2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359473 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Cidden şu Yusuf Yazıcı'yı alalım ya :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

ben başkann yerinde olsam hem traoreyi hem dembayı ikisini de kiralarım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 23:31:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Cidden şu Yusuf Yazıcı'yı alalım ya :D

Trabzon bugün ki mactan sonra kesinlikle vermez. Tolgay+Aras isterler ;)

Çevrimiçi Necmi

Ozaman kupa finalisti gitmiyor mu?
hayır uefa kaldırdı o kuralı kupayı alan ligde avrupayı garantilediyse lig 5. gidiyor.

Çevrimdışı levitate

Trabzon bugün ki mactan sonra kesinlikle vermez. Tolgay+Aras isterler ;)

O yüzden ilişkileri iyi tutmak lazım abi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

çiçek gönderelim açılış galibiyetinizi kutlarız die  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 23:35:06
  • Beylikdüzü-İstanbul

Olcay sagolsun baya düzeltti ki diğer renklilere nazaran bizim ilişkilerimiz cok cok iyi Trabzon camiası ile. Yazıcı'dan ziyada Lens'e odaklanalım. Sezon sonuda dönecekmiş. Son darbe olur bunlara

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

uygunmuş bence
Mehmet Ali kaç olmasını bekliyorsun 250 bin mi  :D
@tangaz abi bedava demba ba gelse sanki daha iyi gibi @mylife1903 abimin dediği gibi biraz lüks kaçar abi ondan şey ettim yani birkaç sene önce olsaydı traoreyi isterdim abi   :iblush:

Çevrimdışı underworld

badem Fırat'a göre Aras ayrılmak üzereymiş, izin vermişiz teklif de varmış, Şenol hoca hiç tutmadı arası gitmesi kötü olmaz.
Ohh ohh hadi inşallah

Çevrimdışı 38life

hayır uefa kaldırdı o kuralı kupayı alan ligde avrupayı garantilediyse lig 5. gidiyor.

fenerin hala avrupaya gitme şansı var ozaman. Ama 2 tane ön eleme oynasınlar öyle gitsinler. Ağustosta mesai başlar :)

Çevrimdışı levitate

Olcay sagolsun baya düzeltti ki diğer renklilere nazaran bizim ilişkilerimiz cok cok iyi Trabzon camiası ile. Yazıcı'dan ziyada Lens'e odaklanalım. Sezon sonuda dönecekmiş. Son darbe olur bunlara

Şampiyon olamazlarsa kalmaz zaten sorun yok :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Aras neye gore gidiyor yahu. Takimda kanat oyuncusu kalmadi ustelik yabanci kontenjani da kaplamiyor bildigim kadariyla. Cok sacma degil mi? Babel Quaresma Aras disinda kanat kalmadi takimda.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Aras hem yabancı hemde katkı verecek biri değil

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi bedava demba ba gelse sanki daha iyi gibi @mylife1903 abimin dediği gibi biraz lüks kaçar abi ondan şey ettim yani birkaç sene önce olsaydı traoreyi isterdim abi   :iblush:

ikisinide alalım he traore hem demba biri nasılsa bedawa çıksın rehabilite olsun o ara traore döktürürse demba rehabilite oldugu ile kalır abilik yapar, traore bekleneni veremezse o ara demba girer dewreye falan filan büyük düşünün bir de rakipler iyice psikolojik üstünlüğü ele alırlar  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aras hem yabancı hemde katkı verecek biri değil
bir de Şenol Hoca Karijma, babelden sonra yerine göre Cenk ve Abuyu kullanır. Arasa pek şans vereceğini zannetmiyorum.

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Çin kulübü kontenjan sorunu yaşıyor,demba bayı verecek yer arıyorsa üzerine para versin..gelen parayla traorenin maaşını veririz..herkes kazanmış olur...

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu forum öyle bir hale geldi ki insanlar düşüncelerini özgürce ifade edemiyor kısıtlıyorsunuz milleti
Oyüzden bende gidiyorum bu forumdan
Yazık gerçekten çok yazık söyleyecek çok birşey yok.

Çevrimdışı Tolga

Traore ile anlaştıysak onu almak daha mantıklı olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Hangi kural abi, Benfica tutup sene ortasında Talisca'yı başka takıma kiralayabilir mi yani?
fener karayevi aldı ya işte shaktarın oyuncusu zoryoda oynuyordu devre arası fenere geldi
bizde sol beki alırsak aynı şey olacak sobol du sanırım adı oda shaktarın oyuncusu ama zoryoda oynuyor
kiralık sözleşmesi iptal olacak bize gelecek @tuncaboylu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 23:45:40
  • Beylikdüzü-İstanbul
Bu forum öyle bir hale geldi ki insanlar düşüncelerini özgürce ifade edemiyor kısıtlıyorsunuz milleti
Oyüzden bende gidiyorum bu forumdan
Yazık gerçekten çok yazık söyleyecek çok birşey yok.

Hayırdır kardesım?

Sansür olmaz burda?

Hakaret küfür olmaksızın herseyi söyleyebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Traore ile anlaştıysak onu almak daha mantıklı olur.
Şenol hocanın tanımına fazlasıyla uyan bir oyuncu. Ayağı da düzgün. Birebirde kuvvetli. Attığı gollere bakarsak savunma arkasına atılan toplarda da etkili. Baya gol atabilir gelirse. Ancak ben Demba yı alıp transferi kapatacağımızı düşünüyorum. Aras giderse de Sobol gelir gibi geliyor bana

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

bizle sozlesmesi var artik , ancak biz istersek verirsek olur. Biz izin vermez isek anlasma bitene kadar hicbir yere gidemez.

sözleşmeye koydularsa satabilir diye gider tutamazsın. talisca bizde iki yıl kiralık ama birinci yılın sonunda Benfica nın
satma hakkı var isterse satar. ama opsiyonlu olduğumuz için biz alıyoruz deyip engelleyebiliriz. Tek fark o almazsak  :by2:

Çevrimdışı tangaz

bir de Şenol Hoca Karijma, babelden sonra yerine göre Cenk ve Abuyu kullanır. Arasa pek şans vereceğini zannetmiyorum.

tesbitin dibi olmuş kesinlikle katılıyorum Mehmet Ali, yarın maystro saplar mı ne dersin  :bandit:

Çevrimdışı Alper1903

Biz deplasmanda Vodafone Arena'daki gibi baklava dizilimiyle oynadık mı hiç?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her türlü Traore derim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sunderland'a dönecekse kasmaya gerek yok, kalsın orada.

Fenerbahçe'ye gelecek gibi olursa, salça oluruz.

Etiketler: