam tersi, esek gibi kosup, mucadele ediyor ama oyunu okuyamadigi icin bir hayrini goremedik. Bitiriciligi var ama yok. Kalite var ama garip bir adam.
Abunun yerine degil, omerin yerine geliyor zaten. Son 10-15 dakikalarda oynayacak, yarin bile 10 dakika oynar bence kirik iyilestiyse

Çevrimdışı mylife1903

Ben batmam batırırım abi rahat ol sen
Ne batması ne alaka ? Aziz Yıldırım denen lavuk tan bahsediyoruz farklı biri değil
Ben azizin karı dan farkı yok demeye getiriyorum anlatamadım herhalde neyse.
Kadin hanim bayan ifadeleri var demek istiyorlar

Çevrimdışı OrhanAker

Kupa maclarinda ismael oynuyor abi,

Bu beyin naklinden sonra ismael biraz canlandi, kirmizi bile goruyor, gol bile atiyor
:kop: :kop:

Çevrimdışı mellfred

Ne batması ne alaka ? Aziz Yıldırım denen lavuk tan bahsediyoruz farklı biri değil
Israrla cinsiyetçilik yaptığının farkında bile değilsin

Çevrimdışı tangaz

Kadin hanim bayan ifadeleri var demek istiyorlar

birde kadınlarla azizi bir tutmak kadınlara bir hakaret unsuru içeriyor

Çevrimdışı mylife1903

birde kadınlarla azizi bir tutmak kadınlara bir hakaret unsuru içeriyor
Nefret sucu abi

EssiLor

• Ziyaretçi

Yahu cinsiyetçilikle ne alakası var ? Ben farkına vardım zaten farkettiyseniz bir genelleme yok yani burda.
Ben ne konuştuğumu biliyorum.
Olayı farklı yerlere çekmeyin.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 22:54:12 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tangaz

fırat günayer beşiktaş lacina traoreile her konuda antlaştı son karar başkanın diyor  :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı cagdas44

Hocam şöyle diyeyim sosyal medyada da çok paylaşılan bir söz var "Ben karıncayı bile incitmem dersinde karınca o bile den incinir" diye. Bile dediğin zaman bir tarafı küçümsemiş oluyorsun kadın bile dediğin anda incinen kadınımız oluyor aziz beyin ifadeleri anlatımları yanlış olabilir ama kadınlarımızla bir ederek kadınlarımızı aşağıya çekmek yanlış olur

Çevrimdışı Berat

Yahu cinsiyetçilikle ne alakası var ? Ben farkına vardım zaten farkettiyseniz bir genelleme yok yani burda.
Ben ne konuştuğumu biliyorum.
Olayı farklı yerlere çekmeyin.

Bayağı bir cinsiyetçilikle alakası var, Necmi abinin dediği gibi bi' çık hava al. Kelimeleri seçerken dikkat etmen gerekiyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Aman anlatma, biz anladik senin kafanda olani.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Git bu yazdigini annene okut, senin suratinin ortasina yapistirsin bir tane.

Çevrimdışı MUSTAFA_

fırat günayer beşiktaş lacina traoreile her konuda antlaştı son karar başkanın diyor  :busted_cop:
Şuan Fırat Günayer e söylemek istediğim  :D

Yalan söylüyorsun ulenn!

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Abunun yerine degil, omerin yerine geliyor zaten. Son 10-15 dakikalarda oynayacak, yarin bile 10 dakika oynar bence kirik iyilestiyse

Senin dedigin bir kac hafta icin gecerli. Ba form tutarsa Abou son 10-20 dk kossun diye alir Senol hoca onu. Baska ise yarayacagi yok zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aziz yildirim bizim sureyya abi icin devreye girmis, sureyya abinin verdigi cevabi yayinlayamiyoruz

Raketci icin de bizim elimizde belge var ahanda 30milyon yuro cektiler. Simdi cikip biz de algi yapalim, besiktas 30milyonluk futbolcularin pesinde, diye

Aziz yildirim 4+1 diyormus yabanci futbolcular icin. Yeni aklina gelmis

Yabancı sınırlaması yeniden gelse ne işine yarayacak, o da ayrı komedi.

Hani altyapıdan sağlam oyuncular çıkaran bir takım olsalar, onun avantajını kullanacaklar diyeyim.

E maddi durumun zaten berbat, Türkiye'den de adam alamayacaksın.

5 yabancıya geri dönülse, Fenerbahçe sahaya çıkaracak 18 adam bile bulamaz.

Çevrimdışı 38life

Lig 5.cisinin hangi sartlarda Avrupa ligine gitme hakki doguyordu?

Çevrimdışı tangaz

Şuan Fırat Günayer e söylemek istediğim  :D

Yalan söylüyorsun ulenn!

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lig 5.cisinin hangi sartlarda Avrupa ligine gitme hakki doguyordu?
Türkiye kupasını kazanan ligde avrupaya gitmeye hak kazanırsa  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

pastırma koktu. :D

Etiketler: