2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12346877 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Evenf

Hibe edeceğim diye açıklama da yapmıştı. Artık sponsorluk mu olur başka birşey mi çözsünler de şu işi rahatlayalım.
bir ara stad yapılırken dedidkodu cıkmıstı. tribün sponsorlugu verilecek ve borc kapanacaktı ama olmadı heralde.

Çevrimdışı Orhan

Bunun Türkçe açıklaması paramız yok oyuncu alamıyoruz önümüzdeki bir kaç senede alamayacağız
yarışta olabilmemiz için rakiplerimizinde "yani bizim" bizim seviyemize çekilmesi lazım alt yapıyla ilgili bir dizi
yaptırım uygulayalım yabancı sınırlansın ki bizde rekabet edelim yoksa bittik biz demek oluyor.

Bu arada söylemeden geçmeyeyim bu ülkede yabancı sınırı geldi bu bize yaradı o zaman çok bilmiş bazı taraftarlarımız
kıyamet koparıyordu sonra yabancı sınırı kalktı gene çok bilmiş taraftarımız kıyamet kopardı ama göründüğü
gibi alınan kararlar en fazla bize yaradı. Azizde bu gün aynı şeyleri istiyor :evillol:
Beşiktaşa yaptınız zamanında bizede yapın bu kıyağı diyor işte.
Abi zaten farkındayım onun baya debeleniyor alt yapı için. Dünyanın en yalancı insanı kelime oyunuyla sözde vatanseverlikle işini görmeye çalışıyor.Peki asıl soru Yeni bir federasyon gelirse kafasına göre farklı sitem kurup tekrar yabancı sınırlaması getirebilir mi?

Çevrimdışı tangaz

2007 yılında türkiyenin en büyük 25 sanayi kuruluşu arasında olan bir firmayla iş görüşmesine gittim. bişey içermisiniz die sordular sigara içmemde bi mahsur var mı dedim g.müdür yrd. hayır yok dedi o zaman bir türk kahvesi alabilirim şekerli olsun dedim. işi de aldım.

demek ki adebayorda kendine güvenen bir kardeşimizmiş  :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı tangaz

bir ara stad yapılırken dedidkodu cıkmıstı. tribün sponsorlugu verilecek ve borc kapanacaktı ama olmadı heralde.

hala geçerliliğini koruyor sanırım 2/3 sponsorluk kalanı da para olarak hesaplaşacağız ancak YDnin federasyon başkanlığı bitimine ertelendi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Evenf

adebayor ile 1,5 yıllık kontrat doğru olmaz illa bir kontrat yapılacaksa 6 ay +1+1 yaparsın bunu da maç sayısı+gol sayısı gibi kriterlerle açarsın ancak böle olur.

aslında adebayoru almak doğru olmaz da. illa hoca alın falan derse de benim dediğim gibi olur.
gelecekse kardeşi rotimi gelmesin...
https://eksisozluk.com/adebayorun-kardesi-rotimi--5076381

Çevrimiçi levitate

gelecekse kardeşi rotimi gelmesin...
https://eksisozluk.com/adebayorun-kardesi-rotimi--5076381
Vay namussuz adamın arabasını çalsaydın bari :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

bir zamanlar adebayor neydi ya öylee... arsenalde yanıyodu resmenn... belliki yolu burdan geçicek, tekrar yangın çıkarıması ümidylee...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Evenf

adebayor hakkında afrika kupasında bir iki video buldum. ne durumda oldugu hakkında bilgi sahibi olabilriz.

[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 03:35:53 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Abi zaten farkındayım onun baya debeleniyor alt yapı için. Dünyanın en yalancı insanı kelime oyunuyla sözde vatanseverlikle işini görmeye çalışıyor.Peki asıl soru Yeni bir federasyon gelirse kafasına göre farklı sitem kurup tekrar yabancı sınırlaması getirebilir mi?
bu federasyon kafasına göremi yapıyorda yeni federasyon gelip kafasına göre yapsın :alala:

Çevrimdışı Evenf

Yillik 3.5 milyon € ya yakin maas diyor Şaka olmali bu :alala: :o_o: :o_o:
inş. boyle bir sey yoktur. ondan sonra bizim ligi insanlar neden arap liglerine benzetiyor diye soruyoruz.

Çevrimdışı 38life

Gs maçına kadar gs puan kaybetmez. Biz de puan kaybetmemeliyiz. O maça "biz bu maçı kazansak da lider olamıyoruz" diyerek çıkmalılar. Bu onlara 2 dezavantajlı psikoloji sağlayacaktır: 1- Maçı kazanıp liderliği ele alma motivasyonundan mahrum olacaklar, motivasyonları "nispeten" daha düşük olacaktır. 2- "Eğer evimizdeki bu derbiyi de kazanamazsak Beşiktaşın altında hem puan olarak hem psikolojik olarak eziliriz" korkusu onları bir hayli rahatsız edecektir.

Dediğim gibi Gs maçına kadar oynayacağımız şu 3 maçı da kazanmalıyız. Hiçbir maç kolay olmasa da Akhisar maçını cepte olarak görüyorum. Yarın Konya maçında da puan kaybı ihtimalini kesinlikle düşünmek istemiyorum. Böyle bir kayıp düşünülemez. Bizim için bu 3 maç içinde asıl sınav Karabük deplasmanı. Karabük'ün ne yapacağı belli olmuyor. İçerde çok iyi maçlar çıkarabiliyorlar. Ama yeri geliyor içerde Alanyaya 2-0 kaybediyorlar. Sonuç olarak biz kendi standart oyunumuzu oynadığımız sürece Konya ve Karabük maçlarını da kazanırız. Yeter ki kendimize çelme takmayalım. Gs'nin karşısına 5 puan önde ve 4 gün önce Avrupa Liginde tur atlamış Beşiktaş olarak çıkalım.

Çevrimdışı worns

Adebayor'a 6 aydan uzun sözleşme ve 600-700 binden fazla ücret büyük saçmalık olur. Oyuncu Rize'yle falan bile görüşmüştü en son. Esasen bu transfere toptan karşıyım.

Maliyetsiz Demba Ba gelecek sezona kalma olasılığı yüksek olacağından ideal transfer olmasa da daha mantıklı bir adım gibi görünüyor.

Çevrimdışı Orhan

bu federasyon kafasına göremi yapıyorda yeni federasyon gelip kafasına göre yapsın :alala:
abi yabancı sınırlaması kaldırılırken 18 kulübün tamamının oyu gerekmişti sanırım eğer tekrar sınırlama gelsin denirse federasyonun kendi kafasına göre dizayn etme durumu olur mu?

Çevrimdışı underworld

Ade kafada futbolu bitirmiş

Çevrimdışı mylife1903

Adam 35 dakika konuşma yaptı 25 dakikası Beşiktaşı konuşarak geçti
bu gün kim diyordu fener divanında konuşulduğu kadar Beşiktaş divanında Beşiktaş
konuşulmuyor :evillol:
Ah Başkan nasıl bir yara açtıysan içlerinde iyileşmez bu sürekli kanıyor.
Birileride kalksın Beşiktaş kötü yönetiliyor desin sürekli Beşiktaş bu kadar iyi olmasaydı
böyle yırtınmazlardı.
Ben demişdim demeyi sevmem ama iki yıl önce bu gün olacakları demişdim :D
Kuru kuru demistimle olmaz, kendi kendini seedebiliyon mu @Necmi

Çevrimdışı underworld

Küfür ve hakaret dışında eleştiriye tahammülü olmayanları görmek üzüntü verici. ..

Çevrimdışı mylife1903

Sigara kotuymus, mesela bizim zagi viski ile puro icerdi. Kalitesiz adammis bu adebayor, gelmesin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam 35 dakika konuşma yaptı 25 dakikası Beşiktaşı konuşarak geçti
bu gün kim diyordu fener divanında konuşulduğu kadar Beşiktaş divanında Beşiktaş
konuşulmuyor :evillol:
Ah Başkan nasıl bir yara açtıysan içlerinde iyileşmez bu sürekli kanıyor.
Birileride kalksın Beşiktaş kötü yönetiliyor desin sürekli Beşiktaş bu kadar iyi olmasaydı
böyle yırtınmazlardı.
Ben demişdim demeyi sevmem ama iki yıl önce bu gün olacakları demişdim :D
Ben demistim abi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bu abubakarjan kiralik, ustelik suan besiktas formasi da giymiyor bu arkadasa dun ettigim kufurlerden mod yer miyim ben?

Ulan safi zarar adam, don at topu taca gel hemen pazartesi basla, camianin ihtiyaci var.
ustune sowu gonderdi, sowdan korkan fbli olsun da kardesim herif bos gecmiyor bizi. Ne gerek vardi abujan ne geregi vardi.

otur simdi fbli gastecilerin algisini oku, dinle

Fbmizin yeni transferi istanbulda, SOW

Havaalaninda transfer ShOW

Fenerbahce SOWun arkasinda kenetlendi ( :alala:)

Havaalaninda buyuk karsilama, sow soz verdi

Boyle yeni transfer muamelesi yapacaklar

Çevrimdışı Ensar

Yav sevgili abilerim içimden bir ses Talisca - Abou ikilisi çok can yakacak diyor siz ne düşünüyorsunuz :D
benim de içim de o tarz bi ses var ama söylemeye çok korkuyorum sonra alıntılarlar gömerler diye :D :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

benim de içim de o tarz bi ses var ama söylemeye çok korkuyorum sonra alıntılarlar gömerler diye :D :D
Kuregi alip kosmalarini istemiyorsan ne yapacaksin? Edit denen bir mekanizma var

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aboubakar-Talisca mevzusunda genel kanı doğru. Aboubakar çevresi daha kalabalık olduğunda kendi ve takım adına daha etkili olabilen bir oyuncu. Defalarca söylediğim gibi kadro mühendisliğini sezon başı doğru yapamadıysan oyuncuyu sisteme , sistemi de oyuncuya adapte edeceksin . Sezon ortasında Adebayor gibi riskleri almaya , aşırı para harcamaya lüzum yok.

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar-Talisca mevzusunda genel kanı doğru. Aboubakar çevresi daha kalabalık olduğunda kendi ve takım adına daha etkili olabilen bir oyuncu. Defalarca söylediğim gibi kadro mühendisliğini sezon başı doğru yapamadıysan oyuncuyu sisteme , sistemi de oyuncuya adapte edeceksin . Sezon ortasında Adebayor gibi riskleri almaya , aşırı para harcamaya lüzum yok.
Risk baska yahu mesela balotelli risktir, adebayor ise bile bile lades.
Artik abu gelene kadar gecici cozumler ile idare edecez.
Senol gunes biraz kafasini toparlamistir simdilerde, kazana kazana gitmemiz lazim.

Iki hafta sonra aziz yildirim, neden besiktas hep bizden sonra oynuyor, diye aglamaya basladiginda fikret orman tffye basvursun, bizim maclari uefa macinin oldugu gunlere koysunlar. Bir takim vodafone arenada bira shiva midir nedir onunlan oynarken obur takim lig macina ciksin deplasmanda ki adil bir yaris olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Simdi bu abubakarjan kiralik, ustelik suan besiktas formasi da giymiyor bu arkadasa dun ettigim kufurlerden mod yer miyim ben?

Ulan safi zarar adam, don at topu taca gel hemen pazartesi basla, camianin ihtiyaci var.
ustune sowu gonderdi, sowdan korkan fbli olsun da kardesim herif bos gecmiyor bizi. Ne gerek vardi abujan ne geregi vardi.

otur simdi fbli gastecilerin algisini oku, dinle

Fbmizin yeni transferi istanbulda, SOW

Havaalaninda transfer ShOW

Fenerbahce SOWun arkasinda kenetlendi ( :alala:)

Havaalaninda buyuk karsilama, sow soz verdi

Boyle yeni transfer muamelesi yapacaklar
Yapsınlar abi.

Hepi topu 1 Türkiye Kupası maçında oynayabilecekler fazladan.

Pazartesi'den 12'sine kadar lig maçı yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: