2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346971 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Ntvspor Demba Ba nın Mart başında takıma katılacağını yazmış
Canerle aynı zamanda dönebilirler.
Caner de sakat 5 aydır oynamıyor demba ba 6 aydır oynamıyor ne fark var ? Aynı anda dönerler işte.

Çevrimdışı 38life

Bence çok iyimser olur. Ben bu sene alırsak Demba Ba nın ancak mental açıdan destek alabileceğini düşünüyorum. Gol katkısı beklemiyorum. Bence genç bir çocuk bile getirsek daha faydalı olabilir saha içinde...
Enteresan bir yoruma benziyor. Ama pek anlayamadım.

Çevrimdışı 38life

Demba Ba Nisan ortasından önce ilk 18'e giremez. Sonradan neden aldık bunu demeyin. Hayır şimdi isteyip sonra bu nasıl transfer politikası diye yönetime çakacak çok adam var, sadece 1 maç forvet beceriksizliğinden gelecek puan kaybına bakar. 3 senedir ciğerini öğrendim burasının :)

Ben haaaala makul bir sözleşme ile Adebayor diyorum Demba Ba yerine.
Şuanda herkes eleştiriyor zaten. Demba Ba ancak ve ancak eğer baska forvet alınmayacaksa gelsin deniyor. Çoğunluğun sesi bu. Bence de doğru. Yönetim çıkıp "Forvet almayacağız" dedikten sonra doğal olarak herkes seviniyor Ba'nın gelmesine.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

abi yabancı sınırlaması kaldırılırken 18 kulübün tamamının oyu gerekmişti sanırım eğer tekrar sınırlama gelsin denirse federasyonun kendi kafasına göre dizayn etme durumu olur mu?
hayır öyle bir şey olmaz TFF takvimini açıklar tarihleri oyar ve düşürüyorum der.
kalkmasını neden düşünüyorsun sınırın düşülmesi hangi kulübün kararıyla oldu TFF karar
verdi. takvimini açıkladı bu sene bu kadar gelecek sene bu kadar ondan sonraki sene bu kadar diye
o takvim sürecinde değiştirebildimi?
TFF böyle bir kararı kimseye sormadan alabilir sadece aldığı bir kararı bozamaz çünkü son sene
bozalım dediler Beşiktaş veto etti ben planımı buna göre yaptım dedi. Son senede uygulamak zorunda kaldılar.
yanlış hatırlamıyorsam alınan yabancı kararında azaltma takvimi bittikten sonra tekrar yeni bir takvim oluşturup
planlanacağına dair bir madde vardı. Kulüplerden yabancı serbestliği talebi gelincede işimize geldi vetomuzu kaldırdık.
Aziz boşa konuşuyor TFF bir takvim oluştursa bu en erken 2-3 yıl sonra başlar bütün kulüplerin elinde full
yabancı var bu sayının düşürülmesi için bir takvim verilecek zaten kural uygulanacağı zaman fenerin FFP bitmiş
olur gene kendisi mağdur olur  :D
Bu gevezeliklerinin nedeni aslında önceki yasaklamanın ve kaldırılmanın Beşiktaşın işine çok yaramasından
ve bunun Beşiktaş için alınmış bir karar olduğunu düşünmesinden kaynaklanıyor. şimdi aynı şeyi ben yapayım
diyor. Bu konuda haklıda olabilir bumu düşünüldü bilemem ama tek Beşiktaşa yaradı TFF nin aldığı o karar.
Biz geçen seneki şampiyonluğumuzda bile o yabancı yasağının meyvelerini yedik. iyi bir yerli alt yapı oluştu
yabancılarla süsledik bunu kulübe zenginliğide bize şampiyonluk olarak döndü. Bir önceki sene bile şampiyon olabilirdik.
Biliçe dua etsinler birde Töreye. son beş haftada verdik.

EssiLor

• Ziyaretçi

Adebayor yüksek yıllık ücret ve imza parası istemiş
Ama bence veto edilmesindeki en önemli sebep sorunlu bir oyuncu olması balotelli tarzı bir oyuncu paso vukuat bu adamlar gittikleri heryerde bir arıza çıkarmadan durmazlar başkan muhtemelen bundan dolayı vazgeçti bide adebayor gol de atamıyor.

Çevrimiçi Necmi

Kuregi alip kosmalarini istemiyorsan ne yapacaksin? Edit denen bir mekanizma var
Editlemeyi kaldırabilirim :naughty:

Çevrimdışı Berat

Rıdvan Akar Ba'ya sadece araba kiralanacak yazıp silmiş Twitter üzerinden.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıdvan Akar Ba'ya sadece araba kiralanacak yazıp silmiş Twitter üzerinden.

evet biliyoruz bunu :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#SONDAKİKA | Çok büyük bir maddi sıkıntı yaşayan Dynamo Kiev, geçen sezon 50 Milyon Euro istediği Yarmolenko'yu 10 Milyon Euro'ya satış listesine ekledi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

MAJESTELERİ 18  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

#SONDAKİKA | Çok büyük bir maddi sıkıntı yaşayan Dynamo Kiev, geçen sezon 50 Milyon Euro istediği Yarmolenko'yu 10 Milyon Euro'ya satış listesine ekledi.
yalan haberdir bu

Çevrimdışı tuncaboylu

demba ba'nın oynadığı sezon maddi durumumu ayarlayıp o muhteşem siyah formayı alamamıştım , alabilseydim ba yazdıracaktım :) şimdi geri dönüyor ve inşallah çok iyi form yakalar :)
X small giyorsan, 38 tl'ye satışta Kartalyuvası'nda.

Ben geçen ay aldım, o ara tüm bedenleri vardı ve buraya yazmıştım. 

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

pek inandırıcı gelmedi bana öyle olsaydı vidayı bize satarlardı 3e 4e falan vidaya 12istediler yarmoyu bırakırlar mı hiç o rakama

Çevrimdışı Berat

yalan haberdir bu

The Sun gazetesi 9 M £'a İngiliz ekiplerine gidebileceğini yazmış.

Çevrimdışı Ensar

X small giyorsan, 38 tl'ye satışta Kartalyuvası'nda.

Ben geçen ay aldım, o ara tüm bedenleri vardı ve buraya yazmıştım. 

M giyiyorum , koleksiyonumun eksik parçası o forma , bulursam alacağım :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Berat

arantxa sanchezden beri ispanyol tenincilere karşı ön yargılıyım sevemiyorum  :D

Al benden de o kadar, içimin yağları eridi Federer kazanınca.

Çevrimdışı tangaz

Al benden de o kadar, içimin yağları eridi Federer kazanınca.

sen arantxa sanchezi nereden biliyorsun hatun benden bile büyük. sizin nesil şanslı aranzuzuyu görmediği için  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba Ba'nın gelişine çok sevindim, taraftarla organik bir bağı olan sempatik bir oyuncu.

Adebayor için konuşulan rakamlar 6 aydır kulüpsüz ve son 8 ayda 4 resmi maça çıkmış bir futbolcu için çok uçuktu.

Hayırlı olsun.

Çevrimdışı tangaz

toki karadeniz, açılış maçında bile dolmamış başarı hayal onlar için

toki karadeniz, açılış maçında bile dolmamış başarı hayal onlar için

herkes biz mi abi :D

Çevrimdışı tangaz

herkes biz mi abi :D

yanlış görmüyorsam saha kenarındaki dijital reklam panoları köşede oval bu bizde yoktu sanırım

yanlış görmüyorsam saha kenarındaki dijital reklam panoları köşede oval bu bizde yoktu sanırım

bizimkide oval abi :D

Çevrimdışı tangaz

bizimkide oval abi :D

sonradan ovale geçtik mi açarken oval değildik

Etiketler: