2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12354510 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

katılıyorum sana. aboubakar'ın uyum sıkıntısı ve son vuruşlarda eksikliği var ama ortalık karıştırıyo ve bana göre fena olmayan koşular yapıyor. Ve yine bence önsezisi kuvvetli.

Kesinlikle abi aklıma Antep'le yaptığımız hazırlık maçı ve içerdeki Antalya maçı geliyor ateş ettiler ikisi o maçlarda garip bi şekilde iyi anlaşıyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

gitarcı ilk senesinde devre arası istiyordu nakulmayı polonyadamıydı çek cumhuriyetindemiydi biyerdeydi bu nakulma

Ben Nakoulma'dan ziyade daha paslı oynayan birilerini tercih ederim. Trabzon'da Olcay diye biri var mesela. Onun stilinde bir iki gömlek üstünde. Biz takım gibi takım olmalıyız. Çalıma giden topçu sayısı fazla olmamalı. Rommedahl vardı Hollandalı. Oynuyor mu hala acaba?

Çevrimdışı Orhan_

@Orhan_  sevgili dostum ne dediğini anlamadım ama bende senin  :D

Şimdi bu yazdığımın aslında çok anlamfdksfjdlskfjşdsk..  :utan

Çevrimdışı 38life

Mousa Sow'dan bukadar korkulması beni şaşırtıyor gerçekten. Ne yani Vodafone Arenada Sow'suz feneri yenecez ama Sow'lu fener'i yenemicez mi?

Çevrimdışı tangaz

Ben Nakoulma'dan ziyade daha paslı oynayan birilerini tercih ederim. Trabzon'da Olcay diye biri var mesela. Onun stilinde bir iki gömlek üstünde. Biz takım gibi takım olmalıyız. Çalıma giden topçu sayısı fazla olmamalı. Rommedahl vardı Hollandalı. Oynuyor mu hala acaba?

rommedahl danimarkalı idi

hollandalı yenilerden robben verelim eskilerden marc overmars  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Georgetown

Kesinlikle abi aklıma Antep'le yaptığımız hazırlık maçı ve içerdeki Antalya maçı geliyor ateş ettiler ikisi o maçlarda garip bi şekilde iyi anlaşıyorlar :D
Hazırlık maçı güzel fikir vermişti bu konuda bana. Talisca ve abou yakın oynadığı sürece çılgın oyunlar görebiliriz diye düşünüyorum. Oğuzhan ve Babelde kutuya yakın oldukları sürece çok yüksek ortalamalara çıkabiliriz rakip tanımaksızın.
GURURLAN!

Çevrimiçi levitate

Hazırlık maçı güzel fikir vermişti bu konuda bana. Talisca ve abou yakın oynadığı sürece çılgın oyunlar görebiliriz diye düşünüyorum. Oğuzhan ve Babelde kutuya yakın oldukları sürece çok yüksek ortalamalara çıkabiliriz rakip tanımaksızın.
Sorun yaşanmazsa bu ikili gol yükümüzü çekebilir :D Çoğunu Talisca atar ama
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

rommedahl danimarkalı idi

hollandalı yenilerden robben verelim eskilerden marc overmars  :D

Hobaaa Danimarkalı mı? Bir şeyler yanlış diyordum bu cümlede.. Bu arada Overmars'a hayır diyen çarpılır. Hala oynuyor mu :P ?

Çevrimdışı cisse557

Mousa Sow'dan bukadar korkulması beni şaşırtıyor gerçekten. Ne yani Vodafone Arenada Sow'suz feneri yenecez ama Sow'lu fener'i yenemicez mi?
Sorun Sow değil yedek kulübesinde forvet yok.

Çevrimdışı Orhan_

Hazırlık maçının ilk yarısı çok iyi oynamıştık diye hatırlıyorum. Bu arada Talisca ile Aboubakar'ı çok yan yana göremedik. Belki bir mucize olur.

Çevrimiçi Georgetown

Sorun yaşanmazsa bu ikili gol yükümüzü çekebilir :D Çoğunu Talisca atar ama
Birinden biri atsın da =))))
GURURLAN!

Çevrimdışı 38life

Sorun Sow değil yedek kulübesinde forvet yok.

Aboubakar oynamasın diye can atılıyordu en son...

Çevrimiçi levitate

Hazırlık maçının ilk yarısı çok iyi oynamıştık diye hatırlıyorum. Bu arada Talisca ile Aboubakar'ı çok yan yana göremedik. Belki bir mucize olur.
Valla olacak sanki Ba gelirse Abou'ya hocalık yapabilir en kötü bi iki numara kapar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba Ba dururken Adebayor'u almak aklıma yatmıyor.
Umarım başkan ve Şenol Güneş de bu şekilde düşünüyorlardır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Georgetown

birbirlerini tamamlayan oyuncular olarak görüyorum ben. Abou gole ciddi anlamda çok yakın oyuncu hep içinde olayların oyundan kopmuyo. Ama beceriksizlik değil bana göre şanssızlık diyebilirim son vuruşları için. Hazırlık maçında da gayet güzel oynamışlardı. Çok iyi anlaşmışlardı daha yeni tanışmalarına rağmen.
GURURLAN!

Çevrimdışı tangaz

Hobaaa Danimarkalı mı? Bir şeyler yanlış diyordum bu cümlede.. Bu arada Overmars'a hayır diyen çarpılır. Hala oynuyor mu :P ?

bi kamp yesin oynar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

Aboubakar oynamasın diye can atılıyordu en son...
Mesele oynayıp oynamaması değil. Kulübede Ömer olacağına Cenk ya da Aboubakar olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Baba mı, Adebayor mu?

Gönül Baba'yı ister ama mantık sanki Adebayor diyor.

Bu arada Togo' da oynuyormuş, var mı milli maçta izleyen son durumu hakkında bilgi verebilecek olan?

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Gökhan Töre : Sene sonu Beşiktaş a doneceğim
Gökhan Töre.: Yeni sezona.hazır. olacağım
Kaynak : Beyaz futbol
Bu arada Demba Ba da herhangi sıkıntı yokmuş yarın İstanbul'da olması bekleniyormuş Konya maçında. Tribünde olacakmış.

Çevrimdışı Savaş

Hemen oynayabilcek adam bakıyorlar muhtemelen. Bende daha evvel Adebayor demiştim.

Böyle bitik adamları parlatmakta üstümüze yok. Cüzi, uçuk olmayacak bi rakam ve sözleşme ile ben iyi şeyler hissediyorum Adebayor'a karşı.

Çevrimdışı tangaz

adebayor ile 1,5 yıllık kontrat doğru olmaz illa bir kontrat yapılacaksa 6 ay +1+1 yaparsın bunu da maç sayısı+gol sayısı gibi kriterlerle açarsın ancak böle olur.

aslında adebayoru almak doğru olmaz da. illa hoca alın falan derse de benim dediğim gibi olur.

Çevrimdışı Savaş

adebayor ile 1,5 yıllık kontrat doğru olmaz illa bir kontrat yapılacaksa 6 ay +1+1 yaparsın bunu da maç sayısı+gol sayısı gibi kriterlerle açarsın ancak böle olur.

aslında adebayoru almak doğru olmaz da. illa hoca alın falan derse de benim dediğim gibi olur.

Bende böyle yazmıştım. Buna diceksin ki gel bilader sen zaten takım da bulamıyorsun. Al sana 750k veya 1 milyon euro 6 aylık. Hadi bir sene de opsiyon sana duruma göre uzatırız belki. Kanıtla kendini tekrar 6 ay sonra yapalım tekrar sözleşmeni.

Yoksa öyle 2 sene 3 sene senelik 3 milyon falan hohastafareeeey derler adama.

Çevrimiçi Necmi

nerden biliyorsun belki ikisinide alacaklar BA bedava geliyor sonuçta :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Hemen oynayabilcek adam bakıyorlar muhtemelen. Bende daha evvel Adebayor demiştim.

Böyle bitik adamları parlatmakta üstümüze yok. Cüzi, uçuk olmayacak bi rakam ve sözleşme ile ben iyi şeyler hissediyorum Adebayor'a karşı.
Hemen oynamasına gerek yok bence. Şubat ayında 3 tane lig maçı oynayacağız hepi topu. 3. maç Galatasaray ile, onda yeni transfer oynatmaz zaten hoca.

Hapoel'i santraforde Muhammed Enes oynasa da eleriz.

Bize santrafor Mart başından sonra lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

nerden biliyorsun belki ikisinide alacaklar BA bedava geliyor sonuçta :D
Yabancı sınırı var abi

Etiketler: