2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348593 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

böyle söyleye söyleye Demirörene bağışlatacak o parayı bizde kendisine teşekkür edeceğiz. :D
ne sanıyor demesiyle isteyecek bide çıkarıp verecekmiyiz. Daha geçen açıklama yaptı TFF Başkanı olduğum sürece
o parayı istemeyeceğim diye temennimiz uzun yıllar koltukta oturması :evillol:
biz zamanında dedik adamı destekliyorlardı yapmayın etmeyin dedik destekleyip şikeden aklanırken iyiydi
şampiyon olurkende iyiydi. Fenerbahçesini kurtarırken sırıtarak dinliyorlardı.
Bazı medya mensupları gibi her şeyi eskisi gibi sanıyor hala. Algı dönemi bitti artık sayın Aziz Yıldırım. Beşiktaş çağı başladı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 02:01:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gomez ile yaz için randevulaşıldığı haberleri beni endişelendiriyor. Yazın kesinlikle Gomez'i transfer etme çabasında olmamalıyız. Bu sevdadan vazgeçmemiz gerek. Artık Mandzukic mi olur kim olur bilemem adam gibi yıldız bir forvet için harcanmalı bütün enerji ve başka seçeneklere bakmadan hedef isim bitirilmeye çalışılmalı. Gomez ile uğraşılırsa Gomez bizi parmağında oynatır, peşinden koşturur transferin son 20 gününe kadar uğraştırır sonra da fellik fellik forvet ararız. Piyasada kalmış piyango forvetlere imza attırıp kapatırız. Gomez Momez ile randevuya, pazarlığa girmesin yönetim. Anca Gomez kendi gelip "Ben Beşiktaş'ı istiyorum" derse masaya oturtulur, imza attırılır, Kulübüyle görüşülür. Onun haricinde, randevularmış, görüşmelermiş, pazarlıklarmış, asla.

Kesinlikle katılıyorum kardesım

Tutarı-son tarihi söylersib kabul ederse eyw. Kabul etmesse herkes kendi yoluna, onun yüzünden zaten bu haldeyiz.

Şampiyonluk olursak gelen para ile 3-4 yıllık Senol Hocamızın istediği winner- pivot- hava topu iyi- kendini kanıtlamış bir adama ihtiyacımız var. Artık Mandzukic mi olur, Dzeko mu olur bilmem. Çıtayı yüksek bekliyorum ben valla.

Çevrimdışı tangaz

Bazı medya mensupları gibi her şeyi eskisi gibi sanıyor hala. Algı dönemi bitti artık sayın Aziz Yıldırım. Beşiktaş çağı başladı.

azizeyi başkanlığı döneminde komik duruma düşerken sıksık gördük ama bugün nirvanaya erdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle katılıyorum kardesım

Tutarı-son tarihi söylersib kabul ederse eyw. Kabul etmesse herkes kendi yoluna, onun yüzünden zaten bu haldeyiz.

Şampiyonluk olursak gelen para ile 3-4 yıllık Senol Hocamızın istediği winner- pivot- hava topu iyi- kendini kanıtlamış bir adama ihtiyacımız var. Artık Mandzukic mi olur, Dzeko mu olur bilmem. Çıtayı yüksek bekliyorum ben valla.

PELLE :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 02:05:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
PELLE :bandit:

Aynen abi oda olur seni mi kırcaz;)

Yeter ki macın seyrini değiştirecek bir forvetimiz olsun cok sey mi istiyoruz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 02:06:34
  • Beylikdüzü-İstanbul

Ahmet Ercanlar'da o algının içinde :)

Sow erken dönüyo diye bayram ilan ettiler;)

Transfer basarısızlıgını böyle kapatıyorlar

Çevrimdışı tangaz

Aynen abi oda olur seni mi kırcaz;)

Yeter ki macın seyrini değiştirecek bir forvetimiz olsun cok sey mi istiyoruz

hocanın verdiği forvet tarifinin  en net tarifi bence pelle. son şampiyonada italya milli takımında bu işleri çok net yaptı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 02:10:24
  • Beylikdüzü-İstanbul
hocanın verdiği forvet tarifinin  en net tarifi bence pelle. son şampiyonada italya milli takımında bu işleri çok net yaptı.

Mandzukic'de olur Pellede olur abi.

Yeter ki Hayaller- Hayatlar olmasın da ;)

Çevrimiçi Necmi

merak etme medyasıyla birlikte biliyorlar o devrin kapandığını.
rüzgarın ters döndüğünü son bir çare yandaş medyalarını taraftarlarını haraketlendirmek istiyorlar ama
farkındaysanız bununda olmayacağını biliyorlar yarım ağızla konuşuyorlar. zamanında yedikleri hurmalar
şimdi bir taraflarını tırmalıyor.
öyle bir durum varki medyadaki güçleride destekleyemiyor öyle kaldılar. Destekleseler birilerini kızdırırlar
hiç olmadı fener taraftarını karşılarına alırlar desteklemeseler fener uçuruma gidiyor.
Bunların kağıttan dev olduğunu söyledim bunca zamandır her ne kadar ben demiştim demeyi sevmesemde
ben demiştim :evillol:
genç arkadaşlarımız artık görmüşlerdir feneri hiçte gözlerinde büyüttükleri kadar güçlü olmadığını ve
nasıl şişirilmiş bir balon olduğunu iğneyi batırdık patladılar. bizim şu bir senede yaptığımızı onlar bize
yıllardır yapıyor ama biz dimdik ayaktayız anladınız değilmi şimdi tek büyük biziz dediğimde aslında
gaz falan vermiyordum gerçek olanı söyledim hep fenerde aslında şimdi çok zayıf unutmayın 3 sene önce bizde aynı durumdaydık
üstümüze oynadı ama bir şey yapamadı. yoksa kabul edelim fener bizim tek rakibimizdir fener güçlü olmadığı sürece diğer
renkli bir hiçtir. O nedenlede ikisinide yemek istiyorsan feneri yiyeceksin diğeri arada garnitür olarak gider.

Çevrimiçi Necmi

bu senede şampiyon oldukmu seneye sırtımızı koltuğa yaslar maçları öyle izleriz.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yanliz tüm camia olarak, yönetimi tafartari futbolcusu hepimiz biraz daha fazla isteyip ve inanmaliyiz bu sampiyonluga, bunu biraz özlüyorum acıkcası, gecen sene gibi olmali hatta daha fazla.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı tangaz

bu senede şampiyon oldukmu seneye sırtımızı koltuğa yaslar maçları öyle izleriz.

göbeğimizi de kaşırmıyız  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

nasıl alacağız  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şl'de gruptan çıkmamız lazım.

Çevrimdışı Berat

Bayadır gözükmüyordun, nasılsın?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bayadır gözükmüyordun, nasılsın?
Yoğunum bu aralar iyi sayılırım Beratcım sen nasılsın

Çevrimdışı Orhan

Gomez ile yaz için randevulaşıldığı haberleri beni endişelendiriyor. Yazın kesinlikle Gomez'i transfer etme çabasında olmamalıyız. Bu sevdadan vazgeçmemiz gerek. Artık Mandzukic mi olur kim olur bilemem adam gibi yıldız bir forvet için harcanmalı bütün enerji ve başka seçeneklere bakmadan hedef isim bitirilmeye çalışılmalı. Gomez ile uğraşılırsa Gomez bizi parmağında oynatır, peşinden koşturur transferin son 20 gününe kadar uğraştırır sonra da fellik fellik forvet ararız. Piyasada kalmış piyango forvetlere imza attırıp kapatırız. Gomez Momez ile randevuya, pazarlığa girmesin yönetim. Anca Gomez kendi gelip "Ben Beşiktaş'ı istiyorum" derse masaya oturtulur, imza attırılır, Kulübüyle görüşülür. Onun haricinde, randevularmış, görüşmelermiş, pazarlıklarmış, asla.
ılk randevu da Mırın kırın ederse gözünün teşekkür edip göndermeliyiz.Belkide falcao yine bunun kararsızlıkları yüzünden kaçırdık.

Çevrimdışı Orhan

Adam Demirören parasini istesin de Beşiktaş sıkıntıya girsin diye ağlıyor resmen. Elinde bir tek o kaldı. Habire gündeme getirmeye çalışıyor. Akli dengesini kaybetti iyice.
Birde alt yapılar cok kötüymüş acilen alt yapıyı güçlendirmemiz lazimmiş  :evillol: :evillol: Yen'i bir sistem getirmeliymişiz  :kop:

Çevrimiçi Necmi

neden gruptan çıkınca kupamı veriyorlar.
bakın avrupa kupalarının bizim için en önemli artısı şu anda para
öyle romantik takılmayın önce kasayı doldurup borçları bitireceğiz
burda önümüzdeki iki üç sene en önemli olan şey Türkiyede şampiyon olmak
avrupayla bunu riske atmamak kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez gruptan çıkıp tur atlamakla başımız göğe ermez
bu sene gördünüz işte şl maçları yüzünden domine edeceğimiz ligi edemedik
Türkiyede şampiyon olmak demek kasana 250 M gibi bir rakamın girmesi demektir
hem şampiyonluk hemde şl gelirlerinin toplamı gruptan çıkarsan alacağın 7M€
bunun için büyük pastayı kaybetmeye değmez çünkü en fazla bir tur daha gidersin
ama mental olarak çok yıpranırsın.
Romantik olmaya gerek yok dört defa şampiyon olmak demek 1 M borcu tff ve uefaya ödetmek demektir
zaten bunu yaparken rakiplerini tamamen bitiriyorsun ondan sonra zaten önüne açılıyor herşey
istediğin gibi kadro kur istediğin kupaya yürü bu sefer tur atlamak için değil kupayı almak için mücadele et
şl olmaz uefa olur çünkü yapabilecek bütün imkanlar önünde olur.
Başarı rastlantıyla gelmez bunun için sabır ve çok çabalamak gerekir adım adım çıkacaksın
basamakları sabırla  o zaman her çıktığın basamakta kalıcı olursun

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Necmi

Birde alt yapılar cok kötüymüş acilen alt yapıyı güçlendirmemiz lazimmiş  :evillol: :evillol: Yen'i bir sistem getirmeliymişiz  :kop:
Bunun Türkçe açıklaması paramız yok oyuncu alamıyoruz önümüzdeki bir kaç senede alamayacağız
yarışta olabilmemiz için rakiplerimizinde "yani bizim" bizim seviyemize çekilmesi lazım alt yapıyla ilgili bir dizi
yaptırım uygulayalım yabancı sınırlansın ki bizde rekabet edelim yoksa bittik biz demek oluyor.

Bu arada söylemeden geçmeyeyim bu ülkede yabancı sınırı geldi bu bize yaradı o zaman çok bilmiş bazı taraftarlarımız
kıyamet koparıyordu sonra yabancı sınırı kalktı gene çok bilmiş taraftarımız kıyamet kopardı ama göründüğü
gibi alınan kararlar en fazla bize yaradı. Azizde bu gün aynı şeyleri istiyor :evillol:
Beşiktaşa yaptınız zamanında bizede yapın bu kıyağı diyor işte.

Çevrimiçi Necmi

sıkıntı yok köyiçinde birlikte tokuştururuz yeterki golleri atsın. :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Evenf

bencede yazabilmeli ama içeriği bolca futbol+biraz karakter analizi+azcık siyaset formülünde birleştirerek yapmalı die düşünenlerdenim. empati yapmalıyız birazda. sporla siyaset yanyana gelmemesi gereken kavramlar ama bu coğrafyada hangi kuralı doğru uyguluyoruz ki @Evenf

keşke ülkemizde birşeyler daha güzel olabilse bir baba olarak bunu en çok ben isterim, bir gün tek başına kalacak kızım için...
:ok:

Etiketler: