2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344957 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Güvendiğin birine devret biletini stad bos kalmasin
Devrettim zaten arkadaşıma

EssiLor

• Ziyaretçi

Sezon sonunda bizden daha fazla puan toplayabileceklerini mı düşünüyorsun?
Kazandıkça kendilerine olan özgüvenleri dahada tavan yapan bir takım belli olmaz hücum hatları iyi ama biyerde sert bi kayaya çarpmaları lazım.

Çevrimdışı 38life

Ne olursa olsun bunları küçümsememek lazım
Cengiz mossoro Visca emre gibi adamları var bu adamlar direkmen skora direkmen etki edecek adamlar
İrfan şansa bala attı Başakşehir fatih terim stadında Oğuzhan Babel Talisca Quaresma Gibi silahlarımızla bunların fişini çekmemiz lazım.
Kucumsemiyoruz ki. 2.ci olacaklar diyorum. Başakşehirin 2.ci olması çok büyük başarı

EssiLor

• Ziyaretçi

Kucumsemiyoruz ki. 2.ci olacaklar diyorum. Başakşehirin 2.ci olması çok büyük başarı
Fb ve gs dense tabiki Başakşehir in 2.olmasını tercih ederim ama o şerefli ünvan fenere daha çok yakışıyor  :)

Çevrimdışı Mahmut

Sezon sonunda bizden daha fazla puan toplayabileceklerini mı düşünüyorsun?

Olabilir, dünya hali bu belli olmaz.

Çevrimdışı 38life

Kazandıkça kendilerine olan özgüvenleri dahada tavan yapan bir takım belli olmaz hücum hatları iyi ama biyerde sert bi kayaya çarpmaları lazım.
Ben şahsen artan bir özgüven göremedim. Bugün gördük işte kendi sahalarında şansa bala kazandılar. 16 hafta boyunca bizden daha az puan kaybedeceklerini sanmıyorum. Şöyle 25-26. Haftaya kadar Başakşehir böyle devam etsin GS ve FB'yi yildiracak bu durum.

EssiLor

• Ziyaretçi

Murat Özen : 2 Forvet ile anlaşılmıştı başkan ikisinide veto etti

Çevrimdışı 38life

Fb ve gs dense tabiki Başakşehir in 2.olmasını tercih ederim ama o şerefli ünvan fenere daha çok yakışıyor  :)
Fb'nin olası bir kura şansıyla kendini CL'ye atmasını hiç istemem. Parasızlıktan kırılsınlar...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fb'nin olası bir kura şansıyla kendini CL'ye atmasını hiç istemem. Parasızlıktan kırılsınlar...
+1903

EssiLor

• Ziyaretçi

Ben şahsen artan bir özgüven göremedim. Bugün gördük işte kendi sahalarında şansa bala kazandılar. 16 hafta boyunca bizden daha az puan kaybedeceklerini sanmıyorum. Şöyle 25-26. Haftaya kadar Başakşehir böyle devam etsin GS ve FB'yi yildiracak bu durum.
Özellikle Gs nin ayak altından çekilmesi lazım zaten Podolski Japonya ya gidiyor Mart ayında
Gol yollarında pasif kalırlar poldi sayesinde ilk 5 e zor attılar kendilerini oda gidecek ozaman Antalya bile geçer gs yi
Fb de ite kaka kazanıyor V.Persie ayakta duramıyor fernandao kayıp Bi Lens var ellerinde onuda Kartal yaparız sene sonu  :money:

EssiLor

• Ziyaretçi

Yalnız sene sonu
Lens Töre Gomez gelirse ne iyi olur
Gökhan İnler Aras Tosic Tolga Ömer ve Rhodolfo gibi oyuncularımıza da teşekkür edilip yollar ayrılmalı bu en temel gayem aşırı amatörler Beşiktaş kulübü profesyonel bir kulüp doğal olarak bu arkadaşlara yeni takımlarında başarılar dilemek lazım sene sonu
Boyko Dönecek Boyko 30 yaşına gelmeden onuda aldığımız fiyata veya daha fazla fiyata itelememiz lazım.
Çine gönderebilirsek iyi

Çevrimdışı Berat

Tek rakip kendimiziz, ağır saçmalarsak da rakip Gs olur sinsi tipler. Yine bi' tufa döner biz anlamadan, oraya buraya ziyaret derken iş biter.

EssiLor

• Ziyaretçi

Kaybedecek hiçbirşey leri kalmadı Başkanın Sosa ve Ekici hamlesi şampiyonluk yarışında fenerin ayağımıza dolanması durumunuda ortadan kaldırdı ekici ve sosa şampiyonluk yolunda önemli katkılar sağlayabilirdi bunlara iyi oldu.

EssiLor

• Ziyaretçi

Bjk Konyaspor Muhtemel 11 ler

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Ligin 18. haftasında Aytemiz Alanyaspor'u 4-1 yenen ve Medipol Başakşehir'in Fenerbahçe'ye mağlup olmasıyla liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlı takım, rakibini yenerek zirvedeki yerini korumaya çalışacak.

Vodafone Arena'da saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Konya'da yapılan maç 2-2 tamamlanmıştı.

HUTCHINSON VE ÖMER SAKAT

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan, sarı kart ceza sınırındaki Atiba Hutchinson'ın karşılaşmada forma giymemesi bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor maçının ardından gerçekleştirilen idmanda sakatlanan, sol diz iç kapsülünde gerilme tespit edilen tecrübeli futbolcunun yerine, teknik direktör Şenol Güneş'in Gökhan İnler'e şans vereceği öğrenildi.

Beşiktaş'ta ayrıca Ömer Şişmanoğlu da sakatlığı nedeniyle karşılaşmada görev alamayacak. Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi Kamerun ile yarı finale yükselen Vincent Aboubakar da maçta yok.

Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor karşısına Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup, Gökhan İnler, Quaresma, Talisca, Babel ve Cenk Tosun 11'i ile çıkması bekleniyor.

ERSAN GÜLÜM'ÜN HASRETİ BİTECEK

Beşiktaş'ın kiralık olarak yeniden kadrosuna dahil ettiği Ersan Adem Gülüm, Atiker Konyaspor karşısında forma giymesi halinde Vodafone Arena'ya ilk kez çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Geçen sezonun devre arasında siyah-beyazlı takımdan Çin'e transfer olan tecrübeli futbolcu, hem formasına yeniden kavuşmayı hem de yeni statta ilk maçına çıkmayı bekleyecek.

2017'DEKİ SERİ SÜRECEK Mİ?

2017 yılında yaptığı 4 resmi karşılaşmada yenilgi almayan siyah-beyazlı takım, bu seriyi de sürdürmeye çalışacak.

Yılın ilk maçında Süper Lig'de Osmanlıspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u da 4-1 yendi. Ziraat Türkiye Kupası'nda da Darıca Gençlerbirliği'ne 3-0 üstünlük kuran siyah-beyazlı takım, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Haber Kaynağı: Ntvspor

Çevrimdışı 38life

Özellikle Gs nin ayak altından çekilmesi lazım zaten Podolski Japonya ya gidiyor Mart ayında
Gol yollarında pasif kalırlar poldi sayesinde ilk 5 e zor attılar kendilerini oda gidecek ozaman Antalya bile geçer gs yi
Fb de ite kaka kazanıyor V.Persie ayakta duramıyor fernandao kayıp Bi Lens var ellerinde onuda Kartal yaparız sene sonu  :money:
İşte bu seneyi atlatalim da gelecek sene rakiplerin zayıflamasına ihtiyacımız bile kalmayacak aslına bakarsan. Kendi gücümüzle ligi domine edecek durumda olacağız zaten. Korku salacağız. Herşey işte şu önümüzdeki 1 kaç aya bağlı. Ve herşey kendi elimizde. Lig sonuna kadar puan kaybı ihtimalimizin ℅50nin üstünde olduğu 2 maç var. GS deplasmanı ve Başakşehir deplasmanı. Oyuzden arkamizdakiyle en az 3 puan koymamiz lazım aramıza. Bu farkı koruyarak yurumeliyiz. Zor deplasmanlar oynayacaz. 3 puanlık kayıp hakkımız daima olmalı bizim. Bu şekilde yurumeliyiz.

Çevrimdışı Savaş

Olcay bugün 2 asistini yaptı, maç sonu kolbastısını da oynadı :)

Trabzonun oyununa kademe atlatmış resmen. Pas oyununda merkez görevde oynuyor ki iki renkli bu şekilde devam ederse Trabzon'da sapıtmazsa seneye yeni stadıyla ilk 3'ü zorlarlar ki zorlasınlar artık. Başarı gerek biraz.

Seviyorum ben bu Olcay'ı daha da başarılı olsun. İki renkliyle kapışacağımıza Trabzonla kapışmak daha zevkli olur seneye.

Bunun haricinde Başakşehir'le de kapışmak eğlendiriyor beni. Lazım arada bir böyle takımlar zamanında Sivas gibi Bursa gibi. Zamanında sahasını bize açmış takım Başakşehir. Oynasınlar gelsinler şöyle 25-26. haftaya kadar. Rekabet iyidir. Hele ki böyle farklı takımlarla daha iyidir.

Rakibimiz kendimiziz. Ayaklar yere basarsa şampiyonuz. Yeter ki biz kendimizi durdurmayalım.

EssiLor

• Ziyaretçi

İşte bu seneyi atlatalim da gelecek sene rakiplerin zayıflamasına ihtiyacımız bile kalmayacak aslına bakarsan. Kendi gücümüzle ligi domine edecek durumda olacağız zaten. Korku salacağız. Herşey işte şu önümüzdeki 1 kaç aya bağlı. Ve herşey kendi elimizde. Lig sonuna kadar puan kaybı ihtimalimizin ℅50nin üstünde olduğu 2 maç var. GS deplasmanı ve Başakşehir deplasmanı. Oyuzden arkamizdakiyle en az 3 puan koymamiz lazım aramıza. Bu farkı koruyarak yurumeliyiz. Zor deplasmanlar oynayacaz. 3 puanlık kayıp hakkımız daima olmalı bizim. Bu şekilde yurumeliyiz.
Karabük Gs ve Başakşehir deplasmanından minimum puan kaybıyla çıkmamız lazım bu tarz maçlarda Babel gibi sürekli driplink halinde olan Depar atan oyuncular rakibin dengesini bozar Babel e çok güveniyorum Seneye Töre Babel i asla kesemez yedek oturur kenarda
Bu seneyi şampiyon tamamlarsak dediğin gibi seneye de devamı gelir hakemler rahat durursa tabi.

Çevrimiçi levitate

Abou'nun attığı penaltıyı gördüm fena asmış  :lol:
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Olcay bugün 2 asistini yaptı, maç sonu kolbastısını da oynadı :)

Trabzonun oyununa kademe atlatmış resmen. Pas oyununda merkez görevde oynuyor ki iki renkli bu şekilde devam ederse Trabzon'da sapıtmazsa seneye yeni stadıyla ilk 3'ü zorlarlar ki zorlasınlar artık. Başarı gerek biraz.

Seviyorum ben bu Olcay'ı daha da başarılı olsun. İki renkliyle kapışacağımıza Trabzonla kapışmak daha zevkli olur seneye.

Bunun haricinde Başakşehir'le de kapışmak eğlendiriyor beni. Lazım arada bir böyle takımlar zamanında Sivas gibi Bursa gibi. Zamanında sahasını bize açmış takım Başakşehir. Oynasınlar gelsinler şöyle 25-26. haftaya kadar. Rekabet iyidir. Hele ki böyle farklı takımlarla daha iyidir.

Rakibimiz kendimiziz. Ayaklar yere basarsa şampiyonuz. Yeter ki biz kendimizi durdurmayalım.
Ikinci yariyi izledim olcayjan super oynadi. Tranzonda cok severler olcayi. Canini disine takan bir cocuk bizim olcayjan.
Guclu ts bizim icin faydalidir. Ts camiasi bizimle hareket etmeli bizim karsimizda degil yanimizda olmalidir bu denge savaslarinda.
Kenetlenmis bir ts camiasi bizim isimize gelir. Guclensinler, sampiyonluga oynasinlar

Çevrimdışı 38life

Karabük Gs ve Başakşehir deplasmanından minimum puan kaybıyla çıkmamız lazım bu tarz maçlarda Babel gibi sürekli driplink halinde olan Depar atan oyuncular rakibin dengesini bozar Babel e çok güveniyorum Seneye Töre Babel i asla kesemez yedek oturur kenarda
Bu seneyi şampiyon tamamlarsak dediğin gibi seneye de devamı gelir hakemler rahat durursa tabi.
Karabük maçında kesinlikle puan kaybetmemeliyiz. Dün gece yazmıştım bunu. Gs maçına çıkarken gs "yensek bile lider olamıyoruz" diyerek çıkmalı. Aksi taktirde büyük bir motivasyonla çıkarlar ve kazanma ihtimalleri yüksek. Kazanıp bizim önümüze geçerler ve ligin havası bir anda değişebilir. Medyanın da pohpohlamasiyla bir anda Gs favori oluverir. Oyuzden Karabük maçını ben kader maçı olarak görüyorum. GS maçından daha önemli Karabük maçı psikolojik olarak. Kaderimizin kırılma noktası. Kesinlikle ne yapıp edip Karabükü sahasında yenmeliyiz.

Çevrimdışı 38life

Abou'nun attığı penaltıyı gördüm fena asmış 
Değişik bir penaltı kullandı. Topun etrafında döndü falan bir an napıyor la bu dedim.

Çevrimdışı mhmtkartal

Foruma yazdım ama tekrar yazmak istedim şu ts stadında ne demir korkuluk var ne de merdivenler sarı ne yapıp edip bu sene düzeltmek lazım durumu konyadada yok korkuluk niye bizde var

Çevrimdışı Savaş

Ikinci yariyi izledim olcayjan super oynadi. Tranzonda cok severler olcayi. Canini disine takan bir cocuk bizim olcayjan.
Guclu ts bizim icin faydalidir. Ts camiasi bizimle hareket etmeli bizim karsimizda degil yanimizda olmalidir bu denge savaslarinda.
Kenetlenmis bir ts camiasi bizim isimize gelir. Guclensinler, sampiyonluga oynasinlar

Aynen öyle. Gerek Çebi tarafı gerek son Ekici transferindeki dayanışma gerek Olcay transferi Trabzonla aramızdaki mesafeyi azalttı.

Muharrem Usta'da kaliteli ve sağlam bir adam, renklilerin yanında Trabzon camiası sütten çıkmış ak kaşık. Güçlensinler, kapışalım. Trabzon camiasını severim ben, en azından daha delikanlıdır bu camia.

Umarım seneye yarışta olurlar.

EssiLor

• Ziyaretçi

Aboubakar ı her nekadar arada bi eleştirsem de çok severim dün akşam senegal kamerun maçında müthiş bi penaltı golü attı rakip savunmayı yıprattı beni utandırdı doğrusu :) özgüven yüksek penaltıyı kullanırken ki yüz ifadesinde bile bi inanmışlık sezdim Harika bir futbolcu bize çok katkı sağlar bide Bitiriciliğini konuşturduğu an kimse tutamaz demba ba onu adam eder zamanı gelince abou yuda demba ba gibi vakti geldiğinde Çine 15-20 milyon a okuturuz Aboubakar geleceğe yönelik proje , yatırım gereği alındı Mitroviç de öyle Parlat vitrine koy sat hesabı
Şenol güneşin de parlatma konusunda nekadar muhteşem grafik çizdiğini hepimiz biliyoruz  :money:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 18:20:48 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA | Demba Ba saat 18:55'de İstanbul'da olacak..

-Fırat Günayer
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: