abi yabancı sınırlaması kaldırılırken 18 kulübün tamamının oyu gerekmişti sanırım eğer tekrar sınırlama gelsin denirse federasyonun kendi kafasına göre dizayn etme durumu olur mu?
hayır öyle bir şey olmaz TFF takvimini açıklar tarihleri oyar ve düşürüyorum der.
kalkmasını neden düşünüyorsun sınırın düşülmesi hangi kulübün kararıyla oldu TFF karar
verdi. takvimini açıkladı bu sene bu kadar gelecek sene bu kadar ondan sonraki sene bu kadar diye
o takvim sürecinde değiştirebildimi?
TFF böyle bir kararı kimseye sormadan alabilir sadece aldığı bir kararı bozamaz çünkü son sene
bozalım dediler Beşiktaş veto etti ben planımı buna göre yaptım dedi. Son senede uygulamak zorunda kaldılar.
yanlış hatırlamıyorsam alınan yabancı kararında azaltma takvimi bittikten sonra tekrar yeni bir takvim oluşturup
planlanacağına dair bir madde vardı. Kulüplerden yabancı serbestliği talebi gelincede işimize geldi vetomuzu kaldırdık.
Aziz boşa konuşuyor TFF bir takvim oluştursa bu en erken 2-3 yıl sonra başlar bütün kulüplerin elinde full
yabancı var bu sayının düşürülmesi için bir takvim verilecek zaten kural uygulanacağı zaman fenerin FFP bitmiş
olur gene kendisi mağdur olur

Bu gevezeliklerinin nedeni aslında önceki yasaklamanın ve kaldırılmanın Beşiktaşın işine çok yaramasından
ve bunun Beşiktaş için alınmış bir karar olduğunu düşünmesinden kaynaklanıyor. şimdi aynı şeyi ben yapayım
diyor. Bu konuda haklıda olabilir bumu düşünüldü bilemem ama tek Beşiktaşa yaradı TFF nin aldığı o karar.
Biz geçen seneki şampiyonluğumuzda bile o yabancı yasağının meyvelerini yedik. iyi bir yerli alt yapı oluştu
yabancılarla süsledik bunu kulübe zenginliğide bize şampiyonluk olarak döndü. Bir önceki sene bile şampiyon olabilirdik.
Biliçe dua etsinler birde Töreye. son beş haftada verdik.