2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357634 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Abu attı Sow dönüyor Abu kalıyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağatay

yine forvetsiziz  :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

aboubakar ya gelmemek için neler yapıyor  :) :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Alper1903

Yine şaşırtmadı bu abou ya. İhtiyacımız olduğu zaman ya hasta oluyor ya tur atlıyor takımı. Şaka mı troll mü bu adam ben anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Mahmut

Son penaltıya kadar Senegali destekledim de baktım Abu geliyor topun başına, kaçırsa daha kötü olurdu herhalde.
Kötünün iyisi işte, inşallah artık ilk 11 de başlar, geç dönecekse bari öz güveni yüksek dönsün.

Çevrimdışı levitate

Yav sevgili abilerim içimden bir ses Talisca - Abou ikilisi çok can yakacak diyor siz ne düşünüyorsunuz :D
bipbipbupbup

EssiLor

• Ziyaretçi

Aboubakar ı derhal göndermek lazım
Demba Ba yı alıp yolumuza bakmalıyız.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 00:54:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yillik 3.5 milyon € ya yakin maas diyor Şaka olmali bu :alala: :o_o: :o_o:

Şakacı şey seni

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Savaş

Neyse kazara mazara sene sonu bonservisini falan alırsak piyasa yapıyor en azından. Bu kadar gitti kupayı alsa bari.

Çıkar belki bi alıcısı :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 00:56:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
Bari Kamerun alsın kupayı da Q7 gibi vitrin yaparız Abu'yu . Boru değil bu Africa Cup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adebayor gelicek :D
Cok kararsizim yav

Formda bir Adebayor bu ligi sallar rakip defanslari dağıtir yarip geçer ama suanki durumunu cidden bilmiyorum

Gerci biz Formu dusen eski yildizlari tekrar diriltip parlatiyoruz

Uygun bir maasla Yarin Gelsin baslasin :bandit:

Gecen Gun Adebayor zu Yatarhisar diolardi yalanmis demekki eger doğruysa 3.5 milyon maas olayı yaalan demektir cunku akhisarin Adeye vereceği maximum maas 600.000 € civaridir
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 00:58:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben daha öncede yazmıştım kanat forvet nakaulma pivot santrafor kweuke hiç olmadı rodalegaya razıydım.abu gelmeden önce hatta 2 yıl önce belkide daha önce yazmıştım ama benim kendi kendime şeyetme yani alıntılama şeyim yok.editlemeyide yanlış yazdığım kelimelerde kullanıyorum.süslü yazım tekniğimide geliştirirsem bu iş tamamdır.

gitarcı ilk senesinde devre arası istiyordu nakulmayı polonyadamıydı çek cumhuriyetindemiydi biyerdeydi bu nakulma
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

ben daha öncede yazmıştım kanat forvet nakaulma pivot santrafor kweuke hiç olmadı rodalegaya razıydım.abu gelmeden önce hatta 2 yıl önce belkide daha önce yazmıştım ama benim kendi kendime şeyetme yani alıntılama şeyim yok.editlemeyide yanlış yazdığım kelimelerde kullanıyorum.süslü yazım tekniğimide geliştirirsem bu iş tamamdır.

Zira, konjonktür, bağlam, tandans, dinamik, pejoratif (bunu burada öğrendim), kaotik, post modern, diyalektik gibi kelimelerle başlaman lazım abi.
Sonra bunları bir cümle içerisinde kullanmak gerek. Örneğin;

"Zira bu konjonktürde, oyunu bağlamından koparmadan, kaotik dinamiklerin içeriklendirdiği post modern bir dizilim ile maça çıkmak futbol ve seyirci arasındaki diyalektiği kuvvetlendirecektir".

Zamanla bu kelime hazneni geliştirmen kaçınılmaz bir süreç. İnan bir süre sonra bu normalleşip üzerine yapışacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sadece Türkiye Kupası maçında oynamayacak Abou, Karabük deplasmanında oynayacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 00:57:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
Neyse kazara mazara sene sonu bonservisini falan alırsak piyasa yapıyor en azından. Bu kadar gitti kupayı alsa bari.

Çıkar belki bi alıcısı :D

Aklın yolu birdir @Savaş

Çevrimdışı Çağatay

aboubakar ın gelmemesi değilde sow u gönderdi adam buraya
yeminlen külli zarar bu herif

EssiLor

• Ziyaretçi

Adebayor un katkı vereceğini düşünmüyorum bitik şuan umarım onu almazlar.

Çevrimiçi Georgetown

Yav sevgili abilerim içimden bir ses Talisca - Abou ikilisi çok can yakacak diyor siz ne düşünüyorsunuz :D
katılıyorum sana. aboubakar'ın uyum sıkıntısı ve son vuruşlarda eksikliği var ama ortalık karıştırıyo ve bana göre fena olmayan koşular yapıyor. Ve yine bence önsezisi kuvvetli.
GURURLAN!

EssiLor

• Ziyaretçi

Aboubakar a başından beri karşıyım mümkünse şuan verilsin porto ya demba ba hazır olunca şov yapar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aboubakar ın gelmemesi değilde sow u gönderdi adam buraya
yeminlen külli zarar bu herif
Bende ona deli oldum zaten :bandit:

Herifin bizi bos gectigi tek mac bu sezonki maç.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Zira, konjonktür, bağlam, tandans, dinamik, pejoratif (bunu burada öğrendim), kaotik, post modern, diyalektik gibi kelimelerle başlaman lazım abi.
Sonra bunları bir cümle içerisinde kullanmak gerek. Örneğin;

"Zira bu konjonktürde, oyunu bağlamından koparmadan, kaotik dinamiklerin içeriklendirdiği post modern bir dizilim ile maça çıkmak futbol ve seyirci arasındaki diyalektiği kuvvetlendirecektir".

Zamanla bu kelime hazneni geliştirmen kaçınılmaz bir süreç. İnan bir süre sonra bu normalleşip üzerine yapışacak.

@Orhan_  sevgili dostum ne dediğini anlamadım ama bende senin  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: