2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12348126 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Aziz Yıldırım: "Trabzon'a 1,75 milyon Euro önerdik. Bu arada Beşiktaş devreye girmiş. Biz almayalım diye her şeyi yaptılar."

Bu gün zevkten dört köşe olmayan Beşiktaşlı varmıydı :evillol:

Çevrimdışı cisse557

nerden biliyorsun belki ikisinide alacaklar BA bedava geliyor sonuçta :D
Abi duyum mu bu? Böyle bir ihtimal var mı cidden?

Çevrimdışı 38life

Mesele oynayıp oynamaması değil. Kulübede Ömer olacağına Cenk ya da Aboubakar olur.

Fener maçında yedek golcünün çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Yabancı sınırı var abi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eee varsa ne olmuş birini göstermeyiz listede olur biter :D

Çevrimiçi murat

Zira, konjonktür, bağlam, tandans, dinamik, pejoratif (bunu burada öğrendim), kaotik, post modern, diyalektik gibi kelimelerle başlaman lazım abi.
Sonra bunları bir cümle içerisinde kullanmak gerek. Örneğin;

"Zira bu konjonktürde, oyunu bağlamından koparmadan, kaotik dinamiklerin içeriklendirdiği post modern bir dizilim ile maça çıkmak futbol ve seyirci arasındaki diyalektiği kuvvetlendirecektir".

Zamanla bu kelime hazneni geliştirmen kaçınılmaz bir süreç. İnan bir süre sonra bu normalleşip üzerine yapışacak.

yapabilirmiyim :D

Çevrimdışı tuncaboylu

eee varsa ne olmuş birini göstermeyiz listede olur biter :D
Hangi listede abi? :alala:

Şu anda 13 yabancı var zaten, ikisi gelirse 15 oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Abi duyum mu bu? Böyle bir ihtimal var mı cidden?
:dontknow:
ben duyum yapmam içimden geldiği gibi konuşuyorum işte
gönül ne isterse ağız onu söyler.

Çevrimiçi murat

Ben Nakoulma'dan ziyade daha paslı oynayan birilerini tercih ederim. Trabzon'da Olcay diye biri var mesela. Onun stilinde bir iki gömlek üstünde. Biz takım gibi takım olmalıyız. Çalıma giden topçu sayısı fazla olmamalı. Rommedahl vardı Hollandalı. Oynuyor mu hala acaba?
danimarkalı.çok iyi oyuncuydu ama aclass olamafı ama buranın tozunu atardı.

Çevrimiçi Georgetown

:dontknow:
ben duyum yapmam içimden geldiği gibi konuşuyorum işte
gönül ne isterse ağız onu söyler.
abi ben Edinson Cavani istiyorum. Adam bildiğin yaratık  :bandit:
GURURLAN!

Çevrimiçi Necmi

Hangi listede abi? :alala:

Şu anda 13 yabancı var zaten, ikisi gelirse 15 oluyor.

tff ye vereceğimiz takım kadrosu listesinde kimi söylersen onu oynatırsın
zaten ayrılık olacak gibi duruyor.

Çevrimdışı cisse557

Fener maçında yedek golcünün çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum.
Niye ki? Geçen sene Toki Arena'da yedek golcunun asisti ile kazandık.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 01:34:54
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Aziz Yıldırım: "Trabzon'a 1,75 milyon Euro önerdik. Bu arada Beşiktaş devreye girmiş. Biz almayalım diye her şeyi yaptılar."

Bu gün zevkten dört köşe olmayan Beşiktaşlı varmıydı :evillol:

Daha başlangıç;)

Sene sonu Lens'i aldığımız da Yunus Emre'nin deyimi ile kalp krizi geçirecek

Çevrimdışı tuncaboylu

tff ye vereceğimiz takım kadrosu listesinde kimi söylersen onu oynatırsın
zaten ayrılık olacak gibi duruyor.
Rhodolfo gitmeyi kabul etti mi?

Çevrimdışı cisse557

Bi ara bildiğin Muhammed Demirci'den bişeyler bekledik. Gece gece aklıma geldi. Napiyor acaba şimdi.

Çevrimdışı 38life

Gomez ile yaz için randevulaşıldığı haberleri beni endişelendiriyor. Yazın kesinlikle Gomez'i transfer etme çabasında olmamalıyız. Bu sevdadan vazgeçmemiz gerek. Artık Mandzukic mi olur kim olur bilemem adam gibi yıldız bir forvet için harcanmalı bütün enerji ve başka seçeneklere bakmadan hedef isim bitirilmeye çalışılmalı. Gomez ile uğraşılırsa Gomez bizi parmağında oynatır, peşinden koşturur transferin son 20 gününe kadar uğraştırır sonra da fellik fellik forvet ararız. Piyasada kalmış piyango forvetlere imza attırıp kapatırız. Gomez Momez ile randevuya, pazarlığa girmesin yönetim. Anca Gomez kendi gelip "Ben Beşiktaş'ı istiyorum" derse masaya oturtulur, imza attırılır, Kulübüyle görüşülür. Onun haricinde, randevularmış, görüşmelermiş, pazarlıklarmış, asla.

Çevrimiçi Necmi

Adam 35 dakika konuşma yaptı 25 dakikası Beşiktaşı konuşarak geçti
bu gün kim diyordu fener divanında konuşulduğu kadar Beşiktaş divanında Beşiktaş
konuşulmuyor :evillol:
Ah Başkan nasıl bir yara açtıysan içlerinde iyileşmez bu sürekli kanıyor.
Birileride kalksın Beşiktaş kötü yönetiliyor desin sürekli Beşiktaş bu kadar iyi olmasaydı
böyle yırtınmazlardı.
Ben demişdim demeyi sevmem ama iki yıl önce bu gün olacakları demişdim :D

Çevrimdışı 38life

Niye ki? Geçen sene Toki Arena'da yedek golcunun asisti ile kazandık.

"Toki Arenada"

Çevrimiçi Necmi

Rhodolfo gitmeyi kabul etti mi?

bilmem belki kendisinden takım bulması istenmiştir.
birilerinin peşinde koşuyorsan kontenjanıda düşünürsün sanırım.
bu rudolfho olur başkası olur ama bir şekilde boşaltılacak kadro oyuncu alacaklarsa.

Çevrimdışı cisse557

Adam 35 dakika konuşma yaptı 25 dakikası Beşiktaşı konuşarak geçti
bu gün kim diyordu fener divanında konuşulduğu kadar Beşiktaş divanında Beşiktaş
konuşulmuyor :evillol:
Ah Başkan nasıl bir yara açtıysan içlerinde iyileşmez bu sürekli kanıyor.
Birileride kalksın Beşiktaş kötü yönetiliyor desin sürekli Beşiktaş bu kadar iyi olmasaydı
böyle yırtınmazlardı.
Ben demişdim demeyi sevmem ama iki yıl önce bu gün olacakları demişdim :D
Adam Demirören parasini istesin de Beşiktaş sıkıntıya girsin diye ağlıyor resmen. Elinde bir tek o kaldı. Habire gündeme getirmeye çalışıyor. Akli dengesini kaybetti iyice.

Çevrimdışı tangaz

Bi ara bildiğin Muhammed Demirci'den bişeyler bekledik. Gece gece aklıma geldi. Napiyor acaba şimdi.

kışkış cinler kışkış, yallah cinler yallah demeni öneririm gece aklına böle şeyler geldiğinde  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Adam Demirören parasini istesin de Beşiktaş sıkıntıya girsin diye ağlıyor resmen. Elinde bir tek o kaldı. Habire gündeme getirmeye çalışıyor. Akli dengesini kaybetti iyice.

demirören federasyon başkanı olduğum sürece almayacağım die açıklama yaptı. hazır dolarda yükselirken beklesin zaten  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

kışkış cinler kışkış, yallah cinler yallah demeni öneririm gece aklına böle şeyler geldiğinde  :D
Abi bunlar hep forvetsizlikten şimdi de aklıma Ersan Martin geldi

Çevrimdışı tangaz

Abi bunlar hep forvetsizlikten şimdi de aklıma Ersan Martin geldi

kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah

Çevrimdışı cisse557

demirören federasyon başkanı olduğum sürece almayacağım die açıklama yaptı. hazır dolarda yükselirken beklesin zaten  :money:
Hibe edeceğim diye açıklama da yapmıştı. Artık sponsorluk mu olur başka birşey mi çözsünler de şu işi rahatlayalım.

Çevrimiçi Necmi

böyle söyleye söyleye Demirörene bağışlatacak o parayı bizde kendisine teşekkür edeceğiz. :D
ne sanıyor demesiyle isteyecek bide çıkarıp verecekmiyiz. Daha geçen açıklama yaptı TFF Başkanı olduğum sürece
o parayı istemeyeceğim diye temennimiz uzun yıllar koltukta oturması :evillol:
biz zamanında dedik adamı destekliyorlardı yapmayın etmeyin dedik destekleyip şikeden aklanırken iyiydi
şampiyon olurkende iyiydi. Fenerbahçesini kurtarırken sırıtarak dinliyorlardı.

Etiketler: