2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12347174 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Cenki bu sene gol kralı yapıp satalım. 10 M€

Çevrimdışı tangaz

hiç yazmadık bunu ama kayseri silvestre varelayı aldı ara transferde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Debut mu fehut mudur nedir ondan yapsin aksam iste reis

Çevrimdışı tangaz

Cenki bu sene gol kralı yapıp satalım. 10 M€

şuna ne dersin 2 sene üst üste gol kralı yapıp sonra 20 milyona satsak  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı enesbjk

X small giyorsan, 38 tl'ye satışta Kartalyuvası'nda.

Ben geçen ay aldım, o ara tüm bedenleri vardı ve buraya yazmıştım. 

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hangi mağazadan aldın, ben internette beyazını gördüm sadece.

Çevrimdışı Anıl1903

Bu hafta kupadaki maçta da oynamıştı.Güçlü bir oyuncu,oynarsa Fener'in defansı zorlayabilir.

Çevrimdışı 38life

O ne yav?

Çevrimdışı tangaz

abi sokup çıkarsında nasıl yaparsa yapsın  :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Karabük maçında kesinlikle puan kaybetmemeliyiz. Dün gece yazmıştım bunu. Gs maçına çıkarken gs "yensek bile lider olamıyoruz" diyerek çıkmalı. Aksi taktirde büyük bir motivasyonla çıkarlar ve kazanma ihtimalleri yüksek. Kazanıp bizim önümüze geçerler ve ligin havası bir anda değişebilir. Medyanın da pohpohlamasiyla bir anda Gs favori oluverir. Oyuzden Karabük maçını ben kader maçı olarak görüyorum. GS maçından daha önemli Karabük maçı psikolojik olarak. Kaderimizin kırılma noktası. Kesinlikle ne yapıp edip Karabükü sahasında yenmeliyiz.
Şenol Güneş de böylesine önemli maça gereken hassasiyeti gösterecektir ve oyuncuları da ona göre hazırlayacaktır hiç şüphesiz
Karabük ilk 20 dakika saldırır ikinci yarı kabuğuna çekilir Gole kapıyı kapatmaya Çalışacaklardır bu tarz kapanan takımlara karşı Babel Talisca Quaresma Gibi Çilingirleri devreye sokup golleri bulmamız lazım golleri diyorum Karabük karşısında tek gol kurtarmaz ciddi söylüyorum  2-3 tane atmak lazım kontra atakta çok etkililer adamlar 1-0 dan 2-1 e çevirdiler gs maçını Riekerink in tahtını sallandırdılar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fazla şey etmesek abi 8 bile olumlu bence cenk Bizim 11 oyuncumuz olamaz olmamalı...
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 18:33:51 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi sokup çıkarsında nasıl yaparsa yapsın  :D
-10 derece falan abi soğuktan 3 gündür dışarı çıkmıyorum, feneri zorlayabilir

Çevrimdışı 38life

Yazın iyi bir santrafor alırsak Cenkin gol kralı olma ihtimali olmaz. Bu sene forvetsizlik, kanatsızlık, penaltılar falan filan derken böyle bir şans doğdu Cenk için. Bir daha da yakalayamaz bu fırsatı. Devre arasında forvet de almadık. Demba Ba hazır olana kadar gollerine ve penaltilarina devam eder inşallah. Gol kralı unvanıyla satmak lazım yaşı gençken.

Çevrimdışı mylife1903

Yazın iyi bir santrafor alırsak Cenkin gol kralı olma ihtimali olmaz. Bu sene forvetsizlik, kanatsızlık, penaltılar falan filan derken böyle bir şans doğdu Cenk için. Bir daha da yakalayamaz bu fırsatı. Devre arasında forvet de almadık. Demba Ba hazır olana kadar gollerine ve penaltilarina devam eder inşallah. Gol kralı unvanıyla satmak lazım yaşı gençken.
Kime satacaz cenki yahu. Bundesligadan cenki isteyecek takimlar bizi memnun edecek parayi veremez.

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu video ya hayran olmuştum aynı zamanda baya bi gülmüştüm çok şükür Demba bam döndü  :bandit:

Çevrimdışı Ensar

içinde böyle bi ses olan 3 kişi olduk. meydanları terketmeyelim =))) olur bence
varsın alıntılasınlar Kandırıldık deriz  :evillol:
:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

-10 derece falan abi soğuktan 3 gündür dışarı çıkmıyorum, feneri zorlayabilir
Donsunlar, cok usuyen fbli varsa parizyen kulotlu corap giysin, madidadan kalma vardir onlarda

Çevrimdışı Evenf

#SONDAKİKA | Çok büyük bir maddi sıkıntı yaşayan Dynamo Kiev, geçen sezon 50 Milyon Euro istediği Yarmolenko'yu 10 Milyon Euro'ya satış listesine ekledi.
Besiktas a bence oyun olarak cag atlatır. sahada aradıgımız lider oyuncu ozelliklerinin hepsine sahip.

Çevrimdışı tangaz

balojan bugün gene müjdeyi giydirmiş nice formasıyla ahh be şenol hoca ahh bee

Çevrimdışı Evenf

Kucumsemiyoruz ki. 2.ci olacaklar diyorum. Başakşehirin 2.ci olması çok büyük başarı
bence de kucumsememek lazım. bize de cok ters gelen bir oyunları var. ayrıca bizim gibi oyun odaklı degil sonuc odaklı bir takım. yani 1-0 olsun bizim olsunun pesindeler. o yuzden sampiyonlugu sonuna kadar kovalayacaklardır. ayrıca hukumetten siyasi oalrak inanılmaz sempatileri var. bu da hakemleri etkileyebilir.
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 18:59:37 Evenf ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Vodafone Arena'yı göremeden,
Şampiyon olmadan 13 Milyon kazandırıp gitti.

Şimdi sıra VEFA borcumuzda..
Beşiktaş Camiası emek verenleri unutmaz..

KRAL DEMBA BA
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 18:57:03 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

balojan bugün gene müjdeyi giydirmiş nice formasıyla ahh be şenol hoca ahh bee
Yilan gibi soktu abi gangami. Araya bir top attilar bizim topcular taksi tutsa yetisemez. Boylem topun az altina girerekten kaleciyi ters koseye yatiraraktan hassiiirttt diye sokusturdu

Çevrimdışı mylife1903

Besiktas a bence oyun olarak cag atlatır. sahada aradıgımız lider oyuncu ozelliklerinin hepsine sahip.
10milyon yuroya yarmo ancak ukraynanin turizim gelirini arttirir. Kuyruk olur menecerler kapida, bej ucak dolusu menecer kosar kieve hepsi 10000$ harcasa ulkeye sicak para girer.

Çevrimdışı 38life

Kime satacaz cenki yahu. Bundesligadan cenki isteyecek takimlar bizi memnun edecek parayi veremez.
China 4ever

Olmadı bu kaç milyon azına Avrupa'da artık kim yüksek teklif verirse satarız. Yaşı genç daha. Alan kulüp tekrar satabilecek. Kendi sistemine uydurup parlatip kar da edebilir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ulan Gökhan Töre paso yatış  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

China 4ever

Olmadı bu kaç milyon azına Avrupa'da artık kim yüksek teklif verirse satarız. Yaşı genç daha. Alan kulüp tekrar satabilecek. Kendi sistemine uydurup parlatip kar da edebilir.
@Yusuf Tekeli asian bi hanim bulsun cenke, pasaportu alalim, satariz cine
Bulmusken bi kamyon getirsin, mustafa pegdemek, rodolfo, veli evlendiriveririz sonra hop cin halk cumhuriyetine

Etiketler: