2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348588 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Keske Lens'i biz alsak sezon sonunda. Kac paradir bir Lens ?

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma dan azizin iftiralarına yalanlama gelmedi yalnız sadece Beşiktaş ı seviyorum demiş
Tüm bunlar yalan dememiş yalanlamamış kardeşim quaresma konusunda aklımda ciddi şüpheler var
Quaresma konusunda aziz yıldırım niye yalan söylesin ki ? Azizin bahsettiği kişi Niye talisca değil Oğuzhan değil aboubakar değil Quaresma ? Demekki Quaresma fenere gitmek istemiş kardeşim
Quaresma yı severdim ama şu durumdan sonra şüphelerim var.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 22:19:35 Erdem Ayaz ]

Çevrimiçi Necmi

Gürcan bilgiçin dediğine göre Jeremain Lens
Fenerde Kiralık Sene sonu kulübüne geri dönecekmiş
günaydın opsiyonlarıda yok

Çevrimiçi Necmi

Quaresma konusunda aklımda ciddi şüpheler var
Quaresma konusunda aziz yıldırım niye yalan söylesin ki ? Azizin bahsettiği kişi Niye talisca değil Oğuzhan değil aboubakar değil Quaresma ? Demekki Quaresma fenere gitmek istemiş kardeşim
ne zaman doğru söylüyorki :alala:
forumumu trolleme niyetindesin
az akıllı olsaydı o kadar oyuncu varken quaresma demezdi
fenerlilere bile güldürdü kendini :D

Çevrimdışı ProjectOrigin

Quaresma dan azizin iftiralarına yalanlama gelmedi yalnız sadece Beşiktaş ı seviyorum demiş
Tüm bunlar yalan dememiş yalanlamamış kardeşim quaresma konusunda aklımda ciddi şüpheler var

:D

Beşiktaş taraftarının takımda en çok Quaresma'yı sevdiği bir sır değil. 
Güray'da Aziz'e menejerleriyle haber yollamış  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Aspor mu izliyon yahu, adamin meneceri aciklama yapti. Turkiyedeki avukati piyasayi kizistirmak istemis olabilir, diye dusunuyorum ben.

Ustelik azizin kumpasi da olabilir. Bizim raketciyi sordugumuz gibi menecerine faks cekersin, sartlari sorarsin, fahis bir fiyat alirsin nezaketen, bunu da belge olarak kullanirsin.

Çevrimiçi Necmi

Kupa maclarinda ismael oynuyor abi,

Bu beyin naklinden sonra ismael biraz canlandi, kirmizi bile goruyor, gol bile atiyor

bizim kulüp gönderirken kullanma klavuzunu vermeye unuttu galiba oralarla öyle
oynanırmı. kurcalarken iyice dağıttılar adam baksana Beşiktaşta bunca sene yapabildiğini
fenerde iki kupa maçında yaptı :busted_cop:

EssiLor

• Ziyaretçi

ne zaman doğru söylüyorki :alala:
forumumu trolleme niyetindesin
az akıllı olsaydı o kadar oyuncu varken quaresma demezdi
fenerlilere bile güldürdü kendini :D
Sorunda o abi zaten ben farklı bişey söylemiyorum
Okadar adam değilde niye quaresma kardeşim ?
Ne trollemesi abi ne alakası var ben anlamam öyle trollemek nedemek falandır falandır anlamam bilmem öyle şeyleri
Aklıma gelen birşey abilerim ve kardeşlerimle paylaştım içimde kalmasın
Bide yalanlama da gelmedi bu duruma nediyorsun ?
Hayır ben fenere gitmek istemedim dememiş Beşiktaşı seviyorum falan demiş.

Çevrimdışı mylife1903

Ayni erman, buyuk takim alehine penalti verilmiyor, diyor. Yahu gecen hafta alanyaspor maci neydi yahu

Çevrimdışı tangaz

Sorunda o abi zaten ben farklı bişey söylemiyorum
Okadar adam değilde niye quaresma kardeşim ?
Ne trollemesi abi ne alakası var ben anlamam öyle trollemek nedemek falandır falandır anlamam bilmem öyle şeyleri

adam türkiyede beşiktaştan başka takımda oynamam die 50 defa söyledi beşiktaş olmasa dediler beşiktaşı kurardım dedi.
bence şansını fazla zorluyorsun  :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

neden desinki şimdi kalkıp azizimi ciddiye alsın sen Beşiktaşdan gittikten sonra
hiç istenmediğinimi sanıyorsun tamam Quaresmaya bende sallarımda bu kadarınada yuhh
denir. Quaresmaya bu ülkede başka takım forması giydirebilecek bir güç olduğuna inanmam.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ulan dul avrat gibi lafçılık yapmaktan başka bir halta yaradıkları da yokki.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Aspor mu izliyon yahu, adamin meneceri aciklama yapti. Turkiyedeki avukati piyasayi kizistirmak istemis olabilir, diye dusunuyorum ben.

Ustelik azizin kumpasi da olabilir. Bizim raketciyi sordugumuz gibi menecerine faks cekersin, sartlari sorarsin, fahis bir fiyat alirsin nezaketen, bunu da belge olarak kullanirsin.
Bayan bir menajerin saf dışı bırakmışlar, oda size Quarizma'nın kramponlarını getiririm demiş.  Dün böyle bir haber vardı.

Quarizma ile Beşiktaş arasında ki görüşmeler de Elif Sözeri devre dışı bırakılınca Fenere gider ve size Quarizma'yı getiririmder. Haber böyleydi.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 22:31:39 Mavi Tuna ]

Çevrimiçi Necmi

Ayni erman, buyuk takim alehine penalti verilmiyor, diyor. Yahu gecen hafta alanyaspor maci neydi yahu
Beşiktaş onun gözünde büyük takımmı :alala:

Çevrimdışı tangaz

fbtv de basket maçı war  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Ulan dul avrat gibi lafçılık yapmaktan başka bir halta yaradıkları da yokki.
kadınlara daha saygılı olalım. :bandit:

EssiLor

• Ziyaretçi

Lensi sene sonu Sunderland den alırsak nekadar bonservis isterler onu düşünüyorum

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu kadar güldük eğlendik yeter...Şu an Beşiktaş'ımızla ⭐️⭐️⭐️ yıldıza odaklanmış durumdayız...

Çevrimdışı mylife1903

neden desinki şimdi kalkıp azizimi ciddiye alsın sen Beşiktaşdan gittikten sonra
hiç istenmediğinimi sanıyorsun tamam Quaresmaya bende sallarımda bu kadarınada yuhh
denir. Quaresmaya bu ülkede başka takım forması giydirebilecek bir güç olduğuna inanmam.
Aziz yildirim bizim sureyya abi icin devreye girmis, sureyya abinin verdigi cevabi yayinlayamiyoruz

Raketci icin de bizim elimizde belge var ahanda 30milyon yuro cektiler. Simdi cikip biz de algi yapalim, besiktas 30milyonluk futbolcularin pesinde, diye

Aziz yildirim 4+1 diyormus yabanci futbolcular icin. Yeni aklina gelmis

EssiLor

• Ziyaretçi

kadınlara daha saygılı olalım. :bandit:
Kadın bile yapmaz ki bunun yaptığını
Beşiktaş la Vodafone arena da 2 tane maçın var ulan ne bu cesaret derler adama
Adam kaostan beslenen bi adam naptı etti ortalığı karıştırdı bizim taraftar fener maçında küfür etmez inşallah yoksa kitlerler cezayı şu zamanlarda sakin olmak şart.

Çevrimiçi Necmi

fbtv de basket maçı war  :D
bizim buralardaki bütün fenerliler basket sever oldu zaten :evillol:
başka bir şey konuşmuyorlar :bandit:
konuyu futbola getireyim diyorum bön bön bakıyorlar öyle bir spormu var der gibi :D
dejavu yaşıyor gibiyim sanki bunları yıllar öncede yaşamışım hayatım tekrar oluyor :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

radyolarda hatıralar sardı 4-1 yanımı şarkısı hit olmuş  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Lensi sene sonu Sunderland den alırsak nekadar bonservis isterler onu düşünüyorum
Cop futbolcu, koca popolu, cins cins faul yapmaktan baska bi numarasi yok, daha da geri gidecektir. Cozuldu onun durumu daha da bizim anadolu takimlari duble yol birakmaz ona.

Çevrimiçi Necmi

Kadın bile yapmaz ki bunun yaptığını
Beşiktaş la Vodafone arena da 2 tane maçın var ulan ne bu cesaret derler adama
Adam kaostan beslenen bi adam naptı etti ortalığı karıştırdı bizim taraftar fener maçında küfür etmez inşallah yoksa kitlerler cezayı şu zamanlarda sakın olmak şart.
kadın bile yapmazki ne demek ya :alala:
konuştukça batıyorsun çık biraz hava al  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Cop futbolcu, koca popolu, cins cins faul yapmaktan baska bi numarasi yok, daha da geri gidecektir. Cozuldu onun durumu daha da bizim anadolu takimlari duble yol birakmaz ona.

+Ekici+Kjær'i de ekliyorum izninle.  :icool:

Etiketler: